FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudod van olyan: hogy Safety Car mögött eltöltött körök, fogyasztás, x kiállásos boxtaktika - Alonso messze nem verte meg Kimit, hanem a Renault F1 Team verte meg a McLaren Mercedes-t - taktikában...
Tiszta versenyen kicsit máshogy alakult volna a befutó - ezt a Renault-nál is jól tudják, mert nem hülyék, csak nagyképüek.
Végeredmény szempontjából meg teljesen mindegy, mert ha McLaren Mercedes állt 2005-ben a rajtrácson, akkor a "tiszta versenyt" el lehetett felejteni...
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem a motor a minden
tavaly sem a Ferkó volt a legerõsebb, és mégis mindenkit hülyére vertek
a McLaren legnagyobb elõnye az volt, hogy ezzel a motorral több üzemanyagot tudott cipelni, ugyanakkora sebesség mellett, mint a Renault, amikor meg kezdett kiürülni, akkor meg: huuusssss...😊))
Ráadásul kevesebbet is fogyasztott - persze ettõl még megbízhatatlan volt, és ez nem a teljesítmény miatt jött ki, hanem a figyelmetlenség miatt.
Egy 899LE-s motor is szétesett volna, ha rossz a tömítés vagy beragad a tengely...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Az titok.
Repatarurgyán
Az titok.
Az titok.
Repatarurgyán
de ez már erõs flém, úgyhogy hagyjuk abba😊)))
The Matrix has you...
Az titok.
Repatarurgyán
na jó télleg erõs volt, negligálom elõzõ hsz-em elsõ felét 😊
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Az titok.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
The Matrix has you...
Ez szerinted mi,ha nem az öreg kaszás emlegetése?<#hehe>#hehe>....Monzába is a pálya munkás egy leszakadt kerék miatt halt meg....remélem nem mondtam hülyeséget,csak már rég volt.
beképzelt, idióta majom...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Renault csapatfõnöke úgy véli a Ferrari sikereihez is hozzájárult.
Tíz évvel azután, hogy 1995-ben Michael Schumacher másodszor is világbajnok lett a Benettonnal Flavio Briatore ismét a csúcsra ért csapatfõnökként – a sorozatban ötször (illetve hatszor, ha a konstruktõri címeket vesszük) gyõztes Ferrarit letaszítva a Forma-1 trónjáról.
A nem éppen a szerénységérõl híres olasz playboy úgy érzi, hogy a Ferrari is részben neki köszönheti az elmúlt évek sikereit – azáltal, hogy elhappolta a Benettontól az általa felfedezett Michael Schumachert.
„Van egy nagy különbség aközött, ha az ember a Ferrarival vagy ha a Benettonnal, illetve a Renault-val nyer. A csodát én csináltam, nem õk, de ezért nekem drágán meg kellett fizetnem. Montezemolo és Todt egy olyan pilótával nyertek, akit én építettem fel. Mit mondhatok? Csak egy dolgot sajnálok: azt, hogy 1996-ban hagytam elmenni Schumachert. Köztem és Schumacher között ma már csak egy dolog van: tisztelet. Barátság nincs. A Forma-1-ben nincs szerelem és ez így van jól.” – mondta Briatore a La Reppublica címû olasz lapnak.
Tudod kit építettél fel, Te köcsög... (már bocs) - nehogy már egy analfabéta menedzser tanította meg MS-t vezetni, mert átharapom a torkomat...
Az egykori Formula-1-es versenyzõ és jelenlegi TV-kommentátor, Marc Surer úgy véli, hogy Fernando Alonso a Kínai Nagydíj során bebizonyította, hogy nem a szerencsének és véletlennek köszönheti bajnoki címét.
"Azt hiszem Fernando végre megmutatta mindenkinek, hogy megérdemelten szerezte meg a bajnoki címet, és nem csak a pontokra hajtott. Megmutatta, hogy nyerni is tud, ha hagyják. Sanghajban verhetetlen volt. Már a rajtnál meglógott és azt mondta: 'Ma úgysem gyõzhettek le.'"
"Természetesen a sikerben a Renault is szerepet játszott, ezt el kell ismerni, egy erõs motort kapott erre a futamra. Ezt sikerült kihasználnia. Azt hiszem most még jobban örültem mint Brazíliában, és most sikerült mindenkinek megmutatni. Parádés gyõzelem volt." – tette hozzá Surer, aki úgy véli, hogy Kínában Kimi Räikkönen egyszerûen túl lassú volt.
"Már az elejétõl fogva nem volt gyors. Még Montoya is utolérte és el akart menni mellette. De nem történt meg, ami meglepett. Én biztosan magam elé engedtem volna, hogy nyomást gyakorolhasson Fisichellára. Hiába autózta a végén õ a leggyorsabb kört, semmit sem számított már."
😊) kész ez az ember... ezt azér fizetik hogy mondja a hülyeségét..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
The Matrix has you...
1., Mercedes 917LE
2., Honda 914LE
3., BMW 906LE
4., Toyota 905LE
5., Ferrari 904LE
6., Renault 899LE
7., Red Bull 880LE
8., Sauber 878LE
9., Jordan 842LE
10., Minardi 842LE
A teljesítményt mindig bizalmasan kezelik az istállók, ám idén véget ér a tízhengeres korszak - jövõre csak V8-assal lehet indulni -, így nincs értelme a titkolózásnak: Dr. Benzing adatait a gyártók is megerõsítették.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century