FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roolcsy
Egyszerû a megoldás akinek nem tettszik a kerékcsere az ne cseréljen kereket! Nem kötelezõ!!!

Snecie Smicie
ettõl függetlenül ez kedvezni fog a Ferrarinak, persze, de a szably vonatkozik mindenkire;

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Snecie Smicie
én szerintem az, hogy van keékcsere, egy normális állapot

Roolcsy
Az a baj hogy Azt fogják mondani már megint hogy azért hozták vissza a kerékcseréket is hogy a Ferrarinak kedvezzenek!

Snecie Smicie
hát, mostmár lassan megkell látszania a nagy költségvetésnek, meg Gászkony keze munkájának..
Persze ez még mindig nem kulcs a sikerhez.

Punker
márciusban kiderül

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Roolcsy
Azt nyilatkozták hogy még az idei autónál sem találták meg a megoldást az aerodinamikai hiányosságaikra! Mi lesz ebbõl........?

Snecie Smicie
Di Montezemolo a Ferrari éves karácsonyi partiján bevallotta, hogy a maranelloi bázisú istálló idei versenyautója igen csúnyán elbukott, melyrõl még a bemutatója napján a technikai igazgató, Ross Brawn illetve a fõtervezõ, Rory Byrne is azt nyilatkozta, ez lett a Ferrari eddigi legjobb modellje.

„Tévedtek” – mondta Luca. „Azonban jót tett mindannyiunk számára az idei évad. Sokat tanultunk, de azt nem lehet mondani, hogy az F2005-ös egy rakás szar volt. Sajnos nem végeztünk olyan jó munkát, mint az elmúlt években, és nem tudtunk elég jól alkalmazkodni az új szabályokhoz.”

Snecie Smicie
azt bizonyítja már kb 2003 óta, hogy milyen jó<#wow1><#wow1><#wow1>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Kis sumi meg baleset miatt kihagyott versenyeket... Ugyhogy egyforma eselyuk volt. Ennyi. Kis sumi jobb.

Snecie Smicie
Trullit nem szídni!
Csak azért tudott RS az évad végén elé kerülni, mert az olasznak az utolsó néhány futama igencsak pechesre sikerdett.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Trulli a mezõny egyik legprecízebb pilótája sokkal jobb annál a balf@sznál aki inkább Sató stilusára hasonlít...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
persze azmár a mult, de szar lehet nekik most hogy a nézõk a mekit tartották jobbnak.. ebbõl tanulság a rönó számára hogy nemkell idiótaságokat nyilatkozni, normálisan kell versenyezni csakis a gyõzelemért ( ha olyan vas áll a rendelkezésre mint idén ) és máris más lesz a közvélemény megítélése..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Végül is Övék lett a VB...
Legfeljebb a közvéleménynek nem tetszett...😊

Ugye a római cirkuszban sem az érdekelte a népet, hogy melyik keresztény gyõz, hanem az, hogy miként...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Roolcsy
Én úgy emlékszem hogy Räikkönen 2 vagy 3 éve azt nyilatkozta hogy minden álma az hogy "Piros autóban versenyezhessen"! Jó tudom ez nem azt jelenti hogy a Toyota nem tud vonzóbb ajánlatot tenni Räikkönen megszerzéséért!

oneal1
ez így van!!

!Forza Ferrari!

Kis sumi iden is jobb helyen all mint Trulli pedig versenyeket hagyott ki. 😊
Trulli egy nagypofaju segg.

Istencsászár
de nemértem miért akarják szegény trullit kirakni... ralf egy szerencsétlenség évente szarrá töri magát usában + 1-2 jó eredménytõl eltekintve nemvalami nagyszám

Istencsászár
A Toyota fantasztikus ajánlata Räikkönen-nek! 😊) beszarás milyen harcok mennek az f1ben a pilótákért

Akkor most azt mondom amit nekem mondtak akkor amikor ezt a cikket belinkeltem:
A saját csapatáról\embrérõl mit nyilatkozzon szerinted?Hogy egy béna ...? Ezt még te sem gondolod komolyan.

Én viszont azt gondolom:Az ilyen cikket csak azért linkeled be megint mint a többi anti alonso drukker évközben: Mert nem tudsz veszteni...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ÁjjLe BoBBi
Boldog Karácsonyt!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Roolcsy
Merry xmas mindenkinek!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Magic Boy
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tévedés, ugyanis Kimi direkt kérte, hogy MS csapattársa lehessen, ha a szél az olaszok felé fújja...
Vagy bizonytani vagy tanulni akar az Öregtõl...

EvilDevil
Amíg Schumacher a Ferrarinál van addig Kimi nem fog a oda menni, márpedig Schumi azt mondta, hogy legalább 2008-ig a Forma1-be akar maradni...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Snecie Smicie
emlithetett volna mást is, de azért a Pirellinek elég nagy múltja van az F1-ben..

Lteebee
Én meg azt nem értem, miért pont a Pirellit említi.

Miért nem másik x gyártót...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Persze hogy az... De nehogy megold magad ha veletlen Ferraris lesz. A meki tesz rola hogy elmenjen.

Max7
ez fake ügye? monyátok hogy fake 😞

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Punker
jáj 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Snecie Smicie
ez de mókás:

ÁjjLe BoBBi
<#vigyor>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

EvilDevil
Én is ezt mondom 2008,2009-es szabályok beveztése után nyugodtan nevezhetjük Forma 2-nek vagy 3-nak... majd ha drasztikusan csökken a nézettség...stb majd észbekapnak, csak akkor már késõ lesz....<#mf3><#mf3><#ejnye1>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Roolcsy
Ciao! Én azt nem értem hogy miért nem tudták vissza hozni a régi idõmérõ! Ha majd ezzel is befaragnak megint lesz egy évközi szabálymódosítás???

Istencsászár
hopp!

Mosley azt is elmondta, egyáltalán nem biztos, hogy a Bridgestone lesz az a gumiszállító, mely egyedüliként szolgálhatja majd ki a Formula-1-es csapatokat a 2008-as idénytõl, mikor a FIA bevezeti a szabályozott abroncsokat.

„Meg fogjuk vizsgálni az iparág fejlettségét, javaslatait, és költségeit. Ki fogunk küldeni egy ajánlatot a világ vezetõ gumigyártóinak, köztük a Pirellinek is, és csak azután döntünk arról, kit alkalmazunk a királykategóriában.”

Istencsászár

Istencsászár
én értem a kocsik beállítását elég jól, viselkedését elég jól persze csak játékon keresztül de van benne realítás bõven:

CDG Oka: A kutatások igazolták, hogy ezzel nem keletkezik komoly szélárnyék az autók mögött, így a követõ autó sokkal jobban tud teljesíteni, mellyel az elõzés könnyebben kivitelezhetõ.

Szélárnyékban "könnyû" elõzni, ha nincs akkor nemtud hozzá olyan közel kerülni rövid idõ alatt szvsz nemtud elõzni szal hogyan tud jobban teljesíteni? és miért könyebb?

Istencsászár
ezekszerint f1 arról fog szólni hogy... "KEVESEBB PÉNZ"

Istencsászár
najó, remélem nagycsapatok megalakítják a gpwct ezek után..

Lteebee
Huhh.

Gáz.

Tehát ha van saját pályád, nekiállhatsz pókokat tenyészteni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

az F1-nek a technika csúcsát kellene jelentenie, maximális fejlesztésekkel, maximális sebességgel a lehetõ legnagyobb biztonság megtartása mellett...

egy csapatnek saját határain belül kell megtanulni a pénzt kezelni, ne a FIA mondja meg...
aki ezt nem képes kezelni, menjen a GP2-be, vagy oda se...

10 év múlva a Clio kupán jobban fogok izgulni...😞

Punker
hát majdnem, ez így már nem a legfullosabb fejlesztésrõl fog szólni 😞

Istencsászár
nembaj gooo redbull dc& klien legnormálisabb csapat..

Egy dolog kezd körvonalazódni: Alonso leigazolásával, Kimi és Montoya biztos helyének alásásával, Wurz elküldésével Dennis aláásta a McLaren imázsát...
Régóta szeretem a McLarent, de most hatalmas csalódottságot érzek, szerintem világszerte a rajongók 30-40%-a el fog pártolni a csapattól, ha Kimi elmegy...

Snecie Smicie
mivel a Super Aguri zöld utat kapott, ezért minden bizonnyal ott.

télleg hol lesz takuma jövõre???

Gál Péter

a balesetek jók, de a versenyzõk mégjobbak!

Gál Péter

helló mindenkinek!!!

Gál Péter