FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
ez szubjektív kinek mi szép, belõlem az a kocsi nem vált ki semmit

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

én SLR McLaren-t alakítottam volna át, az még szebb lett volna, mint bármi, aminek négy kereke van...😊

(vagy Bugatti Veyron-t...1001 lovacskával...😄)

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
San MArinoba is Ferrarik vannaj pályautónak szirénával meg mindennel. Mit mondjak tetszetõsebbek sokkal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Snecie Smicie
Viszont egy-két nagydíjról rémlik, hogy a Safety Car egyszerüen kicsúszott..

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Lteebee
Én sem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
nem nagyon emlékszem rá hogy beszart volna...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Pont ez jutott eszembe.
Egy dolog, hogy a versenyautóik megbízhatatlanok, de ha a safety is beszáxol az cikis.

Roolcsy
És az mi alapján dõl el hogy milyen autó a bizt. autó? Valamilyen pályázat alapján, mert más sportágakban már láttam pl..Ferrarit is!

GregSB
Csak nehog elfüstöljön a motorja

BuzzFuzz
481 lóerõ... hm nem semmi

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

JGTC
nem csipázom a Mercit de ez nagyon szép!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Roolcsy
Ez se kutya......

Istencsászár
A vadonatúj Mercedes CLK 63 AMG a nem egészen két hét múlva megrendezésre kerülõ Bahreini Nagydíjon mutatkozik majd be elsõ alkalommal, mikor kezdetét veszi az idei Forma-1-es idény.

Bár már készül az új gépezet utcai verziója, a megrendelõk csak az év második felében vehetik át, hiszen akkor kerül csak piacra a minden tekintetben csúcskategóriásnak számító CLK 63 AMG.

Az új autót – melyet az idei évben is Bernd Maylander fog kormányozni – egy AMG 6.3 literes V8-as erõforrás hajt, ami nem kevesebb, mint 481 lóerõt közvetít az aszfaltra. A motort az AMG Speedshift 7G-Tronic automataváltó vezérli, melyet a kormányon található, a Forma-1-ben is használt kallantyúkkal lehet mûködtetni.

Az optimális vezethetõség érdekében további elemeket helyeztek el az autón, ilyenek a sportfelfüggesztés, és a 19 colos AMG felnik, melyeken széles peres gumik kaptak helyet.

Az új biztonsági autó annak ellenére lesz 150 kilogrammal könnyebb, mint utcai változata, hogy helyet kaptak rajta a kommunikációs eszközök, a lámpák, a fékhûtés, a nagyobb kerekek, illetve a továbbfejlesztett fékrendszer.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) orvosi delegátusát akárcsak tavaly, az idei évben is a Mercedes C55 AMG juttatja el az esetlegesen bekövetkezõ balesetek helyszínére. A Mercedes-AMG páros immáron tíz éve látja el biztonsági autókkal a Forma-1-et.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
minden f1es kocsi szép😛 , szal igen

Roolcsy
Szép nem???

Istencsászár

Istencsászár
Kovalainen az élen Valenciában
Renault, Honda, McLaren sorrend

Nico Rosberg tegnapi elsõsége után kedden már a Renault tesztversenyzõje, Heikki Kovalainen szerezte meg a legjobb idõeredményt. Mögötte igen kevés hátránnyal lemaradva a második helyen végzett a pályára ma érkezõ Honda tesztversenyzõ, Anthony Davidson. Jó körideje mellett õ volt ma a legtevékenyebb is a maga 144 körével. A fiatal brit tehetség a gumikon és a beállításokon dolgozott.

A pályán volt a tavalyi világbajnokság második helyezett csapata is. Kimi Raikkönen és Pedro de la Rosa körözött ma a McLaren versenyautóival. Raikkönennek ismét meggyûlt a baja a versenyautójával, míg De la Rosa gond nélkül rótta a köröket a tavalyi autó hibrid változatával.

A Williams csapat tegnapi elsõsége után mára az utolsó helyre került. Rosberg és Webber dolgozott az új váltó rendszeren, valamint a beállításokon.

A tesztek holnap is folytatódnak, amikor is már a Toyota és a red Bull is csatlakozik a programhoz.

Valencia (2006.02.28)
2. tesztnap
Hely Versenyzõ Csapat Idõeredmény Különbség Kör

1 H. Kovalainen Renault R26 Michelin 1:10.436 -.--- 126

2 A. Davidson Honda RA106 Michelin 1:10.541 +0.105 144

3 K. Räikkönen McLaren -Mercedes MP4-21 Michelin 1:10.814 +0.378 74

4 P. de la Rosa McLaren -Mercedes MP4-20B (V10 Michelin 1:10.843 +0.407 107

5 N. Rosberg Williams FW28 Michelin 1:11.265 +0.829 68

6 M. Webber Williams FW28 Michelin 1:11.569 +1.133 86

Roolcsy
Inkább mercis az a piros csík!

