FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt is tegyük hozzá hogy bár volt elég sok müszaki hibája Fisiconak egyedül Bahrain-ben és San Marino-ban esett ki müszaki hiba miatt. utána lehet nézni...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

DJ Bee18
Ugyanmár, és ezt a nagy Renault fõnöksége hagyná, hogy egyik autójukat úgymond tönkrevágják?? Vagy az egész Renault Alonso mellett áll, és ezt FIsco mind hagyná? Szerintem hagyjuk már ezeket az összeesküvés elméleteket. Kezdem azt hinni, hogy mivel már jóideje nincsenek a régi izgalmak a futamokon, unják az emberek, de mégis szeretik az F1-et, csak hogy izgalmasabbá tegyék az egészet kitalálnak nem létezõ szálakat.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
figyu énmár aztsem hiszem el amit tavaly trullival csináltak leszögezem elõtte Trullinak és Fisicellának is drukkolok.. szóval tavaly amint Trulli joblett mint Alonso utánna egybõl jöttek a rossz kocsik mûszaki gondok stb.. és csak Trullinál azt ki is rugták gyorsan onnan... Idén ugyenezvan Fiscoval lehet véletlen egybeesés de elég fura..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Az sem mindegy, amit Symmonds mond.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DJ Bee18
középszerû, mi? az év elsõ fele már kiesett a tudatból?, amikor rengetegszer nyert, a nagyon tehetségesnek nevezett Fisco meg sehol sem volt, még akkor is, amikor nem volt mûszaki hibája
Félre ne értsen valaki, Schumi és Ferrari fan vagyok, de elismerem a többiek képességét

DJ Bee18
na mostmár korrekt a szememben <#eljen><#eljen>, és gratulálok neki a VB címhez

DJ Bee18
kocka menedszerének sok köze van hozzá 😄DDD

Döglött Kacsa
Schuminak szurkolok nem Kiminek, ne értsd félre! Nekem ugy tünik Kimi jobban tud koncentrálni mint alonso, ezért vagyok ezen a véleményen.

ÁjjLe BoBBi
akkor tovább megyek kellett egy monteiro is ahhoz hogy támadó helyzetbe kerüljön. ennyi.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
neked csak ez ment át?
ha mindig õk nyertek volna akkor vagy kimi vagy monty lenne a vb nem gondolod ?

Shaman
én ugyan McLaren,s azon belül Montoya fan vagyok (itt elég ritka),de azt el kell ismrenem,hogy igaz sokszor volt Alonsónak szerencséje,de ahhoz azért ott is kellett lennie a 2.-3. helyen folyamatosan....monnyuk hiába bénázza el Montoya a kanyart,ha nincs ott közvetlen mögötte Alonso,hogy megelõzhesse.
Ennyi.
Kár vitázni az idei F1 az év elején eldõlt...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Lteebee
A lényeget a 27041-ben olvashatod.

😄D

A legfontosabb, hogy kerek egész mondatokban kifejezésre juthasson valakirõl, hogy nem tud elõzni, taktikázik, nem kockáztat, csak mázlija van, csapatsorrend van, nem tud vezetni, idegbeteg...

Tényleg kifejezetten kiváncsi vagyok, jövõre kit kell majd itt nagyon utálni.

Ha Alonso fasza gyerek akkor most megmutatja hogy tud nyerni is... Eddig mindig azzal magyaraztatok, hogy azert nem elozget, mert nem mer kockaztatni. Valszeg ugyanugy nem fog semmit se csinalni csak megvarja mig kiesnek elole.

CHEAPBOY
"A Brazil Nagydíjon pályafutása második bajnoki ezüstérmét is elkönyvelhette Kimi Räikkönen, aki ezentúl a szezon közbeni nehézségekkel nem, csak a hátralévõ futamok és a csapat-világbajnokság elhódításával kíván foglalkozni.
"Meg akarjuk nyerni az évad utolsó két versenyét, és szeretnénk elhódítani a konstruktõrök bajnoki címét. A problémákon viszont nincs értelme rágódni, mert már úgysem lehet semmit megváltoztatni" - nyilatkozta a versenyen is második helyezést elérõ finn.

"Sem nekem, sem a csapatnak nem volt tökéletes éve, de sajnos ezek a dolgok megtörténnek az autóversenyzésben" - utalta azokra a mûszaki hibákra, melyek megfosztották a világbajnoki cím lehetõségétõl. - "Természetesen a jövõben megpróbáljuk minimalizálni a számukat."

Fernando Alonso bajnoki címének bebiztosítása után Räikkönen kijelentette: "Természetesen nem kellemes érzés, hogy már nem vagyok harcban a bajnoki címért, de lényegében már versenyekkel ezelõtt rájöttünk, hogy a hátralévõ kevés futamon csak óriási szerencsével nyerhettünk volna. Így nem olyan frusztráló a dolog."

