FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

Lteebee
😊
Rossz emberismerõ vagy ám!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
<#vigyor3>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hetek óta az elsõ õszinte mondatod, gratulálok!<#worship><#worship><#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

oneal1
az!

!Forza Ferrari!

DJ Bee18
Maradjon csak a Ferrari a McLaren és a Williams, mert a többieknek nincs múltjuk, nem érdemlik meg hogy az F1 ben legyenek 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Jah, simán!

És Alonso monnyon le, mert nem is érdemli meg, mert mákkirály!

DJ Bee18
Ne csak az Erzsébet hidat foglaljuk el, hanem a Lánchidat is 😄D

Lteebee
Követeljük, hogy számolják újra!!!!!!!!!!!!!!!!!444

DJ Bee18
még mindig ez a ki érdemli meg duma? 😄D Ezt a fociban is utálom, amikor egy gólnál azt vitatják, hogy a játék képe alapján megérdemelte-e az adott csapat a gólt, vagy nem. Nem tök mindegy, ha nem csalt, akkor az az eredmény, és kész. Most mit kell ezen ennyit vacillálni? 😄

Lteebee
Hát nagyon halkan jegyezd meg, mert én még fülhallgatón sem zenézhetek itt, nemhogy tv...

😄D

csk halkan megjegyzem: Discovery-n a "Forma-1 titkos élete" megy...

Istencsászár
nemfogom minden hszemhez odairni hogy szerintem szóval hogy ne vitázz képzeld mellé " SZERINTEM "

Lteebee
Hát tényleg nem vitázol: "de ez igyvolt és pont".

Egyszerûen kijelentesz és aki nem ért egyet, az azért, mert ovisnak néz.

Istencsászár
de kár akár 1 mondatot is beirnom ide mer ugyragálsz rá mintha ovis, kis tudatlan lennék..

Istencsászár
ha észrevetted volna nemagyalok, nemállok le vitázni, nemugatok vissza fõleg dávidnak mer szétflémelne mindent mostis csak annyir irtam hogy zárjátok le a témát mer értelmetlen... vagy hogyirjam hogy észrevedd? kussoljatok? vagymi

Lteebee
Te agyalsz, meg Rezsõ, meg dav1d.
Mindenki más rátokhagyja.

Ilyenkor megmondom, mi a tuti módszer: menjetek ki a Parlament elé és követeljétek a pontok újraszámolását.

Istencsászár
jóhát lehet hülyének nézni engem, de ez igyvolt és pont, de nemmind1 megtörtént ezen mitkell agyalni még mostis?

Lteebee
Napersze.

Istencsászár
de nem erõbõl csinálták mint ahogy jópár évig a ferrari hanem mák, szerencse azér ez nagy kül.

Punker
az hogy generáció váltás mond neked valamit? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Igazságtalan világ.

az F1 rajongóknak nagy általánosságban a pilóta személye a legfontosabb, második a csapat, harmadik befutó pedig úgy tûnik a gumiszállító, csak ezután jut eszünkbe a motorszállító...
A BMW is ezért hagyja meg a Sauber nevet, mivel egy nagyobb rajongótábort tarthatnak meg maguk mellett...

Ha megkérdezel vkit Villeneuve vb címérõl, akkor a Williams jut eszükbe, azt meg magasról lesz@rják, hogy milyen motor volt benne...

Lteebee
Ezek a csapatok meg(kivéve a Ferrarit) addig alszanak, amíg nem kapnak a "többiektõl" rendes motort...

köhhömmviliemszrönó...

Bár rühellem a francia csapatot, de már tavaly látszódott, hogy élcsapatok között van a helyük...
Persze nyomába sem érhet a Ferrari-nak, McLaren-nek, Williams-nek az életben, õk az F-1 Istenei, a többiek addig játszhatnak, míg ezek a csapatok alszanak...

Lteebee
Arra.

