FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
remélem az érintettek is mondanak majd erre valamit vagy az ujságírók forgatták ki a szavait...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
még is hogy? mikor feszt elromlott.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Snecie Smicie
szar kocsival?
Ez vicc? Év konstrukciója lett az MP4/20..

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Snecie Smicie
néhány hét alatt már sokadszorra csinál segget a szájából Dennis..

Jobban jártok ha a Hondának vagy a Williamsnek szurkoltok:> :@

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

desigo
lol
hülye ez a rod
hogy érezheti most magát szegény kimi?
egész évben egy szar kocsival versenyzett és akkor még õ a hibás?
lol<#boxer><#boxer><#violent>
Punker
mindig montam hogy 1 patkány de nem hittél nekem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RON DENNISNEK ELBORULT AZ AGYA - 99%, hogy többet nem szurkolok a McLaren-nek...

Ron Dennis szerint versenyzõi is tehetnek az elvesztett VB-címrõl

Írta: Zuzmara <2005.12.29. 17:29>

Furcsa fordulat a csapatfõnök retorikájában: most Alonsót dicséri

Néhány héttel ezelõtt a McLaren-Mercedes csapatfõnöke, Ron Dennis még dicsérte saját versenyzõit, mindenekelõtt Kimi Räikkönent, sõt azt is kijelentette, hogy a finn jobban megérdemelné a világbajnoki címet, mint Fernando Alonso. Azóta a wokingi csapat leszerzõdtette Alonsót 2007-re és a hangnem is 180 fokos fordulatot vett.

Dennis egy a Guardian címû brit lapnak adott interjújában dicsérte a spanyol versenyzõt, miközben élesen kritizálta saját pilótát, akik szerinte maguk is tehetnek arról, hogy a csapat nem nyerte meg a 2005-ös világbajnokságot: „Fernando és a Renault 2005-ben nagyszerû munkát végzett. Jó autót készítettek, amelyik az elsõ futamoktól kezdve megbízható volt és jó munkát végeztek, miközben a mi versenyzõink az elsõ futamok problémáit pszichésen túlreagálták és nem tudták elviselni a nyomást.” – hangzott a szigorú ítélet.

Mindenképpen észrevehetõ, hogy az utóbbi hetekben valami gyökeresen megváltozott Dennis és Räikkönen viszonyában. Ezek után nem nehéz elképzelni, hogy a finn 2007-tõl– ahogy a pletykák is tartják – már valóban nem a wokingiak színeiben fog versenyezni.

http://gaborszantai.co.uk/

Taylor
„Semmi hasznuk nincsen a késõbbiekben a felettébb drága anyagoknak, hiszen azokat nem tudjuk alkalmazni az utcai autókban” – tette hozzá a Ferrari elnöke.
És akkor eddig se volt hasznuk vagy mi? Lassan F1 alatt azt értjük hogy szériaautók körözgetnek, mivel azok fele akarnak ugyebár közeledni.

Ezekbe a dolgokba persze simán belemenne a Ferrari, de a tesztkorlátozást meg nem képes aláírni. Hirtelen de fontos lett a spórolás.

Snecie Smicie
Én szerintem hiába lesz itt költségcsökkentés, ha egyrészt úgysem tudják lekövetni azt, hogy egy évben ki mennyibõl gazdálkodik.
A másik, hogy néhány csapatnak mindennél fontosabb az élre kerülés, és a Ferrari ilyen, hogy mást ne mondjak, de a hyper-szuper paragonnal a Mclarent sem valószinü, hogy bele lehetne késnyszeriteni abba, hogy 400 millió dollár helyett csak 150-bõl legyenek..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Istencsászár
nemtudom melyik nagyokokos 5lete volt hogy utacia kocsikohoz keljen hasoníltania a forma1nek ennél nagyobb idiótaságot még nemhalottam....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
pfffffffffffff ezér kötök bele mer NE TÁMOGASSÁK ezeket az otvar elkorcsult szabályokat aki támogatja mind szánalmas a meki is rönó is a ferrari is stb....

ja és a pénzre fogják? amikor a ferkának kül laboratóriuma van minden futamon hogy gumikkal szórakozzanak? nane álszent szöveg f1 az f1 oda pénz kell ami van akinek nincs az mennyen máshova...

Punker
hát szerintem meg az összes vén dilettánst ki kéne vágni aki az ilyen ötleteket támogatja 😞

Azert kot bele, mert a Ferrarihoz kapcsolodik. Ha a Mekihez, Renaulthoz vagy egyeb mashoz kotodne akkor az evszazad otlete lenne.

