FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
hát nemtom...ha a Mclaren megegyezik Kimivel (mert Montoyával nem nagyon hiszem, max ha Kimi elmegy máshova) akkor érdekes lesz az Alonso-Raikönnen páros.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Várjál, mindjárt jön a Kimi - Ferrari hivatalos bejelentés😄DDDDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

így elb@szni a szülinapomat!

http://gaborszantai.co.uk/

Snecie Smicie
Lewis Hamilton - Alonso párosítás lesz a Mclarennél 2007-ben szerintem..figyeljétek csak meg.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Bandee1987
beszarás...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Szerintem Briatoret alapból kirúgják idén, vagy jövõ évvégén magától távozik a Röncitõl. Kimi meg jön a Ferrariba.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ja tényleg, kilett velük b*szva😄DD

EvilDevil
A hírre reagálva... Anno ugyebár volt a híres Senna - Prost páros... akkor a Meki váltig állította, hogy nincs elsõ és második számu versenyzõ... de egyértelmû volt
hogy a csapaton belül Senna-t favoritzálták...

Egy esetleges Alonso - Raikkonen párosításnál ugyanez lenne a helyzet!! És Kimi nagyon jól tudja ezt... arról nem is beszélve, hogy szerintem Briatore minden meg fog tenni Kimi megszerzéséért...

Egy biztos nagyon felkavarták az állóvizet ezzel ai igazolásssal

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

GregSB
Ez az egész a pénzrõl szól. Az a rengeteg Alonso fan, aki hirtelen megejelnt a lelátókon Renault-s overallban, baseballsapkában meg zászlókkal most cserélhetik le az egész garnitúrát Mekisre 😄DDD

AnuluWork
Az a gond, hogy a Ferrarit szeretem (és a McLarent is), de amióta ott van Schumi, nem igazán bírom õket.

Érdekes helyzet lesz. De remélem vagy Schumi mellé megy majd Kimi, vagy marad Alonso mellett, és végre tényleg lesz egy jó csapat.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Lteebee
Én meg a merci miatt hanyagolom majd Alókát😊)

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

AnuluWork
Nem tudom honnan olvastad ezt a nem volt jó szava dolgot, de kevered az emberkéket. Flavio fikázta Kimit, Dennis viszont tök semlegesen nyilatkozott Alonsoról ...

Lteebee
Kellett volna hozni a safety 2. helyeket és több lett volna az esély.

AnuluWork
Kimi nem hinném, hogy megijedne Fernandotól. Szvsz marad.

Mellesleg, ha Kimi elmegy, ismét nem lesz kedvenc a Meki. 😞

Kimi sem a kedvencem, de Mika utóda volt, ráadásul bírom ahogy vezet.

Ha Alonso odamegy, és Kimi eljön, egy ideig hanyagolni fogom a McLarent, ahogy most hanyagolom Schumi miatt a Ferrarit.

Istencsászár
és kimondta hogy kimi volt a baj lehet hogy monty? a vb meg nem kimin mulott igy arra nemlehet 1 szavase sõt nincs is

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Kimi és Sumák együtt kizárt, mivel a meki egyik vb-a bizonyosan Alóka lesz.

dodgecharger
Lehet hogy feleszméltek a Mclarennél, hogy mégiscsak nem Raikkonen az "õ" emberük..
Ezzel viszont Ron Dennis csinált segget a szájából több dolog miatt is

1. Egész évben nem volt egy jó szava sem Alonsora, holott mostmeg õt említi a Mclaren csapat megfelelõ tagjának

2. Ezen lépésükkel valahol beismeri Dennis, hogy a Raikkonennel nem jött be a számítása, ugyanis hiába a tervezõzseni, a hypermodern szélcsatorna, ha az egész elmélet megbukik a pályán..

See Your Local Dodge Dealer

Istencsászár
2 világbajnok nem a legjobb? sõt 2 fiatal titán, de ettõl függ. nekem Kimi&Monty a legjobb pár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
nem

Lteebee
Valamit biztos félreértettél😊

Lteebee
És ez?