Arra a gyengélkedõ Ferrarira meg Mclarenre gondolsz amely a csapatpontversenyben a 2. és a 3.dik helyen végzett???<#wilting><#wow3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

GregSB
Én lemaradtam errõl a GP Master-rõl. Nem tudjátok honnan lehetne letölteni? Torrenten nem találom :/

Narcotic Syntax
ott volt régi nagy kedvencem is ricardo patrese😊😊

hát igen a mai tizenéveseknek nem sokat jelent egy mansell, senna, berger, alesi...

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Magic Boy
Helytálna,de csak a futottak még kategóriában!
Soha se lett volna világbajnok,ha a Ferrari és a Mercedes nem gyengélkedik!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Lteebee
Nem neked írtam, hanem annak, aki szerint nando sem állna helyt😊

Istencsászár
"nem nyere" miért nem nyerne? mer béna láma? nemhinném..

Lteebee
Éppen azért írtam huánt.
Nem nyerne, de látványosat alkotna és mindig lenne kire fognia.

Magic Boy
Alonso nem(massze nincs ezen a szinten és nem is hiszem,hogy lessz)Button talán,Mantoya pedig túl forrófejü!

Lteebee
Szerintem Button és Nando is, meg Huán is.

Magic Boy
Kimi és Schumi tudnûk,de a többiekben kételkedem!

bigapó
akkor sorry, nem figyeltem mindkét füllel😊)

The Matrix has you...

Kit--Kat
Szerintem azért Kimi és Schumi is tudná ezt minimum, attól, hogy lebutítottabb már a Forma1, õk jó pilóták.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Magic Boy
Ezek a versenyzõk még tudják mi az autóversenyzés!

Magic Boy
Nelson Piquet:1952 Agusztus 17.-én született tehát bõven túlvan a minimumkorhatáron ami 45 év!

Kit--Kat
Allen Jones és Prost, amúgy tiszta oldschool volt ez a verseny rohattul élveztem, hogy olyan arcok nyomták a gázpedált akikrõl eddig csak olvastam, meg hallottam, és jó volt azt is látni ki hogy tartja magát😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
Picque szerintem korhatár alatt volt. Mondjuk valakit mondtak, hogy egészségi okokból visszamondta a versenyt.

The Matrix has you...

Magic Boy
Jól mondod!
Nekünk akik még látták Piquet-et(apropó mit tudtok õ miért nem idult?),Mansell-t,Senna-t és a többieket versenyezni egészen mást jelentett ez az egész,mint azoknak a fiatalabbaknak akik nemlátták ezeket a versenyzõket a fénykorukban(A ma versenyzett 15 versenyzõböl Mansell és Fittipaldi szerintem a mai mezõnyben is ott lenne az élen ha versenyképes lenne a kocsilyuk és fiatalabbak lennének 20-30 évvel)!

DJ Bee18
<#falbav><#falbav><#falbav> Látom nem csak az életkorod kevés, az eszed is. Szerintem ez egyértelmû, hogy akik látták õket fénykorukban, többet jelent nekik most látni õket. És ezáltal a mai F1-ben csak kis dolognak számító jeleneteket jobban élvezik ezekkel a pilótákkal. Én 19 éves vagyok, én sem ismerem ezeket a versenyzõket. De megértem azokat, akik ismerik õket, és nagyon örülnek, hogy újra látják õket. Hát még számomra is nagyon élvezetes volt a futam, gondolhatod, nekik még jobban tetszett ez az egész. 30-35 évesen én is biztos legalább így fogok rajongani, mondjuk Schumacherért.

ÁjjLe BoBBi
...fáj a szivem hogy csak 6 futam lesz jövõre...:\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Remélem az F1 "ágyúi" is megnézték, mi az igazi verseny...😛

Amse
Utolsó 5 kör jó volt 😊

Punker
Mansell még mindig jól nyomja, nem véletlenül volt a kedvencem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár