182114
  • mcmoha
  • mcmoha
  • Alexease
    A nemet (talan eredeti) hir alapjan ez csak az alkatreszekre vonatkozik. Pl. egy pentek reggel atvett szarnnyal kell majd futni az idomeron es a versenyen is, de a teszteken hasznalhatnak mast is. Jelenleg a 3 teszten ossze-vissza cserelgethetik pl. a szarnyakat es egyebeket, es azzal "veglegesitik" az autot, amivel a legjobbnak latjat. Igy az aktualis versenyre teszteles megszunne.

Az auto beallitas az mas, azt az idomero elott kell leadni, az marad.
  • b-type
    Ez kötélhúzás ami most megy, és amit kiengednek a médiának az általában céllal teszik, lehet rajta fellázadni meg hülyézni, de az egész egy 'húzd meg ereszd el' játék, azt nagyjából sejteni lehet hogy a csapatokat nem könnyű bármire is rávenni, úgy általában sem..még pozitív dolgokban sem, mert ne egyformán legyen pozitív...ha lehet akkor az egyiknek pozitívabb.
    Ez pedig ami most megy egy cseppet sem egyszerű kötélhúzás, költségplafont hozni nem egyszerű döntés, sok munkahelyet érinthet, nem csak néző szempontok játszanak, de ugyanakkor mégis kell. a szabványosítás detto...mennek koncok és lényegi dolgok a közösbe és megy a játék.
    A lényeg hogy a végén mi lesz, és azt nem most fogjuk megtudni, ez kb. egy autóvásárlásnál az a rész amikor az autó alját vizslatod, de úgy egészében meg akarod venni a kocsit, csak hát...olcsóbban,
  • Magnum PI
    A következő az lesz hogy 6 futamot ugyanazzal a beállítással kell lenyomni ;)
  • gpFan
    WTF ?
    Az Idiocrácia már nagyban itt van ... Nem lehet változtatni a beállításokon majd az első pályára menéstől ? Ezek az amerikaiak mind ágykárosultak lettek a sok drogtól ?
    És ki lesz a legjobb - akinek a legjobb szimulátora lesz - ami megint pénz kérdés főleg. Kiváncsi vagyok mit mondanak a versenyzők ... Valami olyasmit hogy: Formula E, vagy karosszék ...
    Nem volt elég az a néhány évvel ezelőtti kvali blamázs. Aki lutrit akar menjen a lottózóba.
  • mcmoha
    Benéztem vaze.
  • gpFan
    Hamiltonnak lesz bőven gumija a versenyre, úgy néz ki. Talán még valami nagyon puhány taktikát is kipróbálnak
  • Alexease
    https://www.facebook.com/pg/Formula1/posts/
  • Alexease
  • gpFan
    FP2-őt kérünk, please !
  • mcmoha
  • adam46
    Eleg szanalom már ez a sok rinya.
  • Magnum PI
    Annyi remény van hogy a Ferka meg a RB nem ment lágyon csak közepesen. Szóval az az 1mp simán lehet a gumi csak.
  • Magnum PI
    Nem tudom mi ez a fétis most a Mercinél, hogy minden futam előtt elmondják mennyivel erősebb a Ferrari :(.
  • mcmoha
  • SzocsA
    Bottas: Hiába az új motor, a Ferrari gyorsabb az egyenesekben
    Hahahaha

Hamilton az élen az első kanadai edzésen
    1 másodperces előnyük van úgy, hogy 50% mennek, időmérőre meglesz a két másodperc is a fejlesztéseknek köszönhetően!
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.06.07. 17:47:45
  • adam46
    Mobilról egy élmény volt. :D
  • pr3cious
    Felőlem még ennél is rosszabb lehetne akkor is érdekelne, nem egy borulásos jeleneten fogja meghatározni a filmet. Most néztem a HBO Chernobylt és a robbanásos jelent elég gyenge volt de mégis sikerült a célt elérni vele így nem volt probléma, bemutatta amit kellett, felesleges szőrszált hasogatni ilyenek miatt.
  • ToxiMaxi
    Engem az szokott a legjobban zavarni, amikor fakóbb, szürkébb a CGI, akkor egyből kibukik, itt is ez a probléma, hogy a fények, színek és a tükröződés nincs rendben. Persze a megvalósítása nehéz, csak vannak olyan filmek, amik magasra teszik a lécet.

De beszéljünk inkább az F1-röl. :)
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.06.05. 10:46:14
  • maffioso
    Ez rendben is van. Lehet csak nekem van "bot-szemem" a cgi-hoz, mert kevesebb alkalommal veri ki a biztosítékot nálam.
  • Magnum PI
    Hirtelen meg nem mondom kik de van egy CGI csapat ami filmeket elemez ki, hogy mi miért nem lettek vagy miért is lettek igazán realisztikusak. Ők mondták hogy általában nagyon apró részletek múlik a dolog amit néha nagyon nehéz jól megcsinálni. Ebben az esetben a fizika és a fények is kritikusak és a kettő együtt mindig kihívás. Szóval nem feltétlen a pénz volt a gond.

Azonban ez inkább tűnik egy Ford filmnek mint egy Ford vs. Ferrarinak
  • HTS s3rg1nh00
    köszi,mivel tvm nincs online meg még nem rakták ki,nem tudtam.de legalább este 8-as rajt van,addigra csak kiszenvedek magamból 54km futást
  • gpFan
    Foci mindenek előtt, még ha női is - amit nem tudom mennyien néznek egyáltalán.
  • Alexease
    A Dunan lesz az elo, mert az M4-en valami "nemzeti sportunk" lesz;D
  • HTS s3rg1nh00
    bedobok egy új témát.
    mit szóltok hozzá,hogy az m4sport nem adja élőben sem az időmérőt,sem a futamot?ugye kanada -6 óra,mondom megnézem mikorra kell hazaérnem (futóversenyen leszek vasárnap),erre ezt találtam a médiaklikken...
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20190604v00q4htuu.jpeg
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2019.06.04. 18:44:08
  • gpFan
    Amit én írtam, nem erre a készülő filmre vonatkozik. Meg sem néztem a trailert, és nem is fogom.
  • repvez
    hogy jön ide a HAAS? A filmesek változtattak a terveken.De remélem azért legalább a történet fedi majd a valóságot és a CGI-on is javitanak, hamár ilyen nagy nevek is szerepelnek benne.
  • gpFan
    Mi a fene bajod van neked az great amcsikkal ? Hát a Haas a legjobb csapat - kis betúkkel: a középmezőnyben. Még kisebb betűkkel: igaz, 80%-a Ferrari, de kit érdekelnek a részletek. Donald a legokosabb, aki mindig győz !
    Eszembe juttattátok azt a gagya Silvester Stallone filmet ... mi is a címe ? Fuck, el kell mennem az IMDB-re ... Driven, 4.6 a 10-ből az értékelése ... Agyatlanság, csak annyira emlékszem hogy valami F1 féle autót elszabadított a város közepén este, és száguldott vele a forgalomban. Persze, el sem indult volna, először is .... Ez kell a szuperhős és Zombie agymosott imádóknak. Minél butább, annál könnyebben manipulálható polgár lesz. És, ez megy Trump iker testvére országában is ....
  • ToxiMaxi
    Nem divat, csak azt nem értem, hogy egy AAA filmben, miért a CGI az, amin spórolnak. Rengeteg jó CGI-al rendelkező film van és számos filmben nagyon jól keverik a tényleges jelenetekkel, amire a legjobb példa a Mad Max.
  • ToxiMaxi
    Arra gondoltam én is. Az nagyon gagyi volt.
  • maffioso
    Divat utálni.
  • repvez
    Azért érdekes, hogy a Ferrari életéről akartak filmet forgatni , de a végeredményt inkább megváltoztatták az Amcsik a legjobbak a világon mindenbe filmre, ahogy szokták.
  • Magnum PI
    CGI: a nagy borulásos jeleneten kívül sehol semmi problémát nem láttam vele.
  • ToxiMaxi
    Érdekes film, biztosan megnézem de a CGI borzalmas, remélhetőleg a véglegesben jobb lesz.
  • RatBaG #170040
  • allock #170039
  • pr3cious
    A pitlimitert nyomta be XD
  • gpFan
    Ez gondolom Hamiltonra vonatkozott, bár első pillanatra Vettelre gondoltam - mivel az ő tavalyi hibái nyilván nyomás alatt történtek.
    Na de igen, ott a 'zöldfülű' . Volt is abból akadó hiba, abban a szezonban, gondolom, de nemigen néztem egy versenyt sem akkor.
    De talán meg kéne nézni azt az utolsó versenyt, fenn van a Net-en ...
    Egyszerűen elvesztette a motorerőt, és érdekes módon az vissza jött, pont amikor lemaradt annyira, hogy a VB címről is lemaradjon.
  • pr3cious
    És mivan akkor ha tényleg annyira zöldfülü volt és nyomás alatt hibázott?