R.D.: "Mindig is azt hangoztattuk, hogy a legjobbak szeretnénk lenni. Ezt csak a legjobb munkatársak, versenyzõk és támogatók együttes munkájával lehet elérni."

Akkor eddig nem a legjobb versenyzõk voltak a mekinél?
Dehát a sajtó...
Dehát a közvélemény...

Istencsászár
azlenne a szép Kimi, Sumák a Mekinél

Lteebee
Szóba jöhet még zsák és sumák is 😄

lol

Snecie Smicie
Raikkonennel mi lesz vajon?
Marad, vagy esetleg Ferrari?
Esetleg BMW vagy Rnault?

Snecie Smicie
😞

gyászom, fájdalmam határtalan, a Menny lángba borult - a kedvenc csapatom halott😞((

Snecie Smicie

Tudom hogy sokaknak nem szimpatikus Alonso, de szvsz ésszerüen döntött a mclaren, ugyanis nem fognak rosszul járni Alonsoval.

De emellett megkellene tartani Raikkonent is..

Istencsászár
2007tõl 2 világbajnokot akarunk ha tényleg eztmondták akkor Kimi nemmegy soha hanem 2006ban megnyeri a vbt és akkor 2007tõl 2 vbs lesz a mekinél, Monty megy..

bigapó
én nem egészen értem ezt a korai döntést. már ha megbízható a forrás (nem olvastam utánna). hol van még 2007? azt se tudjuk, hogy a V8 kinél hogy fog beválni. általában minden idény végén van a nagy népvándorlás, itt meg még el sem kezdõdött. pénz beszél, kutya ugat?
és mi lesz Kimi-vel és Monti-val? egyébként szerintem Kimi menni fog, nem "kirúgják", hanem önszántából elmegy. ha nem hamarabb Monti😊)

The Matrix has you...

Lewis Hamilton, a feka-villám, majd elkeni a szájukat😊

Istencsászár
hát ha tényleg igyvan akkor nagyot nõt a szememben..

Punker
Alonso gyerek valszeg megértette hogy briatorre kicsinálja mint minden védencét 1 idõ után + több csapattal is VB-t nyerni az igazán szép lehet ez a cél.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
"Azt szeretnénk, ha 2007-ben két világbajnok lenne a McLaren-Mercedes versenyzõje" akkor sztem monty megy Kimit és Alonsot akarja akkormeg mekié lesz a ténylegesen legerõsebb versenyzõi álompár..

Istencsászár
ez most tényleg érdekes akkor briatorre csapata ennyire nem 1 álomcsapat? hmm

robotnyk
a francba, ha nem hezitálok, én rakom be elõször 😄
Istencsászár
KÖPNI NYELNI NEMTUDOK

robotnyk
Istencsászár

Istencsászár

Punker
Sato nagy kedvenc, legjobb mecseket neki is köszönhetjük 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Satot szóra sem méltatjákk.

Istencsászár
de õt egyik nagyokos sem fikázza ( biztos nagy pro ez a sato csak jól titkolja ) pl richards vagy akárki😄 de a többi õstehetséget igen

Lteebee
Vagy nem derül ki soka, mint néhányaknál.
Bezzeg Sato kapott lehetõséget😄

Istencsászár
sajnos õt nemláttam még versenyezni.. jövõre gp2ben kiderül mit tud..
Pedro jó lenne ha tudott volna bizonyítani, de Montoya jobb nála.. majd 1szer Pedro is bizonyithat mer az hogy pénteken 1. volt mindig az nemjelent semmit meg versenyen ment 1 jót és hogy hosszú távon mitcsinálna esetleg tudna e nyerni majd 1szer kiderül..

Lteebee
Vagy esetleg Pedro.

Lteebee
Például?

Lewis Hamilton?

Istencsászár
miért? kit ültetnél oda aki "jobb" mint õ?

Istencsászár
ha😊 várjuk meg az elsõ versenyeket és utánna temessük a mekit

Punker
küszködõ csapat