FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lóerõk, Költségvetés, Alkalmazottak

Renault

Auto: Renault R26
Motor: Renault RS26
Teljesitmény: 890 LE
Éves költségvetés: 240 millio Euro
Alkalmazottak: 540

McLaren

Auto: McLaren MP4-21
Motor: Mercedes FO108S
Teljesitmény: 877 LE
Éves költségvetés: 350 millio Euro
Alkalmazottak: 700

Ferrari

Auto: Ferrari 248 F1
Motor: Ferrari 056
Teljesitmény: 880 LE
Éves költségvetés: 365 millio Euro
Alkalmazottak: 700

Toyota

Auto: Toyota TF106
Motor: Toyota RVX-06
Teljesitmény: 875 LE
Éves költségvetés: 425 millio Euro
Alkalmazottak: 800

Honda

Auto: Honda RA106
Motor: Honda RA806E
Teljesitmény: 873 LE
Éves költségvetés: 400 millio Euro
Alkalmazottak: 500

Williams

Auto: Williams FW28
Motor: Cosworth CA2006 V8
Teljesitmény: 878 LE
Éves költségvetés: 210 millio Euro
Alkalmazottak: 470

Red Bull

Auto: Red Bull RB 2
Motor: Ferrari 056
Teljesitmény: 880 LE
Éves költségvetés: 215 millio Euro
Alkalmazottak: 300

BMW-Sauber

Auto: BMW F1.06
Motor: BMW P86
Teljesitmény: 877 LE
Éves költségvetés: 285 millio Euro
Alkalmazottak: 600

Midland

Auto: Midland M16
Motor: Toyota RVX-06
Teljesitmény: 875 LE
Éves költségvetés: 100 millio Euro
Alkalmazottak: 200

Toro Rosso

Auto: Toro Rosso STR1
Motor: Cosworth TJ2005 V10
Teljesitmény: 865 LE
Éves költségvetés: 105 millio Euro
Alkalmazottak: 110

Super Aguri

Auto: Super Aguri-Arrows SA106
Motor: Honda RA806E
Teljesitmény: 873 LE
Éves költségvetés: 85 millio Euro
Alkalmazottak: 80

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
ki gondolta volna?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Roolcsy

Nem lesz Schumacher-Rossi páros

Valentino Rossi
© Ferrari S.p.a.
Bár Michael Schumacher szerint a 2007-es F1-es szerepvállalás gondolatával kacérkodó MotoGP-ász, Valentino Rossi képes lehet sikeresen szerepelni a száguldó cirkuszban, a Bild címû német lapnak adott interjújában a hétszeres világbajnok kijelentette: nem lát esélyt arra, hogy valaha is csapattársak lesznek Maranellóban.

„Hogy õszinte legyek, szerintem ez teljességgel valószínûtlen.” –nyilatkozta a hétszeres világbajnok.

A 37 esztendõs Schumacher csak a szezon közben, a 248 F1 típusjelû Ferrari versenyképességének ismeretében kívánja eldönteni, hogy meghosszabbítja-e szerzõdését vagy inkább visszavonul.

Arra a kérdésre, hogy a Schumacher-Rossi páros a visszavonulása miatt nem jöhet-e létre, a német azt válaszolta: „Ennek az egésznek semmi köze nincs hozzám”

Roolcsy
Azt én is észre vettem magamon hogy elfogult voltam Schumacher-rel szemben! az elmúlt év döbbentett rá hogy nem csak a ferrarivan és nem csak Schummy! A lényeg az hogy egy hét és elkezdõdik a hajsza. Addig mindez csak találgatás , melyik autó milyen és hogy ki hova is és miért igazol!

vagy megalakul az F1 Survivor: Sato vs. mezõny😊

Lteebee
Mert a cosworth lealáz mindenkit!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Shiwo
az lesz a szép jövõre, ha Kimi Ferrariba, Alonso McLarenbe, és egyik se lesz világbajnok az új csapatánál...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lteebee
Jó a megközelítés.
Csakhogy nem tudhatod elõre, hogy megint szar lesz a ferrari csomagja.

Istencsászár
igen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
persze, de melyik roszabb ha esélyes a vb címre, tud érte harcolni és nyer 7-8.. futamot v. elmerül a középmezõnybe és várja a csodát hogy néha talán dobogra álhasson...

Punker
jogos

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

En a tavalyi feligmeddig faramuci helyzetekert,(hogy szinte a 6. futamtol taktikazhatott Alonso) a pontozasi rendszert teszem felelösse,szerintem nonszensz,hogy a gyözelemert csak 2 pontal lehet többet kapni mint a masodik helyert.
Azt mar igy külön irom le mielött felreertesek lennenek,hogy azert szerintem is Sumi egy nagyon nagyon jo pilota,csak neha a kiralysag kissebb,mint ahogy ezt a media tálalja. De inkabb nezzük mi is lesz egy het mulva.
Elöször is enmar befejeztem volna a temat,masodszor szerintebb böven objektivebb vagyok,mint azok akik egyenesen Amon-Ré Zeusz es Jupiter megtestesült földi porhüvelyenek tekintik Sumit,aki egy trabantal is VB lenne,hat nem.Masodszor,anno a Nemet a Williamshoz akart menni,de a ferrari felajanlotta neki,hogy mehet vele R.B. is,es azt amit mashol soha nem kapott volna meg,nem csak elsöszamu,hanem szinte egyetlen pilotaja lesz a csapatnak,csak ezert ment oda,de akkor mar ket eve ott volt J.T.,aki szerintem tenylegesen vilagbajnokot faragott a csapatbol,ö szerzödtette a vilagbajnok autot epito csapatot,ö talalta ki a bajnoki cimhez vezetö strategiat,az ö ötlete volt meg 2000-ben,hogy egy önnalo,csak a gumikkal foglalkozo tesztcsapat letrehozasa.Az autot vezetni kell ez teny,de mögöttes csapat nelkül nincs siker,es ez amiben messze egyedülallo a Ferrari,illetve volt,mert lehetseges,hogy valtozasok vannak lesznek. MAS, nevetseges a feltetelezes,hogy betanit valaki valakit,Az elmult tiz evben direkt nem szerzödtetek olyan pilotat aki Sumi ellenfele lett volna,persze majd most!!! El tudjuk kepzelni,hogy Montinak azt mondjak,alljon felre mert Suminak kell nyerni, nehez!
nem csak újságírók díjat kapott, alapvetõen a legfontosabb díjon kívül mindent Õ vitt...

nem is volt még ilyen, hogy a VB ne nyerejn különbözõ elismeréseket az elsõsége mellé...
persze a finnt nem hinném, hogy megnyugtatta az a tény, hogy a nemzetközi közvélemény minden tekintetben Õt tartotta 2005 pilótájának...

Lteebee
Szvsz mindegy, hogy a csapat ahol vagy második, vagy harmadik.
Tehát tavaly is verhette.

Bár kapott egy újságírók díját, szal...

Bandee1987
Aztán Laci közvetítsen, különben szanaszéjjel vágok mindenkit 😊)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
még nem: 1, még nemírta alá azt a bizonyos szerzõdést , 2, tervben van a ferka és a meki de még nem döntött... namármost ha már döntött és a ferrari idén hozza a 2005ös formát akkor Kimi verheti a fejét a falba és ott sem lesz világbajnok ha a Ferrari ragyogása már a multé, de ez elsülhet fordítva is.. majd kiderül

DJ Bee18
O.K. ment mikor jo volt a kocsi,es amikor nem?Szegeny Satot hibaztatja mindenki,de a mezönyben a Kis Nemet kedvenc sem talalja a helyet,legalabb annyi galibat okozott tavaly.

Elõbb maradj obektív megszólalás elõtt...

ON

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
hát most is az antifanok hozták föl a témát...

DJ Bee18
baszki az F1 errõl szól, a technikáról is

Lteebee
Mekkora lenne má!

Rossi kiképzi Talmácsit...😊

Punker
ferrari lehet elõre tervez, massa kell schumi mellé mert annyit tud mint bari de olcsóbb (2006), schumi "kiképzi" kimi-t (2007), kimi kiképzi rossit (2008)

aztán nem tom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szerencsétlennek bizonyítania kell idén, hogy egy közepes csapatnak kelljen jövõre, ha összeáll az álompár...

JGTC
Massaát meg lehúzzák a klotyón

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Punker
az lenne még 1 jó vicc 😊

én egyébként szétverném ezekután a túlbuzgó riporterek/újságírók fejét, ha nem igazolna sehová...

Punker
bruhaha 😊

GregSB
<#worship>

Szombat (március 11.) - 11:45 | Forma 1 - Bahreini Nagydíj - Az idõmérõ edzés közvetítése élõben

Vasárnap (március 12.) - 12:05 | Forma 1 - Bahreini Nagydíj - A futam közvetítése élõben

Retekklubb ofkorz

desigo
Már csak 8 nap <#taps><#taps>
Lteebee
Érdekes, amikor huán feltartotta az egész mezõnyt, az kb. 3 hsz-t érdemelt itt a fórumon.

Következõ versenyre az már tilos volt...

Lteebee
Amikor nem ment a kocsi, harmadik lett a Ferrari.
Biztos véletlen.

Roolcsy
Az esõ pénteken sem kímélte a Ferrarit
<2006. március 03. 19:55>

Az esõs idõjárás pénteken sem kegyelmezett a Ferrarinak az olaszországi Mugellóban, ahol Michael Schumacher mindössze 36 kört tudott megtenni a 248 F1-el. Mindeközben Fioranóban Luca Badoer összeállította a bahreini futamra szánt versenygépeket.