"Ettõl függetlenül gratulálok Fernandónak a gyõzelemhez, mert egyértelmûen megérdemelte. Elvégre bárki, akinek a szezon végén a legtöbb pontja van, megérdemli, és nincs is ezzel semmi bajom. Az idén elvesztettük, jövõre megpróbáljuk megnyerni."

A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis mindenben egyetért versenyzõjével. "Természetes, hogy az emberek azon csámcsognak, mi minden történhetett volna, magukban lejátsszák a lehetséges forgatókönyveket, és felhánytorgatják a hibáinkat."

"De elvégre ez egy versenyistálló, aminek az a célja, hogy futamokat nyerjen, és mi épp ezt tettük. Nem mondhatom, hogy bármit is másképp csináltunk volna. Az egyértelmû, hogy ha a szezon elején is ilyen jók vagyunk, teljesen másként alakul az év. Ilyen az autóversenyzés."

Dennis hozzátette: "Hátrányban voltunk, és nekünk kellett kockáztatnunk. És igen, elõfordult, hogy kudarcot vallottunk. És amikor azt mondom, hogy kudarcot vallottunk, akkor úgy értem, hogy a csapat minden tagja, a versenyzõk és mi magunk is kudarcot vallottunk."

"A hátralévõ versenyeken megpróbálunk újabb kettõs gyõzelmeket aratni, és továbbra is engedjük majd versenyezni a pilótáinkat. Vannak még fejlesztések a tarsolyunkban, nagyon meglepõdnék, ha bárki meg tudná közelíteni a dominanciánkat."

"

tessek, a Meki szamara is egyertelmu hogy ok most a dominans csapat. Persze hogy mindig az o versenyzoik nyernek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
sztem azert Kimit emelni a mennybe mert o alatta van a elggyorsabb auto... butasag. Rengeteg gyors emberke van az F1ben akkor mar Schumi sem olyan jo, hiszen egyszer sem tud a dobogora erni... sokat szamit az auto is. Mas is menne gyorsabban ha az autoja engedne, Alonso is. Jovore meg mittomen Button/barichello lesz a Zisten a leggyorsabb ha netana Bar kapna hasonlo erore meg tempora....

CHEAPBOY
latom sokaknak fájt ez a pojjen, meg schuminak sem fajt (lévén a banda nagy részét ismeri pl.), nem baj nektek helyette is meg kell sertodni... okos dolog ám....

FrezeR
"Räikkönennel kapcsolatos hír, hogy Martin Brundle, David Coulthard menedzsere és az ITV televíziós csatorna szakkomentátora azt nyilatkozta a Sunday Timesnak, hogy értesülése szerint a Ferrari 190 millió dollárt kínált fel a finnek, hogy 2007-2011-ig Maranellóban versenyezzen. "Én sosem szerzõdtetnék senkit fix öt évre, még Kimit sem, hiszen fél évtized alatt sok minden változhat. Mindenki annyit ér, amennyit fizetnek neki, ha a Ferrarinak így jó, a magam részérõl sok sikert kívánok nekik."

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sheva
akkor meg fõleg nem csinálja meg jövõre is ha Kimi alá tesznek egy ennél is gyorsabb de sokkal megbízhatóbb kocsit <#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Döglött Kacsa
Szerintem Kimi jó pilóta, Alonso pedig középszerû, csak összejött neki a VB!

Keke Rosberg 83 cimvedese akarna lenni. Miert is mondjak Keke-rol hogy a legszerencsesebb vilagbajnok? Talan ezert. Feher Williams 1-s rajtszam...

Koszi Gergo a videot.

Tomo15
Ügyes vagy<#rolleyes>
Tomo15
Szerintem Kimi és Alonso egytudású versenyzõ, csak a szezon második felétöl jobb volt a Merci mint a Renault.
ÁjjLe BoBBi
<#fejvakaras>

DE az a baj hogy a jövõévet nem lehet majd ehez hasonlitani.Sokkal kisseb motor.ebbõl jön a karosszéria változtatás akkor aerodinamika változtatés stb.merci az a baj hogy nem figyeltek eléggé mint sûrûn.Mindig is jellemzõ volt rájuk az apro hbázás
fifi
ebben az évben több erõs versenyzõ alulteljesített/tudásban/ és a kocsik is eléggé kiforratlanok/?/ voltak
jövõre gyanítom, hogy a ferrari biztos, de sztem a mercedes is beerõsít, de nagyon
ezért mondom, hogy ha jövõre is megcsinálja, akkor le a kalappal!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az is tény hogy az évad elején gyengélkedettt a merci de hála istennek ugy néz ki meg nyerik a konstrutöri vb-t amit én is szeretnék nagyon.És már kellet ez a kettös gyözelem is hisz még annak idején 5éve volt ilyen akkor is dc nyer mika elött
Én mindenkit megértek de azt nem tom meg érteni hogy a forumon mért nem, lehet egyes berkeken belül maradni?mért kell szitkozodni?én is ki9mi drukker vok de akkor se szidom alonsot
Crazygirl
Elhamarkodott dontes volt ez toled. Amugy nem banom hogy Alonso nyerte meg a vilagbajnoksagot, de jobban orultem volt Kiminek... Tud Alonso valamit tehat nincs ertelme ilyenek mondani/irni rola...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

fifi
és ezért "dögöljön meg"???

