182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egyébként félretéve mást, szép az új safety car. De ha már mercinek kell lennie miért nem valami "durvábbat" használnak? Ami birná a körözgetést szép sebességgel. (lehet hogy ebben idényben kelleni fog :) Mondjuk egy SLR-t vagy egy CLK-GTR-t. Mondjuk ez utóbbi igen drága, de hát ez itt a forma 1 nem? :) Egyébként vonatkozik valami szabály az SC-re? Mármint hogy milyen jellegű autó lehet. Vagy lehetne egy kisbusz is? :) -
Jean Todt a Ferrari vezérigazgatói tisztségéről is lemondott -
-
Abban biztos:) -
a formula bmw-ben? -
úgyis a BMW nyer 7végén :D
-
úgy legyen... -
szinte minden futamon lesz -
így van, 20 autó a rajtnál nagy küzdelemben a jobb helyezésért, ha esni fog akkor lesz sc ezen a futamon is. -
"egy kis eső"
Hát én azért nem így fogalmaznék Malajziáról...utóbbi évek tapasztalatai :)
szerk: Vagy várjunk csak...nem tavaly vagy tavalyelőtt volt az a futam amikor leszakadt az ég elég keményen Malajziában? Vagy az nem ott volt? Pedig valami nagyon rémlik... -
azért más élesben meg teszten.
úgyhogy az a némileg valóban helytálló fogalmazás. :D -
Teszteken mentek esőben, szerintem némiéeg fel vannak rá készülve, nagy baj nem lesz... kár ugy tenni mintha itt lenne a világ vége:), ezek prö pilóták egy kis eső meg se kottyan nekik. -
jó volt ez a zuzásos futak mindenesetre
ha egész évbe ilyen lesz akkor nem fogunk unatkozni :D -
Akkor megint roncsderbi lesz, mert Malajziában gondolom monszunszerű eső lesz, amit még kipörgésgátlóval is nehéz bírni, nemhogy anélkül. -
ja, sisakján látni hogy semmi nincs elötte.
na jó az, edző talán. -
ilyenkor csak emelgetík a súlyokat csak úgy, vagy megy is elöttük valamelyik pálya vajon. -
van olyan jó mint lfs?
-
Meki szimulátora
-
Szerintem Hamilton már tavaly is bebizonyította, hogy nem egyszerűen tehetséges (szinte mindenki az, aki az F1-be kerül), hanem világklasszis és az egész sportágat meghatározó személyiség lehet belőle. És ez nem arról szól, hogy mikor volt hol, hanem arról, hogy mit tett le az asztalra. -
Kovalainen-nek előtte volt egy briliáns előzése, Kimi-vel szemben is jól védekezett, de ahogy Alonso-t megelőzte az nagyon rendben volt.
Igen, elcseszte utána, gondolom neki fáj a legjobban/vagy már túl van rajta.
De jól ment ezen a futamon, gyors is volt, és jól csatázott.
-
Mika 1991-ben Phoenixben a nyitón háromszor állította le sikeresen örömében az autóját. A 3. alkalommal már fel kellett adnia ...
Kova is finn. :)
""Ahogy Hamilton is jókor volt jó helyen." ezt nemtudom mire irtad:)"
Marcus Winkelhockos postra.
Allan McNish is nagyon jó versenyző volt, ennek ellenére elég nagy késéssel lehetett csak F1es pilóta, pedig Senna és Ron Dennis is hatalmas tehetségnek tartotta. Később nyert Le Mans 24et is. Ennek ellenére nem kapott szerződést a McLarenhez, mert akkor a Senna-Berger párost nem lehetett überelni.
