FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Ííííííííígen? Why?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Foleg hogy a Meki iden ev elejen adta at a tobb millio dollaros uj csilivili epuletet.

Istencsászár
engem rohadtúl nemizgat csináljon amit akar😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
A meki is teszteljen annyit amennyit akar, sõt a többiek is teszteljenek annyit amennyit akarnak.
Ja, nincs saját pályájuk? Építsenek!
Na itt a dolog lényege, ha nekünk nincs, akkor nekik se legyen.
Ennyi erõvel amikor elkészült a merci szélcsatornája akkor mondhatta volna a Ferrari, ja bocsc ha nektek is van akkor most innen írjuk alá azt, hogy nem használja senki a szélcsatornát. Mekkora szívás lenne, hogy kidobtak rá millió fontokat és semmi elõnyük nem lenne belõle.
Ez ugyaneígy van a Ferrarinál is attól, hogy már 30-40 éves a pálya az komoly pénz összegekbe került annó, és akkor azért mert a többiek nem akarnak/tudnak kiadni erre pénzt, akkor ennek a Ferrari szenvedje a kárát?! Ezt komolyan gondolod/játok?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
ha a mekivel fognak az elsõ helyekért harcolni egész évben leszarom teszteljenek annyit amennyit akarnak 😊)))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mar megint blablablablalbalbalblablablablablalbalbblablablablalbalblblablablabla
Folyton ezzel a nemletezo teszt tilalommal jottok. Miert is? Ugy is mindig leszoljatok a ferkat hogy semmit nem kepes. Egesz evben frocsogtetek hogy mekkora LOL. Akkor most ez a hoborges a nemletezo teszt tilalom faszsaggal mire jo? Fostok 2006-tol? SZANALMAS!!!

Kit--Kat
Na de komolyan, mondjuk a Toyota meg a BMW meg a Renault és a McLaren összefognának, egy 4emeletes versenypályárqa futná lazán😊

Amse
na meg az a pénz amit össze kéne gyûjteni😊
vannak olyan csapatok akiknek nemhogy tesztpályájuk, de tesztközpontjuk sincs ahol a pályáralépés elõtti dolgokat tesztelnék.

Kit--Kat
Ha annyira fáj a többieknek, hogy a Ferrarinak saját tesztpályája van, fogjanak ösze páran és építsenek maguknak. Úgyis csak ez tartja vissza õket a tesztelésektõl.

NuCLEARScoRp
Pont ezt mondtam Alonso nem tud veszteni... számomra ezért egy nagy 0

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Pontosítanék... nem a Ferrarinak hanem Schumachernek...

egyébként a Ferrari már megint magasról köp a "teszttilalomra"... mindegy ha jövõre újra versenybe lesz a VB címért elmondhatják magukról megint tisztességtelen elõnyre tesznek szert... most hogy már a Toyota és a Williams is
csatlakozozz a Bridgestone-hoz már az egyetlen érvük is elveszett...

A Ferrari idén a önteltségébe bukott bele... könnyû volt ráfogni a gumiproblémára... aztán persze kiderült hogy a gumik a hibás aerodinamikai tervezés miatt koptak ennyire... LOL

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

rezsofiz
hát igen, mélypontból KÜZDENI már nem tud, csak nyerni. jellemzõ

sazl : c

Istencsászár
Alonso: nem tudok veszíteni
Már vissza akar vonulni ha nemfog nyerni lol isten ez az ember😊))
Gyõzni akarok, nemtudok vesziteni vs biztosra mentem és lasabban .. ez csak számomra áll ellentétbe egymással? ( tuti mivel bevagyok oltva alonso ellen ) 😄
( tudom, gyõzni akarok = vb, de akkor futamon nemakar nyerni vagymivan )

Lteebee
Ha nincs hír, elmondanak valamit újra.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

dodgecharger
Az FIA a Ferrarinak akart kedvezni a szabálymódosításokkal?

(*_*)

See Your Local Dodge Dealer

Max7
majd viszatérünk rá egy bõ félév múlva 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Bandee1987
mert eddig minden magyar futamon így volt 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Max7
honann tudod ezt így elõre? addig még lezajlik két jégkorszak 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Bandee1987
És ugyebár a mienk a legjobb hely a naptárban még mindig.