ha megnyerte, hát megnyerte, jövõre ha meg is védi, akkor azt mondom ez a gyerek tud.
de sztem nem fogja tudni mégegyszer megcsinálni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Istencsászár
ha olyan hulladák lett volna a csapat ahogy mondod akkor most nemõk vezetnék a vbt maradjunk inkább abba hogy sok pech, és a évek óta szokásos merci hanyagság...

csabawarchief
az elsõ "nem" szó felesleges (ennyi idõ volt rájönnöm, sry😊)

Punker
nem Kimi simán megnyerte a VB-t csak a hulladék csapata miatt gyakorlatilag más kapta meg 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

csabawarchief
Ezt nem a VB-t nem Alonso nyerte, hanem Raikönnen vesztette... <#szomoru2>

akyyy
és ezektõl lassabbak lesznek?
Meg kb miben változik még?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ÁjjLe BoBBi
na miújság a csatatéren?

Csak poen... nem kell zokon venni. En is kihevertem a Sumisat 😄

Lteebee
Jövõre az eddigi V10/3literes motorok helyett V8/2,4literes erõforrások hajtják majd a masinákat.

bigapó
már jó pár éve V10-es motorok vannak. pontosan nemtom mióta, de nem két éve😊)

The Matrix has you...

akyyy
Valaki elmondaná hog yis van ez a V8 -as motor? Idén a V10-es volt ha jól tudom, de akor tavaly, meg elõtte meg elõtte ... hogy voltak?<#help><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Bee18
látom a 2 kevés volt 😄DDD

Brankley
ez szép válasz <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Légy jó, légy hű Magyar!

CodeRed
<#eljen> Bár Alonso-ról nekem az a véleményem, hogy bár nagy tehetség, ez a VB cím akárhogy is de az ölébe hullott...Bármennyire is ajnározták ezt a szezont, nem volt az igazi...évek óta ugyanaz a 3 csapat van az élen, csak olykor-olykor "cserélnek".Nem azért mondom mert a ferka nem volt most sehol..Amikor õk voltak a top-on akkor is **ar volt az egész.Sajnos össze-vissza kapkodnak ezekkel a "minden évben új szabályrendszer" kell dologgal.Nekem olyan toldozott-foltozott idénynek tûnt ez az év.Talán jövõre jobban letisztulnak a szabályok és kiegyenlítettebb lesz a mezõny.A Forma-1-nek reform kell és nem az elrontott szabályrendszer kozmetikázása.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Istencsászár
egyezzünk ki abban jövõre mindeki uj mocit csinál, azthogy melyik a jobb majd teszteken derül ki addig tök felesleges hogy ki mennyi tapasztalattal rendelkezeik lsd: ferrari hiába volt gyors az elmult években idén ez teljesen eltünt...

Istencsászár
Elmult években Ferka uralom volt de attól függetlenül Meki és a Williams nagyokat vívott... ( bár Williamsot Monty vitte a hátán, Ralfnak is azér voltak megmozdulási ) annyira namvoltak rossz kocsik pl 2003ban...

A ferka mellett szol hogy jovore V8 van es a cosworth mellett a ferkanak van a legnagyobb tapasztalata a v8as mocik teren. Merci hiaba pakolt ossze ev vegere egy mukodokepes mocit ha jovore dobhatjak ki. Ha ujra ilyen utemben talalnak magukra akkor ott nem lesz vb cim. Jovore mar ha joltom 5-5 lesz a micslen/bridzs csapatszam ugyhogy remelem nem gumihaboru lesz. 2006 a ferrari eve. Remelem...

A renaulttal nem tom mi lesz. Nagyon visszestek az ev eleji hajtas utan. Mar braziliaban a ferka is rajukmaszott.

Lteebee
Lehet, hogy épp ezért szimpatikusak.

Ha egy csapat a semmibõl jó, elvonalbeli csapat tud lenni, az mindig szimpatikus a számomra.
Az utóbbi két világbajnok szvsz ilyen csapatoknál van.

CodeRed
Azért ne felejtsük el hogy Frank bácsinak van némi szakértelme a dolgokhoz.....hányszor is vitte VB címre a korábbi csapatát?Most volt neki egy rossz szériája...Hidd el, hogy a 2006-os szezon egyik legnagyobb esélyese a cosworth.Amúgy énis a Ferrariknak szurkolok eztán is...remélem jövõre jobban összehangolják majd a fejlesztéseket és ismét egy ütõképes csapatot láthatunk majd.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Punker
a bukott konstrukciókkal évek óta?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"