182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jefferson83 #60017 Persze, de ahogy a cikk is említi KÖTELEZŐ környezeti hatástanulmányt is készíteni, ami bizony elmaradt. Jelen esetben most észérveket hoztak fel a zöldek. -
madmanic #60016 feltételezem az előkészítés során figyelembe vettek ilyen apróságokat, mint,már meglévő közlekedés, infrastruktúra stb.
Ezért nem Tarackfitymánd-alsóra tervezték a pályát... -
jefferson83 #60015 Azért ez nem ugyan az. Nem mindegy, hogy hová építjük azt az utat, és főleg ha a célt így is elérhetjük. Nem olyan nagy baj, ha ésszerűen csináljuk a dolgokat és nem durrbele módon :) -
DJ BP #60014 ennyi erővel ne építsünk utat sehova :) -
jefferson83 #60013 Szerintem meg helyes. Most az miért lenne baj ha oda építenék a pályát ahol a legkevesebb gondot okozná? -
madmanic #60012 a hoszzú csíkos földalatti berregő utolsó érintetlen élőhelyét akarják feldúlni ezek az állat építtetők!!! Szívtelen vadállat az összes!!
És különben is mi az a 40-50 ember akit elfogyasztanak a berregők egy hónapban??
Esküszöm ez a levegő munkacsoport valeciai tagozata... -
DJ BP #60011 Valenciai pálya veszélyben
Ugyan mi lehet az a nagy szennyezés? -
Aztán kitudja lehet a fénymásoló karrierje most kezd beindulni és FIA biztos lesz aki papírokat fogja nyálazni és konkurens tervrajzokat fog lefülelni a csapatoknál:) -
ezaz, pont azt csinálja :)
De ő nem olyaan... :)
-
-
Meg kellett volna hívni a kémet is h megköszönhessék neki a konstruktőri címet
-
G_ArchAngel #60006 A Ferrari meghívta magához a szemfüles fénymásolót
2007. december 19. szerda 20:34
Faludi Zoltán
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo meghívta Olaszországba azt a brit fénymásolót, aki segített felgöngyölíteni az idei évet végigkísérő kémügyet, hogy személyesen is megköszönhesse neki készséges közreműködését.
Kép a cikkhez: A Ferrari meghívta magához a szemfüles fénymásolót
Szólj hozzá a cikkhez!
"Ha nem ez a munkatárs lett volna a fénymásolóban, akkor semmit nem tudnánk az egész ügyről" – mondta di Montezemolo a riportereknek a Ferrari év végi záró buliján Maranellóban. "Ezért is hívtuk meg hozzánk Maranellóba, és hamarosan a gyárunkat is megnézheti."
Az ismeretlen alkalmazott júniusban hívta fel a Ferrari figyelmét arra, hogy valaki nem kevesebb, mint 780 oldal technikai adatokat tartalmazó dokumentumot másoltatott le a fénymásoló szaküzletben.
A dossziét később a McLaren főtervezője, Mike Coughlan otthonában, egy házkutatás alkalmával megtalálta a rendőrség, és ekkor vette kezdetét a kémügy, melynek eredményeképp kizárták csapatát a konstruktőrök versenyéből, és rekordösszegű 100 millió dollárra büntették.
Montezemolo már a Belga Nagydíjon a fénymásolónak ajánlotta a Ferrari győzelmét, mikor az olaszok a McLaren kizárásával idő előtt megszerezték a konstruktőri bajnoki címet.
Azt követően, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség a héten hivatalosan is véget vetett a kémügynek, Montezemolo bízik benne, hogy a sport túlléphet a történteken. A Ferrari elnöke azt is hozzátette, azóta nem beszélt a McLaren csapatfőnökével, Ron Dennisszel, hogy a wokingiak nyílt levélben bocsánatot kértek a kémügy kellemetlenségei miatt.
"Borzalmas történet, mielőbb el kell felejtenünk. A McLaren legutóbbi levele is azt bizonyítja, hogy valaki hazudott. Hogy Dennis kapcsolatba lépett-e velem? Nem, de Todt jó barátja, így talán vele igen." -
"A spanyol és az olasz sajtó egyetért benne, Alonso 2009-ben már Ferrarit akar vezetni, és valószínűsített hároméves megállapodásából szűk egy év múlva kiugorhat. Ő ezt cáfolja: "Nem vagyok az a típus, aki aláír, aztán egy év múlva továbbáll."
lol, ezen jót röhögtem...nem az a típus..végülis hány évet huzott le a mekinél ? :P amúgy szép ték :) -
És, hogy pont alonso van 60k-nál... 
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ááá, mekkora ték geci, pedig télleg nem figyeltem :)..... -
G_ArchAngel #60002 nagyi kapott egy Megane RS-t... -
Nem. Briós megkérte a nagyit h beszéljen az unokájával:) -
Fernando Alonso: A nagyim mondta, hogy hagyjam ott a Mclarent
Hát igen, a nagymama szava szent.
-
G_ArchAngel #59999 mit tanulhatna tőle...?:) -
DJ BP #59998 csontváz a csaj, és csak a test miatt járna vele? :D
Amúgymeg épp az jelentene nekem kinyílt csipát, hogy 22 évesen 39 évessel kavar... Majdnem anyja lehetne. -
Absz. egyetértés (annak ellenére hogy én bevállalnám mint szél), Naomi-t már rengeteg 'sztárral' összehozták, autós és motoros világból is.
Hamilton-hoz meg valóban egyértelműen túl öreg....vannak a saját korosztályában is egetverő csinos csajok akik simán dőlnek neki, max nem hírességek.
