FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja, nincs saját pályájuk? Építsenek!
Na itt a dolog lényege, ha nekünk nincs, akkor nekik se legyen.
Ennyi erõvel amikor elkészült a merci szélcsatornája akkor mondhatta volna a Ferrari, ja bocsc ha nektek is van akkor most innen írjuk alá azt, hogy nem használja senki a szélcsatornát. Mekkora szívás lenne, hogy kidobtak rá millió fontokat és semmi elõnyük nem lenne belõle.
Ez ugyaneígy van a Ferrarinál is attól, hogy már 30-40 éves a pálya az komoly pénz összegekbe került annó, és akkor azért mert a többiek nem akarnak/tudnak kiadni erre pénzt, akkor ennek a Ferrari szenvedje a kárát?! Ezt komolyan gondolod/játok?!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Folyton ezzel a nemletezo teszt tilalommal jottok. Miert is? Ugy is mindig leszoljatok a ferkat hogy semmit nem kepes. Egesz evben frocsogtetek hogy mekkora LOL. Akkor most ez a hoborges a nemletezo teszt tilalom faszsaggal mire jo? Fostok 2006-tol? SZANALMAS!!!
vannak olyan csapatok akiknek nemhogy tesztpályájuk, de tesztközpontjuk sincs ahol a pályáralépés elõtti dolgokat tesztelnék.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
egyébként a Ferrari már megint magasról köp a "teszttilalomra"... mindegy ha jövõre újra versenybe lesz a VB címért elmondhatják magukról megint tisztességtelen elõnyre tesznek szert... most hogy már a Toyota és a Williams is
csatlakozozz a Bridgestone-hoz már az egyetlen érvük is elveszett...
A Ferrari idén a önteltségébe bukott bele... könnyû volt ráfogni a gumiproblémára... aztán persze kiderült hogy a gumik a hibás aerodinamikai tervezés miatt koptak ennyire... LOL
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Már vissza akar vonulni ha nemfog nyerni lol isten ez az ember😊))
Gyõzni akarok, nemtudok vesziteni vs biztosra mentem és lasabban .. ez csak számomra áll ellentétbe egymással? ( tuti mivel bevagyok oltva alonso ellen ) 😄
( tudom, gyõzni akarok = vb, de akkor futamon nemakar nyerni vagymivan )
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
See Your Local Dodge Dealer
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bahreini Nagydíj - március 12.
Maláj Nagydíj - március 19.
Ausztrál Nagydíj - április 2.
San Marino-i Nagydíj- április 23.
Európa Nagydíj - május 7.
Spanyol Nagydíj - május 14.
Monaco Nagydíj - május 28.
Brit Nagydíj - június 11.
Kanadai Nagydíj - június 25.
Amerikai Nagydíj - július 2.
Francia Nagydíj - július 16.
Német Nagydíj - július 30.
Magyar Nagydíj - augusztus 6.
Török Nagydíj - augusztus 27.
Olasz Nagydíj - szeptember 10.
Belga Nagydíj - szeptember 17.
Japán Nagydíj - október 1.
Kínai Nagydíj - október 8.
Brazil Nagydíj* - október 22.
* a szerzõdés jóváhagyásától függõen
2005-10-26 02:29 Utolsó módosítás: 2005-10-26 02:29
A hétszeres világbajnok Michael Schumacher Mugellóban kipróbálta a Ducati GP5-ösét.
A MotoGP-ben használt kétkerekûn 2:10 perces eredményével húsz másodperccel maradt el az idei pole-idõtõ.
De nem volt csalódott, hiszen mint mondta, élete egyik legnagyszerûbb élményével gazdagodott, bár szó sincs róla, hogy Valentino Rossi módjára elgondolkozna a váltáson.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ralf Schumacher, Japán Nagydíj: "Ha nem jön be a biztonsági autó a második és az ötödik hely körül végezhettünk volna."
David Coulthard, Kínai Nagydíj: "Amikor kijött a boxból, rögvest elém hajtott. Emiatt a hatodik helyrõl a kilencedikre estem vissza. Pedig negyedik lehettem volna. Charlie Whiting néhány nap múlva felhívott és kikérte a véleményemet."
Az FIA a tél folyamán egy igazságosabb szabályozást kíván hozni.
Még mindig nem értem hogy kerülhetett ilyen magas posztra egy ilyen idióta?...
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A medve nem játék.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
hmmm..ez akkor lesz "tök jó", ha a Bridgestone marad és megint kifejezetten 1 kocsihoz gyártanak gumit (pl. a Ferrarinak, mint eddig), akkor aztán megint marha igazságos és sportszerû lesz a dolog...