FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roolcsy
El sem hiszem hogy már csak 1 hétvégét kell kibírnom F1 nélkül!<#nyes>

Istencsászár
másokat is hátráltatott az idõjárás az elmult 7ekben

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Roolcsy
Nehéz nappal kezdett a Ferrari

"szegényembert még az ág is húzza....."

miért kellene? az a barceloniai pálya volt, ez a valenciai...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
ha a williamsot kivesszük mivel multhéten sehol nemvoltak a rönó, mekihez képest... sõt nagyon levoltak maradva

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ha a rutintelen Paffett-et kivesszük, akkor bõven fél másodpercen belül vannak egymáshoz a fiúk...

de az is figyelemre méltó, hogy az újonc van legelõl...

Istencsászár
A Williams Cosworth alakulatának német színekben induló versenyzõje, Nico Rosberg végzett az élen a spanyolországi Valenciában, ahol hétfõn megkezdõdött a felkészülési idõszak utolsó tesztprogramja.

A Williams versenyzõje a csapat vadonatúj váltómûvén dolgozott, mellyel reményeik szerint meg is kezdhetik majd az idei évet. Nico mögött két tizeddel lemaradva a McLaren tesztpilótája, Pedro de la Rosa végzett.

A spanyol versenyzõ a Mercedes-Benz legújabb fejlesztésû V8-as erõforrását tesztelte, miközben 146 kört teljesített, mellyel a nap legaktívabb versenyzõje volt. A holnapi nap Kimi Raikkönen veszi majd át de la Rosa helyét, és folytatja tovább az új autó felkészítését.

„Ez a legújabb specifikációjú motor, mellyel megkezdjük majd a Bahreini Nagydíjat” – mondta a tesztpilóta. „A motor egyre jobb. Nem azt mondom, hogy tökéletes, azonban jó irányba haladunk, így boldog vagyok. Viszont jobban örültem volna, ha már ma két teljes versenytávot teljesíteni tudtam volna.”

Mark Webber a másik FW28-assal a harmadik helyen végzett, azonban a nap folyamán kétszeres is megállt alatta versenyautója.

Heikki Kovalainen mindössze csak 54 kör abszolvált a spanyol ringen, hiszen az õ autójával is problémák adódtak. A Renault tesztpilótája végül a negyedik pozícióban landolt. A lista végén, az ötödik helyen a McLaren másik tesztpilótája, Gary Paffett végzett, aki az egyik MP4/20-as modellel dolgozott.

A brit versenyzõ miatt is elõkerült egyszer a piros zászló, mikor a délután folyamán megállt a pályán, ugyanis kifogyott autójából az üzemanyag.

Valenciában 2006.02.27.

1. Rosberg Williams-Cosworth (😎 1:11.030 85
2. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:11.238 146
3. Webber Williams-Cosworth (😎 1:11.327 67
4. Kovalainen Renault (M) 1:11.450 54
5. Paffett McLaren-Mercedes (M) 1:13.055 71

Istencsászár

DJ Bee18
ez a hsz erre enged következtetni:
De az a lényeg hogy õ (Ralf) már tudja hogy a Ferrariból nem lesz semmi.....

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár

Túlon túl sok az ismeretlen tenyezö,nem lehet josolni.
Roolcsy
Horner szerint az RBR megoldotta a problémákat

A Red Bull Racing az RB2 típusjelû kasztni átépítésével megoldotta a hûtési problémákat – jelentette ki a hétvégén gárda sportigazgatója, Christian Horner.

Robert Doornbos
© Circuit de Catalunya
Tavaly december végén, az istállók közül másodikként mutatta be új versenygépét a Red Bull Racing, ám a Ferrari V8-assal hajtott RB2-est már a bejáratástól fogva hûtési problémák hátráltatták.

Az istálló jódarabig dolgozott a gondok elhárítását: heteken át olyan teszteket bonyolítottak, hogy a David Coulthard-Christian Klien-Robert Doornbos pilótatriónak ne kelljen hosszabb etapokat autóznia, míg végül a kaszni átépítésével sikerült végére járniuk a problémának. A legutóbbi két teszten, Valenciában és Barcelonában már az átépített járgányt küldték pályára, s Christian Horner sportigazgató szerint minden jel arra mutat, hogy megoldódtak a korábbi nehézségek.

„Az új kasztni, amelyet bevetettünk, beváltotta a hozzá fûzött reményeket. Az RB2-ben van potenciál, és ez immáron kezd megmutatkozni.” –nyilatkozta az alakulat barcelonai gyakorlása után Horner.

A múlt héten mindenbõl kijutott az RBR-nek: a barcelonai hûvös, esõs idõ egész héten nehezítette a csapat munkáját, pénteken Christian Klien villantott és a negyedik helyre verekedte fel magát, míg David Coulthardot motorhiba (és izomfájdalom) hátráltatta.

Horner szerint a csapat gõzerõvel dolgozik a jövõ hétvégén esedékes évadnyitó Bahreini Nagydíj elõkészületein, s reméli, hogy ezen a héten Valenciában zökkenõmentes teszttel zárhatják az elõszezont.