Az idézett cikk úgy állítja be az egészet mintha micsoda fenhéjjázás lenne Hamilton részéről, de az én olvasatomban teljesen rendben van, 15 év az sok, a sok hisztinek amit Hamilton köré szeretnének építeni is jó ha a harmadát láttam. -
G_ArchAngel #59996 köszönöm:) -
Hát nem tudom.. kinek a pap.. :D
Most vettem észre,
Boldog Szülinapot!

-
G_ArchAngel #59994 attól még jó teste van, és nem mellméret függő, hogy a lepedőt hogy gyűri:) -
Ehh... én megértem a srácot. Az a nő egy elől deszka hátul léc. Nem tudom mi olyan csodálatos benne... -
G_ArchAngel #59992 Annak ellenére, hogy Kimi Raikkönen 1999 után újabb bajnoki címet szerzett Finnországnak a Forma-1-ben, a helyi újságírók mégsem őt választották meg a 2007-es év finn sportemberének.
Bár mindenki a Ferrari versenyzőjét várta az első pozícióba, Raikkönen végül csak a harmadik helyen végzett a tabellán.
A finn sportújságírók egyöntetűen a gerelyhajításban világbajnoki címet szerzett Tero Pitkamakit választották meg az év atlétájának. Pitkamaki összesen 203 újságírótól kapott szavazatot az első helyre és összesen 4 724 ponttal az élen végzett.
A második helyet a sífutó Virpi Kuitunen (4 088 pont) kapta meg, aki kimagasló sikereket ért el az idei esztendőben. Kuitunen első helyére összesen 118 újságíró szavazott.
Bár Raikkönent 149-en várták az első helyre, a Ferrari versenyzője kevesebb pontot kapott, így be kellett érnie a harmadik pozícióval.
A két sportolót mindössze 67 pont választotta csak el egymástól.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=t4D_8QRHNiU]A legjobb finn sportoló "legnépszerűbb" dobása...[/URL] -
G_ArchAngel #59991 2007-12-18
Szenvtelen Hamilton: Naomi túl öreg hozzá
Kinyílt a csipája Lewis Hamiltonnak. A Forma-1-es cirkusz legutóbbi idényének nagy felfedezettje, az újoncként világbajnoki második helyet szerző brit pilóta nem éppen úriember módján emlegette Naomi Campbellel (képünkön) folytatott kapcsolatát.
A McLaren-Mercedes versenyzőjét a 2007-es szezon kezdetén nemcsak sportszakmailag, hanem emberileg, illedelmesség és viselkedés szempontjából is méltatta a nemzetközi sportvilág. A reflektorfény, a káprázatos sikerek és a száguldó cirkuszt körülvevő iszonyatos felhajtás azonban teljesen megváltoztatták a szimpatikus fiatalembert, aki egyik pillanatról a másikra dobta szerelmét, össze-vissza flörtölgetett, szinte minden botrányba belekeveredett, képtelen volt higgadtan kezelni hisztérikus ellentétét Fernando Alonsóval.
Legutóbb a brit sajtó minden idők egyik legkívánatosabb modelljével, Naomi Campbellel hozta össze Hamiltont. Az autóversenyző gyakran mutatkozott a Fekete Párducnak becézett hölggyel, ám hivatalosan nem jelentették be kapcsolatukat. A brit pilóta aztán megelégelte a találgatásokat és meglehetősen nyers, antipatikus stílusban beszélt Naomiról.
- Én és Naomi nem alkotunk egy párt. Hogyanis alkotnánk, hisz túl öreg hozzám. Még a nővérem sem lehetne, 15 évvel idősebb nálam - mondta a sikeres szerepléstől teljesen megrészegült Hamilton, akinek szavai valószínűleg hideg zuhanyként érték a 39 éves dívát.
- Kedvelem Naomit, de köztünk a jövőben sem lehet komoly kapcsolat. Egyébként egyedülálló vagyok, remekül érzem magam így - tette hozzá a 22 éves brit pilóta, aki az utóbbi időben mutatott viselkedésével sok rajongóját elkeserítette. Na és persze Naomit is.
Én 31 vagyok, azaz 8 évvel idősebb nálam is, de igencsak értékelném, mert bár egy hisztis picsa, de a testét sok jóval fiatalabb nő megirigyelhetné...
-
CSak nem illik bele a jófiús imázsába amit elkezdett felépíteni. -
madmanic #59989 mondom MS
-
madmanic #59988 SC meg karambolozott.. állítólag a rádiót buzerálta és azért... -
emlékeim szerint Alonso-t is megbüntették már aszem :)
az mekkora hír lenne ha itt száguldozna bármelyikük és a zsaruk rögtön kenőpénzt kérnének :) -
G_ArchAngel #59986 Franciák már több versenyzőt megb*sztak, vagy vették el jogsiját:)
Gondolták, most segítettek a Renaultnak és Alonsonak?:) -
nincs ebben semmi extra..... -
most ez hatalmas hír:D
vagy ő az első akinek elvették a jogsiját?:D -
Hemmiburger a jó fiú. -
DJ BP #59982 Azért Böröczki nem tudom mit gondolt, párhuzamosan kiadni Talma könyvével egy Talma borítós könyvet :), szívtam már így én is, rossz könyvet vettem 1x ilyesmi megtévesztés miatt.
De hogy valakik megverték, no comment, mocsokság enyhén szólva -
jefferson83 #59981 Nekem is az van, nálam nincs gond a lejátszással
-
Erre nem tudok mit mondani:o -
legújabb wmp van de mégsem játsza le:DD -
jefferson83 #59978 Tess video: Megverték a humoristát...