182273
  • Zóanagyvarázsló
    Az a hiba éppenséggel semmivel sem fogható jobban a szabotázsra, mint Alonso felhozott törése a futam során korábban szerzett sérülésekre.
  • Punker
    az a monaco ahol a beépített ember trüközött?

Kimi is hibázott már nem 1x nem 2x az elmúlt években, de pont nem a jogos példákat hozzátok fel.
  • nearo
    semmi? :)
    mindegy, rossz példát hoztam fel...

a lényeg akkor is az, hogy általában szoktak hidázni az emberek
  • Zóanagyvarázsló
    És Monaco?

Bár Kiminek szurkolok, de azért nem kell úgy tenni, minth ahozzá képest egy lúzer lenne a spanyol.
  • Punker
    technikai hibához mi köze a pilótának?
  • G_ArchAngel #59532
    a bizonyos finn és csapattársa fékrendszere rendetlenkedett azon a hétvégén, így mikor állítgatta (ami egyébként szokásuk a pilótáknak) akkor vágódott a falnak
  • Punker
    "Következő futam: Ausztrál Nagydíj, 2008. március 16."

b@sszus de rohadt messze van még :(
  • nearo
    Az a bizonyos finn meg összetörte magát Olaszországban... nem mintha Alonso fan lennék, de hibázni mindenki szokott.
  • WNW
    Egyreszt kocsifuggo, masreszt palyafuggo... Ahol lassu kanyarokbol mennek egyenesbe, ott elony lehet a szelarnyek (mivel a lassu kanyarban alapvetoen nem az aerodinamika dolgozik).. Ahol viszont kozepgyors, es gyors kanyarok vannak tomegevel, ott rettenetes mocskos dolgokat muvel a szelarnyek a hatsoval..
  • kulabácsi
    pótolja a hiányosságait?:D
  • Amiga
    Szerintetek ez a kép nem 18 éven felülieknek való? Há micsinál azzal a mikrofonnal? :)))

• Punker
    autó kérdése a dolog, Rosberg mentálisan biztos hogy elöbbre van pont azért mert nehezbb dolga van, mivel nem 1 szinten lévő autókban versenyeztek így nehéz megmondani ki a jobb.
  • [Jakuza]
    Sot erre azt mondom, ha nem tesznek Alonso ala, o is megnyerte volna.
    Csak a MCLierannel evek ota dilettansok ulnek.
  • Pluskast
    Nem nem aztmondtam hogy többet tudna kihozni, hanem hogyha ő űlt volna idén Hamilton helyett a mclaren volánjánál most ő is lehettet volna világbajnok. Ergo nem kell Hamiltont úgy isteníteni mert vannak a mezőnyben ugyan olyan ifju tehetségek mint ő csak nekik nem adatott meg egy élvonalbei autó.
  • Istencsászár
    Ez tény:)
  • Istencsászár
    Nemhiszem h sok hiba lesz az uj elektronikával... teszteken megszokják, versenyeken ugy mennek mint eddig:), de ha csúszkálni fognak akkor mindenki fog vagy senki sem, bár szerintem nem, ezek a pilóták profik.
  • G_ArchAngel #59521
    elkúrta, és ennek legjobban Alonso örült, Kiminél is jobban:)
  • DJ BP
    az a turbulencia is duma, érdekes Kubica-Rosberg hogy el tudott szórakozni egymással legutóbb... Biztos kicsit zavaró, de nem lehetetlen ott menni
  • Istencsászár
    Szerintem egyenlő pontjuk lett, de ugye milyen jó kimondani h bealázta, megverte, lenyomta ?:D Szvsz egész mezőnyt verte, de elkurta.
  • G_ArchAngel #59518
    nem arról van szó, hogy nem lett VB a szürke Ferrarival, hanem azt kell észrevenni, hogy megverte a 2× VB-t, ugyanazzal a technikával!
    persze Hamiltont nyomták (pl. Monacóban is...), nem volt egyenlőség az Alonso-fanok szerint...
    Nem is volt az elején, nyomta a Meki Alonso-t, csakhát az angol csodaúrfi is tudta ugyanazt, akkor már miértne Őt támogassák? Nem is támogatták, mert akkor VB lett volna, Ron ezt b+szta el, ha időben választ kedvencet, akkor Övék az egyéni...
  • Istencsászár
    A BWMnél pedig ugyan ez a helyzet, maximumot hozták ki a versenyzők ami a 4.-5. helyre lett elég ugy álltalában.
  • Istencsászár
    Ezek top versenyzők, az autók határain mennek, nemhiszem h Rosberg vagy akárki többet tudott volna a McLarenekből kifacsarni mint Alonso és Hamilton...

Williams-at nem mondanám annyira gyengének, inkább a csapattársak azok, ( persze a csapat sem tud ugy fejleszteni mint amikor gyári volt ez benne van ) Rosberg pedig kiváló pilóta ez sosem volt kérdés, már F1 előtt látszott h megvan benne az ami apjában is.
  • Pluskast
    Hmm. Szerintem ha Rosberget ültették volna a mclarenbe ugyanannyira jól versenyzett volna mint Hamilton. Egy olyan autó mint a mostani Wiliams egy nagy nulla, és pont Rosberg tehettségét mutatja, hogy majdnem az összes versenyen pontszerző helyen végzett. Ha elvitték volna a BMW-hez tuti, hogy dobogós helyen végezne.
  • a.carkey
    Szerintem meg a büdös életben nem fog F1es vébé címet nyerni, ha ma nem nyeri meg ...
  • Punker
    nana, azért ne szidd a ksi kezdőt, mert tény hogy a csapat által előnyből indult, de ettől függetlenül nagyon is sokat tud, a stresszet nem bírta ez biztos, de őszintén melyikünk bírta volna? szerintem azzal hogy elvesztette ezt a VB-t sokkal többet tanult mintha megnyerte volna, lesz rendes kocsija 2-3 VB cím benne van a gyerekben, de szerintem jövőre nem lesz versenyben a címért.
  • a.carkey
    ""Kérem önöket, hogy úgy közelítsék meg az ügyet, mintha bármelyik csapatról szólna, a szezon bármely szakaszában. Amikor a múltban kizárás történt, az a sorrendet is megváltoztatta. Annyit kérünk, azt tegyék, amit normál esetben tennének" - idézte Mill tárgyalóteremben elhangzott szavait az autosport.com."

Érdekes, amikor a kémügyet tárgyalták ez a gennyzsák jogász miért nem verte az asztalt hasonlóval?
  • a.carkey
    Azért Alonsot ne írjátok le, különösen, hogy két vébécímet IS nyert. Nem tudom hová igazol, de az is biztos, hogy egy időre (1 évig) nem tud top kocsiba kerülni. Viszont, amint lesz hely a jó csapatoknál, nem Ralfot vagy a másik nagy öreget Kockát fogják leigazolni, hanem őt, HamiltonszupertehetségIstenvilágszenzáció ide, HamiltonszupertehetségIstenvilágszenzáció oda. Hamilton a Mekiben fog megöregedni.

Ha a Meki nem nyúlta volna le az adatokat, és nem tudja a beállításokat, a kerekekkel kapcsolatos adatokat, akkor HamiltonszupertehetségIstenvilágszenzáció sehol sem lett volna, és kb. annyit mondunk rá, hogy tehetség, de semmi több. 1000 ilyen van belőlük évente. A Meki kb ott lett volna, ahol tavaly volt. HamiltonszupertehetségIstenvilágszenzáció pedig szégyelje magát, mert pont az akkora arca miatt, amit Alonsora is ráképzeltek veszítette el a vébét. HamiltonszupertehetségIstenvilágszenzáció nem az év felfedezettje, tehetsége, hanem az ÉV LÚZERE! Kevés idióta van, aki 17 pontról veszíteni tud ...

Persze HamiltonszupertehetségIstenvilágszenzáció még megkaphatja ma a vébécímet, de akkor tényleg széthullik a F1, zéró lesz az erkölcs, és kurvára nem fogja megérdemelni.
  • WNW
    Felek meg rosszabb lesz a helyzet, mert mar nem lesz eleg az, hogy a kijarati iven a hatsonak a turbulenciara is figyelni kell, meg kiporgesgatlo se fog segiteni a kocsi stabilizalasaban...............
  • Kit--Kat
    csak szeretem ha tartjk magukat az emberek ahhoz amit magyaráztak annó
  • Dodo55
    Kimi is látványosan versenyzett, amikor olyanok voltak az autók, hogy anélkül is lehetett látványos dolgokat csinálni, hogy idegbeteg módon rángatni kell az autót. Persze most is gyors, és most is van 1-2 látványosabb pillanata, pl az az előzés Japánban.

De pl 2005-ben amikor megelőzte Fisichellát az utolsó körben, na az volt a látványos.

Remélem jövőre a kipörgésgátló hiánya miatt ismét kicsit több beleszólásuk lesz a versenyzőknek a vezetésbe, mert ez a kínylódás, ami az utóbbi 1-2 évben ment, hogy egy bizonyos távolságnál nem tudtak közelebb kerülni egymáshoz, ez már szörnyű.

Tudom, a kipörgésgátló nem csökkenti a turbulenciát, ami ezt a kínylódást okozza, de sok lehetőséget ad a hibázásra kigyorsításkor.
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem Kubica is versenyzik olyan látványosan, és nem csak a Massával közös momentumaira gondolok, de például Rosbergben is benen van a finesz. Jó kocsit mindannyiuk alá!
  • G_ArchAngel #59506
    hja, látványos mikor a spanyol pilóta nekimegy a falnak egy tócsa miatt, ahol egy finn körbeautózza DC-t:)))
  • spect16
    Hm, mit szúrt el? Talán a két utolsó versenyt.(Hamilton)
  • Istencsászár
    Mer látványosan versenyez?:) nem arra gondol^^
  • G_ArchAngel #59503
    és miért szurkolsz neki? hogy jövőre már tavasszal sikerüljön erkölcsileg tönkretennie az aktuális csapatát, vagy azért, hogy szorgalmas csatlóst kapjon, aki mellett "igazából megmutatkozik a tehetsége"?:DDD
  • Istencsászár
    Mondjuk ne mond rám kérlek h elfogult lennék, mert Ron huzza le magát a wécén, Hami vegyen fel liberót mert összeszarja magát amikor nem kéne, Alonso meg válasszon már egy csapatot h tudjam kinek kell szorítani 2008ban.
  • Istencsászár
    Tudom kellemes érzés neked ezt csinálni, valaki ennek örül... ha nem tudod értelmezni amit irok akkor ne irjál rá, ha valakibe bele akarsz kötni vagy játszani a nagyfiút akkor mással szórakozz. Elítélték igen 100 milla, ezt nem is vitatom még több pénz is kellett volna, de a pontok már más tészta, érted? nem...
  • G_ArchAngel #59500
    "A négy bíró által hozott döntés pénteken lesz nyilvánosságra hozva."

formula.hu
  • Kit--Kat
    Nem, te az írtad, anno amikor rezgett a léc a McLarennél, hogy hagyjuk abba a csalózást. Majd ha a FIA elítéli akkor csaltak, addig senki nem foghatja rájuk.
    Érdekes elítélték te még is ártatlan áldozatnak állítod be.
    De a jó ebben, hogy nem vagy elfogult:D
  • Dodo55
    Inkább Mosley húzzon el, mielőtt bevezeti villanymotorokat...

A holnap az mennyire holnap? Ma éjfél után, vagy holnap napközben?