Bandee1987
Egy biztos: Augusztus 4-5-6-án esõ nem lesz, viszont lesz 37 fok árnyékban 😊

Roolcsy
Hát idén már nincs!!!!!!!!!!!4

Max7
suminak akkor sincs esélye 😊

Punker
én úgy állítanám össze hogy a lehetõ legvalószínûbb legyen az esõ futam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

NuCLEARScoRp
2006-os versenynaptár tervezete:

Bahreini Nagydíj - március 12.
Maláj Nagydíj - március 19.
Ausztrál Nagydíj - április 2.
San Marino-i Nagydíj- április 23.
Európa Nagydíj - május 7.
Spanyol Nagydíj - május 14.
Monaco Nagydíj - május 28.
Brit Nagydíj - június 11.
Kanadai Nagydíj - június 25.
Amerikai Nagydíj - július 2.
Francia Nagydíj - július 16.
Német Nagydíj - július 30.
Magyar Nagydíj - augusztus 6.
Török Nagydíj - augusztus 27.
Olasz Nagydíj - szeptember 10.
Belga Nagydíj - szeptember 17.
Japán Nagydíj - október 1.
Kínai Nagydíj - október 8.
Brazil Nagydíj* - október 22.

* a szerzõdés jóváhagyásától függõen

Roolcsy
Az egyik ismerõsömnek azt mondogattam durva szavakkal élve Még Hakkinen leköszönése után hogy a McLaren elfelejtette hogy kell jó autót építeni! Na persze tudtam hogy nem errõl van szó. Egyszerûen így jött össze nekik! De a Ferrarinak még mindig nem értem ezt a nagy mértékû visszaesését! Még a Jordan is fokozatosan évröl évre csúszott vissza az erõs középmezõnyböl a mezõny legvégére!

Magic Boy
Formula–1: Schumacher két keréken

2005-10-26 02:29 Utolsó módosítás: 2005-10-26 02:29

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher Mugellóban kipróbálta a Ducati GP5-ösét.
A MotoGP-ben használt kétkerekûn 2:10 perces eredményével húsz másodperccel maradt el az idei pole-idõtõ.
De nem volt csalódott, hiszen mint mondta, élete egyik legnagyszerûbb élményével gazdagodott, bár szó sincs róla, hogy Valentino Rossi módjára elgondolkozna a váltáson.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DJ Bee18
ez van, érdekes Pont Ralf mondja ezt, amikor pont a Japán nagydíjon õ is egy külsõ körülmény (esõ!!) miatt indulhatott az élrõl 😄DDDD. Ez van. A külsõ körülmény néha segít, néha hátráltat.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
A Nemzetközi Automobil Szövetség változtatni szeretne a biztonsági autóra vonatkozó elõírásokon. Ralf Schumacher és David Coulthard a legutóbbi futamokat követõen arra panaszkodtak, hogy hátrányos helyzetbe kerültek a biztonsági autó által.

Ralf Schumacher, Japán Nagydíj: "Ha nem jön be a biztonsági autó a második és az ötödik hely körül végezhettünk volna."

David Coulthard, Kínai Nagydíj: "Amikor kijött a boxból, rögvest elém hajtott. Emiatt a hatodik helyrõl a kilencedikre estem vissza. Pedig negyedik lehettem volna. Charlie Whiting néhány nap múlva felhívott és kikérte a véleményemet."

Az FIA a tél folyamán egy igazságosabb szabályozást kíván hozni.

'Fuck the cat'???

Még mindig nem értem hogy kerülhetett ilyen magas posztra egy ilyen idióta?...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár

Kit--Kat
kép?

a.carkey
Meglepõdnék, ha pl. az EU megengedné, hogy ne legyen verseny, vki monopol helyzetbe kerüljön. Ezt a FIA sem gondolja-gondolhatja komolyan. Buta egy érv ez. Nem sokáig tartott ez a egyfajta gumis szabály, és szvsz jót is tett a sportnak, hogy nem csak egy gyártó van.

A medve nem játék.

Tomo15
Sajnálom😞remélem nem lesz semmi komolyabb baja...
Bandee1987
Hallottátok mi volt szegény Frentzennel a DTM-ben?

