182273
  • Smicy2
    off
    -el, sry
    on
  • Smicy2
    na mindjárt elkezdődik a "száguldó cirkusz"
  • madmanic
    a mezőny pilótáinak 90% -ánál klasszisokkal jobb, ezt futamról futamra bizonyította.

függetlenül a ki kitől mit lopott dologtól.

de szajkózhatjuk hogy csaló csapat, a lényegen nem változtat.
  • babus
    Jó ez egy kicsit durva volt bocsi,de a lényegen nem változtat.
  • chalezlopez
    Jah, de a faszér nem ment még odébb két métert Hami??? Nem tudott??
  • babus
    Megérdemelten? Csaló csapat és ezt a pilóták is kihasználták.
  • madmanic
    ideális íven ment Kimi, csak kicsit gyorsan. szerintem...

• bordy
    hát egy kicsit elbaszta az ívett miatta.
    amúgy úgy is hami nyeri meg már ezt a idényt,sajnos. kiminek agy alonsonak jobban örülnék.
    (amúgy nincs vele bajom)
  • Count Adyn
    Ittvan amugy az "eset" , háát ezért tavaly Monza előtt még megbvágták volna szvsz, idén már tényleg nem büntethetőnek tűnik. A hang az elszaródott de a lényeg ugyse az xD
  • desigo
    az korrekt lenne...
  • madmanic
    talán nem fogja. és megnyeri a vb-t. teljesen megérdemelten.

a sok rosszindulatú ellendrukker meg elsunnyoghat sírdogálni tavaszig
  • Kit--Kat
    Most már utólérhetné HAmit is 1 motorhiba, rajta kívül mindenkinek volt.
  • BaliBoy
    Igen, közben rájöttem .
  • Count Adyn
    3.ik hely 6 pont, 4.ik meg 5 ha jól tudom szal 2 ponttal, mondjuk mind1:D
  • BaliBoy
    sry, 2 pontal.
  • BaliBoy
    Hát ha nem vmi extrém időjárás lesz akkor sztem be fogja fejezni. Kérdés, hogy milyen pozicióban. Na meg alonsonak el kell mennie mellette. Az is érdekes lehet majd. :)

Tippem szerint ez lesz a vége:
    1. Rai
    2. Massa
    3. alonso
    4. Hami

Így ha jól számoltam Hami 1 pontal a VB.
  • a.carkey
    Még mindig tartom, hogy Alonso és Kimi közt fog eldölni a vébé. Massa lesz elől, Kimi és Alonso meg a 2. és 3. helyért fog csatázni. Ha Kimi tartja a 2. helyet, helyet cserélnek majd Massával (szabályosan), és Kimi megnyeri a vébét. Ha nem ez az eset következik be, akkor Alonso fog nyerni.

Hamilton nem fejezi be.
  • madmanic
    jah.. egy görény... ez a pszichológiai hadviselés...

Renault mérnök felesége...

nagyon gáz....
  • jefferson83
    Én is azon a véleményen vagyok, hogy túlreagálják ezt az esetet (szándékosan). Én láttam a közvetítést és az élőképen fel sem merült bennem, hogy ezt valaki feltartásnak veszi. Ezzel együtt biztos lassította Kimit, ha mindketten lenyilatkozták, de ilyenekből millió eset van, volt és lesz. Szóra sem érdemes, ez most így jött össze.