Michael Schumacher / 248 F1
© Ferrari S.p.a.
Pénteken Mugellóban befejezte elõszezonbeli tesztprogramját a Ferrari istálló.

A toszkán ringen a Scuderiát a zárónapon sem kímélte az idõjárás, a szakadó esõ miatt a pálya érdemi munkavégzésre alkalmatlan volt. Michael Schumacher az új aero-csomaggal szerelt 248 F1 volánja mögött 36 kört autózott és 1:30.389-es idõt produkált.

A Ferrari-gyárral átellenben húzódó fioranói tesztpályáján Luca Badoer összeállított két darab 248 F1-est, melyeket a gárda a jövõ hétvégi évadnyitó Bahreini Nagydíjon használ majd. Az utazófelszereléshez tartozó harmadik járgányt hétfõn állítja össze az olasz tesztpilóta.

Az esõs versenyeken már biztos jó lesz a Ferrari. 😊)))

O.K. ment mikor jo volt a kocsi,es amikor nem?Szegeny Satot hibaztatja mindenki,de a mezönyben a Kis Nemet kedvenc sem talalja a helyet,legalabb annyi galibat okozott tavaly.
Istencsászár
honnan tudod?...

oneal1
Zsoltika az elsõ 10 ben nem lett volna azzal a géppel sem!

!Forza Ferrari!

Kit--Kat
na ez nocomment, mennyél homokozni....
amúgy meg a csapat csapat és kész akárki vezeti a csapat nyert 6ot na mind1...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ne haragudj de azzal a technikai hatterel,(nem csak a kocsira gondolok,gumi csapattars) Zsoltika 6 ev alatt 7 bajnoki cimet szerzett volna!!
desigo
és akkor most ezt hallgatjuk 50 évig?
BuzzFuzz
ez a cikk meg éppen az ellenkezõjét állítja, különös... majd 12-én kiderül az igazság

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Kit--Kat
Szar a banán, hogy 6évig alázta a mezõnyt a Ferrari????<#nevetes2><#nevetes2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ezt a listat tudnam sorolni en is ,de utolag nincs ertelme,a Ferrari es az etika olyan mint a Roman környezetvedelem,külön külön mind a ket szonak van ertelme....
Lteebee
Ehh😞

Roolcsy
???<#wilting><#fejvakaras>

BuzzFuzz
Schumacher szerint gyenge az új Ferrari!
2006. március 3. 13:22

Bõ egy héttel az idénynyitó Bahreini Nagydíj elõtt már az utolsó simításokat végzik a Forma-1-es csapatok. A teszteredmények alapján a címvédõ Renault és a McLaren csatázhat jó eséllyel a világbajnoki címért a száguldó cirkusz idei sorozatában, a Ferrari egyelõre képtelen ütõképes versenyautót összeszerelni.

Talán még sohasem várta ennyire borúlátóan az idénykezdetet Michael Schumacher. A Ferrari hétszeres világbajnok német pilótája a hatalmas kudarcnak számító tavalyi szezon után ismét visszatérne a csúcsra, a tõle megszokott magabiztos vezetéssel utasítaná maga mögé a címvédõ Fernando Alonsót és riválisát, Kimi Räikkönent. A mugellói tesztelések azonban Schumachert is megdöbbentették, a Ferrari új motorral felszerelt, Rossa 248 F1 nevû versenyautójának teljesítménye minden elõzetes várakozást alulmúlt.

- Bár nem lehet más a célom, mint újra világbajnokságot nyerni, ezzel az autóval a dobogó közelébe sem kerülhetek
- nyilatkozta a német versenyzõ, aki õszintén reméli, hogy a mérnökök és a szerelõk csodát tesznek a Ferrarival a bahreini futam elõtt. - Hosszú és kemény idény vár ránk, kis szerencsével és folyamatos fejlesztésekkel legyõzhetjük a riválisokat.

forrás: hirado.hu

Érdekes cikk nem? De mindenesetre reálisabb, mint sok másik..

Roolcsy
Schumacher és Massa bíznak a 248 F1-ben
Én meg csak reménykedni tudok!

Lteebee
Lécci, sorold!

BuzzFuzz
"csak annyi a probléma, hogy mindig õk nyertek. De mi lett volna etikátlan? Inkább az az ellenszenves, hogy a többi csapat csak sírt, ahelyett, hogy jól dolgoztak volna..."

Nem a nyeréssel volt a gond, hanem a sok botránnyal.... légterelõ szabálytalanság, 40 pontos elõnnynél Barichello a cél elött lassítva elengedte Schumachert, szabálytalan visszatolás 2003-ban (amiért 4 pontot kapott Schumacher és ami Kimi vb címébe került).... tovább nem is sorolom