182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Azok után, hogy a vállalati arculatot véresen komolyan vevő McLarennél formára akarták nyírni, mint valami sövényt egy angolparkban, a Ferrarinál hagyták, hogy szabadon nőjön arra, amerre szeretne. Talán éppen ez volt a trükk."
És mennyire igaza van...
-
DJ BP #60095 32 évesen így kiégni elég nagy szégyen... -
Ki gondolta volna? szegényke....
Ralf Schumacher pihen egy évet -
DJ BP #60093 úgy érti, hogy pont a Ferrari kipörgésgátlóját nem szerette, az már jobb neki, ha senkinek sem lesz :) -
kipörgésgátló nélkül ő jobb mint a többi versenyző? -
DJ BP #60091 ,,Räikkönen, aki szűkebbnek érzi a tágas motorhome-októl csillogó paddockot, mint a Ferrari miniatűr pilótafülkéjét, nem mozog fesztelenül a nyilvánosság előtt, de van egy különleges tulajdonsága: a Formula–1 körüli őrült felhajtásban is önmaga tudott maradni. A bulvárlapok a magánéletén csámcsognak, a versenyzőtársak áskálódnak egymás ellen? Kit érdekel? Kimi ebben nem vesz részt, és ami talán még üdítőbb, nem játszik sem kényeskedő primadonnát, sem nagyvilági szupersztárt. Azok után, hogy a vállalati arculatot véresen komolyan vevő McLarennél formára akarták nyírni, mint valami sövényt egy angolparkban, a Ferrarinál hagyták, hogy szabadon nőjön arra, amerre szeretne. Talán éppen ez volt a trükk. A jó hír az, hogy Kiminek jövőre, egy összeszokott csapattal, kipörgésgátló nélkül már könnyebb dolga lesz. Vagyis az ellenfeleinek nehezebb..."
Kíváncsi is leszek :)
-
-
G_ArchAngel #60089 Kimi Raikkönen portréja
(meglepődtem, mert Farkas Pétertől nem vártam ilyen jó portrét Kimiről) -
nalol, furcsa. Biztos a spanyolok meghekkelték a rendszert :) -
:( -
G_ArchAngel #60086 helyes, németeknél Hamilton, spanyoloknál Kimi, franciáknál meg Kelemen Annácska... -
Az ITV szavazásán Alonso a legnépszerűbb -
The Official Review of the 2007 FIA Formula One Championship szerezzétek be, nagyon jó összeállítás, sok érdekes, poénos dolgokkal, interjúkkal stb... hangulatos összeállítás, tényleg végigkövethető h milyen év volt ( vicc hogy Sutil mennyit hibázott év elején szinte verseny nemvolt amin végigment és mind az ő hibája ) -
edeleny #60083 Boldog karácsonyt minden F1 szeretönek,és azoknak is akik nem. -
FIA Gala 2007 -
régi és új minőségi F1 modell autók
-
DJ BP #60080 Boldog Karácsonyt!
Érdemes megnézni :) -
spect16 #60079 Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket! -
Micsoda reklám főleg a 2. része odabasz:) -
Logika rulzik:), ugyan az a hír kis fáziskéséssel. -
Zsolti921207 #60076 Hy
Érdekel valakit egy profi F1 es liga? aki profinak érzi magát és van egy kevés tényleg kevés pénze az jelentkezzen a [email protected] címen vagy a [email protected] msn címen A ligát a GPHUNGARY.hu weboldal támogatja. ligaismertetőt lehet kérni tőlem nagyon érdekes liga ami forradalmasítja majd a további ligákat. Ez nem olyan lesz mint pl.: a BFO ahol 8 10 ember vesz részt egy versenyen és semmi izgalom snincs és még a lagg is nagy.szval jelentkezzetek mert nem bánjátok meg.
hy -
Már megint? Alig pár napja vonták be! -
Mondjuk az egy hónap durván vicc...
jó,hogy nem 5 percre veszik el tőle -
Bevonták Hamilton jogsiját
Lewis Hamilton jogosítványát egy hónapra bevonta a francia rendőrség, miután a Forma-1-es vb második helyezettje 196 km/h-val száguldott Laon közelében.
A közúti sebességcsúcsot mégsem ő tartja a pilóták között, sőt, a szabályszegők top 3-as listájára se fért fel.
Az abszolút rekorder a francia René Arnoux, akit 1987-ben 242 km/h-val meszeltek le a rendőrök ott, ahol maximum 90-nel lehetett volna menni.
Szintén dobogós a jelenleg is aktív Jenson Button, nála 230 km/h-t mutatott a mérőóra Monaco közelében, s az egykori mclarenesnek, Juan Pablo Montoyának is sikerült 200 fölé tornáznia magát 2003-ban az Azúr-parton. A 22 éves brit egyébként viszonylag olcsón megúszta az affért, mindössze 600 eurója bánta, na meg egy hónapra ugrott a jogsija. S ugyan a rend francia őrei a luxus Mercedesét is elkobozták, erre csupán azért volt szükség, mert a fiatal versenyző nem ülhetett vissza a volán mögé.
Hamilton esete persze messze nem egyedi, sőt, elitklubhoz csatlakozott, hiszen a jelenlegi mezőnyből a világbajnok Kimi Rӓikkönen, Giancarlo Fisichella és Ralf Schumacher – utóbbi háromszor – is kényszerült már hosszabb rövidebb ideig az anyósülésre.
