182273
  • Kit--Kat
    Hmm érdekes.
  • Istencsászár
    Magyarul a politika megy a háttérben, de ez legyen a pénzes kutyák és a hiénák harca, Talma meg versenyzik a többre tegyen nagy ívben, és azt hiszem tesz is.
  • b-type
    off:
    A lényege az, hogy egy időben dobta piacra a könyvét..ami a honi motorozás átfogó műve, Talma most megjelent, Életem 200 felett című könyvével.
    Ez még nem adna okot problémára, de a könyvét egy nagy Talma címlappal bocsájtotta volna piacra, és az meglehetősen megtévesztette volna a vásárlókat...mármint azokat a vásárlókat akik Talma könyvét szerették volna megvenni.
    Szövevényes historia, szerepel benne egy egyeztető beszélgetés Böröczki, a kiadó és Stefano mint Talma menedzsere között, ahol álítólag egy diktafonnal csőbe akarták húzni Stefano-t, illetve Böröczki meg lett verve ( :)))) :( )
    szal egy tipikus hazai illatú-állagú kupackavarás.
    Azóta Stefano-Talma-Böröczki nem barátok.
    on:
  • DJ BP
    elfogultsággal vádolnak (seggnyalónak) , miközben épp azért gondolnak egyből erre, mert ők nem szívlelik :D Ki az elfogult milyen irányba? :)
  • Kit--Kat
    Milyen balhé?
  • WNW
    Az lett volna jo, ha utoljara az aston martinnal mennek.. Schuminak elonyt volt a buggy (nem szereti, ha nem latja a kereket:), Ekstromnek a kozepes turakocsi (DTM-esnek mindig elony a turakocsi, nezzetek meg az ex F1-es versenyzoket a DTM-ben, kuszkodtek eleget).. A WRC megint Eksromnek lett volna jobb, mivel olykor rallyzik is.. Az astom martin lett volna a kozeput szerintem.....
  • gordon 24
    Nem tudom már megint mi a frász bajotok van komolyan.

Beirtuk páran hogy jobb lett volna ha 3 különböző autóval mennek mert akkor igazságosabban jött volna ki az hogy ki mennyire alkalmazkodó képes. Nem azt szeretné itt senki hogy mind3 futamot egy ferrari f2005-el nyomják le hogy schumi nyerjen. Kit érdekel. Egyszerüen megnéztem volna MS-t egy Ford wrc-ben vagy egy Auston Martinban, vagy Ekströmöt stb. Sokal faszább lett volna ha 3 különböző tipussal mennek. De ez az egész nem ér ennyit, megint egmás baszogatása megy. Tipikus F1 topik. Valaki mond valamit egyből 20-an neki esnek hogy nem jól gondolja és gondoplja úgy. Nem Schumiról a servezökről van szó egyszerüen arról hogy jobb lett volna ha egy 3-dik tipussal futjákj az utolsó versenyt. Scumi megnyert mindent amit lehetet semmit nem kell bizonyítania és nem is várja el töle ezt senki. Ennyi.
  • Istencsászár
    Ha nézted az előző években ugyan igy ment mindig:), azt meg h az eurosport agyon reklámozza és csak 1 részébe kapcsolódik be egy olyan komentárral aki hót unalmasan közvetíti, és végig csak az állatlános adatokat sorolja a pilótákról had ne a szervezők baja legyen:), maga a verseny profi volt mint mindig.
  • DJ BP
    nem értem most mi a baj, a szervezés nem volt jó, kommentár is rájátszott, hogy ne jöjjön át a hangulat, mellette megjegyeztem, hogy így a döntő is fura volt, ennyi. Egyből MS-eztek, mert ott volt épp a döntőben...

Épp arról van szó, hogy te unod őt, nem mi istenítjük :D, nem gondolod? :D

,,Legközelebb az lesz, ha a Télapó késik, a FIA-ra lesz fogva, mert nem engedték, hogy MS vezesse a szánt."

Nm érted, hogy leszarom, nem róla van szó
  • bardocz
    azt én is néztem,hogy eléggé nagy üres részek voltak,meg egy no handed superman-re azt mondta hogy superman:)
  • Istencsászár
    Mondjuk azt sem értettem miért mondja el 5ször hogy tele van a stadion amikor jó része hiányos volt, és pont mutogatták felülről:)
  • Istencsászár
    Jah, hallottam róla nem mondok erre semmit mert...
  • b-type
    Hoztéve hogy az egészet Várhegyi, a közvetítő kezdte....
    (elvihetnék már a technikai sportoktól szvsz, maradjon meg a kűzdősportoknál, azt még taln nem is csinálja olyan rosszul...de a technikai motorsportoknál nem jó helyen van)

off:
    mondjuk arra is kiváncsi leszek, hogy jövőre Böröczki fogja-e közvetíteni a MotoGp-t, azután a balhé után ami most volt...
    on:
  • Istencsászár
    Linkeltek videót h nemtudom hány perces autógramm osztás, fotózás vigyrogásra volt még idő a nagy sietés közben.
  • G_ArchAngel #59963
    Az inkább érdekesebb, hogy egy taxis elvesztheti a munkáját, mert a nagy MS-nek sietnie kellett a kutyuli vásárlásból a díjátadó gálára...

Bocs, az SG-sektől, de itt dühöngöm inkább ki magam, a sok agylágyult "Köszönjük-Schumacher-Az-Isten-Az-Egyetlen-A-Mester" kommenteket tömegben hányó emberektől.
    Visszavonult, kész, innentől egy svájci állampolgár, nem hiányzik az F1-ből, láttuk, ha Ő nincs akit visszakell tolni, van más, akit visszaemelnek...
  • G_ArchAngel #59962
    Kovalainen is legyőzte, akkor is volt sírás, mindig ez van, ha MS előtt nem az 1-es szám szerepel...

Eddig ezt hittem, hogy az egyik exem a legnagyobb fürdős kurva, de Ő sem nyávog annyit, mint a begyepesedett MSeggnyalók...

Legközelebb az lesz, ha a Télapó késik, a FIA-ra lesz fogva, mert nem engedték, hogy MS vezesse a szánt.
    Szánalmas.
  • b-type
    Sztem is jobb lett volna egy harmadik autó,..de hozteszem elvileg MS ott sem kellett volna hogy lgyen a végén, hisz az elődöntöben Grönholm akkorát jótékonykodott Vettel-lel mint gép...ha az nincs akkor az elődöntő döntöjén sem meccselnek harmadik autóval.
    Vettel frankón nagyszerűen ment, de Grönholm valszeg a fair miatt, félgőzzel ment a focus wrc-s meccsükön, a célra fordulva meg szvsz egyszerűen elvette a gázt.
    Azért nagy volt a RoC, Kova' lebontotta a pályát :DDD, meg MS is tolt egy túl nagyot a gázon a döntőben :))
    Ekstrom meg nagyszerű versenyző, egyáltalán nem szégyen kikapni töle senkinek.
  • Istencsászár
    Mert a hülyeség nem lát határokat, ott van sorsolás ennyi pont, Sumi még cserét is kért megkapta pont:) nincs miről beszélni, 100% tiszta körülmények közt küzdöttek.
  • DJ BP
    sorsolás, akkor a szerencsére bízták, nem erre bíztam volna :)
  • DJ BP
    lópikulát, ugyanezt mondtam volna ha más van ott, vagy ha 2-jára buggy van, és Sumi nyer. Mit tudod te én mire gondolok, de a megnyilvánulásodból ítélve te komolyan vetted az egészet... Sumi van ott, akkor ne szólaljunk meg?
  • gordon 24
    Ez is iagz!
  • bardocz
    én m1-en nem bírom,csak reklám idején kapcsolok oda:D nálunk ott szarabb a képminőség,és a kommentátorok is jobban euron:D
  • gordon 24
    Hát ja sajna ez ilyen.. MotoGp alatt is annyi reklám van hogy az ember falramászik tőle. Én a 125-öt azért nézem m1-en.
  • Istencsászár
    Az biztos h jobb lett volna ha 3 autóval megy mindenki az elődöntökben.
  • bardocz
    fu bazz erről jut eszembe,menyi kib***tt reklám volt euronsporton azt hittem falramászok,vagy 10x láttam a rohadt uefakupa meg mitomén sorsolás reklámját,ráadásul élő közvetítés közben is,és mindig ez megy a jurón
  • gordon 24
    Igaz, de most nem Schumiról van szó.. Én ekströmöt nagyon csipem sőt elég rég óta nyomonkövetem a pályafutását. Én az Stcc is követtem (persze csak neten eredmények miatt) Szóval én örülök annak hogy ő nyert. De szerintem jobb lett volna ha mondjuk a Ford wrc-vel mentek volna 3x. Sőt az is jobb lenne, ha már a 8 közé jutás után mindenki 3x menne. Igazságosabb ráadásul izgalmasabb is és nem kell 2 óra után focit nézni az eurosporton:D
  • Istencsászár
    A szuperdöntő első fordulójában Ekströmnek, míg a másodikban Schumachernek volt szerencséje a kocsisorsolással, és a várakozásoknak megfelelően, a túraautóval a svéd, a buggieval pedig a német pilóta aratott magabiztos győzelmet. Következhetett hát a szétlövés, amely azt volt hivatott eldönteni, ki lesz 2007-ben a bajnokok bajnoka: Ekström másodszor vagy Schumacher először. A sorsolás eldöntötte, hogy a Solution nevű túraautó lesz a mindent eldöntő autó, ám némi vita alakult ki a két pilóta között, bizonyítva ezzel, hogy igenis, itt mindenki nyerni akar, bármennyire is a szórakoz(tat)ás az elsődleges cél.

