FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Igen, mindenki meghülyült.
Ez egy világméretû összeesküvés és csak néhány tisztaelméjû szurkoló maradt, aki átlátja az egészet.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Jah ugyanez...

Futamonként motorcsere a Renaultnál?
Ezt egy normális csapat nem engedheti meg magának.

Shaman
Azért ha nem cseszõdik el verseny közben a motor,illetve nem lökik ki egyiküket sem akkor a 2 McLaren benne lesz a verseny végén az elsõ 4-ben,mégha motor cserével indulnak is sztem,szal olyan marha nagyot nem buknak a konstruktõrit..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Istencsászár
amugymeg itt szidjátok a mekit amikor a rönónál ugyanezvan csa " Mûszaki hiba azonban akadt erre az etapra is. Giancarlo Fisichella autója a boxutcában makacsolta meg magát" révén szvsz õksem érdemlik a csapat vb-t !!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
"talán"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
és hovamenne a mégfostalicskább + csiga ferrarihoz? talán jövõre a kisebb motrok által megszünnek a mclarennél ezek a hibák

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
és csodálkoztok hogy minden 2. hír az hogy Kimi menekülne ettõl a "fostalicska" csapattól.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csak halkan jegyzem meg: ébredezik a Ferrari...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
nemtom de megnyerte örüljön neki meg minden de azér kicsit túlzás amit összehordanak róla... nomeg kimit a földe tiporják hogy milyen béna mintha nem is lettvolna alosno ellenfele..

ÁjjLe BoBBi
mi a f@sz van?!?! mindenki meghülyült basszameg?!:@

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kit--Kat
nem sietik ám el, és nem értékelik ám fel..
komolyan azért, van mindennek határa...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár

FrezeR
hehe 😄

Punker
lol valaki megcserélte eredetileg Sato a kisebb

Punker

a.carkey
<#vigyor1>

A medve nem játék.

ÁjjLe BoBBi
már megszokhattuk az ilyen érdekes nyilatkozatokat briatore nagyúrtól

desigo
Én is örülök...
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Istencsászár

akyyy
kíváncsi vagoyk a kinai pályára, ott az elsõ kanyarok , áhh! dúrva!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gregorius
Kösz, közben, lányos zavarom után felkerestem az f1.com-ot. De azt is el lehet nézni, amilyen állapotban vagyok, ezt a nem-et egyszerûbb értelmezni. Már ha nem nõ mondja. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Mi a szart néztem én tegnap a mûsorban, hogy futam lesz? Már megijedtem, hogy lemaradtam valamirõl!
Húú, micsoda megkönnyebbülés. Csak hülye vagyok. Már azt hittem, hogy valami helyrehozhatatlan dolog történt.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Punker
nem

Gregorius
Gyerekek, tegnap nem volt futam?

Istencsászár
Räikkönen már aláírt a Ferrarihoz? jön a következõ hullám 😊))))))))

akyyy
<#finom><#finom><#finom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Misato Haga kerülhet a vezetõi székbe
Nõi csapatfõnök a McLaren ’B’-gárda élén?
<2005. október 01. 14:54>

Nem kizárt, hogy 2007-ben debütál a Formula 1 történetének elsõ nõi csapatfõnöke: brit lapértesülés szerint elképzelhetõ, hogy a McLaren tervezett ’B’-csapatát egy hölgy irányítja majd. A japán Misato Haga a fõszponzor-jelölt Direxiv cégen keresztül juthat a csapatvezetõi székbe.

Mint ismeretes, a McLaren-Mercedes jelenleg is tanulmányozza egy ’B’-csapat elindításának lehetõségét. A wokingi alakulat a feltételezések szerint a GP2-es Durango csapatnál érdekelt, az F1-be beszállni szándékozó Direxiv nevû japán cég pénzére alapozná a projektet.

A helyi illetõségû Woking News & Mail címû lap szerint elindulása esetén a ’B’-gárda is Wokingban székelne, mégpedig a McLaren-Mercedes korábbi fõhadiszállásán, amely a vadonatúj McLaren Technology Center elkészültével üresen maradt.

A lap úgy értesült, a ’kis McLarent’ egy japán hölgy, Misato Haga irányítaná. Haga jelenleg a Direxiv Motorsportnál tölt be vezetõ szerepet, amely a GP2-ben a Durango csapatnál, továbbá a japán GT szériában érdekelt.

„Misato Haga már többször is célzott arra, hogy õ fogja irányítani a csapatot.” –olvasható a wokingi újság cikkében.

Miután a McLaren ’B’ indulásának lehetõsége kiszivárgott, a nemzetközi sajtó a rendkívül erõs japán kapcsolatokkal rendelkezõ Jean Alesit hozta összefüggésbe a csapatvezetõi székkel. A ex-F1-es francia jelenleg a DTM-ben versenyez, a Mercedes-Benz színeiben.

a.carkey
Azok nem a Ferrari miatt lettek, hanem egyszerûen csak túl gyorsak voltak az autók. Köze nincs ahhoz a Ferrarinak.
Egyetlen olyan szabályt hoztak, ami "ellene irányult", az a 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1 pontos rendszer, vagyis, hogy az elsõ nyolc kap pontot. Ez az elsõ évben még valahogy mûködött, utána sokat nem számított.

