182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Fisichella nyílt levélben reagált Ecclestone kritikájár
"Érdeklődéssel olvastam az Auto Motor und Sport magazin Önnel készített interjúját. Ön a Forma-1 atyja és apaként beszélt a gyermekeiről, köztük rólam is"- kezdte Fisichella. "Szeretném emlékeztetni a kedves apukámat, úgy értem Bernie-t, arra, hogy én vagyok az, aki 2005-ben megnyerte a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat Melbourne-ben a Renault-val, és ezért én vagyok az is, aki először megmutatta, az R25-ös modell nyerő autó."
"Az előző két szezonban Fernando Alonso mellett versenyeztem, és teljesen egyetértettem a csapatom stratégiájával. Munkámmal hozzájárultam a két konstruktőri világbajnoki címhez, és tavaly negyedik lettem az egyéni pontversenyben csakúgy, mint Felipe Massa idén. Azok között a körülmények között, úgy érzem, nem tudtam jobb eredményt elérni."
"2007-ben a Renault azt ígérte nekem, hogy világbajnoki cím megszerzésére esélyes autót kapok, ám sajnos nem így történt"- folytatta Fisichella. "Jövő héten valóban a Force Indiához viszem a lelkesedésemet, illetve tapasztalatomat, és megmutatom, hogy még mindig van némi tehetségem!"
-
vagy a családban több kihívás van neki mint a forma1-ben?:D -
lehet elfáradt és a családdal akart lenni? -
spect16 #59694 Hát ja. Akkor mi a fenének kellett visszavonulnia(mert nem hinném, hogy: 1:már unta volna vagy,
2:elfáradt vagy,
3:már nem talált volna kihívást az F1-ben.)
Ha igazán szemét lennék akkor azt hinném róla, hogy mindenki isteni áldásnak hinné a visszatértét. -
A jövő/következő idényben lenne szvsz a legsanszosabb, valóban olyan tapasztalatai vannak amivel sokat hozzá tud tenni a fejlesztéshez, illetve sztem még mindig nagyon gyors.
2év múlva már nem hinném.
...bár én most sem hiszem, mert jó dolga van neki...megvan az F1 nélkül, csak sokaknak hiányzik (nekem is). -
DJ BP #59692 hagyjuk már, ha jövőre nem (és úgy tűnik, nincs hír), 2 év múlva még lehetetlenebb, hogy vissztérjen. F1-ben legalábbis tuti nem, DTM-ben még esetleg, de ott se hiszem -
Világbajnokok jóslata: Michael Schumacher hamarosan újrakezdi -
A Honda cáfolja az Alonso-pletykát -
:DDD -
Azt tudjuk, nem kell fejtegetniXD -
Dodo55 #59687 3 VB címmel nem hiszem, hogy elküldené a Ferrari Kimit
-
G_ArchAngel #59686 szerintem Briós küldte a McLarenhez, hogy jövőre csak a Ferrari legyen ellenfél, 2009-ben az olaszokhoz igazol, leépíti őket, majd újra a Renaultval lesz VB...:) -
francia légió:D -
2 csapatot? a franciákat nem lehetett, hisz eleve ott kapta brióstól a kiképzést..... -
G_ArchAngel #59683 ez igaz, két csapatot (erkölcsileg) tönkretett, akkor inkább válogasson ebből a 2-ből...
(persze, nem egyedül, kapott segítséget...) -
WNW #59682 Remeljuk a franciakhoz megy, kar lenne a Hondaert... -
mint tavaly a meki,gyors és égő :D -
Ilyeneket ne irj mert a Honda is tud égni és füstölni ahogy illik.:D -
ha azt veszük meki hona jött fel akár esélyük is lehet ott lenni,max szétesik a kocsi -
Rönóval is van esély, Hondával is... nemtudom melyik lenne a jobb neki, a Rönó minden kép hisz ott nőtt fel, ha pedig kijön Brawnal akkor ott sem lehet gond, azért remélem h Rönó lesz belőle. -
Ez igaz. Te mit csinálnál a helyébe?
