FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Alonso simán megnyerte volna ha lett volna még 180-200 kör
Magnum PI
Miért kellett volna? Azért egy kis kerék-kerék kontakt miatt ne büntetgessenek már rögtön. Valamint éppen RAI is megtehete volna hogy nem zárja le az ívet. Szerintem tisztességes csata volt. Viszont előtte RAI folyamatosan kiszélesítve kanyarodott amit én büntetnék, ha már a sóder nincs divatba.

nem sok versenyen, de kozvetitettek egyutt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rita79
Wéber volt együtt Palikkal is? Azt hittem csak ezzel a dilettáns Szujóval kezdte a közvetítési pályafutását.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Amikor nezem vissza a regi versenyeket, hallgatom a Murray Walker es Martin Brundle kozvetiteseket, Murray, az, aki mindenen meghokkent, aki elmenybol kommentalt, mig Brundle volt a szakerto, aki ugyebar 13 evnyi tapasztalattal a hata mogott magyarazatot adott az esemenyekre mi miert tortent...isteniek kiegeszitettek egymast...Palik es Weber kettose volt hasonlo ok ketten jok voltak, de Gyulam sosem volt oda valo

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

adam46
Nem láttam a futamot, de Maxi ezért a lökésért gondolom nem kapott semmit. 😄
lac coo
Milyen gyonyoruen lassitott mindenkit Hamilton, mig Bottas visszaer ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HTS s3rg1nh00
minden csapat minden versenyzője ilyen,csak nem mindet játsszák vissza a közvetítésben.a tegnapi RB vita tökéletes példa erre-a legkisebb dolgot is igyekszenek kihasználni egymás ellen,ettől ők a világ legjobbjai (leszámítva a fizetősöket 😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RatBaG
nyugi van, fanboy. én nem csak erről a futamról beszélek, hanem általánosságban.

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Jó verseny volt. Kettős Ferrari dobogó. <#banplz>

Verstappen Bottas elé került. Hát erre nemigen számított senki, asszem. Mercedes szigorú műszaki ellenőrzés időszak következik.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Jó ez a merci fejlesztés, ilyen legyen a többi futam is 😄
Count Adyn
Ferrari nem cserélte ki Vettelt és Kimit? Hova kerültem pár honap kihagyás utan?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Neked meg csak egy mód van: azt látsz amit akarsz. A csapat elkúrta a vezetését. De nem hiszem, hogy sokat fognak ezen veszekedni, mert 2 másik tényező sokkal fontosabb volt.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

RatBaG
hamiltonon kb két üzemmód van. vagy első helyen sétakocsikázik, senkitől sem zavartatva, vagy nem első, és akkor folyamatosan sír a szája a rádión, mint aki totál el van veszve.

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Csak szerintem gáz, hogy már megint a Pirelli lottó dönti el a sorrendet?
Szokás szerint megint halvány sejtésük nem volt mit bír a saját penészes termékük.
Ez nem a Mercedes versenye. Hamiltonnak nyilván ki kell állni még egyszer. Vagyis az elcseszett VSC nélkül sem győzött volna.

PLaci
Hopp, ez most Red Bull 1-2 -nek néz ki. 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Ehhhhh..... hol volt a pályán Hamilton, amikor a VSC aktiválódott? 😮

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
előző futamot se vártam, egy 0 is volt

a mostanival is így vagyok
allock
már csak Dominic Toretto kellett volna oda <#hehe>

#hhwnd

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem ezzel kompenzálják a túl enyhe Bottasnak nekimenés miatti büntetést. Kicsit lassú a felfogásuk, tudjuk már <#confused>

AnuluWork
Lehet, hogy ő jár jól. 😊 Verstappen mögé megy. A hülye pálya miatt itt folyamatos esély van durva rajtbalesetre. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Azért ezt te sem gondoltad komolyan...(Remélem) 😄
A 919-es idő odabasz keményen!
Spa-ban is ez a kocsi "robbantott" ?
Mondjuk szégyen,hogy egy pályagép elkap egy F1-est,de szerencsére ezt nem nekem kell kidumálnom...
mcmoha

Ricci igen halovány volt ma. És még sikerült összeakaszkodni Max-szal is - amit mutattak képben és rádiózás hangban a vége után.
Talán az átigazolás nyomasztja - kezdi belátni, hogy a Mercedesből nem lesz semmi egyhamar ?

mcmoha

Ok, most újranézem ötödszörre úgy, hogy rázom a fejemet végig, plusz a 250 kmh feletti kanyarokban feszítem a nyakamat...
Azért elég érthetetlen, hogy semmit sem korrigáltak a gyilkos túl magas kerékvetőkön - a 2 évvel ezelőtti maszakr után. Charlie Whiting-nak ez jó, mit törje a fejét lényegtelen dolgokon, miközben azon agyal már hetek óta, hogyan megoldani a pontos leintést <#banplz>

szabii98
Ez a Porsche kicsit durvább annál a Toyotánál ami megnyerte a Le Manst. Gyakorlatilag egy LMP regulációs autó, szteroidokon.

I met God. She's black

benőmenő
Attól azért még messze vagyunk. <#nezze>
Sippie
atomdurva... mint valami playstation játék 😄
desigo
A végén az egyenesben 370-nél szinte kérte,hogy dobjon egy nyolcadikat...
Eddig azt hittem,hogy ezek a 6-7 perces idők már jók.
A LeMans győztes Toyota TS050 Hybrid és egy Tesla Roadster milyen időt menne itt?
Nordschleife lap timeson a nyolcadik helyen egy Prodrive Subaru WRX STI van <#guluszem1>
__Jacek__
OMG! anyám az a boostal való kigyorsítás😄D Timo Bernhard <#banplz>

LOL ui: "A Porsche 919-esben egyébként több is lehet ennél, mivel a részidők közül a legjobbakat összeszedve állítólag 4:51 adódott volna"
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.06.29. 19:32:07
mcmoha
<#csodalk>

mcmoha

RatBaG
szent szar...

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

nagyon tetszik ez a pálya <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Péntek: mindkettő szabadadzés az M4-en. Lássuk, milyenek az új Merci fejlesztések.
11 és 15h .

mcmoha

benőmenő
Soha nem értem, akik Palikot sírják vissza. Oké, emlékezetes, ahogy fejhangon üvöltött, de a Wéber-Szujó páros a legszínvonalasabb mióta itthon adják a versenyeket.
Ahogy nézem az összeállítást és az egyenes végén full egyértelmű, hogy fékerő eloszlást állít Massa, erre beröfögi Palik, hogy "namost mindent rátekert a 'zautóra-E!" <#wow3>
Nekem ez valahogy nem hiányzik.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.06.26. 11:26:51
Alexease
Nekem ez a hang kellene (1.5 literes, kompresszoros)😄
Isten ments, az a szakmaiatlanság, amit ott ő/ők előadtak az abszolút nem hiányzik. Szujót én sem kedvelem, nem egy jó sportriporter de Palik meg Gyulámnál a mostani felállás mérföldekkel jobb. Mikor azt mondták, hogy azért szólnak a mérnökök a pilótáknak, hogy verseny leintése után szedjenek fel egy kis gumitörmeléket, hogy majd a Bridgestone emberei kielemzik azt, na az aztán csúcs volt és jól példázza mekkora szakmai hozzá nem értés ment ott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.06.26. 09:50:53

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alexease
Ezek is jo videok, regen elkepzelhetetlen volt.
https://www.youtube.com/watch?v=9ghWVJHTwuI