182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #61380 ja, csak Kimi megint technikai hibák miatt vesztett pontokat, míg Hamilton vezetői hiba miatt a mezőny legjobb Ferrarijával - na, ez a nemmindegy -
Kimi már régóta az F1-ben van, Hamilton pedig...tavaly is majdnem összehozta amit Kimi csak sok idő után:) -
ezt cáfolnám.hülyeségeket beszélsz.te egyszerűen csak nem vagy Kimi rajongó. -
"Messze neki van a legjobb vezetési képessége"
ezt cáfolnám.hülyeségeket beszélsz.te egyszerűen csaK Kimi rajongó vagy. -
madmanic #61376 ezt az időmérő eredmények teljes ismeretében állítod gondolom....
bár ha a többi előtte lévő versenyzőt tekintjük a külső tényetőnek akkor igazad van
-
nem tavalyr gonlok,amikor még a ferrari mindent szarráalázott,a meki majdnem olyan gyors votl csak szar,és volt még aszem 1 vagy 2 csapat ami tudott valamit nyújtani,jóval nagyobb csaták voltak mint most,és többe küzdöttek pontszerzésért -
Hú ember, mivan ha első 3 hely valamelyike közül rajtolna, lekörözi a 2. helyezettet is??:)))) Hogy ki a legjobb az egy dolog, csak jó autó kell és Kubica is ugy megy mint a meszes... Hamilton meg első számú esélyes akárhogy is próbánánk tagadni. -
valaki mondjon plz egy online streamet,amin nézhetem majd előben,ugyanis tv-n nem tudom majd nézni -
Dodo55 #61372 Nem volt az olyan szar, csak Alonsonak már szerződése volt, talán korábban, mint amiről tudunk, és féltek, hogy Kimi vinné a VB címet a Ferrarihoz. -
G_ArchAngel #61372 Örülök, hogy optimista vagy - Kiminek drukkolok, de ha az első boxkiállásig nem lesz 10-en belül, akkor esélyelen... -
pont ezért ócskaszar,az számomra szar,ami minden 2. versenyen elfüstöl,ha nem akkor spontán leszakad a futóműve -
Dodo55 #61370 Ha külső tényezők nem szólnak bele, akkor Kimi nyer.
Messze neki van a legjobb vezetési képessége, ami most remélhetőleg a kipörgésgátló hiánya miatt erősen érződni fog. És az autója is a leggyorsabb. -
G_ArchAngel #61369 ???
az ócskaszar McLaren a mezőny kiemelkedően leggyorsabb autója volt - ha bírta... -
Számolj már utána 2 BMW, 2 McLaren, 1 Massa... a dobogó pedig 3 helyes. Az lehet h átfog gázolni a mezőnyön hisz ez a 3 élcsapat 1 mpvel jobb időt ment a kvalin amikor kimentek a pályára mint a többiek, az egy dolog h náluk gyorsabb. -
HUmanHunter #61367 énis vmi hasonlót tippelnék :) -
És sztem az sem mellékes, hogy az első 10 közül Massa futotta a legkevesebb kört (12). A Q3-ban pl. ő csak 1x ment gyors kört. -
Kimi hányszor jött fel ócskaszar mclarennel utolsó helyről 2.-3. helyre?simán van esélye -
ne feledd, tavaly is bénáztak időmérőn és a verseny tempóban mégis jobbak voltak általában hosszabb távon. lehet most is az lesz, de lehet hogy nem.
sc az tuti lesz szerintem. -
ennyire azért nem írnám le a ferrarit -
Jól van, majd meglátjuk kinek jön be a tippje. ;) -
Azt nem tudom ki fog kiesni ennyirenem vagyok highskill szakértő, de hogy Massa olyan távol van a győzelemtől mint Kimi az biztos... Merci, BMW csata lesz, Massa max felkúszhat a 3. helyre, de akár Kimi is. -
G_ArchAngel #61360 Tipp:
legalább 3an elalszanak a topicból xD -
Jah, Hami és Kubi kicsinálják 1mást. Nem feltétlenül esnek ki, de nem lesznek benne az első 3-ban. -
Tipp:
1. Massa
2. Heidfeld
3. Kova -
Tippem:
1.Hamilton
2.Raikonnen
3.Kubica -
félreértések elkerülése miatt én a helyesírásra gondoltam, de így utólag lehet, hogy szándékos volt és egy másik értelmet is nyert a hozzászólásom:) -
WNW #61355 Szerintem tobbet fognak.. Meg bejon a szelarnyek is a kanyarokba, erdekes lesz.. Kiporgesgatloval is nehez volt valaki mogott menni, most szerintem meg rosszabb lesz... -
biztos mindenki 10 körre van tankolva kimi előtt,azért az ilyen scifiket nem kéne erőltetni ;) és az se biztos,hogy lesz sc,bár úgy tünik,de lehet versenyre lenyugodnak,és nem fognak anyit csúszkálni -
WNW #61353 No de ez egy vilagbajnok csapat (es ez nem 100 eve volt), es egy vilagbajnok uldogel az ulesben, aki az egyik tavalyi legjobb csapattol jott at, es siman verik oket... Az emlitet csapatok el-el kaptak a gyariakat, de most igy elsore eleg nagynak tunik a kulonbseg... Persze meglatjuk... -
Mit gondoltok,Kiminek megtankolták a ferkát?Remélem igen,mert SC biztos lesz,és ha mindenki kimenne mondjuk 10 körön belül tankolni,akkor az élre állhatna. De jo lenne!!! -
az "éles" bevetés előtti tesztekre gondoltam, a többi a szokásos Kimi-s pechszéria, ami a végére alábbhagy, mint tavaly(remélem...) -
G_ArchAngel #61350 nekem úgy tűnt, hogy a pénteki 2. és a szombati szabadedzésen elég sok gondja volt...:( -
9. legjobb kört mente első etapban,szerintem volt nála szarabb is...
amúgy végre nem sínautózás van,Kubica hatalmasat ment utolsó körében,csak néztem,ahogy padlógázon keresztbe kijött onnan,szerintem ha az nincs roszabb kört megy,nem jobbat -
"Idén egyelőre Kimi az egyik leggyengébb, Ferrari motor előtt ülő pilóta:)"
ez a reggeli időmérőn jött így le? mert a teszteken még nem volt sok gondja sem a köridőkkel, sem az autóval.
várjuk ki, mi lesz a versenyen, illetve a további futamokon! -
G_ArchAngel #61347 Tavaly Hondát verte az Aguri, Williams a Toyotát...
Idén egyelőre Kimi az egyik leggyengébb, Ferrari motor előtt ülő pilóta:) -
"leg magabiztosabbak", "leg szerényebbek"? 
bocs, de ez nagyon szemet szúrt
-
WNW #61346 Azert az, hogy a Renault motoros Red Bull kacagva veri a gyari Renault csapatot, ego... -
Nem gond! Akkor megbocsájtjuk:DD -
-
Szerintem nem lesz baj azzal, tavaly is ha ott voltak akkor ott voltak végig, s utolsó etapban is tudtak tapadni vagy harcolni nem maradtak vissza a boxok után... esélyük megvan egy kiváló eredményre.