182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
pr3cious #169752 Erről inkább a Czolner tehet mint a Palik, szóval még a saját bevallása szerint mindig rosszkor szólalt meg. Azt hiszem volt olyan történet is hogy egyszerűen kihúzta a mikrofonját. Amiben Palik verhetetlen az a műsorvezetés és ha az a felállás hogy egy ember aki a hangulatért felelős egy meg a szakmai dolgokért akkor Szujó csúnyán elvérzik mert közelébe sincs Paliknak. Nem tudsz, nem találsz egyetlen emlékezetest pillanatot sem mert egyszerűen unalmas kommentátor az elcsépelt szövegeivel együtt. A legideálisabb Palik - Wéber páros ugyanis egyenlő felek mindenki másban jó. Kényszerített jópofi nem kell. -
#169751 Palik showmusort csinalt a versenyekbol. Mar ha volt akcio. Emlekezetes, az teny. Ha nem volt verseny, akkor csak szanalmas poenkodasok voltak. Lehet hogy a gagyi TV2/RTL/valosag-show-k koraban (es sokszor az itteni kommentek alapjan) azt igenyelnek az emberek, de azert egy F1 (es barmelyik sport!) annal tobbet erdemel. A Szujko–Weber paros jo kompromisszumot kotott: mindketten "kockak", Weber a technikai reszt erti/szereti, Szujo a koritest. -
#169750 'Bedarálta' volna. Pont ez a gond, ez nem óvoda. Sokszor annyira nem volt képben hogy tragédia, még a közvetítései elején még úgy ahogy utánaolvasott dolgoknak, de később már... egész egyszerűen nem értett az F1-hez. -
pr3cious #169749 Nehogy azt hidd hogy Szújót nem darálta volna le 2mp alatt. Lehet hogy szerette a saját hangját de azért ez a sport iránti szenvedélyről bőven tanúskodik szóval ne beszéljünk mellé. Megannyi emlékezetes pillanat amiből Szujónak nincs egysem.
trulli trull trulli
Palik őrjöng Vettel és Kubica
Alonso ügyesen megfogja a defektjét
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.12. 12:01:07 -
#169748 Az amit Palik művelt Czollner-l az szégyellni való volt mint profi médiaszereplő, és emberileg is. Olyat egészséges lelkületű ember nem csinál.
A kisstílű ember és a hatalom címmel egy jósz@r regényt lehetne írni róla. -
pr3cious #169747 "Hát mit művel?? ÓÓÚristen itt nem volt kérdés!"
jav: sorry de visszanézve ez fényévekkel jobb.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.12. 11:39:28 -
pr3cious #169746 Én meg azt bírtam hogy amikor elhibázott valamit és rájött, akkor látványosan szétesett és kereste a saját hangját kb úgy az egész futam alatt. Kapcsolják be biztonsági öveiket nagyon cringe. Kettő közül engem Szujó idegesített jobban ez a folyamatosan megfelelni akarás és a tenyérbemászó stílus. Nagy mázlija hogy nem Palik mellé került be mert ezzel a határozatlan lélekkel pillanatok alatt Czolner 2 lett volna belőle.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.12. 11:35:01 -
#169745 Gabinak van értéke, a kérdés hogy mennyire van ezzel tisztában, és hogy ugye az alapkérdés hogy ezzel mennyire törődik egy tévécsatorna mint intézmény.
Wéber Gabi (esetleges) elvesztése az F1-ből, az valószínűleg nagy lejtőt indítana el, szörnyű alternatívák vannak..a Spíler-s MotoGp közvetítés az egyik legbrutálisabb pofon, és mégis 80%-ra tenném hogy egy olyan valósulna meg.
Éppen valamelyik hétvégén néztem a fiam kíváncsian miközben ment a Magyar közvetítés egy MotoGp versenyről, és sajnos (mert ez nekem kisebb fajta tőrdöfés), semmi..pedig amit én csinálok azt majmolja ő is, és semmi olyat nem láttam rajta amiben kicsit is felfedezhettem volna korábbi önmagam még az Eurosport előtt, még Ryder-k előttről...mert az is jó volt, de Moody-Ryder ugye nem hiába voltak legendásak.
