182273
  • gercse
    Szerintem nem én leszek az egyetlen, aki jövőre nem fogja nézni a forma-1-et, ha most megváltoztatják a sorrendet utólag...
    ami persze rendjén lenne, de: #58887
    szóval...
    így is le van szerepelve a FIA, de ezek után...
  • SHADOWEYES7
    Cikk.......
  • Masakari
    már f1híreken is kint van http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18986
    fú geci..ha meg merik tenni és személyesn gyujtom rá az fia-ra a székházat.....hamiltont meg személyesen lövöm le!!!
  • a.carkey
    Tuti feldugják a seggükbe a tankolócsövet.
  • Masakari
    akkor bizony az fia kurva annyát...ez már a pofátlanság legteteje lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • a.carkey
    Nem vicc!
    De érdekes, hogy pont ezeket vizsgálják és pont az 5. hely kell Hamiltonnak a vb címhez, de nem nyomják, nem őt akarják bajnoknak ...
  • zmeor
    autosport.com -on
    nincs ilyen hír!

pedig tuti címlapos lenne!

amugy meg ha ilyen lenne és elvennék kimitől a VB-t akkkor felháborodna mindenki hogy télleg nagyon szereti ott valaki
  • Masakari
    ez 1 rossz vicc...de próbának nem volt rosz

amugy kimi megérdemeltem nyert.....végre kijött neki a lépés és nem volt megint peches..hamilton meg még sehol nincs sumi-hoz képest..sumi nem csinált volna ekkra bakit ha ezen mulik a vb cím(ő már kínába nyert volna!!!szal van mit fejlődnie hami-nek)...

jöhet 2008!!!
  • a.carkey
    Na ez geciség lenne! Mármint ha lop a McLaren, és a pilóták használják az autót, akkor ők nem hibásak, csak a csapat, ha viszont a Williams vagy más hibázik, akkor a pilótáik is csalnak. Ha ez lesz, akkor kurvára kettősmérce van a F1ben és nagyon Hamiltont akarják bajnoknak ...
  • a.carkey
    Ja, és a McLaren jövőre a boxutca legvégére fog kiállni. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig korábban - jogosan - kizárták a pilótákat is szabálytalan üzemanyag esetén. Persze, ha a kémügyben nem tettek iylen lépést, akkor ezek után furcsa lenne eldönteni így a címet. Következetes semmiképpen nem maradhat (nem is volt az soha...) az FIA, ha tényleg bebizonyosodik a BMW és a Williams bűne. De ha elveszik a címet, akkor remélem (követelem), a saját szabálytalan üzemanyagjukban égetik meg a két csapatvezetőt...
  • a.carkey
    HI bejött, amit mindig is éreztem: Kimi és Alonso közt döl majd el a vébé, és azt annak ellenére is vallom, hogy Hamilton statisztikailag egyel több fekete pontot kapott, mint Alonso, bár mind a ketten 109el zártak. Amikor Hamilton az előző nagydíjon tuti helyzetből a saját egoja miatt (minden áron nyerni!!!!) kiesett, leírtam: ekkorát ugyanis nem szokott egy bajnok hibázni. Viszont az is igaz, hogy inkább Alonsot éreztem győzelemre esélyesebbnek, mint Kimit, mondjuk "ritka" is, hogy vki 7 pontos hátrányból nyer vébét. (Bár 1988ban Prost több pontot szerzett, de mégis Senna nyert ...)

Erre jön ez a Kimi gyerek, és menyeri a vébét, és végre nem hibázik alatta a technika, a gumija is kibírta, és a két fiatal sem tette ki egymást az utolsó körben.

Mit adhat ez nekünk?
    Pl. azt, hogy Kimi megtanult nyerni, és végre elkerüli a balszerencse.
    Roppant nagy esélye van arra, hogy jövőre is nyerjen.
    Ismét bebizonyosodott, hogy ha egy csapat a vébé címet meg akarja nyerni, akkor kérem el kell döntenie, hogy ki lesz az első ill. másod számú pilóta! Mert a McLaren itt veszített, és majdnem rákefélt a Ferrari is. Magyarul ha egy nagycsapat komoly sikereket akar elérni, kell egy ász, és kell egy olyan pilóta aki ha kell, biztosra hozza a tutit. Ha két dudás fúj egy csárdában, már rossz ...

Jövőre?
    Kimit nem féltem. Ahonnan ő most felállt és nyert, az minden elismerést megér.

A többiek?
    Az biztos, hogy Alonso - ha marad - nem fogja mutogatni az autóbeállításait Hamiltonnak, kevesebb lesz Lewis körül is a felhajtás, Massa meg talán ismét coulthardi magasságokba emelkedik majd, vagyis tervek, tervek, tervek ...

BMW? Williams?
    Nehéz lesz nekik. Nagyon sok munkájuk lesz, ha tényleg ott akarnak lenni. A pilótáik megvannak a sikerhez, de vajon végre meg lesz hozzá az autó?

A jövő reménységei?
    Vettel és Rosberg mindenképpen, de ott van a sorban Sutil és Kovalainen is. Meglátjuk! :)

Szerződések.
    Ralf remélem tényleg visszavonul. Ez van. Schumacher ő is, de azért még messze van a bátyjától. Viszont örülnék ha pl. Winkelhock szerződést kapna, Sutil meg egy jobb csapathoz kerülne.

