182273
  • Kit--Kat
    A másodikon én is visítottam:DDD
  • DJ BP
    Riporter: A kapcsolatod Ron Dennisszel feszült volt?

KR: Ó, volt néhány érdekes beszélgetésünk. De nem e-maileztünk egymással.

Riporter: Megkérdezhetlek arról az állítólagos szerelmi történetről egy olasz lánnyal, amely megjelent a lapokban?

KR: Természetesen megkérdezhetsz és természetesen én nem fogok rá válaszolni.

Jó arc a srác, és nagyon örülök, hogy Ferraris :)
  • desigo
    Riporter: Állítólag a győzelmed utáni éjszakán meglehetősen féktelen módon ünnepeltél.

KR: Hehe... tartottunk egy remek kis bulit, ez minden.

Reméljük lesznek képek :)
  • G_ArchAngel #59774
    [URL=http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=16622]Räikkönen: "Ezt a világbajnoki címet már nem vehetik el tőlem!"[/URL]

Kész ez a srác, messze a legemberibb arc a mezőnyben:)))
  • Istencsászár
    Vannak megyak F1es portálok, miért az indexről kell linkelni?
  • atomboy
    Csak de.
  • a.carkey
    Mi ez a slick gumi? Csak nem?
  • WNW
    Na a Ferrarisok megint kezdik a szazadokra, ezredekre vagyunk egymastol bulit...
  • Istencsászár
    Mivel semmit nemtaláltak az idei autóban ennek a továbbfejlesztettje vagy ezen alapokra épített a jövő évi is ( vagy nem ) ergo, hülyeséget irtál.
  • bardocz
    leesik az eső és megcsókolja a gumifalat
  • Dodo55
    Tök mindegy, jövőre saját autóval fog menni a McLaren...
  • Istencsászár
    Hamilton az élen Jerezben!

Ugy hogy lenyomta a 2. helyen bejött DC-t aki slicken ment... holnap Hamira is felrakják a slicket, van sejtésem h mit fog művelni...
  • MaSzKa
    elpihent .-)?
  • bardocz
    úgy legyen ;)
  • Kit--Kat
    Majd jövőre Solberg az új Imprezával elkalapálja:)
  • Zóanagyvarázsló
    *szemellenzőt
  • Zóanagyvarázsló
    Egyszerűen nem szeretem a "médiasztárokat". Persze Hamilton legalább letett valamit az asztalra, de pont az ilyen akciók nem illenek össze a látszólag felépíteni szándékozott szerény, magát felküzdő fekete fiú képével. Egyébként nekem az sem szimpatikus, hogy Schumacher - és sokan mások is - Svájcba menekülnek a komolyabb otthoni adózás elől. Megérteni megértem, de nem tetszik, pont a tehetősebbekknek kellene péládt mutatni. Persze ő jótékonyság formájában azért tesz erről, de olybá tűnik, a becsületesen adózó sztár PR értéke kevesebb...

"végülis ha belegondolsz napellenző nélkül"

Ahhoz pedig eleget védtem és dícsértem itt Hamiltont, hogy ezen a megjegyzésen mosolyogjak. Keversz valakivel, nálam sokkal elfogultabb emberek is vannak ebben a topikban ;)

(Nem azért reagáltam külön erre, mert sértene, csak részemről komolytalannak tartom, hogy más csapat drukkereként automatikusan szemmellenzőt - vagy napellenzőt - kell képzelni az emberre. Kétségkívül sokan valóban előszeretettel használnak ilyen eszközöket, és ezért ők könnyebben látnak is bele másokba ilyen attitűdöt. A vitapartnerrel, annak érveivel, meglátásaival kell vitatkozni, s nem annak szurkolói identitásával.)
  • Istencsászár
    Egy aktussal le van maradva az index, pihenés, rönó bünti stb, mindenről volt szó az elmult hetekbe.
  • a.carkey
    Hasonló helikoptere van mint Colinnak volt ...
  • Punker
    Alonso pihenhet?
  • Istencsászár
    Loeb-et meg kell állítani, már pofátlanság ahogy neri a vébéket sorba:)
  • G_ArchAngel #59756
    Annyira nem hülyeség, mert Kimi azt mondta egyszer, ha VB lesz az F1-ben, akkor más sportban is megpróbálja - van aki nem a keresi az állandó ragyogást, inkább helyette újy kihívások elé néz...
    Motorozni, rallyezni is szeret, nem lenne rossz, ha WRC bajnok is lenne:)
  • DJ BP
    Na akkor BMW-s leszek úgy néz ki :D
  • DJ BP
    Talán az fáj nektek, hogy hasonlít rá?

Ugyan miben? :) Hamilton élautóban kezdte, Sumi és a többiek meg nem, ezzel máris lehetetlenné válik egy év után bárkivel is összehasonlítani. Tehetséges, korához képest nagyon is stabil versenyző, meg amúgyis, de várnék még ilyenekkel, hogy sokszoros VB lesz stb.
  • Istencsászár
    Sajtó: Alonso előszerződést kötött a Ferrarival
    Svájci lapértesülések szerint Kimi Räikkönen a 2008-as esztendő végén visszavonul, és a helyét Fernando Alonso foglalja el a Ferrarinál. Néhány szakértő biztos abban, hogy ez az oka annak, hogy a kétszeres bajnok ragaszkodik az egyéves szerződéshez.

