FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
The Matrix has you...
R. Barrichello - Ferrari - új motor
J. Button - BAR-Honda - Suzukában használt motor
T. Sato – BAR-Honda - új motor
F. Alonso - Renault - új motor
G. Fisichella - Renault - új motor
M. Webber – BMW-WilliamsF1 - új motor
A. Pizzonia - BMW-Williams - új motor
K. Räikkönen – McLaren-Mercedes - Suzukában használt motor
J.-P. Montoya – McLaren-Mercedes - új motor
J. Villeneuve Sauber-Petronas - Suzukában használt motor
F. Massa – Sauber-Petronas - új motor
D. Coulthard – Red Bull Racing - új motor
C. Klien – Red Bull Racing - új motor
J. Trulli - Toyota - Suzukában használt motor
R. Schumacher - Toyota - Suzukában használt motor
T. Monteiro – Jordan-Toyota - új motor
N. Karthikeyan – Jordan-Toyota - Suzukában használt motor
R. Doornbos - Minardi-Cosworth - Suzukában használt motor
C. Albers – Minardi-Cosworth - Suzukában használt motor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Iszonyat széles volt az autója most is.
Hihetetlen a csávó még mindig.
Szerintem mai napig nincs jobb nála a mezõnyben.
Bármikor alátesznek egy rendes autót, nyerni tud.
😊)
A baj csak az, hogy ha érvelek, mellébeszélnek, ha megjegyzést merek tenni szemét állat vagyok, hogy én is.
És ha idézek és ugyanazt a fszságot ráhúzom a másik oldalra, elfelejtik, hogy ki is használta elõször ugyanazt a fordulatot.
Persze lehet lázadni, meg belekeverni, hogy mod vagyok, meg ilyenek.
De ha független embereket kérdezel(én szoktam), nem annyira fekete-fehér a dolog, mint állítod.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha valaki valamit ír Alonsoról, és akkor jp egyedül irogat, ti rákontráztok, aztán ha többen beszállnak, és ezek közül "kevesen védik" azt az ... "világbajnok bácsit", kiírjátok, hogy STOP, OFF FLAME, ill. elkezdtek szankcionálni, majd néha bannoljátok a jónépet. Aztán ha egy kör lecsengett, ismét beszálltok a vitába.
Észre kéne már vennetek vére, hogy talán Nektek is le kéne állnotok, így talán a többi sem basztatná azt az ... "világbajnok bácsit" ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Most akkor szar a csapat és alonso hozza fel õket?
Szerintem a csapat jó, mert nem hibáznak(vagy legalábbis keveset), alonso jó(mert õ is keveset hibázik).
A gyenge láncszem egyértelmûen fisico.
Villeneuve büntetése meg nevetségesen enyhe...
Az ilyen szabálytalanságokért én kapásból kizárnám a következõ versenyrõl az illetõt!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Ilyen undorítóan szánalmas embert mint Briatore még nem láttam.... van egy mondás ami szerint aki nem tud veszteni az a gyõzelmet se érdemli meg!!! <#violent>#violent><#levele>#levele>
Alonso is azt nyilatkozta gyorsabb volt mint Kimi... jaja gyorsabban hagyta el a
pályát miutál csúnyán le lett alázva!!! heheheh <#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Azért alonso arcát öröm volt nézni a díjkiosztón, ugy festett mint akit kupán vágtak.... na és az a kényszeredett mosoly... lol
<#eplus2>#eplus2>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nemhiába a McLaran a csapatvbt tartja elsõrangúnak mer az a Monty Kimi és minden tag munkájának az elsimerése
Legalábbis nekem igyjöttle a nyilatkozatok és megnyilvánulások után, de lehet rosszul látom
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://gaborszantai.co.uk/