FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
timondjátok hogy az eredmény számit, 2 pont se több se kevesebb õ tudott legközelebb kerülni és majdnem megverni Mst amikor ferka szekere ment

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
a lényeg az hogy jelentõs gyõzelem nélkül felsunnyogott a 2. helyre pontokban, ALonso ugyanezt csinálta csak év elején volt pár gyõzelme ennyi, szal kukába a tetves új pontrendszerrel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
HA..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hüle vagy, az a gyerek folyamatosan kilépte a McLaren belét, hogy felvegye a versenyt a Williams-szel és Ferrarival...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
ergó ha nincs az új (szerintem sz@r) pontozás akkor sehol se lett volna, szal gondolkozzatok miket beszéltek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
azér az más hogy valaki ennél többet nemtud kihozni a gépbõl ( 2003 kimi) és idén meg állandóan mondogatta ( alonso ) hogy nemis erõlködik..

Istencsászár
nemvolt gyors az mp4 17d de megbizható volt, a ferkával nemtudta felvenni a versenyt de mindig a maximumot hozta ki...

Punker
2003-as is kamu év volt, hány futamot is nyert Kimi? érdekes akkor mikor õ játszott arra amire idén ALonso akkor õ nem volt rosszarc 😊

Istencsászár
2003ban Kimi 2! pontal maradt alul nemvolt ellenfél? 😄😄😄😄

Bliblibliblabla...
Sumi az 2004 ben nyert csak ugy VB-t hogy nem volt igazan ellenfele. A masik 6ert volt kuzdelem rendesen. Alonso megismetli a VB cimet akkor ajuldozok majd ok?

Tortenelemben volt nem egy VB cim van ami "jo, jo, megynyerte, de hat nem igazan ertem" kategoria. Ilyen az elet.

DJ Bee18
ennyi erõvel akkor MS is senki??? Ugyanis a Ferrarinak évekig nem volt ellenfele... Felejtsétek már el ezt az Alonso nem is jó pilóta dumákat, megnyerte a VB-t, biztos csak átlagos pilóta, mi??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
anyád 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár

Lteebee
lol

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
hüle😄😄😄

Punker
na elmész te a..... 😊

HIVATALOS: Kimi 2007-tõl Michael Schumacher csapattársa a Ferrarinál!

[bocs<#idiota>]

AnuluWork
Bírom ezeket az önjelölt cikkírókat. Roppant "objektívek" mindig ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Istencsászár

aha és a másik tesztpilóta pedig MS lesz, ha meg nem vállalja, akkor Button...😛

AnuluWork
Vannak azért más lehetõségek is:

- Lehet, hogy 2007-tõl 3 autót indíthatnak a csapatok.
- Lehet, hogy Dennis kiszáll (szóba került) és Flavio megy a helyére.

ill.

- Alonsot tesztpilótának szerzõdtették Kimi és JPM mellé ... 😊
<#banplz>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Lteebee
Honnan tudod, hogy nem hozott döntést?

EvilDevil

"Hogy Räikkönen vagy Alonso hozott-e jobb döntést, két év múlva elválik"

Raikkonen még nem hozott semmilyen döntést...hülye is lenne ha az instabil lábakon álló Ferrarihoz menne,,, és azt is elmondta, hogy 2006 végén dönti el hova szerzõdik!!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Istencsászár

Alonso a McLarennél - mit jelent ez?

Szakmai körökben nem volt derült égbõl villámcsapás, amikor hétfõn kiderült, hogy Fernando Alonso 2007-tõl aláírt a McLarenhez, a lépés mégis számtalan érdekes kérdést vet fel. A legkézenfekvõbb következtetés az, hogy Kimi Räikkönen a korábbi híreszteléseknek megfelelõen valóban leszerzõdött a Ferrarihoz (lásd az F1 Racing cikkét!), mert nehezen hihetõ, hogy Ron Dennis megállapodott volna Alonsóval, ha mindkét versenyzõje - mármint Räikkönen és Juan-Pablo Montoya - maradni akar 2006 után. A McLaren közleményében Dennis azt mondta, még tárgyal velük, de ezzel valószínûleg csak a kötelezõ köröket futotta meg, ezért bátran készülhetünk rá, hogy hamarosan a Ferrari is nagy horderejû bejelentést tesz. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy akárcsak két évvel ezelõtt, Montoya esetében, a McLaren most is különös idõpontban hozta nyilvánosságra Alonso szerzõdtetését, mert egy ilyen döntés ismerete 2006-ban mind õket, mind a Renault-t destabilizálhatja, amire egyik csapatnak sincs szüksége, ha harcba akar szállni a világbajnoki címért.

Räikkönen és a Ferrari házassága emellett összefügg minden idõk legsikeresebb versenyzõjének, Michael Schumachernek a sorsával is. Bár Räikkönen állítólag nemrég meggondolta magát, és kifejezetten kérte, hogy az etalonnak tartott Schumacher csapattársa lehessen, egy ilyen párosításra kicsi az esély, mert 1) Schumacher 38 évesen nem feltétlenül vállalná fel, és 2) két ekkora kaliberû pilóta szerzõdtetéséhez elképzelhetetlenül sok pénz kell, amiben a Ferrari a következõ idõszakban várhatóan nem fog dúskálni. A legvalószínûbb forgatókönyv tehát az, hogy Michael Schumachert jövõre láthatjuk utoljára a Forma-1 mezõnyében (habár egy kétes hihetõségû pletyka szerint 2007-ben a Red Bullnál versenyezne).

