FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sumi az 2004 ben nyert csak ugy VB-t hogy nem volt igazan ellenfele. A masik 6ert volt kuzdelem rendesen. Alonso megismetli a VB cimet akkor ajuldozok majd ok?
Tortenelemben volt nem egy VB cim van ami "jo, jo, megynyerte, de hat nem igazan ertem" kategoria. Ilyen az elet.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
[bocs<#idiota>#idiota>]
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
- Lehet, hogy 2007-tõl 3 autót indíthatnak a csapatok.
- Lehet, hogy Dennis kiszáll (szóba került) és Flavio megy a helyére.
ill.
- Alonsot tesztpilótának szerzõdtették Kimi és JPM mellé ... 😊
<#banplz>#banplz>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Hogy Räikkönen vagy Alonso hozott-e jobb döntést, két év múlva elválik"
Raikkonen még nem hozott semmilyen döntést...hülye is lenne ha az instabil lábakon álló Ferrarihoz menne,,, és azt is elmondta, hogy 2006 végén dönti el hova szerzõdik!!!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Szakmai körökben nem volt derült égbõl villámcsapás, amikor hétfõn kiderült, hogy Fernando Alonso 2007-tõl aláírt a McLarenhez, a lépés mégis számtalan érdekes kérdést vet fel. A legkézenfekvõbb következtetés az, hogy Kimi Räikkönen a korábbi híreszteléseknek megfelelõen valóban leszerzõdött a Ferrarihoz (lásd az F1 Racing cikkét!), mert nehezen hihetõ, hogy Ron Dennis megállapodott volna Alonsóval, ha mindkét versenyzõje - mármint Räikkönen és Juan-Pablo Montoya - maradni akar 2006 után. A McLaren közleményében Dennis azt mondta, még tárgyal velük, de ezzel valószínûleg csak a kötelezõ köröket futotta meg, ezért bátran készülhetünk rá, hogy hamarosan a Ferrari is nagy horderejû bejelentést tesz. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy akárcsak két évvel ezelõtt, Montoya esetében, a McLaren most is különös idõpontban hozta nyilvánosságra Alonso szerzõdtetését, mert egy ilyen döntés ismerete 2006-ban mind õket, mind a Renault-t destabilizálhatja, amire egyik csapatnak sincs szüksége, ha harcba akar szállni a világbajnoki címért.
Räikkönen és a Ferrari házassága emellett összefügg minden idõk legsikeresebb versenyzõjének, Michael Schumachernek a sorsával is. Bár Räikkönen állítólag nemrég meggondolta magát, és kifejezetten kérte, hogy az etalonnak tartott Schumacher csapattársa lehessen, egy ilyen párosításra kicsi az esély, mert 1) Schumacher 38 évesen nem feltétlenül vállalná fel, és 2) két ekkora kaliberû pilóta szerzõdtetéséhez elképzelhetetlenül sok pénz kell, amiben a Ferrari a következõ idõszakban várhatóan nem fog dúskálni. A legvalószínûbb forgatókönyv tehát az, hogy Michael Schumachert jövõre láthatjuk utoljára a Forma-1 mezõnyében (habár egy kétes hihetõségû pletyka szerint 2007-ben a Red Bullnál versenyezne).
A másik érdekes kérdés, hogy Alonso - akit 2002-ben a Renault vásárolt be a Minardihoz, és velük nyerte meg elsõ világbajnoki címét is - vajon miért akarja elhagyni jelenlegi csapatát. Erre feltehetõen az a válasz, hogy a Renault 2007 után kiszállhat az F1-bõl, mivel az új vezérigazgató, Carlos Ghosn köztudottan ellenzi a drága sportprogramot, Alonso jövõje tehát bizonytalanná vált. Az egészben talán az a legfigyelemreméltóbb, hogy Alonsót a Renault csapatfõnöke, Flavio Briatore cége, az FFBB menedzseli, tehát nyilván neki is tudnia kellett a McLarennel folytatott tárgyalásokról, és õt ismerve biztosan alapos okkal engedte el a versenyzõjét (persze ez az alapos ok elvileg lehetett a pénz is). Alonso távozása megnyitja az utat a Renault-hoz Heikki Kovalainen elõtt, de a szintén Briatore által menedzselt Mark Webber is képbe kerülhet az istállónál.
A hab a tortán pedig az, hogy 2007-re mindössze hat versenyzõnek van érvényes szerzõdése: Rubens Barrichellónak és Jenson Buttonnak (Honda), Ralf Schumachernek (Toyota), Nick Heidfeldnek (BMW), Nico Rosbergnek (Williams), és Alonsónak (McLaren) - jövõre tehát a szokásosnál is õrületesebb átigazolási hullám veheti kezdetét.
Hogy Räikkönen vagy Alonso hozott-e jobb döntést, két év múlva elválik
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
olcsó töltelék szegény, idõt húzni...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szép hányás lenne...😛
szerintem Kimi miatt a Finlandia😊
<#idiota>#idiota>
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kiváncsi vagyok Marlboro után ki lesz majd a Ferrari fõtámogatója ezek után:/

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Amúgy szerintem közel sem Schumi szintû pilóta, de ez a magán véleményem.
ezért kell Alonsonak letennie valamit az asztalra jövõre (is).
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mind a ketten Briatore szárnyai alatt lettek világbajnokok elõször, és mind ketten 4 évet vezettek le az elsõ csapatuknál, mielõtt eligazoltak (hozzáteszem, ugyanekkora bombaerejü hír volt 11 éve MS átszerzõdése is)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
2 akkora tudású ember soha nem lesz egy csapaton belül.
Kimi-Alonsot nem tudom elkepzelni. Ne lenne jo paros. Egymas kozti rivalizalas csak kart okozna a csapatnak. De a Meki egye meg amit fozott.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Most lõre megjósolom, hogy a legjobb V8asa a Fercsinek lesz.