Ezt mar megszokhattuk.

Kit--Kat
Ebbe most mér kötsz bele, tök korrekt szerintem, még az indoka is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár

Istencsászár
rambo is illik mer megy elõre közbe nekimegy 1-2 kocsinak azt megy tovább mer neki semmi baja 😄😄😄

MikX
Nemannyira, Satora inkább a Kamikaze szó illek, bár utóbb már elég normálisan vezetett... 😄SAS

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Istencsászár
autó bemutatók:

Csapat Típus Dátum
Toyota TF106 január 14.
BMW C25 január 16.
Honda RA106 január 25.
Williams FW28 január 27.
Renault R26 január 31.
Midland M16 február 3.
Red Bull RB02 március 9.
Toro Rosso STR01 március 9.
Ferrari F2006 Január 23
McLaren MP4-21 ?

Magic Boy
Nem adhatunk felmentést a dohányreklám-tilalom alól
Az EU jogi lépésekkel fenyeget A5
Büntetéssel fenyegeti az Európai Bizottság azokat az országokat - Magyarországot és Spanyolországot -, amelyek jogi kiskaput biztosítanának a közösségi dohányreklám-tiltás elõl hazájuk Forma-1-es futamának.

Kemény fellépést ígér az Európai Bizottság azon országok ellen, akik saját jogszabályok útján biztosítanák, hogy országuk Forma-1-es futamain az Európai Unió (EU) tiltása ellenére lehessen dohánytermékeket reklámozni.

A spanyol kormány a közelmúltban jelentette be, hogy nemzeti hatáskörben felmentést ad az ország Forma-1-es és MotoGP versenyeinek a kötelezõ érvényû uniós direktíva alól, és az autosport.com információi szerint Magyarország is ugyanezt tervezi.

Hazánkban egy hasonló jogszabály az eddigi gyakorlat folytatását jelentené. Magyarországon 2001 óta tilos dohánytermékeket reklámozni, ám a gazdasági miniszter rendeletben rendre felmentést adott a Magyar Nagydíjnak a jogszabály betartása alól.

Az EU egészségügyi biztosa, Markos Kyprianou azonban egyértelmûvé tette: a tagállamok által elfogadott tiltás ellen nincs lehetõség hasonló kiskaput találni, és az ellenkezõ országok ellen a Bizottság eljárást indít az Európai Bíróságon.

Philip Tod, a Bizottság illetékes szóvivõje közölte: "Bár a Bizottság nem kommentálhat folyamatban lévõ vagy vizsgálat alatt álló nemzeti jogszabályokat, kijelenthetjük: a direktíva sem a Forma-1, sem más sportág számára nem tartalmaz felmentést."

Az autosport.com információ szerint a Bizottság 2006 elején fogja postázni az érintett tagállamok számára formális felszólítását a cigarettareklám-tilalom teljes érvényesítésére.

Miközben a csapatok a jelek szerint különösebb megrázkódtatás nélkül búcsúznak el füstös szponzoraiktól (mindössze a Ferrari mögött álló Phillip Morris kötelezte el magát 2006 utánra), a nagydíjakat rendezõ országok számára érzékeny veszteség lehet a futamok fõtámogatóinak elvesztése.

Spanyolország és Magyarország F1-es nagydíjának Marlboro márkája révén szintén Phillip Morris a fõszponzora, csakúgy, mint a jerezi, MotoGP-s Spanyol GP-nek. A MotoGP Katalán Nagydíját Barcelonában a Gauloises támogatja.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Istencsászár
loal😄 elég lüke aki ezt irja Rambo?😄😄 keveri a szezont a fazonnal meg montyt a satoval D:😄

Snecie Smicie
Ezt egy külföldi fórumon találtam, lementettem, mert poén :>>>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Punker
szerzõdéseket elõre kötik.

EvilDevil
Szerintem meg Kimi nyerje meg jövõre a VB-t és majd utána döntsön 😊

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Roolcsy
Én személy szerint Michael-nek szurkolok de Látom Räikönnenben azt amit sok pilótában nem szerintem neki a meki megy a stílusához! Zárójelbe írom (szeretnék megint McLaren Ferrari párharcot látni)!

Istencsászár
pénz nemminden..

Punker
rengeteg dolog fog változni, Toyota simán top3-top5-ben lehet, a pénzük megvan hozzá.

