182273
  • bardocz
    nem bírtam,és megnéztem az eredményt,szerintem Kimi bőven fel tud jönni majd pontszerző helyre,anyira talán nem szar a kocsi,aztán ott majd tud küzdeni,de nem tippelek hanyadik lesz
  • b-type
    Márpedig nagy sansszal lesz SC, Első futam-nem egyszerű rajtrács-no TC..csúszós pálya.
    Sztem kifejezetten nagy esélye van annak hogy SC lesz.
    Hamilton ott lesz ha minden oké, Kubica is esélyes...nála az lehet baj, hogy most már tudja benne van az autóban a futamgyőzelem.
    Benne van a hiba,...na meg az autó mellett a kiállások taktikáján is nagyot kell fejlődnie a Bímernek.
  • mflex #61339
    Jó pilóta Kimi semmi kétség (én is neki szurkolok),de Sumival nem kellene összehasonlítani :D
  • bardocz
    és Kimi honnan jött fel nagyon sokszor a retek mekivel(akkoriban az volt)?
  • norbi56
    ó ha tényeg így lenne;) !!!BMW SAZBER POWAAA!!!
  • Istencsászár
    Senki nem írta le, talán a dobogó meglehet neki ha lesz Sc, amugy nemsok esélye van hiszen ott van a BMW, McLaren ( ez 4 autó + Massa ), s a középmezőny eleje sem lassú.
  • msgreg
    Szerintem kár lenne már most temetni Kimi esélyeit, gondoljunk csak arra Schumacher milyen helyzetekből nyert futamokat(persze akkoriban a ferrari aranykorát élte),és Alonso is többször jött fel a mezőny végéről!
    Majd holnap meglátjuk:D
  • Istencsászár
    Tegnapi tippem másik topikba Hami, Massa, Kova volt kvalira majdem bejött:)

Holnapra

1, Hami
    2, Kova
    3, Massa
    és a BMW
  • Dodo55
    Ja, bocs, csak enyhén részeg voltam :)
  • G_ArchAngel #61332
    Tippem:
    1., Kubica
    2., Kovalainen
    3., Hamilton
    4., Heidfeld
    5., Massa
    6., Räikkönen
    7., Rosberg
    8., Alonso
  • djfuge
    Kimi drukker vagyok,de félek hogy lefutott ez a verseny már:(
    Tipp: 1.Hami 2. Hekki 3.Massa talán 5-6 Kimi:(
    Egy SC megmentené a versenyt,kéne beszélni Satoval hogy csináljon valamit a pályán:)
  • Bandee1987
    Hát, nem lenne rossz,ha hozzánk csatlakozna, szimpatikus gyerök :)
  • BaliBoy
    Yess. Ez a Vettel srác nagyon szimpatikus.
  • G_ArchAngel #61328
    Rajtrács (Glock - 19.)
  • G_ArchAngel #61327
    A német Sport Bild értesülései szerint a Toro Rossóval a szombati napon a kilencedik rajtpozíciót megszerző Sebastian Vettel nagy tiszteletnek örvend a Ferrari háza táján.

A lap úgy értesült, hogy amennyiben a 2008-as szezon során a maranellói gárda valamelyik versenyzője nem tudna rajthoz állni különféle okok miatt, a csapat "kölcsön kérné" a fiatal pilótát jelenlegi munkaadójától, a Toro Rossótól, mely istállónak nem mellékesen a Ferrari szállítja a motorokat.

