182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez jó!
"... három évvel ezelőtt Spanyolországban több embert érdekelt az országos bölcsődei gombfocibajnokság nyolcaddöntője, mint a Monacói Nagydíj ..." -
G_ArchAngel #58069 azért az Ő korukban a Forma1 még autóverseny volt... -
Lauda: Vicc lenne, ha Alonso nyerne
Szerintem pedig az ő fél pontos vébégyőzelme volt a "vicc". -
G_ArchAngel #58067 -
Szerintem piros betűs ünnepé kéne nyilvánítani azt a napot amikor M Schumacher bejelentette a visszavonulsát! MEnnyivel jobb a Forma1 nélküle... persze Alonsot leszámítva -
Nem ugy értettem ahogy értetted, félre ne érts, nem hülyéztelek, le csak próbáltam szimbolizálni azt amit irtál, tényleg ne vedd annak! -
madmanic #58064 Nem vagyok biztos benne, hogy ismerjük egymást annyira hogy megengedhesd magadnak ezt a stílust... 
A beszélgetésnek vége... -
Miért kell minden mondatba ami tőle vagy más mekistől jön belerúgni és hülyébbnek beállítani mint te magad? ( azt lehet hülyébb kitudja... ) -
Ez a kérdés felmerült bennem is, egy-két kommentemre adott válasznál.
-
madmanic #58061 ha nem is érted amit olvasol, miért fórumozol..?
-
A Ferraris csávesz információ átadást végzett a konkurens csapatnak, mert nemvolt megelégedve a bánásmódjával, de ezt te is tudod, akkor minek kérded? -
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15635
-
WNW #58058 Hat azt a viselkedese alapjan eddig is tudtuk, hogy keves az iq-ja, de most be is bizonyitotta..
-
"Kínában megszereztük a Ferrari 200. győzelmét. Én csak egy részét képezem ennek a nagyszerű történetnek, de büszke vagyok arra, hogy része lehetek ennek a legendás csapatnak. A kétszáz győzelem azt bizonyítja, hogy a Ferrari egy remek csapat." -
madmanic #58056 "Alonso a kihallgatáson elhatárolódott a McLarentől és elmondta, hogy tisztában volt azzal, hogy a McLaren Ferraris információk birtokában van (ez már a WMSC meghallgatásán is kiderült) ám arról fogalma sem volt, hogy ipari kémkedés történt."

Akkó hogyan került volna hozzád te drága kiscsillagom....?
-
A mercedes meg Alonsot, hogy a Hamilton megelozze. :D -
Ferrari meg Sumit szabotálta vissszavonulása évében a 8. cimének megszerzésében:)) tök jól rá lehet kenni ezt mindenkire, Idétől, Buttonon át Kimiig. -
DJ BP #58053 2005-ben ha a McLaren nem szabotálja őt Alonso VB-sége érdekében(attól hogy 2005 végén szerződött Alonso a McLarenhez, biztos tárgyalt már egy ideje velük előtte)
Jó én is utálom Alonsot, de hogy a Meki már 2 éve azért szabotálta Kimit, hogy Alonso nyerjen, jézus úr isten... Gondolkodj már, eleve VB sem volt akkor még Alonso, meg eleve, hogy maguk ellen dolgoznának LOOOOL -
DJ BP #58052 kezdem azt hinni, hogy az exSchumacher-fanok bevannak rosálva, mert a kis afróban érzik a lehetőséget, hogy a sváb rekordjait a szőnyeg alá söpörje...
Érdekes, engem idegesít ha Sumit és/vagy Hamiltont b*sztatják, kivétel vagyok? -
"Nos, a mondandóm egész egyszerű volt. Azt ordítottam, hogy 'igen, igen, igen'! A kockászászló valójában csak egy ostoba fapálcika és egy darab rongy. Nem nagy dolog, de rendkívül sokat jelent, ha olyan alkalmakkor pillantod meg, mint a mai"
S. Vettel
Ez aztán a duma.................király! -
lol milyen duma :) -
G_ArchAngel #58049 Mégsem lesz 4 McLaren a mezőnyben? (azaz 6 Ferrari) -
G_ArchAngel #58048 Alonos 2005-2006 közötti szünetben kötött előszerződést a McLarennel -
Értsd meg nem érdemre adják a címeket, be kell ülni és ott kell lenni ki kell harcolni, az érdem max utána jön valami kitüntetés formájában.
2005 végén ki szerződött??? -
Dodo55 #58046 Nekem az a véleményem, hogy Hamilton IS megérdemelne egy(vagy több) VB címet, de nem ebben az évben, amikor is egy csaló csapat segítségével szerezte a pontjait.
Tehát elismerem őt, de az ezévi pontjai megszerzéséhez illegális segítséget kapott, még ha nem is akarta, vagy esetleg nem is tudott róla.
Úgyhogy ez évben is Kimi érdemelné a VB címet, méghozzá harmadszorra.
Először 2003-ban, utána 2005-ben, és most. 2003-ban ha nincs Schumacher visszatolása, ő a VB, 2005-ben ha a McLaren nem szabotálja őt Alonso VB-sége érdekében(attól hogy 2005 végén szerződött Alonso a McLarenhez, biztos tárgyalt már egy ideje velük előtte), akkor ő a VB, és ha ez évben a McLaren nem használja fel az illegális infokat, akkor már ő lenne a VB. -
ha nincs semmi akkor is kell valamit írni mert a szponzornak így jön a pénz :) -
G_ArchAngel #58044 Sajtó: újabb nyomozás a McLaren ellen
A spanyol sajtó tovább feszíti a húrt Fernando Alonso és csapata között és bizonyítékokat keres arra, hogy a McLaren-Mercedes szabotálta a versenyzőt a Japán Nagydíj időmérő edzésén. A csapat több alkalommal is leszögezte, hogy minden rendben volt a guminyomással. (à Dennis: nem történt szabotázs)
A La Nueva España című lap arról számol be, hogy az FIA vizsgálatot indított a csapat ellen, amely során arra akarnak fényt deríteni, hogy a McLaren-Mercedes valóban manipulálta-e a guminyomást a nevezett megmérettetésen. (Alonso az edzés után elmondta: "Úgy tudom még vizsgálják, de véleményem szerint, a guminyomás sokkal nagyobb a szokásosnál.") A csapat erről egyelőre nem kapott hivatalos értesítést a Nemzetközi Automobil Szövetségtől.
spanyol sajtó, Alonso, McLaren - lassan hosszabb, mint a Barátok közt... -
G_ArchAngel #58043 kezd a hímvesszőm telelenni Hamilton b*szogatásával - lehet elkellene fogadni, hogy kívételes tehetség és nem korpát keresni a hajtövein...
Nagyon remélem, hogy innentől Kimi-vel felváltva csak őket fogom látni a VB dobogó tetején a következő 10 évben... -
G_ArchAngel #58042 a spanyol médiának spanyol bajnok kell, az olasznak Ferrari-pilóta - esetleg tények?
vagy a magyar sportsajtó majd kijuttatja a válogatottat a Labdarúgó EB-re?:) -
A banner megint állat!!!(2006-Brazil Nagydíj, értem így..) -
Már minden szart kitalálnak? jézusom... ez legyen a legnagyobb szenzáció... -
Persze, hogy nem.
Nem akarnak beleszólni az egyéni VB-cím alakulásába. A Ferrari megkapta a Csapat-címet(fogják be...), egyéniben meg angol VB. kell. Ezt szajkózza burkoltan az angol média(ami természetes is valahol), és az összes idősebb ex-Formula1-es pilóta is Angliában. Nem lehet véletlen...