A német kiválóság ugyanis arra panaszkodott, hogy az ő járgányának csúszik a kuplungja, és ezért azt kérte a rendezőktől, hogy menjenek inkább a buggieval, ami ugye inkább neki kedvezett volna. Schumacher azonban nagyon sportszerűen kikérte ellenfele véleményét is, aki nyomban meg is hozta a salamoni döntést: cseréljenek autót. Így történt, hogy Mattias Ekström végül Schumacher Solution túraautójával hódította el a bajnokok bajnoka címet, immár egyhuzamban a második évben. És ez az eset is nagyon jól megmutatta, hogy valóban a svéd pilóta az, aki a leggyorsabban tud alkalmazkodni a különböző körülményekhez, például ahhoz, hogyha egy kicsit csúszik a kuplung.

SORSOLÁS hoppácsak
  • G_ArchAngel #59950
    emlékeim szerint tavaly is 2× volt a Megane...
  • bardocz
    tökmind1 ki van ott,akoor is hülyeség volt berakni 2x ugyan azt a kocsit
  • Istencsászár
    Ha nem Sumi lett volna ott lőtéri kutyát nem érdekelné mivel mentek, amugy éreztem h ez lesz jönnek a kifogások, teóriák mi lett volna ha, de mind1, ez Sumival párusol.
  • G_ArchAngel #59947
    Szerintem egy taxit kellett volna 3.-nak betenni:)
  • DJ BP
    jól van már na, lesz*rom, hogy nem Sumi nyert, de ez így hülyeség volt.
    Buggyhoz meg Ekström nem alkalmazkodott, az is hülyeség lett volna, Punto arany középút lett volna nagyjából
  • bardocz
    azért azt te is bekáthatnád,hogy kétszer berakni ugyan azt a kocsit hülyeség volt
  • Istencsászár
    Többiek sem mentek vele, mindenkinek egyenlő esélye volt, valaki ahhoz jobban alkalmazkodott, valaki nem, Sumi 2szer is rontott, Ekström nem... Ekström a tavalyi bajnok akitől nem szégyen kikapni, de idén is megmutatta ha nem akármilyen versenyző. Sumi alulmaradt ennyi, őt is idegesített láttam rajta, de csak egy ember nyerhet. Hogy miért volt 2szer az a kocsi, arra a válasz h a többi autó sérült vagy nem ugy működött, vagy egyebek, de mivel heylet is cseréltek, igy 100% egyenlő feltételek mellett mentek, azt meg h Sumi béna lenne azzal az autóval nemhiszem hisz nem 1 sport kocsit vezetett már, ez egy ilyen játék.
  • gordon 24
    Igy van! Szerintem is igy kellett volna! Schuminak semmi esélye nem volt azzal az astrával, hiszen elötte alig ment vele. Azt kellet volna hogy Astra, Buggy, Martin. Akkor 3 különböző járművel mentek volna.

De én is sajnálom, hogy csak a döntőbe volt a 3 fordulós döntés..
  • DJ BP
    sztem szar volt a szervezés, nagyon hamar lezavarták, lehetett volna 3. helyért, nem 1-1 viadal alapján továbbjutás. Meg az Aston, Fiat többször lehetett volna így

Meg a végén gyakorlatilag az döntött melyik autó volt 2x, utoljára a Fiat kellett volna a döntőben sztem, az úgy Buggy és az Astra közt lett volna
  • bardocz
    köszi
  • N o N a m e
    ROC topik
  • Istencsászár
    jajj...

szal

roc car
    aston martin v8 vantage n24, ami nem jaguár:)
    ford focus rs wrc 07
    solution f touring cup
    fiat grande punto s2000 abarth
  • Istencsászár
    Meg Jaguár ha lesz.