FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nézted az utolsó versenyt?
tudod van olyan: hogy Safety Car mögött eltöltött körök, fogyasztás, x kiállásos boxtaktika - Alonso messze nem verte meg Kimit, hanem a Renault F1 Team verte meg a McLaren Mercedes-t - taktikában...
Tiszta versenyen kicsit máshogy alakult volna a befutó - ezt a Renault-nál is jól tudják, mert nem hülyék, csak nagyképüek.
Végeredmény szempontjából meg teljesen mindegy, mert ha McLaren Mercedes állt 2005-ben a rajtrácson, akkor a "tiszta versenyt" el lehetett felejteni...

http://gaborszantai.co.uk/

jazzy
En sem rajongok alonsoert, igaz hogy sok szerencseje volt az evben, de nem rosszabb versenyzo Raikkonennel, itt az utso versenyen amikor tenyleg alaraktak a gyors autot ami volt olyan jo mint a McLaren akkor azert "elverte" Kimit.. bar szvsz Ferrari jovore osszerak egy jo autot a bridgestone meg remelem tesztelget es nem szarakodik a pihiben..
😄D

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Punker
10% szerencse 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ugye van az a mondás, hogy 30 %motor, 30% gumma, 30% sasszé

nem a motor a minden

tavaly sem a Ferkó volt a legerõsebb, és mégis mindenkit hülyére vertek

a lóerõ messze nem számít, erre ott van a többi nagyobb csapat és a Red Bull viszonya...
a McLaren legnagyobb elõnye az volt, hogy ezzel a motorral több üzemanyagot tudott cipelni, ugyanakkora sebesség mellett, mint a Renault, amikor meg kezdett kiürülni, akkor meg: huuusssss...😊))
Ráadásul kevesebbet is fogyasztott - persze ettõl még megbízhatatlan volt, és ez nem a teljesítmény miatt jött ki, hanem a figyelmetlenség miatt.
Egy 899LE-s motor is szétesett volna, ha rossz a tömítés vagy beragad a tengely...

DJ Bee18
Ne idegesítsétek fel magatokat, én már röhögök ezen az ürgén. Maradjon már veszteg, megnyert mindent. Mellesleg az Alonsoja nem fog ezen megsérõdni, hogy megnyert Flavionak amit lehetett, és Schumi után sír? 😄 Tényleg nem értem ezt az ürgét. Már rosszabb mint Murinho 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Tomo15
Nem értelek téged és a hozzád hasonlókat...Ahogy igy megnézed a motor lóeröket láthatod, hogy nem a renault van az élen, és igy is meg tudta szoritani Kimit és sokszor jobb is volt nála.De atttól miért köcsög..<#nemtudom> .
Kminek hol elszált a kereke hol leállt a motor !!<#gonosz3>

Az titok.

Crokin
Ha untatott, akkor miért foglalkoztál vele? Ha engem untat valami, akkor abbahagyom és pl. olvasok. Nem fröcsögök.

Repatarurgyán

Bocsi csak untam már hogy állandoan szerencséje volt!

Az titok.

Hát ha eltalálja a kerék akkor annyi neki az biztos!!

Az titok.

Crokin
Figy, õ is elismerte, hogy sokszor volt szerencséje. Nem értem mit pattogsz meg trágárkodsz itt?

Repatarurgyán

bigapó
szerintem próbáljuk ki. te megálsz az út szélén, én meg 224 Km/h elmegyek melletted és "rádejtek" egy bal elsõt. utánna megbeszéljük a dolgot és kiértékeljük az eredményt, jó??

de ez már erõs flém, úgyhogy hagyjuk abba😊)))

The Matrix has you...

Alonso egy mázlista köcsög!!<#violent>Majdnem mindig ugy nyert hogy Kimi kiesett elõle vagy elszel a kereke Kimi-nek!!Hát én mondom ez nem mázlista??<#levele><#levele>

Az titok.

Crokin
Persze, utcán nekigurul a lábadnak egy trabi kereke nem sok bajod lesz, de itt f1-rõl van szó, ahol ha egy repülõ kerék eltalál valakit...

Repatarurgyán

Magic Boy
Ez igaz,de nem 100%-ban!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

találhatja az a kerék lábon is nem? <#nyes>

na jó télleg erõs volt, negligálom elõzõ hsz-em elsõ felét 😊

Csak olyan 60-70%-ban<#hehe>....

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

<#wow1><#wow1>

Az titok.

Magic Boy
Én is úgy elmékszek,hogy azért halt meg,de a kerékkel való találkozás emlegetése nemfeltétlenül jelenti azt,hogy a halálát kívánod,mert nemfeltétlenül halálos a dolog!

bigapó
korábban olyat is nyilatkozott, hogy világbajnoknak születni kell, nem lehet mindenkibõl azt "építeni". most akkor hogy is van ez, Flavio?? Az kétségtelen, hogy mindig jó "szarba" tenyerel, de ez már elviszi az önteltség trófeáját...

The Matrix has you...

"miért nem találja már el egy leszakadt bal eslõ kerék ezt a hülyét???"

Ez szerinted mi,ha nem az öreg kaszás emlegetése?<#hehe>....Monzába is a pálya munkás egy leszakadt kerék miatt halt meg....remélem nem mondtam hülyeséget,csak már rég volt.

idézd pls. ahol azt írtam volna hogy haljon meg!

Lehet,hogy tényleg nem volt meg az 1000....de nagyon azt pampogták...mindegy...most már dobhatják ki a kukába azt a motort<#hehe>.

hmmmm...na ez nagyon LOL.....Briatore most megmutatta,hogy mekkora paraszt és beképzelt seggfej.....méghogy õ építette fel Michael Schumachert?? Õ legfeljebb a kerti házacskáját építgeti<#hehe>....de Michael Schumacher magától lett ilyen jó pilóta.

rezsofiz
pf.

sazl : c

Crokin
Halállal meg nem viccelünk <#wilting>

Repatarurgyán

Sheva
ez mekkora egy rakás szar

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Crokin
Nyugodj meg, nem akar bántani senki.

Repatarurgyán

rezsofiz
de komolyan hogy lehet vki ekkora rakás szánalom? :|

miért nem találja már el egy leszakadt bal eslõ kerék ezt a hülyét???

beképzelt, idióta majom...

Lteebee
Azért tegyük hozzá, briatore bármit mondhatna...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

rezsofiz
<#levele> szánalmas idióta szar. utálom

Tomo15
EZ nem semmi<#wilting>
rotfl ez a briatore egy fasz😄 ad1 a ferrari nem nyert azonnal, felkellett epiteni egy kocsit is a sikerhez amihez kellett par ev. ad2 nehogy mar schumacher attol tehetseges hogy briatore "felepitette". ad3 ugylatszik ez tenyleg bisex vagy homo ha a szerelmet emlegeti ebben a sportban ahol ferfi resztvevok vannak😊 (tudom epp hogy azt mondja hogy nincs, nah de akkro is furcsa 😄 )

Briatore: "Csak egyet sajnálok"

A Renault csapatfõnöke úgy véli a Ferrari sikereihez is hozzájárult.

Tíz évvel azután, hogy 1995-ben Michael Schumacher másodszor is világbajnok lett a Benettonnal Flavio Briatore ismét a csúcsra ért csapatfõnökként – a sorozatban ötször (illetve hatszor, ha a konstruktõri címeket vesszük) gyõztes Ferrarit letaszítva a Forma-1 trónjáról.

A nem éppen a szerénységérõl híres olasz playboy úgy érzi, hogy a Ferrari is részben neki köszönheti az elmúlt évek sikereit – azáltal, hogy elhappolta a Benettontól az általa felfedezett Michael Schumachert.