Istencsászár
tök lényegtelen, mások is voltak hullámvölgybe és lesznek is a ferka is leszmég a rönó is stb.. ( lehet jövõre a williams trafál bele kitudja.. )

nem mert epp az a baj hogy a mostani allapotban a forma1 es jarmuvek mogott kozvetlen utazok keves leszorito erot kapnak mert gyak vakuum keletkezik ott. ezert nem tudtak teljesen kozel menni es gyak szelarnyekbol elozni (jo azert volt erre pelda a nagy teljesimteny kulonbsegu kocsik eseteben de az most mas teszta) szoval most az uj szarnyak miatt az autok mogott nem lesz akkora vakuum hatas igy nem kell attol tartaniuk hogy ha tul kozel mennek akkor kicsusznak mert hirtelen eltunik a leszorito ero.

Roolcsy
Szerintem a Ferrari nem a szabály módosításoknak köszönhette ezévi gyengélkedését! Hanem annak hogy nagyon elbízta magát és lenézte az ellenfeleket!!!

DJ Bee18
Szerintem ez már jó lesz, szinte ugyanaz a rendszer, ami régebben volt. Sokan vártuk már, hogy az idõmérõn újra egyszerre sokan legyenek a pályán. 😄 Biztos izgalmasabb lesz. Csak az F1 legendája, meg hagyományai régen megszûntek már ezzel a baromsággal, hogy évente változtatgatnak a szabályokon. Ez azóta megy, mióta a Ferrarinak egyeduralma volt. Mindenki a szabályokat okolta, hogy unalmas az F1, pedig a gyenge csapatok okolhatóak ezért. Csak az a felháborító, hogy pont ezek a Ferrari által lealázott csapatok mondogatták egyfojtában, hogy ez az egész unalmas, meg a szabályok, szánalmas.

DJ Bee18
így viszont a szélárnyékban autózónak (magyarul a hátul lévõnek) kisebb elõnye lesz, nem??? Így ugyanott vagyunk szinte szvsz

Lteebee
A bridge tényleg qa ferrarira optimalizált, mivel a másik két csapatnak mégcsak infrastruktúrája sem volt a teszteléshez.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Roolcsy
Pedig úgy lenne az igazi hogy össze vetnék a két gumit!

Istencsászár
Valszeg Bridgestone marad mer Michlein azt nyilatkozta eddig, hogy õk verseny miat vannak f1be és ha 1 gyártó lesz az nekik nem kihivás és inkább kiszállnak..

Roolcsy
Szerintem Ha versengés alakulna ki a bennmaradásért! Akkor nem engedhetné meg magának egyik gumiszállító sem hogy ilyen hírbe hozzák hogy "én elsorban a Ferrarinak szállítok gumit és csak azután a többieknek!

Shiwo
nem lehet elõre tudni..csak a Michelinnek meg asszem vmi olyasmi nyilatkozata volt, hogy pl. ha ugyanolyan gumit kell gyártaniuk, mint a másiknak, akkor inkább kiszállnak, mert nincs verseny (gumik közt)..és ha 1 gumigyártó marad, akkor se lesz..ebbõl gondolom, bár könnyen meglehet, hogy tévedek..csak nekem vmi ilyesmik rémlenek...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Roolcsy
Honnan lehet azt tudni így elõre hogy a BRIDGESTONE marad???

Shiwo
de többször elhangzott már annó (emlékeim szerint), hogy a Bridgestone a Ferrarinak gyártja a gumit fõleg..vagy vmi ilyesmi megfogalmazással..

Ne legyel mar ennyire negativ. Mondhatnam en is hogy iden csak a Renaultnak csinalt gumit a Micslen... De nem mondom mert nem igaz. Te se mondj hulyesegeket.

Shiwo
"2007-tõl az 1998-ban bevezetett bordázott gumik helyett visszahozzák a sokak által kedvelt, sima slickeket, és az egyik gumiszállítót számûzik a sportból, hogy a Michelin és a Bridgestone közötti fegyverkezési verseny ne befolyásolja igazságtalanul az erõviszonyokat, és ne veszélyeztesse a biztonságot sem. "

hmmm..ez akkor lesz "tök jó", ha a Bridgestone marad és megint kifejezetten 1 kocsihoz gyártanak gumit (pl. a Ferrarinak, mint eddig), akkor aztán megint marha igazságos és sportszerû lesz a dolog...

Ramore
a manual váltót én is visszaállítanám!
AnuluWork
Bár a legszebb F1es autó talán ez volt:

Vissza hozhatnák szvsz a manual váltót is. Sohasem felejtem el Senna egyik körét belsõ nézetbõl Monacoban ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB