182114
  • gpFan
    Binotti
  • AnuluWork #169912
    Hogy mondod? :D
  • AnuluWork #169911
    Ferrari! :D Ekkora balfaszokat!
  • nearo
    Ferrari :DDDDDDDD
  • gpFan
    Vettel ? - ez már egy nem szurkolónak is fáj ...
  • gpFan
    Ez ideig a 'legjobb' : "A dugattyúhajtókra miatt szenvedett a Renault a szezon elején"
    Ezek fizetést is kapnak ilyen csapnivaló és ellenőrizetlen fogalmazásokra ?
    Aki nem tudná - GP Hírek - gphirek.hu .
  • gpFan
    Milyen 1M ? 3 milla volt . A túl sok hülye Mercedes nézés elhülyített engem is Amúgy, tudtam én, hogy nincs megfelelő felbontású TV adás hozzá, még fejlettebb országokban sem. De nincsen média, lejátszó sem. A lényeg a dicsekedés a barátok, ismerősök előtt.

A valóság: már a *-m hegyén jön ki a reklámozása, ma is lesz, holnap is lesz az F1-es kozvetítésben, gondolom. Amúgy meg, nem is LED-es, hanem LCD, LED háttérvilágítással, ami már úgy 2011 óta általános. 30 millió képpont, míg az egészséges szem felbontása kb. 20 millió képpont. De nyilván vannak e országban akiknek van pénze erre simán. És motivációja is.

Amúgy, Leclerc szépen feljavult, de asszem hogy a kvalin kapcsolnak majd csak rá igazán - a hülyéjei
  • Alexease
    A ker Red Bull a gumi hasznalat vs. korszam vs. korido alapjan jonak tunik:)
  • Alexease
    >1 millios 8K TV a 2K adashoz?!:) Hasznosnak tunik:D Gondolom van mit a tejbe apritani, ha ilyen hulyesegre is van penz:D
  • mcmoha
  • gpFan
    Hülye Mercedes, jobb módot is találhattak volna Lauda emlékére a piros glória helyett.
    Most keverem az Alfával . És hiába az új Samsung 8K TV, a közvetítés nem ad elég éles képet, meg a színek sem valami jól jönnek be, a hülye Mercedes metallik nagyon fehéresen csillog. Inkább fektettem volna be azt a rakás lóvét Mercedes F1 részvényekbe, most megvétóztam volna egy pár dolgot
  • gpFan
    Teljesen igazad van. De mivel a mostani pályák nagy része elég széles, a lényeg a jobb köridő, és a hosszabb, szélesebb autó abban jobb.
    No meg a mostani meghajtás is jóval komplikáltabb.
    Na meg a nagy befolyás a versenyzőkre a boxból, telemetria, valős idő szimulációk, taktikai csapat ....
    Volt pár éve kisérlet, hogy komolyan korlátozzák a rádió forgalmat, és aztán nem lett belőle semmi.
  • repvez
    Sztem ezért is nincs annyi elözés mint régen , de ezzel senki nem foglalkozik, vagy nem gondolja, hogy befolyásoló tényező, pedig a pályának is van korlátja, hogy mikor hol fér el két autó .
  • adam46
    Igen.
  • AnuluWork #169899
    15:00 a mai időmérő és holnap 15:10 a futam?
  • RatBaG #169898
  • gpFan
    Oh, nem tudtam hogy kötelező Michael Schumachert imádni. Talán Lauda mást is nézett, nem csak a teljesítményt. Schumachernek voltak nemigazán fair-nek mondható megmozdulásai időnként.
  • Stockbauer33 #169896
    Tisztelem Lapajt mert a hozzáértése profi.Elismerem Lauda teljesítményét de amenyit ekézte Schumit na az kiborított rendesen.Régebben a német RTL-ben minden F1 futamnál volt egy stúdió(beszélgetéssel-elemzéssel) és ott rendre heroltozta Schumit ha nyert ha nem.Szinte megszállottan

Most is érzek ilyen megnyilvánulásokat sokaknál Azért a teljesítményt ismerjük már el na ....
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.05.24. 10:44:11
  • gpFan
    Az szép volna ha Leclerc győzne otthon, de talán épp idén van a legkevesebb esély egy Ferrari győzelemre itt.
    Mindenesetre némi fallal való intimebb kapcsolat megkavarhatja a dolgokat alaposan.
  • Jim Morrison
    kivéve mikor van magyar versenyző is!!
  • pr3cious
    Kell is valaki hogy nézze a kihagyható a futamokat de ne legyen igazuk :) legyen Leclerc győzelem és piszok jó futam.
  • Magnum PI
    Monacoban amúgy is teljesen mindegy mi van, mindig unalmas.
  • gpFan
    Esetleg a felesleges hozzászólásokat kihagyni ? He nem tetszik, nem kell azt hinni, hogy mindenki úgy van, vagy lesz vele .
  • adam46
    Ezen a héten is nyugodtan kihagyható a futam.
  • mcmoha
  • ToxiMaxi
    Szerintem ez a technikai hiba már csak az utolsó csepp volt a pohárban, de erről beszélt is Szujó.
  • b-type
    Neki ott kint nem kell megoldani semmit, ..asszem erről beszéltek valahol, hogy az F1 szerződés része hogy ha gond van a vonallal ott a helyszínen akkor azt az F1 viszi. Elég sok szaki ott van, mivel elég sokan veszik a közvetítést és vannak a helyszínen.
  • Fura Alak
    Húzzatok a gumiszobába öklendezni ti elmebetegek. Az aki a hanghibáért kellet volna hogy feleljen még ott van.
  • AnuluWork #169885
    Azért küldték ki őket, hogy megoldják. Nem tudta, hazahívták őket. Anyázott miatta, mert Margitnak akart venni egy görög 42est, de így nem maradt rá ideje. Elküldték.

A Haas meg nem fizette az áramot ...
  • b-type
    vágom, ahogy én is próbáltam rávilágítani hogy nálunk ez pcsán rúgás helyett valahogy így nézhetett ki:
    - fél órát picsogott a telefonba aSzujó, mi a faxom történ fiuk?
    - nem volt hang főnök.
    -Mér? Miért nem volt?
    - Az a izé kellett volna tudod amit jeleztünk fél éve hogy lejár a license.
    - Ja! ..és ezé nem volt hang?
    - igen.
    Jó,..írjatok azt a miaf@szomisaz, ..gyökérokelemzést emberi mulasztásra, színesetÁbrásat. Meg valami javítóintézkedést.
    ...
    - ..és a Szujóval mi legyen főnök?
    - mi lenne, ki van rúgva, a buzija(sry) hívogat itt engem. Mehet valami közlemény, aztán tegyetek be valakit. ..olcsót!
    Wéber hálás lesz, tegyétek meg vezetőkommentátornak, mellé meg valami másikat, mindegy ki....rakják össze.
  • AnuluWork #169883
    Próbáltam rávilágítani a párhuzamra, hogy míg Szujó a nagy eszével roppant nagy erővel anyázott egy szutyok közvetítési vonal miatt, mely hasonló esetekből 100 hasonló van egy-egy héten a világ leggazdagabb tájain, központ témának beállítva, hogy röhej, ez egyáltalán a XXI. században előfordulhat, mindezt a béna köztévé miatt, fúj, miközben MONACOBAN, a szabadedzés alatt, egy top középcsapatnál NINCS ÁRAM a boxban, mindezt ugyanebben a XXI. században, és a HAAS nem tud kimenni a szabadedzésre, pontosabban ki tud, de jöhet is vissza azonnal, és egészen az edzés végéig a boxba szorul.
  • b-type
    ...és ezért valaki nagyon komolyan fizetni is fog, nem pedig leszrják. Azért egyfelől ez még nem igen volt, másfelől valakit igen-igen pcsán fognak rúgni,...nem beszélve a Haas hőbörgéséről..brutál tolakodás van a középmezőnyben, szal egy kimaradt edzés az hátrány.
    Ezért valakinek fizetnie kell és nem is meglepő. Nincs igazán meg a párhuzam azzal hogy jaja, szara vonal ezért repüljetek haza mégis. aztán majd nem beszélünk róla...úgy se számít a birkáknak..
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.05.23. 13:07:07
  • AnuluWork #169881
    A Haasnak már áramra sincs lóvéja. :)
  • drop
    pedig haasnál csak rich energy van más nincs XD
  • mcmoha
  • AnuluWork #169878
    Mit mondott a hülye Szujó? Nem volt közvetítési vonala élőben Barcelonában, és köcsög köztévé?

Baszki, Monacoban! NINCS ÁRAM a Haas garázsában, EZÉRT a Haas nem tud menni az első szabadedzésen? :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.05.23. 12:08:36
  • adam46
  • AnuluWork #169875
    Dávid Sándor: Számomra Niki Lauda jelentette a Forma-1-et
  • AnuluWork #169874
  • sertrex
    Ez melyik szimulátor? Tök jó a grafikája. :D