Forrás: borsonline.hu -
Franciák dettó, de ők már csak dacból sem beszélik az angolt. Azt hiszik mindenkinek a franciát kéne tolni mint világnyelv. :) -
spect16 #60071 Nem hiába mondogatták az ált. iskolában, hogy az Ural a határ.(na jó földrajzilag) -
Spanyolban ha tudnak se szívesen beszélnek angolul. Érted, elkérem az italt angolul és spanyolul mondja meg mennyibe kerül... Anyád:D
-
Idén olaszba egy a szállodában 4 pincér közül 1 tudott angolul, ugy kellett levadászni 1 percre h kérjél egy italt mert a többiek semmit nem tudtak... -
Ami elég zavaró pl., hogy ott van a kiszolgáló személyzet pl. a pincérek stb. akik állandóan a külföldi vendéggekkel érintkeznek és nem képesek így sem rendesen megtanulni angolul. Sőt ha tudnak is inkább spanyolul válaszolnak. De ez jellemző mindenhol, közben a turistákból élnek. -
WNW #60067 Nalunk meg feloraval utanna se... Elony naluk..:) -
DJ BP #60066 pl. ami igazán zavar, fossák a szót szinte, annyit tudnak beszélni, és ezáltal variálni, hogy tiszta káosz minden. És mediterrán vonás, tehát olaszokra is jellemző, hogy ha egy üzlet, benzinkút vagy szálloda 9-10-kor nyit, 1 perccel előtte nem enged be, mégha minden készen áll akkor se :D -
Akkor meséljetek :) -
Én is... -
DJ BP #60063 hidd el, spanyolok hülyébbek :), tudnék mesélni :D -
G_ArchAngel #60062 oké, akkor a témát lezárhatjuk, örülök, hogy Kimi VB lett a FIAT, bocs Ferrarival, többet nem fikázom ebben a topicban a digókat... -
OFF:
:)
Nem kell hogy kedveld őket, de ez tényleg a ló másik oldala.
Hajószám tódul hozzájuk a bevándorló, valmint mi sem sokat tettünk azért hogy szeressenek, mármint az átlagemberek szintjén...és ez így van még sok helyen, ahova betódult a Magyar tömeg.
Viszont akiket én ismertem, azok felnőtkoruk kezdetétől rendszeresen raknak félre pénzt a majdani gyerekük boldogulására, és a család az első...a legelső.
Én ott mindig feltöltődtem...emlékszem pl. hogy megdöbbentem, mikor a Palio-t megnyert városrész pl. kiváltságnak tartotta azt, hogy vendégül láthatják az egész várost kétszer...a látogatóknak minden ingyen van, minden. Ez egy kiragadott dolog de rácsodálkoztam, és utána magamra is, hogy nekem ez miért is szokatlan.
Az olasz autókról pedig sztem nagyjából mindenki képbe van, olyan csodás kocsikat tudnak csinálni amit senki más.
Vannak kivételek (inkább korszakok) persze, de simán állják a francia autókkal való minőségi összehasonlítást, az angol autókról pl. ne is beszéljünk.
Fociban a szinészkedés egy fogás (eredményes), Braziliában ép úgy müködik mint az olaszoknál.
De én befejezem az offolást, részemről ez volt az utcsó, nem F1 témájú hozszólás. :)
ON: -
Hát ez történt veled, van akivel nem, ettől csalnak? De engem nem érdekel mit hiszel róluk. Csak azt nem bírom, ha valaki kitalál valamit és azt terjeszti. Nem arról volt szó, de lehet igazad van, és Texas annyira a dél szinonímája az ottani kultúra meg minden miatt, hogy a paloaltoi is azt mondja, megyek délre. De akkor Nebraska. Az keleti állam? -
Zóanagyvarázsló #60059 Ez mind szép és jó, de ettől még nem elegáns e sérelmek miatt Montezemolón és a világbajnok olasz labdarúgó-válogatotton levezetni a feszültséget itt az F1-topikban. Megértettük, hogy nem kedveled az olaszokat, de ezt nem szerencsés zsigeri szintre vinni.
Mellesleg Montezemolóért magam sem rajongok különösebben, a nyilatkozatai is ritkán tetszenek (a csalózás is uncsi, mégha egyébként jogos is), de ettől függetlenül még nem vetem meg. -
G_ArchAngel #60058 elnézést, hogy van véleményem és nem megyek a "deszépautó a ferrarialfafiat" és "dejócsapatazintermilanroma" divat után...
bocsánat, ha nekem az nem jó autó, ahová csukott csomagtérajtó mellett betudom dugni a résen a kezem és nem kedvelem azokat a csapatokat, akik többet színészkednek a fűvön fetrengve, mint a Brodway összes előadója teljes idényben...
ne haragudj, hogy nem vagyok oda egy népért, aki csak üvöltve tud társalogni, románnak nézi a magyart és amint az udvarlással célt ért lekezelően bánik a nőkkel - bocsánat, de egy évig dolgoztam olaszokkal, elég volt... -
G_ArchAngel #60057 OFF
aha, és a kanadaiak USA-t Dél-Amerikának hívják...
ha USA déli részén, van akkor nem déli tagállam?
ON