„Van egy nagy különbség aközött, ha az ember a Ferrarival vagy ha a Benettonnal, illetve a Renault-val nyer. A csodát én csináltam, nem õk, de ezért nekem drágán meg kellett fizetnem. Montezemolo és Todt egy olyan pilótával nyertek, akit én építettem fel. Mit mondhatok? Csak egy dolgot sajnálok: azt, hogy 1996-ban hagytam elmenni Schumachert. Köztem és Schumacher között ma már csak egy dolog van: tisztelet. Barátság nincs. A Forma-1-ben nincs szerelem és ez így van jól.” – mondta Briatore a La Reppublica címû olasz lapnak.

Tudod kit építettél fel, Te köcsög... (már bocs) - nehogy már egy analfabéta menedzser tanította meg MS-t vezetni, mert átharapom a torkomat...

illetve mondjuk ha nincs safety car akkor lehet hogy maskepp alakul a dolog a masfajta boxtaktika miatt.

hat itt a tenyekben igaza van csak a talalas amitol okolbeszorul az emebr keze😊

Istencsászár
Surer megint ossza az észt😊 ( bocs hamár volt )

Az egykori Formula-1-es versenyzõ és jelenlegi TV-kommentátor, Marc Surer úgy véli, hogy Fernando Alonso a Kínai Nagydíj során bebizonyította, hogy nem a szerencsének és véletlennek köszönheti bajnoki címét.

"Azt hiszem Fernando végre megmutatta mindenkinek, hogy megérdemelten szerezte meg a bajnoki címet, és nem csak a pontokra hajtott. Megmutatta, hogy nyerni is tud, ha hagyják. Sanghajban verhetetlen volt. Már a rajtnál meglógott és azt mondta: 'Ma úgysem gyõzhettek le.'"

"Természetesen a sikerben a Renault is szerepet játszott, ezt el kell ismerni, egy erõs motort kapott erre a futamra. Ezt sikerült kihasználnia. Azt hiszem most még jobban örültem mint Brazíliában, és most sikerült mindenkinek megmutatni. Parádés gyõzelem volt." – tette hozzá Surer, aki úgy véli, hogy Kínában Kimi Räikkönen egyszerûen túl lassú volt.

"Már az elejétõl fogva nem volt gyors. Még Montoya is utolérte és el akart menni mellette. De nem történt meg, ami meglepett. Én biztosan magam elé engedtem volna, hogy nyomást gyakorolhasson Fisichellára. Hiába autózta a végén õ a leggyorsabb kört, semmit sem számított már."

😊) kész ez az ember... ezt azér fizetik hogy mondja a hülyeségét..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a Mercedes és a Minardi közötti 75LE, pont annyi, amennyit a 8 éves 1.4-es Megane-om tud😊))

ez inkabb nepmese kategoria mint marketing, mivel ok is mondtak hogy nicnis 1000 loero😊 csak faszlama gyula bacsi mondogatta azt az 1000 LE t😊

szerintem se. csak hát a marketing az ugye marketing 😊

Magic Boy
sose volt 1000 és ezt õk is elismerték a futam elõtt!

bigapó
Nem magamat akarom megerõsíteni, meg azt sem tudom, hogy kijaza Benzing, de azt írják, hogy a gyártók ezen információkat/számításokat megerõsítették. Íme a link.

The Matrix has you...

bigapó
szerintem nem volt nekik sosem 1000LE.

The Matrix has you...

á-á.....Honda az 1000 LE volt az uccsó nagydíjon...bár Sato akkor se villogott vele<#hehe>.

2005-ös esztendõben használt motorok Dr. Benzing számításai szerint:
1., Mercedes 917LE
2., Honda 914LE
3., BMW 906LE
4., Toyota 905LE
5., Ferrari 904LE
6., Renault 899LE
7., Red Bull 880LE
8., Sauber 878LE
9., Jordan 842LE
10., Minardi 842LE

A teljesítményt mindig bizalmasan kezelik az istállók, ám idén véget ér a tízhengeres korszak - jövõre csak V8-assal lehet indulni -, így nincs értelme a titkolózásnak: Dr. Benzing adatait a gyártók is megerõsítették.