FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
Nigel-re kiváncsi leszek 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Azta milyen névsor<#finom>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Jövõéten újra felbõgnek a motorok, és kezdetét veszi a Grand Prix Masters bajnokság. A rendezõség tegnap nyilvánosságra hozta a résztvevõk listáját, akik egységes autókkal mérhetik össze tudásukat, Kyalamiban.

Nevezési lista:

1. Rene Arnoux (Franciaország)
2. Eddie Cheever (USA)
3. Christian Danner (Németország)
4. Andrea de Cesaris (Olaszország)
5. Emerson Fittipaldi (Brazília)
6. Alan Jones (Ausztrália)
7. Stefan Johansson (Svédország)
8. Jan Lammers (Hollandia)
9. Jacques Laffite (Franciaország)
10. Nigel Mansell (Anglia)
11. Hans-Joachim Stuck (Németország)
12. Riccardo Patrese (Olaszország)
13. Patrick Tambay (Franciaország)
14. Derek Warwick (Anglia)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Andora
Trulli szerintem mennyen a williamshez!

Lteebee
😄

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

aztán ezt fejlesztették tovább, mikor a pályamunkások Ferrarit toltak...😛PP

http://gaborszantai.co.uk/

Lteebee
Amikor fedett stadionban ferrarikkal tolták?

Istencsászár
mégis kik lesznek benne van róla " lista "?

JGTC
<#taps> tavaly is jó volt

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Bandee1987
Pontosan nemtom, viszont asszem Alain Prost is benne lesz.

Kit--Kat
Ez az a világválogatott autóverseny?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
uhh. és ezt vajon kinek köszönhetjük? biztos nem a kolosinak... mindegy, a lényeg, hogy leadják!!
(ja és lesz a Taurus-díj átadó is<#ravasz1>)

The Matrix has you...

Amse
jee<#eljen>

Bandee1987
Nézzétek csak, hogy mit közvetít jövõ hét szombat-vasárnap délután az rtlklub:
http://www.port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ch=5&i_days=9&i_xday=3&i_where=1

én mégse bíznék benne... sokkal de sokkal többet hibázott idén mint amennyit Trulli és az 2 pont különbség nem jelent szinte semmit...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Kis sumi a pontok alapjan sikeresebb.

Kit--Kat
Kár lenne, nekem ez a Jarno Trulli-Ralf Schumacher a legszimpatikusabb felállás a csapatoknál, ezért is drukkolok nekik.

Andora
Szerintem inkább Alonso maradjon a Renaultnál!

ezek hülyék. Én a #&@! Ralf helyére raknám Alonsot... nem Trulli helyére!?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
A Toyota elbocsátja Trullit? csak 1 normális kocsit, és egy normális taktikát kéne a japcsiknak kidolgozni hogy ne dobogos helyekrõl basszák el trulli és sumi versenyét..

Istencsászár

Ja bocsi azt hittem ez a forma1 topik...

Istencsászár
akkor te valami másik sorozatot néztél 😊)

hát nem tudom. egyszer láttam bepörögni <#wow3>(Olasz gp) utána meg rögtön kipörögni 😛

Kit--Kat
2!!!!!😊

Kit--Kat
Alonsonak nagy rajongó tábora van itt Magyarországon is😊)

Punker
közveszélyeségiben meg top3? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Márminthogy neked nincs kétséged.

Különben is rövidtávon sato a leggyorsabb😊

Istencsászár
Alonso: Nem a McLaren megbízhatatlansága miatt nyertem végülis ugyan az amit elõbb belinkeltem, csak kicsit bõvebben.

Istencsászár
hát kimi az ha bepörög akkor senki sem éri utol, de kétség nemfér hozzá hogy monty ottvan a mezõny 5 leggyorsabb pilótája között

Punker
ahoz képest amit Kimi kihozott a járgányból.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Schumacher: "Fisichella és Montoya nem volt elég gyors" Hát még Fiscorol ugy ahogy de hogy Monty nemvolt gyors fura ezt pont Sumitõl....

ÁjjLe BoBBi
ksué van htx

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Andora
Ez jó!

Amse
<#eljen>Nagy név, nagy elvárás.Remélem eleget tesz neki.

Istencsászár
Alonso kitart véleménye mellett
Agressziv 2. v 3. helyre beguritoma a gépet stratégia kemény😛, amugymeg amit leirt korrekt 1 kis baki van csak benne hogy a meki nem az évad felétõl volt versenyképes hanem sokkal hamarabb, de ott voltak azok a brutál pches idõk amikor 1. helyrõl hullottak ki

Istencsászár

Istencsászár

Andora
Azért hogy jót röhögjünk!

Lteebee
Ezt senki sem tudja.

"Na lehet hülyézni... ugysem érdekel a véleménytek" - akkor meg minek írsz ide?

na<#felkialtas><#levele>

Andora
mindegy!

Amse
te hány éves vagy?

bocs az offért, de ezt nem hiszem el.

Andora
én nem hülyézek senkire soha!

NuCLEARScoRp
„Sajnos az új szabályok nem segíthetnek neki. Sajnos!” – nyomatékosította Ecclestone az Autosprint magazinnak adott nyilatkozatában.

Mi az hogy sajnos? Eddig is tudtam, hogy Ecclestone Schumacher fan de ezt minek kell hangoztatni...

"A brit üzletember továbbá cáfolta azon vádakat, hogy az új szabályokat éppen azért, és oly módon alkották meg, hogy azok segítsenek a Ferrarinak a felzárkózásban."

Cáfolni bármit lehet, de nem kell nagy ész hozzá hogy lássuk ez nem így van..

„Az igazat megvallva, fogalmam nincsen arról, hogy az egyes csapatoknak milyen kívánságaik lettek volna.” – mondta Ecclestone. „Annyit mondhatok csak, hogy az új gumiszabályoknak köszönhetõen, mindkét beszállítónak teljesen új komponenseket és szerkezeteket kell kitalálnia, melyekkel valamelyest kompenzálni tudják a lóerõ veszteséget.”

bla,bla ez meg mellébeszélés...

Na lehet hülyézni... ugysem érdekel a véleménytek <#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Andora
tudom!

Amse
Jah tárgyalnak Sato-val.(Sajnos...)

Amse
Nem csak neked írtam!<#lama>

Andora
igen!?