Hangulattalan, monoton közvetítés, bóklászó megjegyzések,..és uniformizált szakértők. Mesze attól amikor Harmati Árpi kiabált hogy: 'ott van a seggébe, már ott van a seggébe' egy WSBK közvetítésen..persze nem a kifejezés a lényeg, hanem hogy ragad az emberre hogy imádja a közvetített sportot. Ez nekem fontos, nekem ezért nem volt jó, többek közt, Palik, mivel ő a sportban saját magát szerette elsősorban, felhasználva az F1-t tetszelgett önmagának.
..és egyébként ezt a sportszeretetet tükrözi Wéber Gabi aprólékos tudásvágya, és egész hozzáállása, de ezt tükrözte nekem Szujó is...mert az látszott rajta hogy szereti, és próbált valamit kezdeni ezzel..még ha sokaknak visszás is volt az egyénien lefordított -gentlemen start your engines- küldése.
...hát mit nem mondjak több emelettel jobb mint a Spíler -két keréken ülve, két keréken élve- qva idegesítően sokszor elnyomott dumája..
Na mindegy, nyilván az elégedetlenkedők a hangosak...mint Szujó esetében is, de én el voltam a közvetítéseivel, kedvelhető figura volt..olyan családapás :))
Részemről sajnálom. -
gpFan #169744 Viselkedjél, légyci .. Leírtam a véleményemet, tapasztalataim alapján, és azok nem valami extra dolgok. Milliók élték át a köcsög főnök eseteket ebben az országban. Ez itt van, lehet Kádár rendszer. lehet Mszp, Fidesz, Kurcsány - ez nem változott gyakorlatilag semmit.
Nem sokra becsültem Szujót, de meg tudom érteni a kiakadását.
Amúgy. alig nézek TV-t - csak F1 és némi (nem Csányi) labdarugás. Még a közcsatornás M4-en is túl sok a reklám. Valaki tudja, mennyi pénz megy rá évente ? Biztos, hogy az F1-es közvetítések igen sokat visznek, és nem lenne meglepő ha a Liberty emeli az árakat ... Vagyis, lehet hogy jövőre már meg lesz szaggatva reklámokkal. Egy szép évszám jön be: 1984 - nem F1-el kapcsolatos -
#169743 Nem volt vele gondom, ennyi lazasagra szukseg volt. A Palik-fele bohockodas sok volt, de a szaraz tenyek elmondasa sem jo megoldas.
Persze nem ismerem, de a latottak/halottak alapjan, "kint" (pilotak, csapatok, vezetok, media) (meg)ismertek, kedveltek, voltak olyan infoi es tortenetei, ami egy kocka "forgatasi" konyv es stilus alapjan dolgozo kikuldott riporternek nem lesz/lehet.
A podcast kerdeses. A kezdeti mersekelt csorte utan valszeg at kell gondolniuk, es meg ha "privat" is a podcast, azert ott lesz/lehet Weber, es a szerzodesek meg a lejarta utan is kotik ot/oket. Egyikuk sem szeretne vegleg elvagni magat.
De talan azert lesznek reszletek;) -
#169742 Az, hogy valaki helyettesítést kér egy műsorra, az nem ok a kirúgásra.
"ezt a viselkedést nem tűrik el" = Nem tűrik el, hogy nem szürkül bele az MTVA -ba, van (a pártfunkcionárisoktól eltérő) véleménye (pl. az alkalmatlan kollégákról).
"Teljesen jól működik az M4." = Mint ahogyan már írva lett, értjük: Te jobban élsz mint négy éve.
"Szujó lett az MTV(A)n a F1 közvetítések koordinátora" = Ebből nem következik az, hogy ő a felelős azon kollégák hibáiért, akiket NEM akar a kollégái között tudni, mert alkalmatlanok.
"szemét módon terelt, majd cserébe repült" = Én is kiakadtam volna, kib. idegesítő a sorozatosan előforduló hanghiba. Sőt, mint néző minden egyes alkalommal ki vagyok akadva rajta. Mit terelt? Fejtsd már ki....
