FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Félre ne értsen valaki, Schumi és Ferrari fan vagyok, de elismerem a többiek képességét
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ha mindig õk nyertek volna akkor vagy kimi vagy monty lenne a vb nem gondolod ?
Ennyi.
Kár vitázni az idei F1 az év elején eldõlt...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
😄D
A legfontosabb, hogy kerek egész mondatokban kifejezésre juthasson valakirõl, hogy nem tud elõzni, taktikázik, nem kockáztat, csak mázlija van, csapatsorrend van, nem tud vezetni, idegbeteg...
Tényleg kifejezetten kiváncsi vagyok, jövõre kit kell majd itt nagyon utálni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Meg akarjuk nyerni az évad utolsó két versenyét, és szeretnénk elhódítani a konstruktõrök bajnoki címét. A problémákon viszont nincs értelme rágódni, mert már úgysem lehet semmit megváltoztatni" - nyilatkozta a versenyen is második helyezést elérõ finn.
"Sem nekem, sem a csapatnak nem volt tökéletes éve, de sajnos ezek a dolgok megtörténnek az autóversenyzésben" - utalta azokra a mûszaki hibákra, melyek megfosztották a világbajnoki cím lehetõségétõl. - "Természetesen a jövõben megpróbáljuk minimalizálni a számukat."
Fernando Alonso bajnoki címének bebiztosítása után Räikkönen kijelentette: "Természetesen nem kellemes érzés, hogy már nem vagyok harcban a bajnoki címért, de lényegében már versenyekkel ezelõtt rájöttünk, hogy a hátralévõ kevés futamon csak óriási szerencsével nyerhettünk volna. Így nem olyan frusztráló a dolog."
"Ettõl függetlenül gratulálok Fernandónak a gyõzelemhez, mert egyértelmûen megérdemelte. Elvégre bárki, akinek a szezon végén a legtöbb pontja van, megérdemli, és nincs is ezzel semmi bajom. Az idén elvesztettük, jövõre megpróbáljuk megnyerni."
A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis mindenben egyetért versenyzõjével. "Természetes, hogy az emberek azon csámcsognak, mi minden történhetett volna, magukban lejátsszák a lehetséges forgatókönyveket, és felhánytorgatják a hibáinkat."
"De elvégre ez egy versenyistálló, aminek az a célja, hogy futamokat nyerjen, és mi épp ezt tettük. Nem mondhatom, hogy bármit is másképp csináltunk volna. Az egyértelmû, hogy ha a szezon elején is ilyen jók vagyunk, teljesen másként alakul az év. Ilyen az autóversenyzés."
Dennis hozzátette: "Hátrányban voltunk, és nekünk kellett kockáztatnunk. És igen, elõfordult, hogy kudarcot vallottunk. És amikor azt mondom, hogy kudarcot vallottunk, akkor úgy értem, hogy a csapat minden tagja, a versenyzõk és mi magunk is kudarcot vallottunk."
"A hátralévõ versenyeken megpróbálunk újabb kettõs gyõzelmeket aratni, és továbbra is engedjük majd versenyezni a pilótáinkat. Vannak még fejlesztések a tarsolyunkban, nagyon meglepõdnék, ha bárki meg tudná közelíteni a dominanciánkat."
"
tessek, a Meki szamara is egyertelmu hogy ok most a dominans csapat. Persze hogy mindig az o versenyzoik nyernek.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Koszi Gergo a videot.
jövõre gyanítom, hogy a ferrari biztos, de sztem a mercedes is beerõsít, de nagyon
ezért mondom, hogy ha jövõre is megcsinálja, akkor le a kalappal!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
ha megnyerte, hát megnyerte, jövõre ha meg is védi, akkor azt mondom ez a gyerek tud.
de sztem nem fogja tudni mégegyszer megcsinálni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg kb miben változik még?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak poen... nem kell zokon venni. En is kihevertem a Sumisat 😄
The Matrix has you...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Légy jó, légy hű Magyar!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
A renaulttal nem tom mi lesz. Nagyon visszestek az ev eleji hajtas utan. Mar braziliaban a ferka is rajukmaszott.
Ha egy csapat a semmibõl jó, elvonalbeli csapat tud lenni, az mindig szimpatikus a számomra.
Az utóbbi két világbajnok szvsz ilyen csapatoknál van.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured