FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
En mostmar azt mondom,hogy Max tul lett ertekelve. Volt par valoban parades megmozdulasa (de meg igyis sokkal tobb a negativum...),de azokat be lehet mostmar tudni utolag az autonak es a vakmerosegenek,a fiatal koranak. Mostanra fixen latszik hogy egy eretlen,aggressziv hulyegyerek,akinek neha kijon a lepes,es ennek koszonheti csak az uleset,na meg a marketingjenek. En jovore mar nem ultetnem be,jot tenne neki ismet 1 ev Torro Rosso...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gratula Ricci-nek. Holnap egy győzelem elé nézhet, de persze, szerencse is kell, meg a technika is ki kell hogy bírja. Ja. és hogy a csere gumik ott legyenek a megfelelő helyen a megfelelő pillanatban <#nevetes1>

Ami meg Maxot illeti, mintha a RB vezetése is kezdené elveszíteni a türelmet. Bár szerintem, az előbb is jöhetett volna. Igencsak tiltakozott, amikor szembeállították az újságírók, hogy idén 6 versenyhétvégén 6 hibája volt, komoly veszteségekkel. Pld. a bakuit nem is említette mint saját hibáját. Valahogy ez nem arra utal, hogy önkritikát gyakorolna. Itt komoly mentális zavar van. Őszintén szólva, én már kivágtam volna a pi*ába. Még Raikkönen is jobban teljesítene nála, agg kora ellenére (F1 korban gondolkodva). Vagy adjanak neki valami sexbombát, aki helyrehozza a hormontúltengését. Tényleg, látta valaki Maxot csajjal ?

Hajrá egyiptomi lábművész - off topic, bár nem 100% - Max tanulhatna tőle szerénységből és hozzáállásból.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

na vajon Ricciardo megtori e az atkat azaz sikerul e pole poziciobol nyernie

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

Ric - Fernando

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

1:10;8 Ricciardo😮 atyaeg mekkora ido

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Te jóisten mitcsinál Ric <#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ricciardonak kijarna egy monacoi gyozelem...16-ban a csapat fosztotta meg tole

Jók a Ferrarik

bakkerman
Maxrol mostmar kijelenthetjuk,hogy egy Kvyat,csak jobb marketinggel. 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mercik szivni fognak, ha nem jonnek ki a hiperlaggyal😄

megprobaltak muszaj kijonniuk a rozsaszin gumival

Útálom hogy mindig igazam van. A derék Max Verstappen, biztos ami biztos alapon, ne hogy valaki megelőzze, már 2 órával a kvali előtt összetörte az autóját - én azt tippeltem hogy ő lesz az első, aki a kvalin összetöri. <#taps> Valami nagyon nincs nála rendben. Talán még pubertásban van, és tudjuk, az hormonzavaros időszak.
Mivel utolsóként indul, komoly esély van holnap újabb Max-crash produkcióra. Egy SC már biztos <#nezze>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Verstappennek sokba kerult ez a baleset, el sem indult az idomeron...😞

Leclerc es Gasly megint ott vannak, csapattarsaik jol kikaptak😊

Sirotkin eddig meglepetes

azthittem Bottas kiesik 😊.Fernandooooo <#eljen>

mcmoha

ja minden evben osszetori Monacoban😄 nem az o palyaja...tul kozel a fal<#eplus2>

hat ja ott duhos volt teljes joggal, mert a bolond Coulthard belassitott elotte, amit utolag elismert...evekig utaltam a skotot ezert😄

regi szep idok voltak, gyerekkor, normalis esos futamok, amiket engedett a vezetoseg nem volt agyon szabalyozva minden...vissza is nezek majd par 90-es evekbeli versenyt...

Fehercsoki
Verstappen megint összetörte az autóját, 2 óra múlva időmérő...
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.05.26. 12:53:02

Nem akarok rosszmájú lenni, de érdekes amit Vettel mond Michael Schumacher-ről: "Sohasem láttam őt dühösnek" .
Pedig én nemrég ráakadtam a YT-on - egész más dolgokat böngészve arra a híres SPA-i verseny utáni jelenetekre, ahol vagy 5-en kellett hogy lefogják, úgy indult el Coulthard felé. Vettel nem látta ezt sose ? Inkább azt hiszem, hogy nem akarta látni, ahogy az a rajongókkal van általában. Na meg azt mondja, hogy Schumacher rekordjai számára elérhetetlenek. Pedig én még pár éve elég esélyesnek tartottam akár a 8 VB címre is. Sőt, most is van ideje rá, bőven, tényleg. Csak hogy per pillanat, valahogy Hamilton néz ki aki esélyesebb arra. Mondjuk behúz még 2 címet 2021-ig. Akkor meg már olyan közel lesz, hogy nem fog visszavonulni - és akkor már rajta, a technikán, meg a csapaton múlik. Na jó, az ellenfeleken is egy 'kicsit' <#hehe> . Ha bejön neki, várható zillió beírás: "én ezt nem nézem többet" <#levele>

Csak nehogy a 2013-as Silverstoni gumi mizériához valami hasonló legyen a versenyen. Az ezen a pályán teljesen tönkretenné a versenyt.
Szétszállt gumikról beszélek - azoknak, akiknek nem ugrott volna be.

