182273
  • SzocsA
    mi az a hosszu izé ott a meki tetején?
    antenna?
  • Bandee1987
    hja
  • bardocz
    azt sajnálom hogy a marlboro felirat már nincs a kocsin,szánalmas hogy ezt betitltották,sokkal jobban néznek ki úgy a kocsik
  • Bandee1987
    pedig a vodkafon logó elég korrekt volt, amúgy meg kapják be, kellett nekik a mekklárenhez menniük :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam pedig a színezése miatt van lépéselőnyben a Ferrari (bár megfordulok más F1-es autók után is :)), ez mindig elég plusz pontot ér, hogy rendszerint akkor is nyerjen nálam, ha a formája alapján nem lenne egyértelmű. Mondjuk a Vodafone logótól a hideg kirázott az elmúlt években, de szerencsére ezt is kibekkeltük :)
  • Bandee1987
    Én a "ferrarira szavaztam, mert az a kedvenc csapatom"-ra szavaztam, bár megjegyzem, tényleg ez a legszebb autó :)
    (Kár, hogy nem votl olyan választási lehetőség, hogy "mert ez a kedvenc csapatom, és ez a legszebb autó" :))
  • G_ArchAngel #60934
    "A világbajnok Kimi Raikkönen is hozhatott néhány voksot, tapasztalataink szerint ő a magyar ember favoritja."

Mondjuk ez igaz, 10 szurkolóból 9 ezt ajánlja:)
  • Bandee1987
    Hát igen, ami szép, az szép
  • DJ BP
    de azt a saját agyad tompasága okozza, nem az arc elváltozása :D Van az is egy kicsi, de nem súlyos :)
  • Istencsászár
    pár hetes hír, azóta semmi kommentár nem érkezett egyik csapattól, FIA-tól sem... mondhatni olasz pletyka, vagy szarkavarás
  • jefferson83
    Titkos program az új ECU-ban?
  • Zóanagyvarázsló
    Dehogynem. És Kiminek van is annyi esze, hogy ne zavartassa magát az ilyen pletykáktól.
  • bardocz
    istenem,ha már valaki sztár még csak be se baszhat rendesen?:)
  • Punker
    azt ne mond te még nem ittál annyit hogy magad se ismerd föl a tükörben :)
  • b-type
    na ja...Kimi-nek valóban kölyökképe van, de azért nem ennyire.

Istencsászár: láttam, nagyon keresztberántotta (2.futam), azt hittem nekicsapja Rubinho-nak, de nem...szépen megfogta.
  • G_ArchAngel #60925
    Kimi Räikkönen újra a bulvárlapok címoldalára került. A 2007-es Forma-1-es világbajnok megint túl sokat ivott. A finn pilóta ezúttal St. Moritzban bulizott haverjaival, s természetesen az alkoholt sem vetette meg, s kikezdett egy ismeretlennel is.

"Kimi elég nyíltan flörtölt velem, és arra próbált rávenni, hogy vegyük az irányt a kijárat felé"- mesélt az esetről Natalie, aki egy vodka-cégnél hoszteszként dolgozott. A lány nem engedett a kísértésnek, sőt mivel túl fiatalnak nézte Kimit, szúrósan meg is kérdezte: "Jól érzed magad?" Erre aztán a bajnok kissé elképedt.

Räikkönen folytatta a mulatozást a barátaival és csak egyre többet akart inni, mire a hosztesz megkérdezte: "Elég idős vagy egyáltalán már, hogy alkoholt ihass? Végül azonban a személyi igazolványát nem mutatta meg" - mesélte Natalie "Később, amikor újra viszontláttam, már nem haragudott, megölelt".

Lehet, hogy ha a Ferrari sztárja megmutatja az igazolványát, más vége lett volna a történetnek, mert mint Natalie elmondta:"Akkor nem ismertem fel, egyáltalán nem tudtam, hogy Kimi volt az"

Ismét egy hihető történet.
  • Istencsászár
    Tegnap is leadták akkor láttam véletlenül:), jól nyomta MS, Barichello is, bár Massa nagyon erőlködött, mutatta is neki Bari h mennyé any@dba:), nomeg Massa a befutonál keresztbe állt a pályán, majd vissza egyenesbe :), kár hogy nem ismételték azt nagyvolt:)
  • b-type
    Mekkora futam volt ez a Florianopolis-i gokart, amit leadott most a eurosport2.
    Azért MS nem gyenge..., az első futamot nagyon megnyerte, a második fordított rajtsorrend szerint indult (mint WTCC 2.futam), és ott is feljött az elejére (nem volt egyszerű azért, Barichello ahl lehet tartotta :D ), aztán el is ment. De egy lekörözött megfékezte, visszaesett a 7. helyre, onnan megint kapaszkodott, mire egy lekörözött keresztbeállt neki.
    De azt sem adta fel..nem gyenge az 'öreg' :))
    Barros-nak drukkoltam volna, de azért ő motorozni jobban tud.
  • DJ BP
    azt majd csak szívjuk egymás vérét a fórumon :DD
  • desigo
    áááááá
    de jó lesz,hogy kezdődik az idei...
  • b-type
    frankó vagy
  • G_ArchAngel #60919
    köszi, ez jól esett:)
  • M@TriX
    feltettem a bannerba egy új 2007-es összefoglalót...