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.05.12. 09:50:42 -
#169741 Szujó kapcsán tudom mi a szitu. Ennyi nekem elég. -
#169740 Hagyd már ezt a hülyeséget! Semmi szolgai nincs. Sőt, mivel nem volt választék, Szujó lett az MTV(A)n a F1 közvetítések koordinátora. És kész. Nem volt más, alább leírtam mi volt a helyzet. De ettől még Szujó balfék. Most pedig próbált stiklizni, ez kiderült, aztán szemét módon terelt, majd cserébe repült. A többi lényegtelen.
Teljesen jól működik az M4. Nem reggeltől estik ülök előtte, de ha valamit meg akarok nézni élőben, akkor nem este 10kor adják le, mint a reteken, hanem akkor amikor van. Végigvitték az EB, VB, Olimpia, stb. eseményeket élőben, autós programok kapcsán pedig ott a fejléc. Nem csak a F1et adják. Pont. Ne menjünk bele! -
#169739 Értjük: Te jobban élsz mint négy éve. -
#169738 Szujó baromságokat beszél. Nézd meg milyen volt 3 éve a közvetítés, és milyen most. Ökörség. Keverte a kakit a saját cégeivel és elszemtelenedett. Ugyanúgy elqurta, mint KO, és ugyanoda kerül majd ő is. Influencerkedhet vagy reménykedhet, hogy övé lesz jolly joker, ha a közmédia bukja a F1et. De mivel kiemelt projekt a közmédiánál, én ebben nem hiszek. -
#169737 Két koncepciót készített a Ferrari. Az egyiket egyértelműen az Alfán vetették be télen, a másikat maguknál. Az Alfás jobb volt, a Ferrari azt viszi tovább. Az Alfa pedig a Ferrari fejlesztéseit, magyarul visszamentek az alapra, az elqurtat próbálják működtetni. A lényeg az volt, hogy ne legyen két egyforma autó. De mindkettő rossz iránynak bizonyult, mert a süketek (ezért szar ha a szakember csapatvezetőt játszik) alulkalibrálták a gumikkal kapcsolatos problémákat, és úgy álltak neki, hogy majd megoldják év közben. Csakhogy a Merci viszont betalált. Így hátrányban a Ferrari.
Az Alfánál ráadásul az alap "Ferraris" koncepcióval tökölnek, ahol még a fékek hűtése katasztrófális, de legalább egyenesekben gyors az autó. Érdekes fejlesztés lesz. Ezért szar, ha egy csapat ennyire az anyacsapat seggében van. :(
A Mercedes is két koncepciót készített. Mindkettőt magukon vetették be, de, mint mindig a második jól működött. Pont ezt akarták. Jutalma négy kettős győzelem. A Ferrari meg csak szórja pénzt és a problémákról a pilótákkal tereli el a szót.
Kb.
-
gpFan #169736 Nem voltam valami Szujó 'hívő' - de nem is tartottam annyira rossznak mint sokan (itten is) . Mindenesetre, a piros lapos tréfám igaznak bizonyult. Nem csodálkozom rajta, errefelé köcsögök vannak pozíciókon, akik szolgai engedelmésséget várnak el 'munkatársaiktól'. Miközben nem is tudják a részleteket, problémákat, mert nem is érdekli őket, nincsenek is ott, csak nagy ritkán, akkor is inkább zavarnak. De hát nem azért lettek akik, mert dolgozni akarnak. Vannak attól kellemesebb dolgok is, és persze hasznosabbak - már mint nekik.
Az MTV4 okostelefon APP egy jó példája a szánalmas SW-nek. Megbízhatatlan, az F1-nek van 4 részlege, amiknek a nevének semmi köze ahhoz hogy mi van az egyes cikkekben. És uganazokat teszik több részlegbe. Ott állnak hónapokig némelyek - Ricci még mindig a RB-ban előz nagyoka, pedig azt várták, hogy nem fog jól előzni Iiiigen, ez oly aktuális 2019 Májusban, a Renaultnál, ahol örül ha pontot szerez. És valakik jó lóvét kapnak az egészért, az adófizetőktől, voltaképpen. Persze, mert aki eztet jóváhagyta és kellene hogy felügyelje azt sem tudja mi a bit, a html ... Csodálkozzunk akkor, hogy nincs hang amikor helyszínről kommentálnának - emlékszem pár esetre, vagyis nem ez volt az első. -
#169735 Szujó: Három éve tart az F1 leépítése a köztévénél -
#169734 remélhetőleg a a podcast-ban elmondják majd, legalább nagyjábólva hogy mi a tök történt. Én simán tudtam tolerálni Szujó lazább oldalát.
-
pr3cious #169733 Hallod fejezd már be, a burkolt oltogatást és a legidegesítőbb "csinálj jobbat" személyeskedést éppen TE kezdted, de még mindig folytatod. Amit lenyomtál minden volt csak nem normális de arra se vetted a fáradságot hogy elolvasd mennyire szánalmas az a mantra amit használtál.
Itt Fejezd kérlek mert nagyon fárasztó vagy. Nem ragálok többet a hülyeségeidre. -
#169732 Egy normális hozzaszolast magadra veszel és egyből durván személyeskedsz majd privátba gyáva módon nyomdafesteket nem tűrően folytatod az azért már mindennek a teteje csak mert valakinek más a véleménye mint a tied.
Ha nem tudsz normálisan kulturált ember módjára társalogni akkor majd a moderátorok tesznek róla, hogy egy kis időre távol maradj. -
#169731 Durva mennyit idő veszít a Ferrari a kanyarokban, különösen a lassúakban. Elsőre úgy tűnik a mechanikus tapadásban vannak nagyon lemaradva :(
-
#169730 Szujoert kar, szerintem jol tolta, szimpatikus volt.
Persze, mindenbe bele lehet kotni: nem egyszeru egy ilyen produkcio (nem csak kozvetitett); az F1 is neha uncsi, eloben a kozvetites is huzos (konnyu hibazni, otthon az ember mindig okos, csak a TV-t nezi, ok 2-3 monitort es meg beszelni is kell); talan nem volt mindig pontos es szuper szakmai, esetleg reszrehajlo volt, de hozta a lazabb reszt, Weber meg potolta a szakmait.
De kinezem belole, hogy asztalra csapkodos fonok volt;D
Valszeg sajat ceggel vitte a dolgot, gondolom neki sem volt mindegy szakmailag es penzugyileg, kiket pakolnak melle, mikor mivel szivatjak.
Ujvari nem rossz, de az uncsibb futam reszeknel valszeg bealvos lesz;)
De ha "csak ez" tortent, talan megusszuk a kezdeti pletyka reszt, es nem kerul at valami primitiv csatornara az F1. Mar az is valami. -
#169729 Azért örülök, hogy csak szeméoolyeskedni tudsz , egy normális hangvételű vélemény nyilvánitásra.
Ez sztem csakis téged minősít nem engem.
-
#169728 Megj. Szujó már anyázik is a neten. Az érdemeit csillogtatja, a főnököt ekézi. Elképesztő. Ő tudja. Ahogy reült, aki beugrott a helyére, teljesen értelmesen nyomja. Eddig. Tehát pótolhatatlan "hülyegyerek" nincs. -
pr3cious #169727 csak neked. -
#169726 Én panaszkodtam. Raikkonent pl. csuklóból utálta. De volt más is akit utált. Sőt, egyesek kis hibáját megmagyarázta, nagy hibáját is, Kimit viszont mindig ekézte. Épp ideje volt, hogy ment. Nem volt objektív. Mondjuk az utolsó objektívan F1et !!!!!!!! közvetítő Knézy volt, A foci kapcsán ezt már nem lehetett róla elmondani.
Aki jobban csinálná? Autós műsorok értelmesebbjei közül bárki.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.05.11. 19:41:14 -
pr3cious #169725 "hogy próbáld meg te , hátha jobban megy ott a helyszínen élöbe ." Érdekes a másik is ott ült mellette, közvetlen előtte, valahogy mégsem tűnt egy dilettáns kóklernek... hihetetlen........ Ez a "akkor csinálj jobbat" ez egy nagyon káros magyar mantra. -
#169724 Egyébként elképesztő milyen szinten rontotta el a Ferrari az idei autót. Ugyanez a Haasnál és hűtésileg totál gáz az Alfa is. A Ferrari kapcsán viszont szerintem tök mindegy, hogy egy rossz autóban Vettel a 3. vagy Leclerc. De hosszú még az év, magukra is találhatnak, Bahrein akár be is jöhetett volna nekik. -
#169722 Én nem mondom, hogy a legjobb , de a Palik és Czolner mezei uán sokkal jobb .És érdekes modon amig nem rugták ki senki nem panaszkodott ilyen vehemensen, hogy milyen szar.
Igen nekem is tele a törpöm már , hogy az egész közvetités alatt másrol se lehet beszélni csak a gumikról, meg pár háttérsztoriról, de sajnos a pályán nem mindig történik olyan amit le lehetne reagálni és két órán keresztül nem egyszerü érdekesen tartalmasan beszélni.
Ha az autók pályáról pályára sokat változnának vagy egymást elözgetnék minden kanyarba akkor nem lenne gond, lenne miről, de 70 koron csak vonatoznak akkor az ugy elég unalmas
Mondjatok mást aki jobban csinálná. -
#169721 Más. Interlagost sajnálom, kár érte, bár egyelőre Rio még csak egy terv, de ismerve a politikai vonalat, Sao Paolo bukni fogja a F1et. :(
Barcelonát nem sajnálom. Roppant unalmas pálya lett. Ráadásul ha gyors időmérő körön utolérsz egy lassú autót, mindent elcseszhetsz. Még ha gyors is vagy, nem látszódik. Ezért lehetnek ilyen Bottasos különbségek.
Más2. Most, hogy Vettel időmérőn megverte Leclercet, akkor most mégis Vettel a jobb? :D Ne válaszoljatok, a Ferrari úgyis meg fogja magyarázni, hogy miért. :) -
pr3cious #169720 Pont leszarom. Te menjél fogj egy táblát meg egy krétát, töltsd le a legutóbbi versenyt, és húzzál egy egy vonalat:
- ahányszor neki áll dadogni
- ahányszor mellé beszél.
nem lesz üres helyed... nem is csoda hogy le lett váltva.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.05.11. 19:27:15 -
#169719 Az M4re odakerült. Az, hogy az MTVé lett a F1, ill. hogy az M4 létrejött, ahhoz semmi köze nem volt. Ahogy mondani szokták, "jókor volt jó helyen", de nem úgy, mint Palik esetében, hogy az anyukájához járt be az összes celeb, és ő a seggüket is kinyalta, majd beajánlotta Lacikát az akolba, aki azonnal karriert futott be az Ötödölőt követően. Szujó tudta, hogy bukni fogja a retek a F1et, és ő azonnal jó lóra tett: MTV(A) és szépen helyezkedett az újnál. Nem nagyon voltak embereik. Knézy már nem élt, Dávid Sándor nem vállalta volna, Frankl ..., hehe, nem is minősítem. Zsolti? Nem aludni akartak az emberek du. kettőkor, szóval nem maradt más, mint Szujó. Palik külföldre menekült, nem mennék bele, hogy miért. Erről is vegyesek a hírek. Ők a gyereket említik, maradjunk ennél.
Ezek után kellett valaki, ha már övék (MTV) a licensz. Zollnertől az is falra mászott, az anyja kivételével, aki ismerte. Szóba se jöhetett. Wéber jó választás volt Szujó mellé, de egy idő után Zolika vitte a prímet, és többet szerepelt a képernyőn, mint kellett volna.