A lap ezen kívül tudni véli, hogy a BMW-Sauber a 2010-es szezonra opcióval rendelkezik Sebastian Vettelre.
  • gercse
    akkor 5 helyes büntetés nem várható? (remélem nem)
  • Istencsászár
    Jó kis edzés volt, érdekes h a Ferrari koppant a legnagyobbat akik a leg magabiztosabbak voltak, akik meg a leg szerényebbek ott vannak a első sorba, a Meki meg tudta hozni azt amit tavaly. Alonso meg örülhet h pontokat szerez, Piquet meg még marha távol van attól hogy a Spanyolt bedarálja mint ahogy hangoztatták az ellendrukkerek, de ez várható volt.
  • G_ArchAngel #61324
    poor Kimi, Nakajima mögül rajtol:CCC
  • mflex #61323
    na az lenne valami :DD
  • desigo
    ez csak az időmérő volt
    holnap nem hibázhatsz ekkorát xD
  • mflex #61321
    Mármint arra értettem, hogy soha nem aludtam még el az f1-t :DDDD
  • mflex #61320
    :( köszi :)
  • bordy
    soha? biztos ez biztos ez? XD
  • desigo
    A box bejárata előtt lelassult majd megállt az autója.
    A szerelők betolták,hogy folytassa de ez tilos mert az még pályának minősül ezért bannolták.
  • mflex #61317
    Hali!

Bocs,de mi történt Kimivel?
    (most ébredtem fel,na ilyen sem volt még soha)

Thanks...
  • G_ArchAngel #61316
    Glock-ot már hátra is sorolták:(
  • DJ BP
    Toyota tavaly nemigen volt a középmezőny elején :D
  • laca133
    Jó volt látni, hogy így szenvednek a kipörgésgátló nélkül. Azt hiszem új favoritom lett Kubica a vezetési stílusát nézve. Kubicának nagyon bejött ez a kipörgés gátló nélküli dolog. :D Ha holnap is ilyen esemény dús futam lesz akkor megéri felkelni reggel 5-kor :D
  • Punker
    öregszünk, felébredtem 3:45 körül bekapcsoltam a tv-t az a 2 barom olyan hülyeségeket beszélt hogy rögtön visszaaludtam lemaradtam az első harmadról én is.
  • bujcsik555
    Én Piquet-töl és Bourdais-tol többet vártam volna egy kicsit, de mejd a futamon bizonyíthatják hogy nem csak a nevük a nagy. Itt leginkább Nelson-ra gondolok. Glock viszont szerintem jobban teljesitett a vártnál. Kimi-vel remélem minden rendben lesz. Massatol én személy szerint többet vártam volna. Alonso-t kicsit sajnálom az autoja képességei miatt, igaz sose kedveltem. A BMW-k végre odaértek az élmezönybe, idén akár a vb-ben is versenybe lehetnek. A McLaren-ek gyorsak, föleg Lewis, de anyit nemlátok az autoban hogy sima versenye, éve legyen. A Toyotak és a Williams-ek hozzál a tavalyi, középmezöny eleji helyeket. A Red Bull és a Toro Rosso is odaérhet a pontszerzökhöz. A Honda ugyan jobb mint tavaly, de szerintem egy sima versenyen nem igazán érnek oda a pontszerzöre.

Igy "röviden" én ezt látom az idöméröböl,de a hoszutávu telsenyitménymég sokat változtathat az eröviszonyokon.
  • bordy
    kimi alapból adja az izgalmat hogy mikor krepál be alatta a technika, tökk mind1 hol van. :D
  • DJ BP
    na jó verseny lesz
    BMW
    + Kimi hátulról adja majd az izgalmakat
  • G_ArchAngel #61309
    Kedveltem ezt a Lewis gyereket, de kezd MS-hez felnőni az arcának a mérete, csakhát a németnek addigra volt 3 VB-je - jó lenne, ha bukná a VB címet idén is, pl. a BMW-vel szemben, talán visszatalálna 2007 éveleji önmagához...
  • madmanic
  • G_ArchAngel #61307
    Majdnem ugyanez, itv-n volt előtte egy magazinműsor, azon jól elaludtam, mire felkeltem "hová tűnt Kimi Räikkönen?" damon-i kérdés hagyta el sörtől kiszáradt ajkaimat:)))
  • madmanic
    megnéztem az időmérőt, lefeküdtem, majd 6 kor felriadtam, ránéztem az órára, hogy a qrva anyámat elaludtam a futamot..

beletellt vagy két percbe míg rájöttem hogy még csak szombat van...
  • madmanic
    hát úgy nagyon semmit...

többet vártam tőle
  • SzocsA
    Piquet mit csinált?
  • madmanic
  • arankamama
    juppiiii :D