FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Per Aspera Ad Inferi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
Per Aspera Ad Inferi.
Szokás szerint megint halvány sejtésük nem volt mit bír a saját penészes termékük.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A 919-es idő odabasz keményen!
Spa-ban is ez a kocsi "robbantott" ?
Mondjuk szégyen,hogy egy pályagép elkap egy F1-est,de szerencsére ezt nem nekem kell kidumálnom...
Talán az átigazolás nyomasztja - kezdi belátni, hogy a Mercedesből nem lesz semmi egyhamar ?
I met God. She's black
Eddig azt hittem,hogy ezek a 6-7 perces idők már jók.
A LeMans győztes Toyota TS050 Hybrid és egy Tesla Roadster milyen időt menne itt?
Nordschleife lap timeson a nyolcadik helyen egy Prodrive Subaru WRX STI van <#guluszem1>#guluszem1>
LOL ui: "A Porsche 919-esben egyébként több is lehet ennél, mivel a részidők közül a legjobbakat összeszedve állítólag 4:51 adódott volna"
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.06.29. 19:32:07
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
11 és 15h .
Ahogy nézem az összeállítást és az egyenes végén full egyértelmű, hogy fékerő eloszlást állít Massa, erre beröfögi Palik, hogy "namost mindent rátekert a 'zautóra-E!" <#wow3>#wow3>
Nekem ez valahogy nem hiányzik.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.06.26. 11:26:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.06.26. 09:50:53
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
https://www.youtube.com/watch?v=9ghWVJHTwuI