Más. Én pl. sose akartam volna ezt élőben csinálni. De ebbe nem mennék bele. Viszont a hanghiba minden élő közvetítéssel járó természetes dolog. Különösen egy szabadedzésen lényegtelen. A stúdióból megoldották. Szújó suttyó volt amikor hazarendelték. Hazarendelés kapcsán tudnék mesélni, de nem ide tartozik. Az MTVA csinált már ilyet sokszor, és Szujó is átesett már ezen párszor, sőt, sokszor szerencsés is volt, mert őt küldték ki, hogy megragadhassa az alkalmat. Ennyi. -
#169718 Hajrá !! A lehetőség adott... -
pr3cious #169717 Hagyjad már magad, ez az ember már elég sok pilótával találkozott és beszélt már, pl egy Schumacher után nem hiszem hogy Verstappen nagy kunszt. Hidd el normálisabbat kérdeznék tőle mert előtte felkészülnék b+ -
#169716 Azért minden éremnek két oldala van és valahol a két fél között lehet az igazság.
Mert azért amikor az RTL-tol átjött akkor gondolom azért kérték mert már volt tapasztalata és megválogathatta ,hogy kivel hogyan épiti fel a csapatot, meglátszott a közvetitéseken is, hogy mindenki barátilag kezelte a dolgokat .
És sztem azért nem lehet elvenni töle, hogy ö kezdte el az online live közvetitéseket a pályákról és egyéb olyan helyekről ahova nem igen jutnánk el.
A másik oldala a dolognak , hogy igen ehhez kellett a M4 támogatása és forrásai ,hogy ezt megtehessék .
És miért ne érezhetné magáénak, mikor a saját idejéből áldozott arra, hogy mindig uj tartalom kerüljön ki a netre amikor nincs is futam vagy téli szünet volt.
ÉS az meg hogy nem tud kérdezni, megint olyan dolog , hogy probáld meg te , hátha jobban megy ott a helyszinen élöbe .
otthonrol a fotelbol könnyű megmondani a dolgokat, de akármilyen irritáló verstappen mégis világhirű és mindenkiben lenne alapbol is egy kis igzalom, hogy mit kérdezzél, mert tuod, hogy azt egy egész világon is idézhetik, igy nem is biztos, hogy azokat megkérdezheti amire tényleg kiváncsi.
ugyhogy kritikát csak akkor fogalmazzunk meg ha tényleg jobban csinálnád ott és akkor , meg ha 100%osan tudod minden részletet és hátterét , hogy mikor miért csinált.
ÉS az m4 is sáros lehet a dologbol, ha tényleg ilyen dolgok mentek a háttéreben, hogy egy hanghibát nem tudnak lekezelni már.
-
#169715 Még a retektől örökölte meg az MTV. Sosem értettem, hogy miért jutott el sima száguldó riporterből, oda, ahonnan repült.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.05.11. 19:05:03 -
#169714 Ja és ez???? "Visszatérve a Spanyol Nagydíj hétvégéjére: 2019-ben egy ilyen műszaki hiba megengedhetetlen."
Igen, amikor egy csatornafedél miatt KOzzák a Williamset Bakuban, akkor a hang nem mehet el 2019ben ... Ez hülye?
Az élő közvetítés során folyamatosan lehet gebasz. A legjobbakat legutóbb az egyik szépségkirálynő választás ill. az Oscar is produkálta már. Pedig azok durvábbak voltak, mint egy szabadedzés hanghibája. Kanadából folyamatosan voltak hibák. Hang, kép, kiírás, stb. Ráadásul egy rohadt szabadedzésről van szó amit kifogásolt. Nem elég, hogy kiviszik élőbe adni, még suttyó is? Ez idáig tartott. Majd lehet belőle influencer, mint KOból. -
pr3cious #169713 Elég megnézni a Verstappen-es videót, konkrétan válalhatatlan az ember annyira nem tud normálisat kérdezni. A szimulátoros dolgok kb az interjú legizgalmasabb része, erre terelni akarja a témát mert ő nem ért hozzá. -
#169712 Ez egy KO szintű elqurás volt. Ugyanaz a hiba. Közben pedig enyhe ill. erősebb szk az M4en belül. Roppant nagyképű volt, és a kapcsolják be biztonsági öveiket baromságtól agyf...t kapott az ember.