Alonsohoz közel álló források szerint a spanyol előszerződést kötött a Ferrarival – akárcsak 2005-ben a McLarennel.

• Istencsászár
    Igen és Talmát is sztároljuk pofátlanul, ami nem baj, egy szerény és ügyes ember, de igy vannak az angolok Hamival stb...

kedvencem:DDD
    Médiacápa - Faubel gyerek(szájbergyerek)
  • Istencsászár
    Nem kell h tetszhessen... végülis ha belegondolsz napellenző nélkül, gondolom a könyv arról szól h ez a fekete fio miként s hogyan jutott a csúcsra a ( formula kategórában ) és milyen élményei voltak első évében... ebből a szempontból semmi baj a könyvel, ez kell a drukkereinek, mint ahogy 10 ferraris, sumis és egyéb könyv vehető, persze ő rőla nem akkor irták, de változik a világ, ma már igy mennek a dolgok.
  • madmanic
    szerintem is. térjünk vissza rá amikor sorra dőlnek a rekordok...
  • Zóanagyvarázsló
    Schumacherről beszélgettek a '92-es harmadik helye után Fangio rekordjairól? Én tényleg nem tudom, ha valaki tud ilyenről, jelentkezzen!

Mondjuk ez nem a srác hibája, de nem jó, ha ennyire elhinti benne a brit média a "sztárság" magvait. Nekem már az önéletrajzi könyves akciója sem tetszett. Nem szimpatikus, hogy marketingtárgyként tekintenek az újoncra, s nem sportemberként. Remélem, a következő szezonban jobban megismerhetjük a valódi jellemét, egyéniségét, és az nem attól fog függeni, hogy a brit média éppen a tenyerén hordozza vagy megorrol rá.
  • Kit--Kat
    Szerintem nem hasonlít rá, és hülyeség is összehasonlítani őket.
  • DjDano
    Na mert Schumacher nem volt nagyképű mi? Talán az fáj nektek, hogy hasonlít rá? :D Egyébként ha valakinek nagyratörő tervei/álmai vannak, az még nem feltétlenül nagyképűség...
  • b-type
    Sokszor ez a hozzáállás...- nem érdekel sztem nagy az arca, ennyi.-
    bebetonozott álláspont.
    Ezzel nem is érdemes (nem is lehet) vitázni vagy ilyesmi. Ez mindenkinek full saját dolga. :)
  • Istencsászár
    Szerintem csak úszik a sikerben... a sajtó meg azt nyomja akit lehet, őt lehetett, mert tett érte valamit a pályán... ez igy működik.
  • Kit--Kat
    Mind1 nekem az a szubjektív véleményem, hogy a sajtó felpumpálta és nagy lett az arca, ennyi.
  • Istencsászár
    szerintem minden csapat januártól mutatja be a kocsikat, és nem 2009től, ez csak olyan próbateszt
  • Dodo55
    Ezek még a 2007-es autók ugye?
    És akkor jövőre jön a slick?
  • Istencsászár
    Teszteredmények, Jerez - 1. nap: Pilóta Csapat Idő Hátrány Kör slick
    1 N. Heidfeld BMW Sauber 1:19.042 - 73 igen
    2 J. Button Honda 1:19.155 +0.113 65 igen
    3 P. de la Rosa McLaren-Mercedes 1:19.712 +0.670 48
    4 K. Räikkönen Ferrari 1:20.083 +1.041 73
    5 N. Piquet jr. Renault 1:20.366 +1.324 66
    6 S. Bourdais Toro Rosso 1:20.615 +1.573 97
    7 G. Paffett McLaren-Mercedes 1:20.638 +1.596 50
    8 M. Webber Red Bull Racing 1:20.682 +1.640 65
    9 M. Gené Ferrari 1:20.832 +1.790 67
    10 M. Conway Super Aguri 1:20.927 +1.885 87
    11 S. Vettel Toro Rosso 1:21.086 +2.044 45
    12 J. Rossiter Super Aguri 1:21.246 +2.204 71
    13 T. Glock Toyota 1:21.336 +2.294 69
    14 G. Fisichella Renault 1:21.424 +2.382 41
    15 N. Hülkenberg Williams 1:21.556 +2.514 28
    16 F. Montagny Force India 1:21.559 +2.517 65
    17 K. Nakadzsima Williams 1:21.586 +2.544 33
    18 M. Asmer BMW Sauber 1:21.962 +2.920 57
    19 K. Kobajasi Toyota 1:22.186 +3.144 111
    20 J. Villa BMW Sauber 1:23.583 +3.461 53

Nick, Button Slick!
    Pedro, Kimi bordázott!
  • Istencsászár
    Az régen volt, MSre mindenki ugy emlékezik mint egy megfontolt, diplomatikus jófiu, akihez képest a többi versenyző taknyos beképzelt ( kivéve DC? )
  • G_ArchAngel #59739
    MS sem volt szerényebb, kis hülye Modern Talking hajú sváb volt, röhögtem mindig a fején, aztán mi lett belőle?
  • Istencsászár
    Ez marha nagy arcra vall h Sumaher elen is versenyezni szeretne, ehhez nem arc kell hanem tehetség ami neki megvan.