Ott a Renault ami sehol nem volt, és nem tul sanszos hogy jövőre ebből hopp kihuznak egy VB autót + a büntetés fenyegetése. Bmw Meki Ferrari kilőve. Innentől ha nem akar visszamenni többet a Renaulthoz, akkor vagy elbohóckodik valahol pár évet, vagy megpróbál felfutni egy csapattal együtt amire egy Ross Brawn melett van esély:) -
Hondát 0áról kell ujra tervezni, nem hiszem h 1 év alatt verseny képes lenne, max annyi lehet benne mint idén a bmwben... oda kell pár év egy jó alap miután jók lehetnek... -
G_ArchAngel #59675 de ennek csak akkor van értelme, ha nem 1 évet ír alá...
és Button sem fogja tátottszájjal nézni Alonso tevékenységét:) -
Hát Alonso helyzetébe ez a legértelmesebb döntés szerintem:) -
Alonso
Ross Brawn mégis egymáséi lesznek?:D
-
G_ArchAngel #59672 ehe:) -
Barrichello a Super Agurinál?
A brit sajtó a napokban arról számolt be, hogy Fernando Alonso tárgyalásokat folytat a Honda istállóval. A kétszeres bajnok Rubens Barrichello helyére érkezhet.
A Motorsport-Total.com értesülései szerint a Honda új technikai igazgatója, Ross Brawn csütörtökön látogatást tesz a Super Agurinál - másodmagával. A lap úgy tudja, hogy a második személy Rubens Barrichello, aki üléspróbán vesz részt. -
Külsőre bejön a kocsi végülis, de azért énis meggondolnám:) -
DJ BP #59669 1,4tjet Bravo, nem rossz az :) -
G_ArchAngel #59668 mondjuk nekem Beyonce is reklámozhatná fehérneműben, akkor sem kellene:) -
'pensioner driver' 
-
Fiat reklám xD -
rbr-ben lada 2107-est hasonlóan kormányzom mint alonso az slr-t:D -
G_ArchAngel #59664 Benéztünk Räikkönen garázsába - Mivel járnak az F1-sztárok?
-
azt HWA veszi át ezt a projectet már jó iedeje tudni.., ha jólemlékszem az alap szitu az volt, h a mclaren tul drágán dolgozik, és ezért váltanak, mert több modellt is akarnak, kisebb árcédulával, hogy többen is megvehessék. -
és?:) -
Hát ettől nem ilyedtem meg:D -
G_ArchAngel #59660 Másfél évtized után véget érhet a McLaren és a Mercedes kapcsolata, a stuttgarti gyártó 2009-től már egy új, teljesen német csapattal szerepelhet a Forma-1-ben.
A német versenyautó-gyártó, a HWA 2009-ben állítólag a Forma-1-be is belép. A cég 2000 óta készíti a Mercedes Német Túraautó-bajnokságban (DTM) szereplő autóit, és hamarosan az F1-ben is társulhat a McLaren jelenlegi partnerével.
A szakításra való felkészülést jelentheti az is, hogy a Mercedes a McLarennel közösen gyártott SLR szupersportkocsi utódját is a HWA-val készíti majd.
A HWA-t a Mercedes-Benz korábbi vezérigazgatója, Jürgen Hubbert vezeti, ami nem jósol hosszú jövőt a McLaren és a Mercedes 1995 óta tartó együttműködésének. -
G_ArchAngel #59659 Egy internetes forrás szerint hamarosan déli szomszédunk, Szerbia is Forma-1-es versenyt rendezne. Az FIA elnöke, Max Mosley nemrég Vojiszlav Kostunica miniszterelnökkel tárgyalt Belgrádban egy pálya építéséről.
Azt egyelőre nem tudni, hogy a felépítendő helyszín kimondottan a Forma-1 számára épülne, vagy esetleg más versenyeknek adna otthont, de a szerb sajtó kiemeli, hogy az F1 ura, Bernie Ecclestone is tárgyalt már a miniszterelnökkel még tavaly.
A szerb törekvést segítheti az ország feltörekvő versenyzője, Milos Pavlovic. A 25 éves pilóta idén harmadik helyezést ért el a World Series by Renault sorozatban.
Szerbia mellett a térségben Lengyelország is fenyegetheti a Magyar Nagydíj jövőjét, a BMW-s Robert Kubica sikere nyomán ugyanis a lengyelek is saját versenyt rendeznének. A Hungaroring 2011-ig rendelkezik szerződéssel. -
Na ez nem fog sikerülni:D