Kimi tojik mindenre, nyerni akar, MOST, Hamilton meg behozza az autót, ha kell, 2keréken is.Alonso meg dühből versenyez majd, meg is látszik az eredményén.
Szerintem Hamilton, Kimi, Alonzo lesz a vége.Nem tudom, erről így mi lesz Kimi véleménye az évad után, nem közv. a futam után!!!!
-
Hát de most komolyan, Hamit nem gyengén nyomták IS ebben az évben. A versenyző társainak is feltűnt ez és ezért kezdenek ellene fordulni. Lehet Kimi is kiakadt volna ezek utána ha mellette versenyez 1 csapatban. nekem se kedvencem Alonso , de elkell ismerni top pilóta, elég kérdéses, hogy ver rá a Ferrari és a Hamilton is hirtelen 4-5 tizedet.
Na meg ne menjünk el, amellett, hogy Hamilton körül mindíg történik valami kétes dolog, de ált. csak körülötte.
Amúgy nem kell félni, úgy sem kap büntit. -
G_ArchAngel #58037 Hamilton - büntetés Brazíliában?
ha kap 5-10 rajthelyes büntetést, akkor ellehet gondolkodni, hogy kit nyomnak a FIA-nál (segítek: unFairnando)
remélem megnyeri Kimi vagy a kis angol a VB-t, Massa meg falrakeni "az-én-gumimban-magasabb-volt-a-nyomás" Rinyagépet... -
Most esett neki le, mit mondott Mosley róla...örexik, ennyi. -
Zóanagyvarázsló #58035 Ez annak fényében röhej, hogy korábban azon sopánkodott, hogy ez az egész milyen rossz a sportnak, letereli a figyelmet, jobb lenne a színfalak mögött elintézni. Erre majd' egy hónappal a történtek után még ő áll neki vádaskodni. -
Mosley – Stewart: nincs elnézés
Stewartnak is csak az a világi baja, hogy sosem adódott meg neki a lehetőség, hogy Ferrariban versenyezhessen. -
Jaja, elfújta.
MS nyilatkozta is, hogy ő ezt nem igazán tudja csinálni, versenyekre már nem akar rendszeresen járni, és ahogy mondta (egyébként sztem tök egyenesen), hogy a más tipusú segítséghez viszont szte képeznie kellene magát.
Oké, rengeteg nagy tapasztalata és felhalmozódott tudása van, de ő alapvetően versenyző alkat, még most is az lenne, és sztem van annyira okos, hogy tudja Kimi-t inkább csak zavarná mint segítené, ha pedig Massa-val foglalkozik azt pedig félreérti (term. szándékosan..mindent a kattintásért) a média. -
G_ArchAngel #58032 belesem merek gondolni, hogy milyen lenne elfogadni Hamilton-t egy rendes, közvetlen, tiszteletudó srácnak, akinek egyedül csak a csapattársával (vica versa) van baja...
Hamilton nem azért kapott lehetőséget és ülést 2007-ben, mert szépen mosolyog és kedvesen fog kezet, hanem mert összeségében a legnagyobb tehetség...
ettől függetlenül Ron Dennis droidja, akire pár firmware frissítés ráfér, de vitathatatlan tehetség - Montoya, DC, Rubinho, Massa, Fisico feneke alatt hiába volt győztes technológia a rutinjuk mellett, semmire sem mentek vele...
a kis afro meg Pedro De La Rosa infói nélkül is hozta a Mákegér szintjét, nemegyszer alázva az általam kedvelt finnt is...
kezdem azt hinni, hogy az exSchumacher-fanok bevannak rosálva, mert a kis afróban érzik a lehetőséget, hogy a sváb rekordjait a szőnyeg alá söpörje...
(amúgy mi is lett a nagy Schumacher tesztel a Ferrarinak, segít a fejlesztésben, támogatja Massát és Kimit "projektből" - elfújta a szél?) -
Szappanoperahős