FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
😄D
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
így látja ott mindenki aki a Forma1 közelében van...
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Marc Surer ennél is keményebben bírálta a Renault pilótáját. "Számomra Fisichella csõdöt mondott. A sikánban indokolatlanul választott veszélyesebb ívet, aminek következtében majdnem kirepült. Teljesen jobbra húzta az autóját, holott senki nem veszélyeztette õt, Kimi sem volt támadó pozícióban. Kimi még messzebb volt. Fisichella rosszul jött ki a kanyarból, így Kimi számára felkínálkozott a lehetõség az elõzésre."
"Fatális, ha egy versenyzõt az utolsó körben elõznek meg. Biztos vagyok benne, ha Alonso ült volna az autóban Kimi nem tudott volna elhaladni mellette. Az év elõzése számomra azonban nem ez volt, hanem Alonso manõvere Schumacher ellen 320 kilométeres óránkénti sebességgel a 130R-ben. Fernando bátran viselkedett, Michael pedig tudta, hogy nem szerencsés megkockáztatni egy ütközést 300 kilométeres óránkénti sebességgel."
szép,szép volt Alonso elõzése.. de Kimi is elõzõtt sõt Fiscot is és nyert, kissé elfogult a tag😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
na azmeg a másik hogy alonso a kedvence ( mindekinek van kedvence ) de akkor ne a tvbe kapjon szívrohamot pl canada amikor alonso falhozcsapta a kocsit... stb.stb..
Ez Paliknál is megesik néha de vagy korrigál és kijön belõle vagy elpoénkodja igy nemidegesítõ..
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Barki mas barmit csinal, foleg ha sumi akkor meg lekezeloen mondja a vakokat.
Annyira szanalmas volt mikor imolaban es a hungaroringen vegig arrol pofazott hogy nem hiszi el hogy a ferrari ilyen olyan amolyan egesz ido alatt csak az indokokat sorolta. En is reszrehajlo vagyok de nem kozvetitek. Amit ez a gyula muvel mar szanalmas.
Ha huán összeszedi magát, átveszi Kínában.
1. Öt-hat konstruktõri címet követõen már el kellett érkeznie a mélypontnak. A csapat telített volt, a motiváció csökkent. A csapat teljesítménye csak öt százalékkal volt rosszabb a korábbi évekhez képest, de ez a mai viszonylatokban már elegendõ ahhoz, hogy lekerüljenek az élrõl.
2. A Ferrari nem reagált megfelelõen az új szabályokra.
3. Az F2005 túlságosan késõn készült el. Csak a harmadik futamon került bevetésre. Késõ is volt – és nem is volt megfelelõ az az autó. A Scuderia Ferrari rosszul tervezett.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg a csalódott ex-alkalmazott könyvét: Eladtuk a szezont!
lol
Õ már nem az a balhés, forróvérû, mindent egyszerre akaró újonc.
Már régen egy fegyelmezett, fegyelmezhetõ profi autóversenyzõ õ.
Pénzért csinálja és tudja, ahogy ott mindenki tudja, hogy õ a legjobb.
Elertek a celjukat. Tobben nezik az F1-t. Jovore johet a cim visszaszerzes.
a tavalyi módosított csodagumi lehet jobbvolt valamivel de igyse képes a dobogra amit bekell látni nem csak a gumi a hátrány hanem a kocsi se ütõképes..
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha ugyanis egy guminak nem kell egy futamot kibírni, a bridgestone agyonveri a michelint.
persze kerékcsere jöjjön vissza mer hozzátartozik f1hez és biztosnásogsabb is
Mikor sumi imolaban rakapcsol 😄
Aztan a magyar nagydij idomero. Nah az kira volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az egykori Formula-1-es versenyzõ, Hans-Joachim Stuck saját megfigyelései alapján különös következtetésre jutott. "Láttam, hogy a menedzsere hosszasan tárgyal Ron Dennis-szel Suzukában, és úgy gondolom, hogy útjaik lassan különválnak. Véleményen szerint Räikkönen nem fogja meghosszabbítani szerzõdését, amely a 2006-os esztendõ végén lejár."
"Räikkönen sokkal dühösebb az elszalasztott lehetõségek miatt, mint azt mutatja." – folytatja Stuck Räikkönen sokat vitatott kihágásainak okára utalva. "Kimi tisztában van vele, hogy megérdemelte volna a címet. Az autó keresztülhúzta a számításait. A gyors, de megbízhatatlan Ezüstnyíl elrabolta tõle a címet. Most elgondolkozik. Egy vagy két millió nem számít Kiminek. Egy olyan csapatot akar, amely garantálni tudja számára a sikert. A menedzsere keresésébe kezdett."
"Hogy a Ferrari megfelelõ lenne erre? Jean Todt azonnal alkalmazná õt. De a piros autó sem a régi már. Sokkal valószínûbbnek tartom, hogy hamarosan a Toyota vagy a Honda színeiben indul majd. Ott sok pénz van – és így a sikeres jövõ is biztosítva van." – tette hozzá Stuck.
A brit napilapok Anthony Davidson részvételérõl számolnak be. "Soha nem álltam annyira készen, mint most. A legnagyobb problémám az, hogy az emberek kételkednek abban, hogy versenyezni fogok. Nagyon éget a vágy, hogy még az idei esztendõben lehetõséget kapjak." – nyilatkozta Davidson a 'The Times' munkatársának.
"Tisztában vannak vele, hogy elég gyors vagyok, hiszen a tesztek során láthatták, de most be kell bizonyítanom, hogy a versenyen is képes vagyok erre. Mindenesetre motiváltabb és fittebb vagyok mint valaha. Azt hiszem megérdemlem ezt az esélyt. Meg akarom mutatni mire vagyok képes." - tette hozzá a tesztpilóta.
És az, hogy szvsz juan lol, az nem rosszabb és nem jobb, mint mákernek nevezni egy megbízható pilótát, aki hozza az elvárt eredményeket és nyomja neki, ha van racionálisan elérhetõ cél elõtte.
kimit motorfüstölõsnek nem nevezném, illetve nem tudom, hogy az-e
Az a béna Montya nem 1 futamot nyert idén nem 1szer állt a dobogon nem 1szer alázta be az 1. kanyarba a világbajnokot... Kimit is lehetne anyázni mi a faszér elõzõtt meg annyi embert az elsõ kanyarokba mer igen õis ottvolt monty mellett ugyanugy.. Az hogy Villnöv és pár elvetemült nemismeri a tükröt meg nemfigyel az nembiztos hogy állandóan a béna Montoya hibája..