182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #61146 Most majd Bourdais megmutathatja, hogy ott mennyire tudnak vezetni - nem a mezőnyhöz, hanem a fiatal Vettelhez viszonyítva:)
(személy szerint drukkolok neki) -
Lassan ők is megtanulhatnak vezetni!:DD (Viccel)
A NASCAR gépek a v8 Supercars autói, a Champcarok, és a stb mind kipörgésgátlónélkül 800le körül vannak! Nem kell fosni, nem lesz ebből semmi.. Tudnak ezek vezetni. Csak megy a nyavajgás mert nehezebb lesz egy kicsit. -
G_ArchAngel #61144 Mondjuk Kimi is versenyzett kipörgésgátló nélkül a Sauber-rel, de mindegy, hibátlan cikk nincs... -
évek óta erre várok :) -
Roncsderbi lehet az idei Forma-1
-
G_ArchAngel #61141 (+)
Toyoták
Fisichella
Red Bull
(-)
BMW
Williams
Piquet jnr
Torro Rosso-tól és Hondától még várok valamit, mert előbbi alulteljesít, az utóbbi meglepett a középmezőnyben. -
G_ArchAngel #61140 Én firefox alatt néztem... -
Ráadásul Kimi kemény gumival futotta, Hami meg lágyon :) -
msgreg #61138 Húúú Hamilton 1másodpercet adott a mezőnynek:D, kár hogy a 2.edzésen futott ideje is 1tizeddel lasabb,mint Raikkönen 1.edzésen futott köre:D
Forza Ferrari -
Azért írtam Explorert mert FF alól nem ment... -
Dodo55 #61136 És mi van, ha tényleg altat, de arra számítottak, hogy a többiek jobban mennek majd?
-
Dodo55 #61135 Gondolom ha IE helyett simán böngészőt írtál volna, akkor annak komoly következményei lettek volna. -
G_ArchAngel #61134 a Ferrari altat 
-
:DDDDd -
G_ArchAngel #61132 rohadjatok meg, a sok becsületes angliai lakos miattatok szív, mert ezt elvileg csak angol IP-ről nézhetnénk...:) -
Aki szeretné nézni előbe nézni a szabadedzéseket másolja be az Internet Explorerbe a következő linket:
;) -
Időeltolódás? -
Bocs hogy megkérdeztem,csak a speed tv müsorfüzetében mintha későbre hoznák.Kiváncsi leszek hogy éjfélkor lesz e.:) -
#61117 -
Valaki megmondaná mikor van az 1. szabadedzés Budapesti idő szerint? -
Rai csak a 4. lesz az első altasós szabadedzésen, tuti infot hallottam:) -
sato idén is elveri alonsot,biztos forrásból tudom -.- -
arankamama #61124 hamilton lesz a 2ik
Biztos forrásbol tudom -
Szerintem is, a Force Indiánál jobbak lesznek:), Agutit verni fogják, mivel teljesen lepadlózótt az a csapat. -
22 autó küzd a dobogóért, csak nem mindenkinek sikerül.
Én a Hondát érzem sötét lónak, szerintem csak altatnak
-
DJ BP #61121 én sajnos nem vagyok ilyen optimista, de így legyen :) -
DJ BP #61120 bizonyítsátok, nagyon jó lenne -
G_ArchAngel #61119 Nagyon jó lenne, ha a dobogóért 6 autó küzdene, de szerintem Alonso és Rosberg is az elejére várható - ha nem is Ausztráliában, de 3-4. futam körül már talán...
És én a Toyotát is sötét lónak érzem... -
Az Auto, Motor und Sport magazin azt jelentette, hogy a téli tesztelések során blöffölt a BMW-Sauber csapat. Ez például abban állt, hogy a közös teszteken nagyon megtankolt autókkal futottak, vagy a valenciai privát tesztjükről szándékosan rosszabb köridőket hoztak nyilvánosságra, mint a valóság. Ezt ma Melbourne-ben a csapat vezetője, Mario Theissen is elismerte!
"Igen, ez igaz. Valenciában időmérő szimulációt futottunk. Jól sikerült. Azt kell hogy mondjam, hogy meglepett milyen jól." - mondta a német szakember. -
Versenyhétvége
Ausztrál GP
Péntek
1. edzés 00:00 - 01:30
2. edzés 04:00 - 05:30
Szombat
3. edzés 01:00 - 02:00
Kvalifikáció 04:00
Vasárnap
Verseny 05:30 -
Valaki legyen szives nézze már meg az előző irásnál bejövö oldalon hogy most mikor is kezdődik a szabadedzés,mert nem vágom. -
Itt irja hogy mikor kezdődik: itt -
És még valami a TVUplayer-rel kapcsolatban.Az "53060 wheels" keressétek és ott lehet nézni a f1 szabadedzést.Remélem örültök:) Hajrá Kimi:) -
A TVUplayer-en lehet nézni a szabadedzést pénteken 23:00 órátol. Lenne egy kérdésem.Van egy olyan hogy time zona,itt lehet váltani eastern,central,mountain,pacific lehetőségek közül.Mindegyiknél más kezdési időpontot mutat.Nekünk ugye central-ra kell tenni,mert annál a kezdést péntek 23:00 orátol irja.Ez egy amerkai tv közvetités.Innen szedhető a TVUplayer telepitője: innen -
DJ BP #61112 egy szóval nem mondta, hogy be kéne tiltani, csak megjegyezte, hogy ez előny lehet -
Legjobban az tetszik, hogy ugye a McLaren önként vállalta, hogy nem fejleszti a gumi-töltő gázokat és azok összetételét ( merthogy a Ferrari ezen adatai is hozájuk kárült tavaly), erre idén betiltották , pontosabban korlátozták a speciális gázok használatát :)))) -
sültkacsa békacombal 4 -
nem ő mondta,hogy kipörgésgátló nélkül veszélyes a forma 1?ilyennek én már nem hiszek:D -
Kíváncsi vagyok mit hallunk majd a csapatrádiókban, most, hogy az is teljesen nyílvános ! -
Jah a Trulli meg leleste h a Ferrari használ valami kipörgésgátlót, a Honda megállapította hogy van a Mekinek valami titkos szoftwere... csak ezek a hírek meg mondák tiszavirág életűek voltak, azóta senki meg nem nyikkant, csak valamit elböfögnek h mégis... mondjuk Nick nagyon ügyes h tudja mennyin mikor hogy forog a Merci motor:) a BMWes valszeg műszerekkel ott figyelik miközben Kova vagy Hami rajtgyakorol:), azonban ha van is ilyen rendszer azt terjesszék FIA elé, ha szabálytalan tiltsák be ha nem akkor a többiek is okoskodjanak.