182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez a forma1 igy kell szeretni -
:)
Hát én ugyan azt akarom látni F1be mint más sorozatokba... ott van az SBK, oda vissza előzgetnek és harcolnak, ott a WTCC előzgetnek és tapadnak egymásra, utolsó körikg izgultam h ki fog nyerni... F1be meg első kiállásig tök jó, aztán jön hogy az első kettő elhúz, ha még csapattársak és gyorsak egymással sem harcolhatnak mert a következő boxa elintézik nekik hogy valamelyik lemaradjon... marha élvezetes... ezért felesleges másfél órás futam egyben amikor a felétől dög unalom, és csak körözés... persze kivételek vannak, tavaly is voltak jó versenyek, de ez nem általános. -
Hát bazz képzeld nézek a bonyolultat arra értem hogy állandóan valami szart kitalálnak hogy már maguk a versenyzők se tudják követni meg már lassan ez nem forma1 -
Hmm.. szerintem érdekes felvetés. Megnéznék egy ilyen 7végét F1-ben. Bár abban igaza van G_ArchAngelnek-nek, hogy amíg úgy csinálják az aerot, hogy ne lehessen előzni, addig felesleges. -
G_ArchAngel #60976 Az F1, az F1 nem kellene már elmagyarázni a sasnak, hogy kell repülni, szegény Briós rájött, hogy esélyük semmi, így a Renault hazai pályájának számító GP2-t akarja beoltani a királykategóriába?
Jó lenne leállni a hülyeséggel, mert ez már a FIA-Mosley ötleteit is alulmúlja, előbb megkellene oldani, hogy a jelenkori aerodinamika ne legyen anti-overtake, aztán akkor lehet keverni...
A másik, hogy a GP2-ben majdnem egyforma autók vannak, gondolkodnia kellene Izzadt Hónalj Törzsfőnöknek, mielőtt kinyítja a száját... -
Mi benne a bonyolult?:D nézz GP2-őt vagy WTCC-t hogy kettőt említsek a sokból. -
Hm nekem annyira nem tetszik ez az ötlet már agyónra bonyolítsák ezt is már a végén nem lesz semmi köze a régi forma1 hez a mostaninak -
A Renault csapatfőnöke, Flavio Briatore az elmúlt időszakban több alkalommal is elégedetlenségét fejezte ki a versenyhétvégék menete kapcsán. Az olasz üzletember két versenyt rendezne egy hétvégén; második futamon a GP2 mintájára, fordított sorrendben indítaná el a mezőnyt.
"Két versenyre van szükségünk. Egy 45 perces sprintfutamra délelőtt, és egy egyórás versenyre délután."
"A versenyek jelenleg túl hosszúak és kiszámítható a végeredmény is." – nyilatkozta a szakember a Rai rádióállomásnak.
A sprint futam időmérő edzésként funkcionálna, az első nyolc helyezett fordított sorrendben sorakozhatna fel a rajtrácsra a délutáni megmérettetésen. Mindkét futamon pontokat lehetne szerezni.
Sok sok sorozatban bevált és jó megoldás, főleg a 2. futam ahol a jobbaknak fel kell küzdeni, nincs lehetőség a boxban megnyerni a versenyt, nyomni kell neki:), örülnék ha megvalósulna, jót tenne az F1nek. -
thx -
Hi-Res képek (RAR, 48,1 mb) -
Bizony hogy szép!:) -
Szép! -
azt azért valljuk be,hogy régebben jobban meg kellett küzdeni azért,hogy az úton maradj egyáltalán,nem hogy nyerjél -
WNW #60967 Ja, mindig a mi idonkben volt a legjobb, ezek az ujak csak halvany masolatai a mi idonknek, es mar nem is kell tudni vezetni, csak beulni, es maris nyerhet barki, mi voltunk az igazan tokos gyerekek... Hulyeseg, ezt minden generacio elmondja magarol, es az utodairol... -
Az autosport.com értesülései szerint Ron Dennis meghozta döntését, és még ebben a hónapban átadja a posztját a McLaren üzletvezetőjének, Martin Whitmarsh-nak. A lap úgy tudja, hogy Dennis a csapat érdekében távozik abban bízva, hogy a visszavonulása révén csökken a feszültség, amit a 2007-es kémbotrány generált. Nem kizárt, hogy Dennis továbbra is a csapatnál marad – más pozícióban. -
G_ArchAngel #60965 New man at the top for McLaren
Alan Henry
Monday March 3, 2008
The Guardian
Martin Whitmarsh, the McLaren chief executive, will succeed Ron Dennis as team principal of the formula one team should the 60-year-old chairman stand down, as expected, over the next couple of weeks.
The change at the top will not affect the day-to-day operation of the team, for whom Lewis Hamilton will be chasing his first world championship when the new season starts on March 16 in Australia. Hamilton, who has known Whitmarsh personally since 1995 when he was first taken under the team's wing, will continue to work with his usual group of engineers and mechanics. -
G_ArchAngel #60964 Most volt Petőfi Rádióban, hogy Ron Dennis visszavonult...
-
Prost: túl sok a politika a Formula-1-ben
A négyszeres világbajnok, Alain Prost továbbra is figyelemmel kíséri a Formula-1 eseményeit, és úgy véli, hogy a sport gyakran háttérbe szorul. "Túl sokat beszélnek a pénzről, a politikáról és a technológiáról. Sokkal jobb is lehetne." – idézi a Mail on Sunday a volt versenyzőt.
A 'Professzor' úgy véli, hogy a számos technikai újítás révén az új éra versenyzői könnyebb helyzetben vannak. "Most a versenyzők az első körtől az utolsóig olyan gyorsan mennek, amilyen gyorsan csak tudnak. Gyorsabbak, de ritkábban használják a fejüket, kevesebb a taktika és a stratégia és kevesebbet dolgoznak össze a mérnökökkel, és én nem ezt a Formula-1-et szeretem. Akkoriban, amikor én versenyeztem tudtuk, hogy kik a legjobb versenyzők, most nem olyan tiszta a kép."
Prost biztos abban, hogy azonos autóban az élmezőny valamennyi versenyzője képes lenne a győzelemre. "Emiatt fordulhat elő, hogy egy újonc versenyző, akinek csak kevés tapasztalata van, győzni tud. Olyan mint PlayStation. Nézzük meg Lewis Hamiltont. Tényleg szuper versenyző? Vagy átlagos? Nehéz megmondani, mert ezeket az autókat túl könnyű irányítani." -
na jó, nyertél ;)
akkor csak sokat láttam, ekkora kis méretben meg annyira nem nagy szám, de a linken szép nagyban is meg lehet vizslatni... -
G_ArchAngel #60961 ne túlozzunk - 1 éves ez a kép:) -
legalább tudjujk milyen fórumokra mászkálsz ;)
szép lesz a 2008-as Ferrari, de ez az ARTkép minden évben felbukkan... :) -
http://uk.youtube.com/watch?v=25pIgB_HMbI&eurl=http://forum.sg.hu/listazas.php3?id=1121584643&order=reverse&index=2&azonosito=bdwteam -
-
http://uk.youtube.com/watch?v=X8weKKUTAlo&eurl=http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1121584643 -
-
végre :DD -
sőt,a tavaly elvett pontokat adják nekik visza,de az idei szezonhoz,hogy legyen egy jó évük -
szánalmas hogy kivételeznek velük,és ha nem fér el a cuccuk?vigyenek kevesebbet -
remélem a pénzt is visszaadják nekik, merthát szegényeknek biztos hiányzik vhonnan :(
ma egész este őket fogom siratni asszem -
Na elmehetnek a......., még el sem kezdődött az évad de már megy a gerinctelenség. :S -
hát ez kurva jó... -
Jobb boxot kap a McLaren
Néhány héttel ezelőtt egy finn lap arról számolt be, hogy a McLaren-Mercedes az ötödik garázst kapja az idei esztendőben (az utolsó helyett). Német lapértesülések szerint Bernie Ecclestone valóban megkegyelmezett a csapatnak, és jobb boxot adnak nekik az európai versenyhelyszíneken.
Az egyik Formula-1-es csapatfőnök a BamS-nak elmondta, hogy a McLaren felszerelései nem férnének el egy kisebb garázsban, (mint az utolsó), és ezért részesülnek különös bánásmódban.
-
a BMW-re nem is lehet szavazni ugyhogy 1 vicc :( -
Tény hogy a két élcsapat verdája a legszebb, de nekem a McLaren jobban tetszik, ugyanakkor Kimi szurkoló vagyok :) -
Én meg direkt nem arra a csapatra szavaztam akiknek drukkolok, mert nem a legszebb, mégha nekem tetszik is:), persze mivel nekik drukkolok. -
G_ArchAngel #60945 hajnalban?:) -
Azta, 2 hét és futam. De hamar elment az idő. -
Az olimpia hivatalos támogatója a ferrari...
-
G_ArchAngel #60942 Szokatlan megegyezés született az Olasz Olimpiai Bizottság és a és a maranellói autógyár között.
Ennek értelmében a következő években a saját hi-tech felszerelést használó olimpikonok számára a Ferrari segítségével fejlesztenek majd eszközöket. Így egyebek közt az olimpiákon használt csónakok, vitorlás hajók, szánkók és bobok továbbfejlesztésében is igénybe veszik a Ferrari mérnökeinek szakértelmét és eszközeit, például a kivételes, 1:1 méretarányú versenyautó-tesztelésre is alkalmas szélcsatornát. "Ha csak egy ezredrészben is hozzájárulhatnánk a hazai győzelmekhez, már megtisztelve éreznénk magunkat" - nyilatkozta Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke.
A Ferrari számára persze nem csak újabb munkát, de hatalmas reklámot is jelent, hogy az olimpiával akár csak egy lapon is említik a nevét, így áttételesen a sportkocsigyár sokkal többet nyerhet az ügyön, mint amennyit a csónakok és bobok fejlesztésére valójában költeni fog. -
WNW #60941 Fedelzeti kameratarto, antennaval vegyitve.. Amugy meg capauszony...