A másik érdekes kérdés, hogy Alonso - akit 2002-ben a Renault vásárolt be a Minardihoz, és velük nyerte meg elsõ világbajnoki címét is - vajon miért akarja elhagyni jelenlegi csapatát. Erre feltehetõen az a válasz, hogy a Renault 2007 után kiszállhat az F1-bõl, mivel az új vezérigazgató, Carlos Ghosn köztudottan ellenzi a drága sportprogramot, Alonso jövõje tehát bizonytalanná vált. Az egészben talán az a legfigyelemreméltóbb, hogy Alonsót a Renault csapatfõnöke, Flavio Briatore cége, az FFBB menedzseli, tehát nyilván neki is tudnia kellett a McLarennel folytatott tárgyalásokról, és õt ismerve biztosan alapos okkal engedte el a versenyzõjét (persze ez az alapos ok elvileg lehetett a pénz is). Alonso távozása megnyitja az utat a Renault-hoz Heikki Kovalainen elõtt, de a szintén Briatore által menedzselt Mark Webber is képbe kerülhet az istállónál.

A hab a tortán pedig az, hogy 2007-re mindössze hat versenyzõnek van érvényes szerzõdése: Rubens Barrichellónak és Jenson Buttonnak (Honda), Ralf Schumachernek (Toyota), Nick Heidfeldnek (BMW), Nico Rosbergnek (Williams), és Alonsónak (McLaren) - jövõre tehát a szokásosnál is õrületesebb átigazolási hullám veheti kezdetét.

Hogy Räikkönen vagy Alonso hozott-e jobb döntést, két év múlva elválik

Kit--Kat
Na ja, szükség megoldás, sztem csúnyán leég, bár kitudja. Nekem nagyon unszimpatikus alapból a forma, annyi jó pilóta van aki megérdemelhette volna a Ferrarit, gondolok itt 1. az olaszokra, Fisicora és Trullira.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szerinted mit csinál Massa a Ferrarinál?
olcsó töltelék szegény, idõt húzni...

Kit--Kat
De nem Ferrari szintû 1általán, 1 feltûnést keltõ versenye volt még egész életében. Átlag pilóta.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Magic Boy
Massa tehetséges pilóta!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Kit--Kat
Massa az 1 vicc, én máig nem értem mit keres ott az a pancser, Schumi megnyeri a VB-t és akkor jól lakott napközisként vonulhat vissza.

magenta-Ferrari?
szép hányás lenne...😛

szerintem Kimi miatt a Finlandia😊

Istencsászár
Kimi megy a ferkához.. ok, a nagy Massával milesz?😊 és Sumival? megy a redbullhoz? stb stb..

Lteebee
Biztos a T-Mobile.

<#idiota>

Kit--Kat
Hiányzik még róla a Vodafone jel.
Kiváncsi vagyok Marlboro után ki lesz majd a Ferrari fõtámogatója ezek után:/

rezsofiz
jáj de ronda -.-

sazl : c

Snecie Smicie

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Kit--Kat
Ja errõl az 1évrõl meg is feledkeztem😄DD
Amúgy szerintem közel sem Schumi szintû pilóta, de ez a magán véleményem.

Snecie Smicie
ez így igaz
ezért kell Alonsonak letennie valamit az asztalra jövõre (is).

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

lac coo
Hát ahogy alakulnak a dolgok, egy havi fizetésem rátenném hogy Kimi a Ferrarinál köt ki 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kit--Kat
Csakhogy MS abszolút világsztár volt 2VB címmel, és õ a Forma1be is bomba ként robbant be!

Snecie Smicie
Sok a hasonlóság Schumi és Alonso karrierének alakulásában..
Mind a ketten Briatore szárnyai alatt lettek világbajnokok elõször, és mind ketten 4 évet vezettek le az elsõ csapatuknál, mielõtt eligazoltak (hozzáteszem, ugyanekkora bombaerejü hír volt 11 éve MS átszerzõdése is)

Magic Boy
Jól fog álni a foga és az agya szinéhez a narancssárga!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Snecie Smicie
nem, a Prost Senna pároshoz hasonló szerintem már sohanem lesz.
2 akkora tudású ember soha nem lesz egy csapaton belül.

Nem kell elajulni Alonsotol. 1 VB cim egy olyan mezonyben ahol a Ferka szenvedett, Meki autoja csoda hogy beert a szezon elso feleben. Majd ha ugy is VB-t szerez, hogy van ellenfel akkor majd lehet ajuldozni. Meki nemtom mit var a spanyol szerzodtetesetol. Megvaltast? Valszeg koppanni fognak. Jovore minden kiderul, lehet a Meki Alonso nelkul is alazni fog vagy a Ferka visszater es a Renault sirva fog a parnajaba fordulni. Akkor mi lesz? Vagy ha mondjuk Kimi megnyeri a VB-t. Felvagjak az ereiket, hogy ezt elcsesztek? Szerintem elhamarkodott dontes volt.

Kimi-Alonsot nem tudom elkepzelni. Ne lenne jo paros. Egymas kozti rivalizalas csak kart okozna a csapatnak. De a Meki egye meg amit fozott.

EvilDevil
Hát eléggé lutri... hogy mik lesznek az erõviszonyok 2007-ben...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Prost-Senna? 😊

Te ki vagy? Huzz inkabb a gumiba...

Kit--Kat
Látod Alonso is hülye volt.
Most lõre megjósolom, hogy a legjobb V8asa a Fercsinek lesz.

Snecie Smicie
Ki tudja..lehet hogy 1 év múlva úgy fogunk állni, hogy a legjobb választás az F1ben a BMW vagy a Red BUll lesz..

Kit--Kat
Nincs annyi pénze a Mclarennek, hogy fenn tartas mind a 2pilótát, mer gondolom komoly pénzmaggal csalogatta magához Alonsot, akkor Kimi 2x olyan pénzmagot fog kérni.