Snecie Smicie

Snecie Smicie
Tiszta Toyota, fõleg így hgy át van alakítva..

Snecie Smicie

Marki
Mostmár szvsz Rönó

KoЯn

Red Bull
Istencsászár
rönó, toyota stb.. egy erõs csapathoz, ahol tud nyerni és szerzõdést nyomnak a kezébe

Punker
haza? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Montoya hova szeretne menni?
Punker
totti meg sírhat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
nade 1, nemvagyok merci buzi 2, kiminek drukkolok, ha a ferrarhioz menne akkor ott fogok neki drukkolni....

Lteebee
Én a magam részérõl maradok a merci-nyali-falinál.

Istencsászár
csak átfutottam a formula.hu hszeket😄😄😄 tudod akinek nem inge....

Arron nem is beszeljunk hogy a kis Meki-buzi megint altalanosit. <#wave>

Lteebee
A Ferrarib**i vagy egybe, vagy kötõjellel (Ferrari-b**i) írandó helyesen!

XD

Istencsászár
ezzel megint csak azt érték el hogy az összes Ferrari b**i a piros csodába ülteti már Kimit amikor szó sincs róla... ( Kimi azt mondta hogy majd pár verseny után dönt, igy hogy elutasította logikus... )

30741 Hsz.
Ha nem a leggyorsabb PR körökrt nézzük,akkor bizony bozony a Williams a masodik helyen van a Renault mögött.
AnuluWork
Ha igazad lesz, akkor marad õ is egy be nem ért tehetség, mint Alesi volt ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Räikkönen elutasította a McLaren ajánlatát!

Írta: tiger <2006.02.28. 02:16>

Igaz egy kiskaput nyitva hagyott a finn de egyre közelebb a szakítás a McLaren és Räikkönen között.

A finn versenyzõ elutasította a McLaren 3 évre szóló ajánlatát. Ez gyakorlatilag azt jelenti , annak az esélye , hogy 2007-ben is a wokingi alakulatnál marad a minimálisra csökkent.

Az biztos , hogy Kimi még nem döntött de a Ferrari szerzõdés jelen pillanatban a legvalószínûbb. A dolognak csak egy szépséghibája van , az pedig Michael Schumacher.
Räikkönen kategorikusan elutasítja , hogy a német csapattársa legyen.
A pletykákat cáfolva viszont elmondta , Alonso ellen semmi kifogása. Az ellentmondás ott van , hogy Räikkönen többször hangoztatta nem érdekli ki a csapattársa mert nem tart senkitõl...akkor mi a gond Schumacher-rel? A finn szerint Alonso nem ok a távozásra és nem ez lesz a döntõ tényezõ , hogy marad vagy lelép a McLaren csapattól.

Amennyiben Michael az év végén távozik a Ferrari-tól akkor már szinte biztosra vehetõ az , hogy Räikkönen az olaszoknál folytatja pályafutását.

Azonban egy kiskaput nyitva hagyott a finn mert igaz több ajánlata is van de még kivár mert látni akarja mire is képes az idén a McLaren. Nem meglepõ döntés ha belegondolunk , hogy a McLaren kulcsfiguráinak elvesztése után pótolni tudja-e a hiányt.

A McLaren csapatnál elég feszült a légkör , igaz megszerezték Alonso-t de sem Räikkönen sem Montoya nem nagyon akar maradni. Newey elvesztése pedig egy igazán nagy érvágás volt.

Természetesen a McLaren csapat sem vár hosszú ideig Räikkönen válaszára mert akár csak Briatore , Ron Dennis is azt a nézetet vallja , hogy nincs pótolhatatlan versenyzõ.

nem akarok vészmadár lenni, de ebbõl "két szék közé, asztal alá esés" lesz a finn részérõl...
MS nem megy el, a McLaren meg leigazol valakit egy-két héten belül...

Lteebee
3-an

Punker
akkor már 2-en vagyunk

már nem, "pénztfoghozverõfunkció" bekapcsolva😊

Punker
az a te szokásod 😊

mit nézel?
tök mák leszel szokás szerint...😄

Snecie Smicie
Úgy lennék én szegény ember, mint ahogy õk :| <#smile>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Istencsászár
alap😊)

Punker
az a te problémád én tuti nézem élõben és nem döglök 😊

vasárnap bazz...
péntek és szombat éjjel én még alszom...

Punker
miért? a 2.-on már futam

jó neked, mert nekem kettõt kell...😛