FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Csak lehet, hogy õk ezt pont leszarják.
Azt meg nem írtad, hogy viccesnek találod, ezért arra gondoltam, hogy fontos lett volna szerinted a zászlóshajóval érkezni.

Szerintem emberközelibbnek tûnnek két viszonylag elérhetõ autóval.
Valamelyik este meg egy szutyok Scénic-kel furikázták õket Pesten.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

DJ Bee18
Reklám, reklám. Szerintem Kimiék szintjén egy S-osztály is szutyok 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

GregSB
"Egyébként azt sem hiszem, hogy a Renault csapatnak kocsit kellett bérelnie."

Pláne.

"Nem teljesen értem, mivel több valaki, ha drágább kocsiban feszít."

Én hol írtam ilyesmit? Csak viccesnek találtam, hogy a Mclaren-Mercedes pilótái egy luxuskocsival, a Renault pilótái pedig egy alsó-közép kategóriás autóval érkeztek, amikor szerintem nem lett volna probléma beszerezni egy luxus Renault-t.

Lteebee
Ez a mostani nekem nem gyere be.
Olyan full mûanyag belülrõl és utasként nem is túl jó érzés.

A régebbiek kivétel nélkül tetszettek a maguk idejében.

Lteebee
Nem teljesen értem, mivel több valaki, ha drágább kocsiban feszít.

Egyébként azt sem hiszem, hogy a Renault csapatnak kocsit kellett bérelnie.

AnuluWork
Fiesta. Jó az! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kit--Kat
Na jó de az Sport volt, és én bár nem szeretem a Meganeokat, de azok azért jó kis gépek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
Errõl jut eszembe amikor volt a magyar futam az egyik magyar autós újságban volt egy cikk képekkel arról melyik pilóta milyen kocsival érkezett a hungaroringre.

Kimi és Montoya két fullextrás S Mercivel, Alonso és Fisichella két "szutyok" (gondolom azért nem fapad) Megane-al jött 😄 Béreltek volna legalább egy Vel Satis-t vagy Espace-t, nemhiszem hogy annyira megcsapta volna a csapat költségvetését...

A többire nem nagyon emlékszem, a BMW-sek asszem 2db 535D-t, a Minardisok pedig 2 Ford Fiestát béreltek 😊)

AnuluWork
Ki kell fogni a jót.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
Szerintem ez csak mázli kérdése 😄. Hát amikor megadják, a megbízhatósági listát, ugye százalékokat adnak meg. És még a legmegbízható autó is kap 3-4% -ot, magyarul ott is ki lehet fogni. 😄 Egyébként még volt 98 és 2000 között egy céges Passat, na az is volt néha szervízben. De a szervízbe járási csúcstartó eddig egy alap 1.6-os V40 -es Volvo, már kívûlrõl ismertük a szervizest 😄DDD

Lteebee
Épp a lagunákról hellottam rosszakat és a thaliakról nem😄D

DJ Bee18
3 évig volt nekünk 22000 km

Pedig nem volt túleröltetve 😄D, Thaliakról én is hallottam rosszakat, pedig szerintem annyira nem olcsó mint azt sokan hiszik, az 1.4 -es alaptól eltekintve

DJ Bee18
mondjuk azzal nem volt gond, csodálkoztam is, mert volt eddig két céges Laguna II. kombi a családban (nem én hajtottam 😄). Az elsõ 1.6-os volt, alap, 20 hónap alatt 150000 km (!), egyszer volt valami típushibája (gyertyákat kellett cserélni), meg 150 000 km-nél rohadt le az akksi miatt. Egyébként a kötelezõ 30000-es szervizeken kívûl nem volt szervízben. A második 1.8-as Dynamique, 18 hónap 125000 km, semmi baj, csak a kötelezõkre járt az autó. Persze mivel céges autó volt, lehet hogy a kötelezõknél biztos ami biztos sok mindent kcserélhettek 😄. Úgyhogy legalábbis a Lagunákkal nem tapasztaltam gondot. Mondjuk faterom kollégájának a Meganja 1000 és 2000 km között vagy 4x volt szervízben. Lehet hogy csak mázli kell 😄DD

papíron nem. egyébként bekebelezte már lassan 10 éve 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát igen 😞

A Renault-k nem a megbízhatóságukról híresek sajnos...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Tomo15
Off: Thalia nagyon gyér😞( 3 évig volt nekünk 22000 km volt benne és legaább 7x volt a szervizbe...ON
Lteebee
A bogárral csak az a baj, hogy nem szeretem, mert párszor kellett vezetnem.
Kívülrõl tök ari, de belül...

Lteebee
A Thaliaval is csak az a baja sok embernek, hogy csúnya és hogy nem német.
Tudomásom szerint nem kell túl gyakran javítani.

AnuluWork
Akkor jön a forgó lövegtornyos Thália is, és mindenki hányni fog ...<#idiota>

😄DD
viszont a Renault gyártotta a világ elsõ forgó lövegtornyos tankját - igaz már az is szar volt😊

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
mi bajod a bogárral? Kübel is milyen frankó járgány volt, sõt ha a géppuskát is visszatehetik a tetõre a hulladék porsche már a rajtnál ki lesz ütve 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár

Lteebee
Ha porsche néven lépnének be, még tetszene is a dolog.

De bogárhátúként...

ez miatt kicsit elgondolkodtató a "reklám érték", vajon hány rajongója lenne az F1 csapatnak és Alonso-nak, ha az utcai autójuk VW vagy Audi szintû lenne?
Mert szerintem ha a VW konszern belépne az F1-be, akkor félelmetesen sok rajongójuk lenne...

DJ Bee18
Ilyen sok a Renault-s? Akkor már hárman vagyunk 😄DD

Lteebee
A renault kereskedõk azért halnak meg korábban, mert a renault szervizesei olyanok, amilyenek.

Azt mondják, az elsõ autót a kereskedõ adja el, a másodikat a szervizes.
És ha a következõ autóm nem renault lesz, az a magyarországi szervizhálózatnak köszönhetõ.

Lteebee
lol

Na, végre vki leírta a majdem igazságot!
MS az isten, de Kimi is azzá fog válni - a többi meg a "futottak még és k*rva nagy mákjuk van" kategória 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

DJ Bee18
Ez nem lehet igaz. Alonso a vb, nem? Akkor miért nem lehet elfogadni, hogy lehet, hogy Alonso, most kivételesen megverte Kimit, de nem, mert az lehetetlen, Kimi a Zisten. 😄DDDDDD

a Renaultnál csupa jós dolgozik, nekem is mondták, hogy lehet nem fog elromlani a vízpumpám...
elromlott - persze ezt Õk elõre tudták, csak nem szóltak😊

Lteebee
Vagy asztal alá is ihatná.
😊)

Lteebee
A gyõztes bármit mondhat.

R.D. nem véletlenül nyilatkozik sokkal szerényebben.
Azért ott is érdemes megnézni, hogy hogy magyarázza, hogy mennyire elégedett a McLaren.

viszont Kimi használhatná jégkorongos tapasztalatait, és összeverhetné Alonso-t, ha már a pályán nem sikerült😊))

DJ Bee18
Flavio Briatore azt mondja, ha a Renault idén nem nyeri meg az (egyéni) világbajnokságot, õ az év végén visszavonult volna. "Az eredmények a legfontosabbak számomra, azok után megyek" - nyilatkozta a La Reppublica címû olasz lapnak. - "Amikor 2001-ben megérkeztem a Renault-hoz, kijelentettem: '2005-ben elhódítjuk a címet.' Ez sikerült, de ha nem így történik, decemberben lemondtam volna."

Utólag könnyû 😄DDDD

Lteebee
Nyugi!
Nem kell már sokat várni😊

Most még csak: "Alonso messze nem verte meg Kimit", de ki tudja...

Lteebee
Remélem azért ezzel a fordítással is fölidegesít pár emberkét😊

Lteebee
Lord David: kicsit szerényebben!
(ez most egy figyelmeztetés volt gy.k.)

Ez természetesen másoknak is szól, akinek inge.

ezt hol olvastad?

Lteebee
Helyben vagyunk: alonso sem tud elõzni.

GregSB
Vajon mikor fog tempolomot állítani saját magának? 😄

azert mas forditasban egesz mas hangvetelu a dolog.😊 lehet valojaban a forditokban van a hiba es nem aozkban akik valojaban nyilatkoznak... hat igen a media egy rakat fos.

Istencsászár
"Én voltam az, aki csodát tett, nem õk (a Ferrari), de ezért óriási árat kellett fizetnem. (Luca di) Montezemolo és (Jean) Todt olyan versenyzõvel gyõztek, akit én alkottam meg." <#idiota>

Istencsászár
😊 tök mind1 miért ált ki gumit igyis ugyis kelett cserélnie.. és a meki sem poénból szikrázott alul..

ezt most nem értem, ha a hûtõ tönkremegy, akkor nem döglik be a motor?
ezen mit kellett agyalni?

AnuluWork
AnuluWork
A VB-t olyanok miatt vesztették el, mint pl. Montoyába belementek hátulról, többször, + bénázás a boxkihajtásnál, és ugye elfüstölt többször a motor. Ezt a VB-t - csapat - a Meki vesztette el, nem a Renault nyerte meg. Az egyénit Alonso nyerte meg, meg hiába volt jobb autóban nála (még talán jobb pilótaként) Kimi, Alonso alig esett ki, és mivel pontokat az elsõ nyolc kap, így sok kicsi sokra ment. A recept ua volt, mint a Ferrarinál korábban, és ezzel élt a Renault. A Meki még az idén sem tanulta meg a receptet. Viszont, ha megtanulja, lesz a Ferrarival együtt kb. három megbízható csapat, lesz emellett két kb. idei McLaren-szintû (Toyota, Bar), és máris jó lesz a F1.

AnuluWork
Sajtószemle, fõcímek (ritka nagy barmok a britek!):
NAGY-BRITANNIA
Daily Telegraph: "Michael Schumacher után Jenson Button volt az idény legnagyobb vesztese."
The Guardian: "Kétségkívül szokatlan, ahogy Michael Schumacher ezt az idényt befejezte."
The Times: "Michael Schumacher cáfolja, hogy vissza akarna vonulni, de a Kínai GP után talán elgondolkozik a folytatáson, hiszen a sanghaji futamon kiesett, s ez már tényleg az utolsó csepp volt a pohárban."

"A tudatos csapatmunkának tudta be a sikert Flavio Briatore csapatfõnök, aki a Benetton 1995-ös, Michael Schumacher segítségével elért duplája után ismételni tudott, és az F1 történetében példátlan módon két különbözõ csapat irányítójaként is eljutott a csúcsra. "A McLaren már hónapok óta a nyomunkban volt, tudatosan építette fel az idényhajráját. Ám a végén mi voltunk az eredményesebbek, amikor a legjobban kellett, nekünk mindent összejött" – mondta az olasz üzletember, aki annak ellenére, hogy alig ért a Formula–1 mûszaki kérdéseihez, tökéletesen fel tudja építeni a csapatát. Tizenöt éve a ruhaiparból került a száguldó cirkuszba, és ma már itt is nagy tiszteletnek örvend.

Ron Dennis, a McLaren csapatfõnöke csalódott volt az elszalasztott lehetõség miatt, pilótái – elsõsorban Kimi Räikkönen – az idén többször is dobogóra léphettek úgy, hogy a mezõny végérõl rajtoltak (a finn Japánban a 17. helyrõl indulva nyert), ám ezúttal a harmadik és ötödik rajtpozíció is kevés volt a gyõzelemhez. A két ezüstnyíl a verseny elsõ részében a harmadik, negyedik helyen száguldva még nagy veszélyt jelentett a Renault-ra, de miután Juan Pablo Montoya ráhajtott a hibás kerékvetõ kõre, Räikkönen magára maradt. "A kerékvetõ miatt úszott el a versenyünk. A világbajnoki cím ugyanakkor nem egy futamon múlik, az egészet az elsõ négy viadalon szúrtuk el, mert túlságosan visszafogtuk magunkat. Tizenkilenc versenyen ugyanennyiszer álltunk a dobogón, tízszer nyertünk, mégsem mi vagyunk a bajnokok. Ez borzasztó" – állapította meg Dennis."

NS

😊