182273
  • BaliBoy
    Na Massa már nem nagyon lesz első. :((
  • Punker
    jó kis idény lesz ez
  • bardocz
    hova tünt massa?
  • bordy
    mondjam még? XD
  • Punker
    jó rajt :)
  • bordy
    na akkor jöjjön az sc :P
  • bardocz
    Apu kezdődik!!!
  • bujcsik555
    Nem Palik lesz?????????
  • bujcsik555
    Én akartam aludni, de csak fél orát sikerült, utána felébredtem és az orát néztem percenként :D
  • Punker
    hát én egész éjjel beteg voltam, 3 körül aludtam el mikor bevettem a gyógyszert, most 5-ko rcsipog az óra 5:01-ko rbekapcsolom a tv-t csak sípolás olyat káromkodtam, de most már van adás :)
  • N o N a m e
    én sem, egész éjjel FarCry-oztam :)
  • bardocz
    livescorehunter.com-nál mondjatok valami jobb minőségű online adástr plz:D
  • cement
    KELÉS (nem is feküdt le :D)
  • N o N a m e
    Jó reggelt minden F1 rajongónak! :)
  • Dodo55
    Na még 1 óra.
  • Dodo55
    Viszont úgy látom maga a futam kezdődik már 5:30-kor, tehát elméletileg nem is lesz előtte műsor. Vagy csak a port.hu írta el, és valójában már 4-kor kezdődik.
  • bordy
    5:30-kor lesz. azért hogy ne kelljen olyan korán kellni miatta, így nagyobb lesz lehet a nézetsége. és ha igen akkor jövőre még későbbre teszik. 6:30 vagy 7:30-ra már ha belemegy eccleston, mertő éjszakait akar hogy itt europában délután tudják nézni az meberek a nézzetség miatt.
  • karajjj
    na most pontosan mikoris lesz? mert az rtl klub oldalán is 5:30-re írják a kezdést és 7:30-kor már vége..
  • Dodo55
    Valamit elszámoltál, még 5 óra.
    Vagy a port.hu írja szarul, ami meglehet, mert 5:30 írja, az időmérő meg 3:40-kor kezdődött, miért lenne 2 óra eltérés az időmérő és a verseny között?
  • b-type
    Mint Monaco pl?
    ..na meg Kimi nem is az első idényét csapatta az F1-ben.
  • bardocz
    amúgy Kimi csúszkált valamit időmérőn,mert én nem láttam,és ha tényleg nem csúszkált ez gumi szempontból nagy előnyt jelenthet többiekkel szemben
  • Bandee1987
    Ja...monnyuk aludni is kéne :)
  • G_ArchAngel #61397
    már csak 5 órát kell kibírni...
  • SzocsA
    de massa csak 1 mért kört ment!
    szerintem most nagyon összeért a mezőny a kipörgésgátló kikapcsolásával kubica még nyerhet akár vagy akárki a középmezőnyből egy hiba és vége aminek most nagyobb a valószínűsége!
  • bardocz
    hát jah:D sajnűlom,mert nagyon jót ent szerintem,aztán versenyen hogy szerepel majd,meglátjuk:)
  • bordy
    már csak emiatt is emlékezetes lesz neki :)
  • bardocz
    szegény srác baszki :-D élete legemlékezetesebb versenye lett volna,amit rögtön 9. helyről kezd,erre megszopatják szerencsétlent:S
  • passatgt
    sok béna
  • N o N a m e
    Jól kezdődik az első éve az F1-ben Timo Glocknak..

A váltócseréért járó öt rajthelyes büntetésen kívül további öt pozícióval sorolják hátrébb a Toyota versenyzőjét, Timo Glockot.

A német pilóta Mark Webbert tartotta fel az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén, így kiválónak mondható, eredetileg a kilencedik rajtpozíciót érő köridejével mindössze a 19. kockából várhatja a piros lámpák kialvását.

A sportfelügyelők Timo Glock mellett kérdőre vonták még Trullit, Rosberget, Fisichellát és Buttont is, mivel legjobb köridejüket a sárga zászló hatálya alatt érték el. Ők azonban figyelmeztetéssel megúszták az esetet.
  • broman191
    kábé'
  • bardocz
    Kubica meg V8 supercarsba,ott kanyarodnak félig füvön izomautó módon:D
  • broman191
    Hami ha megunja az F1-et akkor mehet driftelni:D
  • Alexease
    Formula1 2008 Australia Qual "osszefoglalo":)
  • G_ArchAngel #61386
    amiről azt nyilatkozta, hogy rossz gombot nyomott meg?
    végülis Te jobban tudhatod, mint Ő...:)))
  • NaNoKuTyA
    szerintem is a legjobb, de ez nyilván szubjektív...elférne a versenynaptárban 3-4 verseny, amin egyen autóval mennének, legalább tisztán látnánk...lehet vettel mindenkit alázna!:)
  • Istencsászár
    Persze és a brazil tuti vb váltó malőr nem technikai probléma volt... azon kívül hoy ő is hibázot, mert miért ne senki sem tökéletes, neki is közbeszolt a technika a defektekről meg nem is beszélve.
  • minimize
  • passatgt
    honnan szedsz ennyi összeesküvés elméletet?:D
  • bardocz
  • G_ArchAngel #61380
    ja, csak Kimi megint technikai hibák miatt vesztett pontokat, míg Hamilton vezetői hiba miatt a mezőny legjobb Ferrarijával - na, ez a nemmindegy