182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jefferson83 #60056 Ja oksi :) -
jefferson83 #60055 Én fordítva mondanám: Kelet-Közép Európa. -
Zóanagyvarázsló #60054 *Pontosabban a Kelet-Közép-Európa megnevezésnél, véletlenül felcseréltem. -
Los Angeleshez képest Texas dél? Akkor nézd meg az amerikai térképét, Budpest pedig EGY település.. De felőlem lehet Nebraska is E, tök mind1.ldöntöttél valamit itt is és olyan gyerekesen állsz hozzá mint a csalók az olaszok témához, demagóg szöveggel észérvek nélkül. -
jefferson83 #60052 Nyugodj bele abba, hogy van olyan kifejezés Közép-Európa. Rajtad kívül szinte mindenki használja :) No, de annyira nem is lényeges. -
Zóanagyvarázsló #60051 OFF:
Mégis számos földrajzi egység viseli a közép előtagot, de helymeghatározáshoz is előszeretettel használjuk e szavunkat. A Közép-afrikai Köztársaság neve pedig nyilván messziről bűzlik :)
Mindenesetre én maradok a középiskolában és egyetemen megszokott kategorzilálásnál, és Közép-Kelet Európának hívon a kontinenes azon szegmensét, ahová tartozunk.
Mellesleg kifejezetten Kelet-Európához vagy Balkánhoz azok szokták sorolni Magyarországot, akik nem tudják pontosan elhelyezni a térképen. Számos nagy cég térségbeli divíziójában szerepel a 'central european' elnevezés, egyeseknél Románia és Bulgária is idetartozik. Persze ez földrajzilag aligha lehet mérvadó, de a közhiedelemmel ellentétben hivatalosan semmiképpen nem Ázsiaként tekintenek ránk. -
G_ArchAngel #60050 nem, mert Pest kelet, Buda nyugat, Texas pedig dél... -
Ez a tény, olvass utána. Az hogy ki mit gondol? Kevés, az, hogy pl. románok mit gondolnak rólunk nem változtat semmin, mert ez nem azon múlik ki mit gondol. Négy égtáj van, de Texast se mondja a los angelesi, keleti partinak, és budapesti régiót sem a győri Kelet-Magyarországinak... -
G_ArchAngel #60048 ne azt nézd, hogy a magyarok és egyéb kelet-európai népek hová szeretnének tartozni, hanem azt, hogy a többi európai ország hová sorol minket...
(emlékeim szerint négy égtáj van és nincs olyan közte, hogy "Közép"...) -
Hivatalosan is középen, nézz utána nyugodtan.
Íme!
Remélem most már ezt elkönyveled, bár nekem nyolc hova helyezed. -
G_ArchAngel #60046 aha, az a retus, Ukrajna meg kelet és aztán egyből Ázsia...
kérem szépen, kelet-európai ország vagyunk, csak igyekszenek egyesek a tényt megszépíteni:) -
Hát ez nem túl jó hír nekünk, mert mi Középe-Európában vagyunk:P -
ugye ez most vicc :))
Mert azt a cirkuszt ami nálunk volt, valamint a bevételkieséseket, közfigyelmet össze sem lehet hasonlítani az olaszokéval.
Elimerem presztizsérték az még lehet, illetve érezhető. De ebben az összehasonlításban nem mérték. -
Te nagyon nem szereted az olaszokat valamiért:DD -
G_ArchAngel #60042 most hivatkozzak az FTC-re?
ezt akarod?:DDD -
off:
Én nem tom, de büntetni is tudnak, egy pillanatig nem vicceltek amikor a bajnokságukban bundabotrány volt.
..vagy mikor zárt pályán játszottak bajnokikat.