Erre jön Lewis, aki tehetség - mert az, ez kétségtelen -, és mivel még ilyen nem volt, hatalmas a felhajtás körülötte. Mindenki bajnokot akar belőle, stb, stb. Nem fokozom, nem akarok még jobban belemerülni. -
nem nekem nem mind1,ugyanis töb autó hasnál ferrari motort mezőnyben mint mekláren motort,tehát a gyári elhúzna,a többi ferrari motoros meg feljönne,és izgalmasabb lenne:P -
Nem teljesen mind1?:) egy Ferrari vagy McLaren igyis elhúz a gyengébb autó mellett mintha ottse lenne:) -
nem amiatt nézem,de akkor inkább butítsák az aero-t mint a motort
amúgy itt van kova "fóliatépése" -
Ha te amiatt nézed... engem hidegen hagy mivel mennek, nekem a régi mondjuk 2000 körüli kocka autós is tetszettek, és mindegyik más volt, és F1es autü formájuk volt... ami most megy már nem lehet folytatni, ez nem egézséges fejlődés, ez csak a sportot teszi tönkre. -
Sok kör:DDD -
kova ül a mekibe?aki anyira balfasz,hogy öklét rázza a levegőbe,miután megelőzött valakit,és ezért nyomja meg a boxutca limitert,arról szerintem ne beszéljünk:D -
egy tized, akkor miért szakadt le mpkre? valami nem stimmel... -
Volt körönként 1 tized Lajos javára köztük sztem kb -
szerintem meg pont nem jó,ez ennek a lényege,hogy ki tud jobb autót építeni,ha a meki anyira szar,hogy 20.000-nél szétesik a motor így jártak -
"Ahogy Hamilton is jókor volt jó helyen." ezt nemtudom mire irtad:)
Azt a célegyenesnyi előnyt amit pl az első etapban hozott össze és nőtt volna ha nem jönnek be az sck, nem nevezném egyforma gyorsaságnak:). Nagyon jó pilóta Kova már Rönóba is megmutatta, de még várjunk azzal h olyan gyors mint Hamilton... ha győz akkor beszélhetünk róla:) -
akkor még nem,egyik legnagyobb faszság az a szabály -
Ahogy Hamilton is jókor volt jó helyen.
Ls. Kova! Tavaly szenvedett, most meg semmivel sem volt igazából lassabb, mint Hamilton. -
A Spyker szerintem ott cseszte el, hogy nem adott neki még egy lehetőséget. -
Őt már elfeledtük:), jókor volt jóhelyen, jó gumival, lassan ment, uj rajtnál azonnal megelőzték majd kicsúszott. Szép volt tőle h vezetett egy F1es versenyt, de ha még gyors is lenne akkor hallanánk róla... de azóta semmi hír róla vagyis nem kell az F1nek. -
Winkelhock-ról se feledkezzünk el! -
Mert Kiminek "szerencséje" volt és nem kapott el egy vízátfolyást vagy nem feküdt fel a kocsi, mert Alonsonál az volt, egyenesen ment majd balra kitört az autó, esélye nemvolt... ez benne a pakliba ilyen esőben, nem a spanyol hibázott. De amugy Hamilton is teljesen esélyes... szóval a 3 top pilóta jól szerepelhet ez nem kétséges:) mert mindannyian mutatták h esőben brilliánsak. -
Ashyn #61862 Igaz, Kimi alapban esélyes, eső esetén pedig fokozottan esélyes -
Dodo55 #61861 Meg Kimi. Ahol tavaly Alonso összetörte magát esőben, ő ugyanabban a kanyarban még nagyobb esőben előzött akkorát, hogy csak nézett mindenki.
Nem vagyok ennyire elvakult, egyszerűen ez az igazság, vasárnap láthatta mindenki, még ha volt is 1-2 hibája, meg a motor, stb, de hogy kapásból 7 helyet jött föl a rajtnál, az szerintem önmagában sokat mond. Aztán még az előzgetései, meg minden, szóval nem mondhat senki semmit. -
Ashyn #61860 Hát igen, ha valóban eső lesz, akkor Alonso képes lehet komoly meglepetést okozni