instant emlékeztető a START előtt ;)
  • SzocsA
    a toyoták tavalyi vagy az azelötti időmérő edzésen egy körre jók voltak!
    ne találgasson senki semmit! majd eljö a futam és utánna kapunk valami tiszta képet hogy ki mekkora fejlődésen esett át! onnantól kezdve isztúl ki minden de még nem az igazi az se!

még 17 nap milyen gyötrelmes 17 nap! ha a tavalyi futamok meglennének megnézném az összeset! de nincs
  • BaliBoy
    És gondold el ha tényleg versenyre kellnek a Toyotákkal a Hondák. :DD
  • Bandee1987
    Na, ez viszont meglepő :) (Toyota átveszi az uralmat)
  • desigo
    Elektronikus zászlójelzések az F1-ben

A barcelonai tesztek során a csapatok gőzerővel készültek az új évadra és az FIA is kipróbálta új, elektronikus zászló-rendszerét. A fékezési zónákban úgynevezett elektronikus zászlókat helyeztek el, amelyek különböző színeikben világítanak – a pályaviszonyoknak megfelelően. Ezzel csökkenhető az emberi mulasztások száma.

A tervek szerint nemcsak a pályán, hanem a műszerfalon is megjelennek a különböző jelzések, hogy a versenyzők időben értesülhessenek az esetleges veszélyekről.
  • desigo
    de ennyire szarok nem lehetnek
  • Istencsászár
    A Honda idén sem fog nyerni:D
  • G_ArchAngel #60911
    ebből vonjon le vki következtetést:)
  • Istencsászár
    Teszteredmények, Barcelona, 2008. 02. 27.:

1. Trulli Toyota (B) 1:20.801 83
    2. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:21.258 76
    3. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:21.293 77
    4. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) 1:21.309 87
    5. Webber Red Bull-Renault (B) 1:21.368 91
    6. Piquet Renault (B) 1:21.443 114
    7. Alonso Renault (B) 1:21.454 128
    8. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:21.796 124
    9. Raikkonen Ferrari (B) 1:21.933 80
    10. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:22.011 88
    11. Glock Toyota (B) 1:22.155 49
    12. Fisichella Force India-Ferrari (B) 1:22.233 90
    13. Massa Ferrari (B) 1:22.286 49
    14. Kubica BMW-Sauber (B) 1:22.299 93
    15. Bourdais Toro Rosso-Ferrari (B) 1:22.465 79
    16. Sutil Force India-Ferrari (B) 1:22.521 97
    17. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:22.624 61
    18. Wurz Honda (B) 1:24.154 82
    19. Button Honda (B) 1:24.275 73
  • Kit--Kat
    Nem feltételezem rólik:D
  • Istencsászár
    teljesen új motort kellett építeni, az véletlenül sem fordulhat elő h a nyomorult mercedes mérnökök összekovácsoltak egy jobbat? -.- V10es rossz volt, hogy miért kitudja... az Mp4/20 gyors volt, lehet h kockáztattak és annyira kihegyezték azt a motort hogy sokszor nembírta.
  • bardocz
    nem csak ettől függ,de amikor pöröghetett többet a motor,akkor érdekes módon mindig szétestek...
  • Kit--Kat
    Hát de azért a fordulatszám limit előtte futamonként 1 merci motor szétesett, és utána rögtön megbízható lett. Mindenesetre elgondolkodtató.
  • Istencsászár
    Honda megkapta a legnagyobb oltást:)

"Habár a VJM01-es konstrukció versenyképesnek bizonyult, Sutil arra figyelmeztet, hogy "a vetélytársak se mutattak meg mindent. De nem vagyunk rosszak. Biztos, hogy nem leszünk úgy lemaradva mint az elmúlt évben. Felzárkóztunk, így akár a Toyotával is összemérhetjük a tudásunkat. A hosszabb etapok során olyan gyorsak vagyunk, mint ők (a Honda), sőt néha talán még jobb időket is futunk."
  • Istencsászár
    Valóban ez csak ettől függ

...
  • SzocsA
    hát ezek szerint akkor innen kerűl a sírba!
  • bardocz
    most is csak azért megbízható mert nincsen fordulatszám limit,amúgy esne szét mint mindig
  • G_ArchAngel #60901
    Cáfol a McLaren-Mercedes

A Marca című spanyol napilap kedden arról számolt be, a McLaren-Mercedes és Ron Dennis útjai különválnak és Martin Whitmarsht 'nevezték ki' új csapatvezetőnek. Az adrivo.com értesülései szerint a Marca téves információkkal rendelkezik, és Dennis továbbra is a csapat szolgálatában áll.