Az év csalódása?
    Csapatként egyértelműen a Renault. Vagy mégsem? Hisz nehéz döntés, mert a Toyota és a Honda is bőven esélyes volt erre a címre. A rönóó is csak azért, mert bajnokcsapatból lettek senkik, mint a Williams 1998ban ...

Versenyzőként számomra Yamamoto volt full csalódás, különösen hogy ahelyett a Winkelhock helyett jött, aki a németeknél körökön át vezette a versenyt a Spykerrel, és a csapat legnagyobb sikerét érte el eddig. De azért Ralf is beférne ide.
  • jefferson83
    LOL
  • Count Adyn
    Ien buli rémlik nekem régebbről, is akkor az volt hogy a konstruktőrt büntették, mert a pilóták nem tehetnek róla ugyebár:) A pilóták kizárást nem merik meglépni mert lincs kb:D
  • G_ArchAngel #58881
    Vizsgálat a BMW-Sauber és a Williams ellen!
    Az autosport.com értesülései szerint vizsgálat indult a BMW-Sauber valamint a Williams-Toyota istállók ellen.

A csapat képviselőit a Brazil Nagydíj versenybírái az autók vizsgálata után idézték be, miután elképzelhető, hogy szabálytalan üzemanyagkeverékkel vettek részt a versenyen.

A Nico Rosberg, Robert Kubica, Nick Heidfeld trió a negyedik, ötödik illetve hatodik helyen végzett a vasárnapi nagydíjon, így amennyiben utólagosan kizárják őket, a McLaren újonca, Lewis Hamilton lesz a világbajnok.

Részletek hamarosan...
  • Zóanagyvarázsló
    Én Kimiért szorítok, de nem éreztem volna szégyennek. Ugyanakkor abban egyetértek, hogy a jelenlegi pontrendszerben csekély a különbség az első és a második helyezés jutalmazása között, de nehéz lenne sokkal jobbat kidolgozni. (Én ugyanis nem szívesen emelném 10 pont fölé a győzelem értékét, annál konzervatívabban állok hozzá.)
  • madmanic
    és még a sörökhöz sem értesz

*viccel*
  • SHADOWEYES7
    Még a Hungaroringer csináltam a képet :)

• zmeor
    sztem nem ártana bevezetni olyan szabályt hogy aki a legtöbbet nyerte az legyen a VB!
    elvégre a sport nem arról szól hogy ki a második meg a harmadik többször.
    hanem a győzelem
    és milyen szégyen lett volna hogyha nem kimi nyert volna most VB-t és neki lenne a legtöbb győzelme..
    van benne valami ugye?
  • Count Adyn
    Amugy futam előtt mekkora szorzóval lehetett vajh fogadni Kimi VB címére?
  • Zóanagyvarázsló
    Pont erről beszéltem, eredménytől függetlenül úgyis nyerhetne valamelyik elmélet. Mert muszáj lennie, ha az utolsó futamon, szoros körülmények között dől a cím sorsa. Bezzeg ha már az idény 70%-nál eldőlne! :)
  • Count Adyn
    Viszont az én elméletem még megáll:D
    Bernie lezsírozta hogy ne zárják ki a mekit ha a végén a ferrari nyer:D
  • Zóanagyvarázsló
    Az összeesküvés-elméleted viszont megbukott (bár úgysem értersz egyet ebben velem), elvégre Bernie a Hamilton kocsiját (és idegrendszerét) bűvölte meg ;)
  • Goruck
    akkoris alulmaradnánk ha mi sört innánk, ő meg vodkát (utálom a sört, jöhet a vodka :D:D:D )
  • Goruck
    na énis megyek aludni, mert holnap kinézek a luxusauto showra, ott van egy Ferrari F1es kocsi :D leróvom a tiszteletet elötte
  • baxxterboy
    Kimi jól bírja a piát... sztem senkisem tudná leinni vodkába :D
  • CheAteR88 #58869
    ENNYI
  • Goruck
    csak nehogy azt halljuk holnap h alkoholmérgezést kapot...
  • Goruck
    ilyen képeket honnan ????? :D youtubon vannak jó videók Kimiről
  • [Jakuza]
    Dj Dano gyozott az igazsag, kar erolkodnod.
    Hala istennek, hogy nem egy olyan csapat nyert aki csalassal akart VB cimhez jutni.
    Raadasul most igazolodott be mekkora bakit csinalt Ron Denis, hogy a Kinai nagydijon Alonso ellen versenyeztette a kedvencet.
  • MaSzKa

ma ez várható kimitől
    a ferraris csajok jól meg lesznek bas....! :-)
  • Tigristank
    Egyértelmű volt, hogy a legnépszerűbb téma lesz. :)
  • Goruck
    ne hazudj, mész piálni :D
  • Goruck
  • Tigristank
    Menjünk piálni! :D
  • Bandee1987
    Na, én most megyek, jó éccakát mindenkinek. (IGEN, IGEN, MEGVAAAAN, NEM ÁLMODOOOOM :)))))
  • Ricky Bobby
    ja, ezt a not en letoltom az albumokba...gyorsan. haha. :)
  • Bandee1987
    Mindenkinél, akinél van Finlandia vodka, igyon meg pár kört (vagy az egész üveget) Kimi tiszteletére :)
  • Goruck
    van ebben igazság....mert biztos másnak is köszönhetet annyit, ha nem többet....legalább a szüleit említette...(???ugye?)

ott volt a faterja is :D
  • campy
    biztos a csaj miatt mi?:D