182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Menjünk piálni! :D -
Na, én most megyek, jó éccakát mindenkinek. (IGEN, IGEN, MEGVAAAAN, NEM ÁLMODOOOOM :))))) -
Ricky Bobby #58859 ja, ezt a not en letoltom az albumokba...gyorsan. haha. :) -
Mindenkinél, akinél van Finlandia vodka, igyon meg pár kört (vagy az egész üveget) Kimi tiszteletére :) -
van ebben igazság....mert biztos másnak is köszönhetet annyit, ha nem többet....legalább a szüleit említette...(???ugye?)
ott volt a faterja is :D -
campy #58856 biztos a csaj miatt mi?:D -
jaja láttam, de ő a Merci istállóba volt nem?? minden szürke, meg fekete vol a háttérben...:)
PIÁLJUNK :D:D -
homeless #58854 Massán kívül senkit nem említett név szerint. Azt mondta, hogy köszönettel tartozik azoknak is akik végig mellette álltak. Gondolom azért nem említett név szerint senkit, mert azzal pl sokakat megsértett volna. Jó volt ez így. -
Ricky Bobby #58853 na temat valtva: ez a brazil no nekem nagyon tetszik itt a banner en.
-
nemjön be a ferrari.com...... LOL -
Ricky Bobby #58851 ja, ez igaz. Pedig o is ott volt Brazil ban. -
campy #58850 kihagytam a büntetését a Mclarennek! kitudótott a kémügy igazsága! 100 milkós pénzbünti , Konstruktör pontok 0 innentől:D -
Ricky Bobby #58849 Akkor gyere le ide elni ALABAMA ba haver. Itt jol fogod erezni magadat...boy! :) -
na jó nem :D de tényleg mutass egy igazán szimpi versenyzőt a mostani mezőnyben. Kimit szerettem, meg nagy bajom nincs vele,de olyan mintha csak egy robot lenne,akinek elfelejtettem örömöt, és mimikát programozni.. beszélni sem tud szegény :( -
ismétlem magam, Hakkienent nem említette, pedig köszönhet neki is egy keveset... -
amúgyis, nemkis fizikai megterhelés egy futam...ő ilyen és kész:D:D de azért biztos örült :D -
Ricky Bobby #58845 Kulonben nagyon jo volt hallani Kimi tol, hogy mennyire halas a CSAPATnak! es a Szponszorainaik is. Ezt mas versenyzotol nem nagyon hallottam ezelott, kiveve Schu-master. -
campy #58844 összegzek mindent!
egy érdekes év volt a 4 nagymenő majdnem egyformán nyert futamot ilyet még nem láttam! Massa csak 3-mat nyert sajnos! Raikkonenben nem hittem mert elég szarul kezdett ill. jol mert nyert rögtön de utána... Kanadában harmat gyenge volt! 1-2 érdekesség! Kubica bukására azt mondták h az évszázad balesete ép bőrrel megúszta! BMW jo csapattá vált köszönhetően Mario Thiessenéknek! Heidfeld virágkorát élte! itt a végén is bebizonyította a BMW h a szezon során azért a nagyok mögött ott tudtak lenni! Monaco: ott tűnt nekem az hogy a Mclren csal mert majdnem lekörözték a Ferrarisokat na neee! aztán Ferrari felemelkedés! ide-ide nyerték a futamokat Nürburgring: Hamilton gumifala->Marcus Winckelhock:D:D:D:D...->Hamilton 1. versenye ahol nem szerez pontot->Hungaroring: előtte kémügy és jött az ominózus Alonso-Hamilton balhé->Olasz nagydíjtól váratlan Mclaren győzelem, Belga futamon Ferrari dominancia:D jöttek az Ázsiai csoda futamok amiken először Hamilton majd a Raikkonen muzsikált jól! Alonso itt sehol se volt... előtte...20 éves srácot Vettelt leigazolja a Toro Rosso parédás futamon Japán nagydíjon jó teljesítmény peches baleset...Kína 4. hely egy "rossz" autóval és jött a csoda futam sztem a legjobb a Brazil nagydíj ahol Kimi Raikkonen 2007-es VB címet elnyerte...Hamilton elszúrta az elejét , Alonso nem tudott mit tenni! remélem szezon video lesz h visszanézzük az érdekesebb pillanatokat! hát ennyi és még lehetne több:) -
baxxterboy #58843 Azt énse értem, mert ugye az ember színe fehér nem pedig ******...
-
Ricky Bobby #58842 sztem Kimi most a Gorilla oltozekben van, (mint Motecarlo) es reszeg mint egy allat.. hahaha. Go Kimi! -
Nigger vagyok énis azért -
Sztem Kimiék éppen a Samba de Janeiro-ra nyomják :) -
Ricky Bobby #58840 "olyan mint valami nemnormális zombi amikor ott bambul a pódium tetjén, egy rohadt mosolyt nem tud elereszteni.. Elmegy az élettől is a kedvem amikor ránézek a boldog fejére.."
Most mi a bajod a Fin ekkel? Ok ilyenek. nem nagyon mutatjak az erzelmuket. Most nem ertem: nem vagy McLarri fan, nem vagy Ferrari fan, Nem szereted Kimi't, nem szereted Alonsot, akkor kinek drukkolsz? Meg tenyleg: mi a bajod a feher emberekkel? komolyan.... -
Ricky Bobby #58839 Hat akkor vegre nem egyedul vagyok aki igy gondolja a dolgok mi?
-
Ricky Bobby #58838 Hat oregem, a Budweiserem utan, es olvasva ezt, a foldon ultem a rohogestol! ez jo volt. Szoba fogsag! ja, megerdemli. -
campy #58837 Ricky Bobby nagyon egy húron pendülünk! -
RAIKÖNNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))
ÉJLEN A FERRARI!!!!!!!:))) -
Hadd válaszoljak én is neked:) Nekem is szimpatikus volt Hamilton, márcsak a bárki csak ne Alonso felfogásom miatt. Mindenképp büszke lehet magára, a végén nem volt szerencséje, viszont a Ferrarinak meg Kiminek az elején nem volt ugye, 2x esett ki tisztán technikai okok miatt, ugy kb 16 pontot bukva, ha idén senkinek nincs megbizhatósági gondja, lehet ugyanez lett volna a végeredmény csak pár ponttal több mindenkinek. Azért azt beláthatod hogy a Ferrarit jelen esetbe elég vicces csalással vádolni, mikor a riválisáról bebízonyították hogy csalt:) Kimi meg az évek pechjei alatt gyűjtögetett szerencséjét mostanra tartogatta:) Végezetül mindenkinek: nem kéne szidni senkit, örüljünk a Világbajnoknak, és reméljük hogy jövőre minden verseny lesz olyan izgalmas mint ez a Brazil nagydíj. -
Igaz az h egyszer Kimi kiment egy alkohol elleni tüntetésre Johnny Walkeres pólóba??? nagyforma, még a MCL időkbe -
campy #58833 így igaz:) -
ő mindíg seggrészeg:D:D nagyarc az a figura sztem már állni nem bír...az tuti -
campy #58831 húú de igazad van neked is!:D az apjával nekem nincs bajom! sőt a családjával se hiszen azért a fogyi(beteg) öccsén azért segit! de akkor is valóban nagy pofája lett! -
ha hamilton az "isten" pilóta miért nem lett VB... -
1 kérdésem lenne: Szerintetek Kimi ebben a percben seggrészeg -e már? Én tuti az lennék a helyében :) -
A sors elrendezett mindent. Nem nyerhetett semmit a Meki mert nem érdemelték meg! -
1 kérdésem van: Szerintetek ebben a percben Kimi seggrészeg -e már? :) Én tuti az lennék a helyében :) -
campy #58827 csókold meg az elkényesztett fekete seggét:D->(elnézést)
Ron Dennis kis kedvence... pff. nem is kapott büntetést pedig ő okozta egyértelműen Vettelék balesetét! aha nem tehet semmiről jo én befejeztem a vitát! jön 2008:D -
Zóanagyvarázsló #58826 "csalt a Ferrari"
Ha esetleg leírnád milyen csalásra gondolsz, esetleg meg lehetne cáfolni az állításaidat, de így egy hírből kiragadott dolognak tűnik. FIA-nek egyébként szóltál már? -
Hát durva bemutatkozás volt, az biztos:D -
homeless #58824 "Kiminek is lehetne nagyobb, mert szerencsétlen ki sem nyitja soha"
Ő ilyen típus. Én is olyan vagyok, hogy nem szeretem az örömömet kimutatni a nagyközönségnek. Még mindig jobb mint az álszent Hamilton family akik "nincsenek letörve", amiért a legesélytelenebbnek tartott Kimi megverte őket. Kimi legalább éli az életét, iszik, partyzik, stb... Hamiltonnak még azt is megmondja az apja, hogy mikor lehet nővel. LOOOL. Most biztos jól el lesz fenekelve, meg kap 2 hét szobafogságot. Először csak az apja volt unszimpatikus, de pár futam után már a kis Hamilton is, mert akkora pofája lett, hogy hihetetlen. Most lehet jönni a közhellyel, hogy mindenki így reagálna egy ilyen hirtelen jött sikerre, de ez kúrvára nem így van...