Koszonom, rogton meg is neztem a 12-es valenciai futamot, csak, mert az jutott eszembe...az kb az evtized szarazpalyas versenye volt

amen<#eljen>

barmennyire is szidjuk sokan a mai Forma-1-et Monaco az Monaco marad😊 minden evben varom meg akkor is, ha unalmas futamot hoz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HTS s3rg1nh00
így -mivel az lesz az érdekes,az elévágás működik-e,ami eddig itt nagyon nem- az a központi téma,ki mennyire tud sáfárkodni a gumikkal...persze az autóversenynek nem igazán erről kéne szólnia,de ebben van valamilyen lehetőség az előzésre az eddigi monacoi versenyekkel szemben,kapásból 1 mp a hiper és ultra közt,plusz a kivezető kör lassúsága.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Ha konnyen lehetne elozni, akkor esetleg igen. De mivel egy "csoben mennek", talan meg csupasz felnin is fel lehet tartani a hatul jovot;D
HTS s3rg1nh00

Rengeteg F1 verseny letölthető, vagy nézhető online: Teljes F1 versenyek

Hungary ps4 liga ? Lassú, mint a taliga <#eplus2>
" végre megnéznél egy szoros előzésekkel teli F1 futamot" - köszi, de maradok az unalmas, kiforratlan, rosszul összerakott valódi F1-nél.

HTS s3rg1nh00
amióta az azeri és spanyol hétvége közt a Ferrari módosított az ERS-en (csak nem szabálytalankodtak :p) már nincsenek motorelőnyben,a RB pedig leszorítóerőből megoldja a pirosok jó gumikezelését.

miezviz
Sziasztok!

Szeretném bemutatni az F1 Hungary ps4 ligát amit egy barátommal vezetünk immáron 2 éve.
Talán elfogultság nélkül mondhatom hogy jelenleg a legkifórottabb legjobban összerakott ligáról beszélünk ami konzolon elérhető.
Komoly videózási követelmények, balesetek eldöntésére külön versenybizottság, büntetési pontrendszer, rengeteg táblázat, statisztika, történelem, komoly díjazás.
4. szezonunkat kezdtük el olyan újdonságokkal amik álltal többen követhetik majd a ligát mint eddig bármikor.
Ebben a szezonban ugyanis elérhető egy nyílvános Facebook csoport amin minden csütörtök 21:20 kor ÉLŐ KOMMENTÁTORRAL mennek le a futamok, a csoportban található még pilóta bemutató hétről-hétre, összefoglalók, érdekességek, nyilatkozatok, pole poziciós körök stb
Ha szeretnél résztvenni későbbiekben egy ilyen bajnokságban vagy csak szórakozás képpen végre megnéznél egy szoros előzésekkel teli F1 futamot akkor látogass el az oldalra és jó szórakozást hozzá!

Üdvözlettel
F1 Hungary csapata!
https://www.facebook.com/f1hungaryliga/

adam46
Bannernek? <#hehe>
Azt hiszem. hogy egy igen kiszámíthatatlan és vsz. igen kiegyenlített kvali lesz szombaton. Sőt, piros, sárga zászlókra is lehet számítani, úgy hogy megéri minél előbb megtenni azt a legjobb kört - ami miatt is várható némi fallal való 'szeretkezés' .
Tippem: első: Verstappen - már mint aki a falban köt ki <#guluszem1>
Komoly tipp: 1. Ricci , 6. Bottas - a többi az túl nehéz az IQ-mnak <#nevetes2>

AnuluWork
Az időmérőn Ferrari 1-2 lesz, utánuk 1 merci és egy RB.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

HTS s3rg1nh00
brutál Red Bull uralom lesz itt...

mcmoha

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ja valoban szubjektiv, nem mondtam hogy a legunalmasabb ev volt, de alairom, hogy 2004 koztuk van...talan a 2015-os volt mindenidok legerdektelenebb eve, ezenkivul 2013 is elegge egyhangu volt Vettel miatt...

HTS s3rg1nh00
nem tudom mit mutatott amiért linkelted,de teljesen felesleges is nézni ezeket,még csütörtökön sem tudják megmondani viszonylagos pontossággal milyen idő lesz vasárnap.

Master91
na az eső talán borit majd a papirformán ahogy látom vasárnap a versenyre ott a zuhi

Mi az unalmas, az eléggé szubjektív. Pld. a mostani Bakui verseny egyeseknek szuperjó volt, nekem meg nemigazán tetszett, hogy vagy 20-25%-át a SC mögött menték le. Az unalmas volt. A rengeteg buta vezetői hiba is már az lett.
Amire én akartam utalni, az, hogy sokaknak a mostani Mercedes dominancia unalmas. Pedig még 'csak' 4 év telt el - volt ez már több is a Ferrarival. pld. Akkor tudtuk, hogy még ha Baricello is vezet, Schumacher fog győzni. 1992-ben is Mansell győzött párszor, amikor Patrese volt gyorsabb. Más szóval, lehet ez még rosszabb is - a Mercedes bár nem nevezett ki 1-es számú pilótát és vízhordót. Attól félek, ha a Ferrari lesz a nyerő, igencsak egy pilóta körül lesz minden. Idén talán a legkiegyenlítettebb at első 3 között, az utolsó 9 évben.