Ui: Elsősorban én is Kiminek szorítok, de nem lennék letörve, ha Hami behúzná ezt a VB-t (minden külső körülményektől eltekintve megdolgozott érte).
  • dienesoft
    Ez már csak azért megy, hogy "nehogymár" ne zengjen a sajtó attól, hogy ki milyen szemét a Forma1-ben.
  • b-type
    nálam ez az oldal figyelmen kivűl van hagyva (most is sajnálom a kattintásomat), ritka hülyeségeket írtak már le.
    Ez most nem feltétlen az, de sztem abból kell kiindulni amit az ember lát.
    Ez a net egyik átka, annyi infót össze lehet hányni, hogy verődhet az ember véleménye,...míg régebben megnézted a futamot, és kialakult a saját vélemény.
    Az lehet term. elmarasztaló is, én egyáltalán nem csodálkozom ha ez a szitu a Kimi drukkerekben rosszul jön le,..de egy újságíró keménykedésére ehez nincs szükség (a hős újságíró...még a végén ennek is lesz értéke, talán még nagyobb is mint ami valójában történik a pályán).
  • Kit--Kat
    Már megint mit rendezkedik Hami faterja, esküszöm ő a legellenszenvesebb figura az egész F1-ben, még Alonsot is magasan veri. Kitiltanám 1 életre, azt hiszi ő Bernard afro reinkarnációja....
  • G_ArchAngel #58369
    viszlát, ban remélem...
    megnézném az arcodat, ha nálunk kiejtenéd ezt a szót, mikor az alsó szomszéd a kertjében kosarazik...

(210cm-es építésivállalkozó afro srác)
  • G_ArchAngel #58368
    "A történet szempontjából nem lényegtelen, hogy Giuntini a Renault motorokért felelős mérnöke, Denis Chevrie felesége, akit később a McLaren csapatvezetője, Ron Dennis és Lewis édesapja, Anthony Hamilton társaságában láttak. Egyikük sem mosolygott."

• babus
    Ha nem történt semmi akkor miért kért lenézést a nigger????
  • jefferson83
    [URL=http://f1vilag.hu/cikk/20071021/Hamiltont_kemenyen_kiosztotta_a_francia_ujsagirono]"Tökös" kis újságírónő :)[/URL]
  • minimize
    Ezt egy MOD vegye ki innen, legyen szives.
    Undorító.
  • G_ArchAngel #58364
    szerk: sorry, félreolvastam a kommented, jól írtad:)
  • desigo
    Szerintem nem fognak kockáztatni...
  • Dj Siegfried
    hi! szerintetek hány kerékcserével mennek az '' élpilóták'' ? Van aki megpróbálkozik egy 3 kiállásossal?
  • sumi
    ez+ mire jó??tegyél be vmi normális képet sumiról,mert baj lesz..!!!
  • G_ArchAngel #58359
    érdekes, hogy Hamilton bocsánatot kért, mert úgyérzi lehet feltartotta Kimit, de Ron Dennis szerint semmi ilyesmi nem történt...

remélem Ronny bácsi kétszer fogja a monitorhoz vágni ma a fejhallgatóját:)))
  • DJ BP
    kiesne*
  • sumi
    én meg úgy láttam,hogy hami kib..ott vele......ilyet nem hibázik kimi....ez a hemil.. is kezd olyan tróger lenni ,mint csalonzo..
  • DJ BP
    nálam aki perpillanat legesélytelenebb a VB-re az Alonso, nem Kimi. Mivel Hamilton kiesnek, Kimit elengedi Massa és kész :). Alonso meg alapból nem fog tudni 4 pontot ráverni Hamiltonra versenyen eddig úgy néz ki
  • Count Adyn
    Úgy kérjen bocsánatot hogy rajtnál is elengedi:D
  • G_ArchAngel #58354
    Bocsánatot kért, Kimi és a Ferrari nem panaszkodott, így az ügy elejtve...
    Ellenben Massa sárgazászlós húzásánál erősen benne lehet a hazai pálya hátszele - nem mertek megbüntetni egy Ferrari pilótát, aki brazíl, pole-ban van és haza pályán:)
  • chalezlopez
    Gratulálok... 25-30 között
  • b-type
    Egyáltalán nem vágott be elé, valszeg zavarta Kimi-t, de bőven volt hely Hamilton mellett a jó fékezéshez.
    Sztem alapvetően Kimi fékezte el, de ahogy nyilatkozta is nem segített neki hogy ott volt Hamilton.
  • MaSzKa