Istencsászár
attól függ tavalyi évet nézve nem, de ha idén dobogós kocsit építenek akkor lehet, hamég kimi nemdöntött akkor majd évközben fog, de lehet nemis kell döntenie mer marad a mekinél idõvel majd kiderül, nyerje meg a 2006os vbt azt utánna döntsön...

Roolcsy
Akkor szerinted nem fogja elfogadni az ajánlatot akármilyen kedvezõ is?

Istencsászár
toyota még nemkész arra hogy nyerjen nézzük a tényeket trulli idõmérõn maxot kihozta belõle versenyen meg semmi túl lassú volt, pedig emlékezzünk vissza az akkoriban nemtul erõs rönóval verte alonsot! amig el nem némították tehát trulli tehetséges és gyors. Másik hogy a toyota idén neme1szer puskázta el a taktikával a dobogós helyeket legszembetûnõbb és emlékezetes volt a spai futam ennyi a toyota!

Roolcsy
Valami azt súgja hogy Räikkönen elfogja fogadni a Toyota ajánlatát! Véleményem szerint a Toyotát sem szabad leírni! Valószinû onnan csak egy tehetséges pilóta hiányzik. Ezzel nem akarom megsérteni sem Trulli sem R.Schumacher szurkolókat! Ugyan úgy mint a B.A.R. õk sem 10 év alatt értek el oda ahol tartanak!

Istencsászár
alonso és kimi barátok legalábbis töbször nyilatkozták és szerintem a pilóták a pályán kívül azok, pályán ellenségek 1 kivétel van sato mer õt mindeki utálja😄 az ujságírók állítják be igy a dolgokat aminek a fele sem igaz mondanak x dolgot érintettek a média hozzárak y,z stb dolgot és máris kész a cikk a bombahír

polya
ilyen tán még soha nem volt a forma1-be eltudnék képzelni a mclaren-nél egy kimi-alonso párost<#boxer>szerintet összeverekednének a mclaren boxban

POLYA Real Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EvilDevil
gondolj bele... ez finoman szólva elég nagy kicseszés...

Istencsászár
ezek csak találgatások semmi konkrétumot nemrít le az író, hogy milyen viszonyban van kimi denissel? nemtujuk lehet minden heppy õk tudják mitcsinálnak

EvilDevil
Ha Kimi a Toyotához igazol, 10 év mulva se lesz világbajnok.... akkor már inkább a
Ferrari... szerintem Kimi jobban jár ha nem sieti el a döntést, Ron Dennis meg felfordulhat, Kimi dühét messzemenõen megértem..

Istencsászár

http://gaborszantai.co.uk/

Snecie Smicie
ez igaz, de én arra gondolok, hogy maga Mózli panaszkodott valamelyik nap..

EvilDevil
sajnos éppen hogy olyan szabályokat hoznak amivel szívenszurják a F1-et <#shakehead>

EvilDevil
A Renault megbízhatóbb volt... minden másban a Mclaren viszi a pálmát... téma lezárva <#eplus2>

Snecie Smicie
abszolút egyetértek<#eljen>

Istencsászár
annyi jó szakember van az f1ben ezeket az öregeket lekéne már váltani és fiatalabbakat odarakni a vezetõségbe és csinálják dolgozzanak ki normális szabályokat ami által vonzó lehet az f1 mer az uj szabályok bevezetése által nemlesz az ha akarok nézni ilyet ott a gp2 vagy a champ car mer f1 az f1 elveszíti a varázsát én nem egyforma kasznis "lassú" kocsikat akarok látni hanem a technika csúcsát gyönyörû karosszériákat tele olyan megoldással mint a mekin a szarv és egyéb elmés 5letekkel..

Snecie Smicie
de mér kezdik belátni az FIA_nál, hogyha nem tesznek valamit, amivel vonzóbb lehet az f1, akkor sok rajongót elvesztenek

Roolcsy
Esküszöm én már kezdek belekavarodni ebbe at egész hülyeségbe ami a Formula1 világában folyik!

Snecie Smicie
ez jo lenne, csak a dolog ott bukik meg, hogy akik meg cserélnek, 1x-2x, azok a friss gumikon körönként esetleg másodpercekkel is gyorsabbak lehetnek, mint akik nem mennek ki cserélni.
Így viszont senkinek nem érné meg nem cserélni,,,

Roolcsy
A jövõ évre már kötelezve van? Azt tudtam hogy tavaj elõtti években 1 kötelezõ tankolás az volt! De ezt nem tudtam!

Istencsászár
de kötelezõ😊