A medve nem játék.

Istencsászár
természetesen kisebb fordulatszám, kevesebb lóeró
aztmég pontosan nemtudni mennyit lassulnak a kocsik a motornak nem tul megerõltetõ pályán 3 mp volt csak a hátránya egy v10essel szemben másik pályán 4-5 mp... azt hogy mennyivel sikerül lelassitani azt az uj motorhoz tervezett kaszni után a teszteken tudjuk meg.. szerintem a csapatok ugyis kitalálnak trükköket amivel nem lesz olyan nagy a külömbség a ide és a jövõ évi kocsik sebessége közt..

Mi lesz jövõre a 8 hengeres motorokkal? Teljesítményben változni fog valamit?

Okos pilóta alagútban nem katapultál!!!

Istencsászár
ki a tököm beszél a ferrarirol?? olvasdmár L......... omg

Kit--Kat
Mármegint jössz a hülyeségeiddel.. Ha annyira nagy Schumi meg Ferrai befoláysalatt lenne akkor miért is lettek új gumi meg aerodinamikai szabályok??? Na?? Most légy olyan okos...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
alonsot sem tolták vissza tavaly? amikor asszem spaban? ugyanigyjárt mint sumi és rajta volt a kerék a pályán ment a motor stb.. sokszor ugyérzem hogy az FIA baszik rá persze montyt minden évben tudják valami hülyeségért dq-zni.. Bart is tudták csesztetni a másikoldalról meg tök egyértelmû dolgok történnek a pályán amit egy normál nézõ aki semmit nemért a f1hez is látja hogy szabályellenes FIA lesem szarja...

ok...

ÁjjLe BoBBi
szerintem rosszul értelmezted...olvasd el még1x mit írtam 😉

de...
amúgy asszem, ha jár a motor, akkor kavicságyból is vissza lehet tolni... (tehát elhagyhatja a pályát)

Kit--Kat
De nem az a szabály, hogy amikor a kocsi félig hagyta csak el a pályát, vagy ennél jóval kisebb részben és veszélyben van, de segítséggel önerõbõl is visszatud menni, akkor lehet besegíteni?

NuCLEARScoRp
Na meg a 2003-as évben ez egyik versenyen Schumacher autója beragadt a fûbe és a pályabírók visszatolták... a szabályban világosan benne van hogy ez tilos!!! De rá se szartak a dologra... Kapott 4 pontot azon a versenyen... És ezzel Kimi el is bukta a VB-t!! És még hosszasan sorolhatnám az olyan dolgokat amik tényleg szabályellensek voltak...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Pontosan erre akartam kilyukadni... fölösleges energiapocsékolás helyett inkább foglalkozzanak a jobb szabályok megalkotásával... az ilyen mûbalhékra semmi szükség..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Istencsászár
erre csak anyit mondok monació Alonso brillirozásnál FIA hol volt?
Vagy a nyilvános Rönó elengedésnél...
Fia csak szépen kussoljon be és dolgozzon ki egy használható szabályrendszert

ebben mi a szánalmas?
ez egy apró taktikai lépés - a Ferrari az elõzõ években rengeteg olyan stratégiai húzást mutaott be, hogy mindenki csak ámult...

ÁjjLe BoBBi
kíváncsi vagyok legközelebb mins sírja el magát a FIA. ezek télleg azt akarják hogy az F1 egy unalmas teljes mértékben kötött dodzsemezés legyen.
ez szánalmas és nem azért mert a mclarennel történt. télleg nem tudom így hova jut az F1

Lteebee
Mi a baj?
Senki sem lett megbüntetve, sem megdorgálva, ügyesen taktikáztak a mercisek és kész.
Késõbbiekben ilyen nem lesz, ennyi.

Punker
na most mi is a probléma? dennis elismerte hogy kihasználták a kiskaput, max legközelebb h aõ sír fairplay-re hivatkozva kiröhögik.....

NuCLEARScoRp
A FIA komolyan kritizálta a McLaren taktikáját

A FIA már elásta magát az USA Gp-n történt botránnyal... de az már a pofátlanság teteje, hogy napok óta a McLarent csesztetik... Elöször briatore akarta tisztára mosni magát és a naygképü nyilatkozatait... most meg az idióta fia ugat... szánalmas ... mindegy magasról szarni kell a fejükre... <#violent><#violent><#mf3><#mf3>

Istencsászár
nascarban is van ilyennem hogy aki legtöbb kört tette meg az élen az kap + pontot stb stb...

Shaman
Kart-ban volt ilyen...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.