„A mérnökök egyre jobban tudják, hogyan reagál az autó a beállítások megváltoztatására, s a pilóták is egyre jobban bíznak az autó képességeiben. A csapat minden tagja keményen dolgozik azért, hogy felkészülten érkezzünk Bahreinbe. Az utolsó teszten, Valenciában remélhetõleg elég idõnk lesz arra, hogy rendbe tegyünk pár dolgot a csomagban.” –fogalmazott a szakvezetõ.

Lteebee
lol még mindig

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ha a Renault nyer, akkor egyenletes teljesítmény mellett az év felétõl gondolom Fisico kap nagyobb támogatást...

és ha támogatás nélkül nyer az olasz, akkor a McLaren elgondolkodhat azon, hogy mennyi pénzt adott ki egy szerencsés flótásért...

Lteebee
Az is kircsi lenne, ha mondjuk idén Giancarlo.

Szerintem meg sima Renault... (sajnos)

Lteebee
Ha jó a gépük, elképzelhetõ.

Végülis van egy jó pílótájuk, meg egy képzett csicskájuk.

JGTC
Honda uralom lesz itt!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Abszolut nincs lefutva meg ez az ev,es böven benne log a levegöben egy meglepetes,azt elismerem,hogy nincs ott a Mc. ahol a leggyorsabb körök alapjan lehetnenek,de nem illik leirni öket.
azért érdekes, hogy Kimi jövõ héten tesztel, mivel úgy volt, hogy befejezik ezen héten a munkát Montoyával és Bahrain-ig már csak Gary és Pedro hajtja a vasat...
Lehet, hogy kicsit jóval több dolguk van, mint amit nyilatkoznak?

CHEAPBOY
ugyan már, álmodozni szép és jó dolog😊 Fernadno year van kilátásban idén is... szokjátok😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Roolcsy
Räikkönen: Javulunk, de még sok dolgunk van

Most egy kicsit megnyugtatott ezzel a nyilatkozatával. Ugyan azt mondja mint Schummy

Lteebee
Ahogy tavaly Trullitól, idén BAritól, meg Jensontól kell félni, nehogy túl jók legyenek az idõmérõn.

Punker
ok bocs félreértettem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na ezt ez utan talaltam,es ok is hasonloan szamolnak:Tesztek atlagai.
Istencsászár
tegnapi nap györsköreinek az átlaga 1, Fisco 2, Kimi 3, Alonso lett...

Nemtudom mennyire nezitek a teszteken futott köröket,ha nem a leggyorsabb kört nezem,hanem a folyamatosan teljesitett köridöket,akkor meglehetösen együtt van a mezöny,söt mintha talan a kis Rosberg lett volna a leggyorsabb,mert ö folyamatosan 1.17 , 1.18 idöket ment,mig Alonso stabilan 1.18, Rubens meg inkabb 1.18 , 1.19.
Istencsászár
hát sztem meg a ferrari volt faja, de most a többi csapat is faja és remélem nem a gumikon fog mulni...

Hab duma 😊 04 ben faja volt a bridge... Mert volt kerekcsere. Most ujra lesz. Nem lesz gaz. A ez a nemet magazin csak kavarja a szart mert nemtud mit irni.

Roolcsy
Szerintem ezzel nem sértettem senkit nem követtem el semmi szabálytalanságot! Csak föl akartam dobni témának hogy ki mit reagál rá! Légyszíves ne sértegess.

Kit--Kat
Hmm??? Ralf leszólta a Ferrarit?! Míííí van?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár

Punker
kb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shiwo
akko csak egyszer nyerte meg a meki a konstruktõrök bajnokságát ? (98-ban..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Punker
99 mikor eltörte a lábát

Shiwo
jaja..nekem is ilyesmi rémlik..kis koromban néztem az F1-et, oszt Senna halála után egy ideig nem..98-ban kezdtem újra nézni...mondjuk a nézõkedvem erõsen visszavetették az Schumacheres esztendõk...

99-ben volt, hogy a ferrari lett a konstruktõr-bajnok és Mika a világbajnok, vagy 2000-ben ?

Snecie Smicie
Alfonzó, szerintem.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Roolcsy
És 2006???

Shiwo
de

Punker
nem 96?

hill 96
vill 97
mika 98-99
schumi 00-04
alonso 05

én így emlékszek.

Shiwo
én úgy tom, hogy Hill elöbb lett világbajnok, mint Vill..de a többiek bizti jobban tudják..

Istencsászár

Istencsászár
"A mai napon is meg kellett szakítani az edzést, méghozzá ezúttal is Ralf Schumacher miatt, aki elvesztette uralmát autója felett, és a kavicságyban landolt." nem meglepõ egész héten miatta kellett a pirost lengetni😄

Roolcsy
A Ferrarit az nem baj hogy kiírtaná csak nemtudom hogy mi lenne Schummy-val?

Istencsászár
Elsõ dolga lenne kiírtani a ferrarit😊, na de egy olyansféle ember kéne oda mint...

Roolcsy
Háát! Lehet hogy jobban járna mindenki....

EvilDevil
Paul Stoddart-ot a FIA élére!! <#eplus2>

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Istencsászár

DJ Bee18
hát Ferrari szurkoló, és Ralf csak úgy leszólta a Ferrarit, és õ sem érti, miért. Sztem te úgy értelmezted a hsz-ét, hogy a Ferrari sz*r.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kit--Kat
mirõl beszélsz?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"