Akkor még megvolt az olasz csajom (Siena-ban), és a közhangulat összhangban volt a büntetéssel a bundabotrányban..Berlusconi ide-oda, a Milan-t is keményen sasolták, pikk-pakk lemondott az olasz labdarugó szövetség elnöke..stb...stb, amit már tudunk.
on: -
Az igazi Ferrarit 2008. január 6.-án mutatják be. -
G_ArchAngel #60039 a labdarúgás több, mint 100 éves múltja alatt 1szer végre nem ők csaltak?
nagy sokk lehetett...:) -
Tegnap megnéztem tévébe késő este a legjobb magyar sportolók gálát... hét a szervezés a műsorvezetés a béka segge alatt volt kb... szegény sportolók életműveit mutatják a kivetítőn a két öreg meg ugat közbe, meg se várja, azt se tudták mikor kell beszélniük... -
talán azért szarok hokiban,mert náluk kurva meleg van hozzá:D és nincs hol jéghokizni,az északak meg egész évben nyomhajták kb -
G_ArchAngel #60037 mondjuk ahová férfiak kellenek - jégkorong, kézilabda... - ott nem sikerül semmi nekik, nemhiába kedvelik az olasz nők a kelet-európai srácokat:) -
Szerintem ne foglalkozz az ilyen megnyilvánulásaival:) -
Annyira gyerekes vagy, fáj hogy az olaszok tarolnak minden fontosabb sportban?:D -
off:
háát...a 2002-s koreábundát szvsz nehéz felülmúlni, bár nem vagyok egy fociguru, de amit ott műveltek az olsazokkal(is) az egy vicc volt.
on: -
Naná, valamiről beszélnie kell a sajtónak, adott nekik munkát:) Így emgy ez ienkor. Pont annyira értelmes mint arról olvasni hogy Hamilton megdugná e Naomit vagy nem:D -
Miért, hogy nyertek?:D úgy hogy senki nem tudott nekik gólt rúgni:D Te is csaló vagy ha Angliában laksz!
-
Mondjuk mind1, ha ugy értette akkor sem kell álltalánosítani, a Ferrari is megbotlott és még fog is mert dolgok ki fognak derülni ilyen olyan tiltott cuccokról... ez az F1el jár. -
Amit én olvastam, abban a mekire értette egyértelműen, nameg egyes kedves brit újságírókra:D -
G_ArchAngel #60029 azok után ahogy az olaszok foci VB-t nyertek, meg pláne... -
De pont neki nem kéne igy megnyilvánulni, de az elmult évben 1 normális mondanata nemvolt, bocs de fenntartom, 90%ban minden mondata ezt tükrözi... még szerencse h a másik fél nem szologat vissza. -
Annak a buta bohócnak a vezérletével amióta a Ferrarit átvette, 13 VB címet nyert a Schuderia. És amióta átvette a FIAT birodalmat nyereséges újból.
És részben igaz, a McLaren tényleg csalt:D
-
Montezemolo szimplán lecsalózta az angolokat... ez egy marha meggondolatlan és buta bohóc, akármennyi pénze van ilyet nem kellene... -
madmanic #60025 hááát nekem nem jeleníti meg.... -
viszont tök gyorsan tud ugrálni,veri az öszes békát:D -
jefferson83 #60023 Jaja csak elképzelés, ezt egy török srác csinálta (asszem). Királyul néz ki. -
jobbklikk kép megjelenítése
de szerintem már találkoztatok ezzel... -
Olyan sárga béka alakja van. :) -
madmanic #60020 leginkább egy sárga békára hasonlít.. -
Itt a 2008-as Ferrari :)
Amugy ez tuti kamu, de azért királyul néz ki :)) -
jefferson83 #60018 Változik az időmérő
A Ferrari új csapatfőnöke, Stefano Domenicali a Gazzetta dello Sportnak elárulta, hogy a Sportszakmai Munkacsoport javaslatára 2008-tól apróbb módosításokat végeznek el az F1 kvalifikációs szisztémáján. Az időmérő továbbra is három fordulóból - a Q1-ből, a Q2-ből és a Q3-ból - fog állni, a Q1 hosszát azonban (minden bizonnyal azért, mert ezen még mind a 22 autó részt vesz, ami rendszerint zsúfoltságot okoz) 15-ről 20 percre növelik, míg a Q2 negyedórás marad. A sport környezetvédelmi törekvéseivel összeegyeztethetetlen, sokat bírált benzinégetési fázistól úgy szabadulnak meg, hogy az első tíz rajtkocka sorsát eldöntő Q3-at 15-ről 10 percesre rövidítik, és a csapatok a verseny előtt nem tankolhatják majd vissza az itt elfogyasztott üzemanyagot.