FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Mérnökök, szakember, esetleg versenyzõk jönnek mennek állandóan.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
meg ha jól emlékszem az sem raikönen hibálya hogy nem egy keményebb gumit tettek fel és nem birta ki már az utolsó kört és ott szált el a kereke
és még ezernyi érdekes tényt sorolhatnék fel ami mind mind a meclaren hibálya és nem kimié!
kiminek egy kurva nagy hibája van csak! az hogy gyõzni akar és ezért az életét is kockáztatta hogy azt a kurva mercit betolja az elsõ helyre!
eddig is a mercinek drukkoltam és most hogy alonso ott lesz továbra is a mekinek fogok drukolni de ez nagyon odavágott hogy ron denis mit mondott!
neki kéne eltakarodni a meklárentõl!
Mit tudtok mikor lép be a ford mint gyári csapat a F-1-ba? 😄
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Írta: Zuzmara <2006.01.01. 10:12>2006.01.01. 10:12>
Továbbra is Forma-1-es tesztpilóta az osztrák
Amióta a McLaren-Mercedes bejelentette, hogy leszerzõdtették a brit Gary Paffettet tesztpilótának Pedro de la Rosa mellé, azóta sejteni lehetett, hogy Alexander Wurznak már nem lesz helye az ezüstöknél. Újévkor érkezett a hivatalos megerõsítés: az osztrák pilóta a Williams csapatnál folytatja pályafutását – szintén tesztpilótai szerepben.
Ugyanakkor az osztrák ORF televízió szerint Wurz elõtt akár versenyzési lehetõség is nyílhat akkor, ha Mark Webber vagy Nico Rosberg év közben nem megfelelõen teljesít, illetve Wurz valamelyiküknél tartósan gyorsabbnak bizonyul a teszteléseken. A Williams ezt a kérdést állítólag rugalmasan fogja kezelni, sem Rosbergnek, sem Webbernek nincs „bombabiztos” helye.
A Williams ráadásul egyike lesz azoknak a csapatoknak, akik a pénteki szabadedzéseken harmadik autóval tesztelhetnek, így Wurz lehet, hogy jobban jár ezzel a szerzõdéssel, mintha a McLarennél maradt volna.
http://gaborszantai.co.uk/
egy átlagos ember már kinyírta volna a McLaren technikusait, míg a finn hidegvérrel nyelte, ami jutott neki...
lehet csak én vagyok így vele, de nagyon nem csípem ezt az Alonsót, kicsit olyan fölényes, nagyképû, bár lehet hogy valójában nem is ien, de nekem ez jön le szinte az összes kommentjébõl!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A legjobbak:
„Ez a bajnoki cím a maximum, amit elérhettem életem és pályafutásom során. Minden versenyzõ álma az, hogy egy napon a Formula 1 bajnoka legyen. Nekem ez 24 esztendõsen sikerült. A Formula 1 legfiatalabb világbajnoka vagyok, ezért most új célt kell kitûznöm magam elé, mert az eddigit már megvalósítottam.” - - Fernando Alonso azután, hogy a Renault pilótájaként a 2005-ös szezon világbajnoka lett.
„Hosszú ideig voltam bajnok, tulajdonképpen még engem is meglepett az, hogy milyen sokáig. Mindig tudtam, hogy egy napon ez végetér.” - - az F1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher azután, hogy zsinórban öt vb-cím után idén csak bronzéremmel zárt Alonso és Kimi Räikkönen mögött.
„Nem kívánok senkinek semmi rosszat, de elõfordulhat, hogy Alonso megcsúszik a fürdõszobában, vagy nem?” - - Ron Dennis McLaren-fõnök, amikor a szeptemberi Belga Nagydíj után azon merengett, hogy Räikkönen legyõzheti-e a 25 ponttal vezetõ Alonsót a titulusért folytatott harcban.
„Össze-vissza cikkázott és összütköztek.” - - a Minardi szóvivõje, amikor a Budapesten élõ izraeli üzletember-autóversenyzõ-tesztpilóta Chanoch Nissany egy mugellói teszten, üres pályán nekiütközött csapattársa, Christijan Albers autójának.
azért ez gondold át..
Egyrészt ha szar lett volna az a Mclaren, akkor egyes pályákon nemm ver a többiekre 0,5-1másodperceket, másrészt nem választja meg a közvélemény az év konstrukciójának.
Alonso egész évben defenzív volt, így nem is igazán derült ki hol is áll a Renault a Mclarenhez képest, de azért az mutat valamit, hogy Fisichella a legtöbb esetben jócskán elmaradt a Mclarenektõl.
Bár ez az egész Dennisi nyilatkozat soha nem jött volna létre, ha nem szerzõdtetik Alonsot.
míg alonso egy jó autoval kullogott elõl raikönen egy szar autoval a sarkában volt ez nem a mecraen megbízhatóságát bizonyítja hanem raikönen vezetési képeségeit igazolja!
NO COMMENT
u.i. ron dennis baxa meg és takarodjon a mercédestõl! nagyot csalódtam benne és számomra a forma-1 unalmassá vált! bezzek hakinen meg fittipaldi idejében......
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
(mármint Ron)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
:ð
Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy egy ilyen kamucsapat érkezett az F1be..
Egy csomó dolog tisztázatlan körülöttük. Szép lesz majd, hogy szinte nulla teszteléssel fognak elindulni Bahreinben, mert szerintem az A23 átalakításával éppenhogy készenlesznek márciusra.
De Satot mindenképpen az F1-ben akarja látni néhány dilettáns.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tehát a Renault nem volt megbízhatóbb igazából, csal lassabb.