182274
  • Punker
    a monszun viccesebb mint a jégeső
  • bardocz
    ez mind komoly?:D
  • Istencsászár
    Ezt mindenki tudja nem is erről beszéltünk most.
  • Istencsászár
    volt 4 hónap teszt is
  • madmanic
    deeeeeee....

első verseny után minden bizonnyal.

De már nem a Mekinél hisztizik legalább
  • Firerock
    mer nincs igaza?
  • b-type
    Elsősorban az változott, hgoy másik gumin futnak...nem Alonso távozása volt a sikertelenség kulcsa, Alonso gyors mint egy élmenő (bár most kdierült hogy Kova' is), de Fisicho is tudott futamot nyerni a Reanult-l Melbourne-ben.
    Szvsz elsősorban a gumiszállító változása miatt kezdtek mélyrepülésbe.
  • Istencsászár
    Semmi olyat nem mond:), csak h elveszti a türelmét... mit mondjon? nem azt mondja hogy győzni akar, hanem fejlődni, és ha a fejlődésnek nem látja az eredményét akkor baj van...
  • DJ BP
    Kimi mikor szólt büdös szót is?
  • DJ BP
    de ez a fenyegetem a saját csapatomat dolog nem túl jó ómen... Mondhatnám úúgy is, hogy egy baromarc
  • madmanic
    idéztem a cikkből, nehogy már engem kezdj el b@szogatni... mert én is elvesztem a türelmem és jön a kiskalapács
  • a.carkey
    Meglepődnék. Max kifúrja Kimit, bár mondjuk Kimi nem fog belemenni, és ezt Alonso is tudja. Amennyi szaron - VB cím elvesztés, első helyről kiesés - Kimi már átment, nem izgatná igazán mit nyilatkozik Alonso, viszont Alonsonak is adna pár mp gyorsulást a verseny a csapattárssal. Tuti nem nyírnák egymást. Alonso elkezdené szapulni Kimit, Kimi meg elaludna mellette, vagy meghívná egy sörre, vodkára ... :)
  • Istencsászár
    Mit veszített el? azért mert kimondja a dolgokat? ugyanmár... majd ha kiskalapáccsal elkezdi ütni a kocsit hogy milyen lassú, na akkor lehet arról beszélni h elveszítette a türelmét.
  • Istencsászár
    Szarj be...

Gatyába kell rázni kell a csapatot, csak ugy fejlődhetnek ha van motíváció, Alonso képes az eredményeket hozni, hozzá kell szabni az autót, és ha ebben tud nekik segíteni akkor ő a főnök, baszogatás nélkül nem fognak semmire sem menni, maximumot kell hozni... a két éve még simán futamokat nyert az autóval, aztán valami történt... most a cél hogy oda jussanak vissza, amig ez nem sikerül addig csak a baszogatás, munka és munka létezik számukra.
  • madmanic
    és ha ott is elveszti a türelmét az első verseny után?
  • a.carkey
    Semmi extra. Megy a Ferrarihoz Kimi mellé. Van rá egy büntipontom! :)
  • Istencsászár
    Mark Webber a melbournei forróságról: "Az folyadékrendszer olyan, mint egy bojler. Az ital száz fokos, így akár teafiltert is elhelyezhetnénk benne."

Sebastian Vettel a csapattársáról "Ha nem lennék biztos abban, hogy le tudom győzni, el sem repültem volna Ausztráliába. Ahhoz túl hosszú a repülőút."

Timo Glock menedzsere, pártfogoltja első versenyéről: "Intelligens versenyt kell futnia. De az intelligenciaszint a körülményektől függően változhat."

Nico Rosberg a téli tesztek során felmerült szárnyproblémákról: "Sikerült megoldani a problémát. Különben nem lennék itt."

A Super Aguri technikai igazgatója a Sato balesetekről: "Nem lehet. Nincsen elegendő tartalék alkatrészünk."

Timo Glock az ausztrál pályáról: "Télen talán síugrást rendeznek itt?"

Mark Webber a hibás féktárcsáról: "Még jó hogy nem repülőgépet építettünk."

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner hozzátette: "De ez a cég szállítja a repülőgépek féktárcsáját is."
  • a.carkey
    Na jó, de melyik Clio! :D
  • madmanic
    Alonso már most rinyál.. beszarás...

Ez a legjobb:

"Hosszú szezon lesz, de ha a csapat nem javít, elveszítem a türelmemet. Továbbra is nyolc tizedmásodperccel vagyunk lemaradva az élcsapatoktól, így javítanunk kell."

És akkor mi lesz hínárhajú?
  • a.carkey
    Massa menni fog :D
  • MaSzKa
    Igaz, hogy a falnak szorítottad?
    Nick Heidfeld: "Én csak a saját szemszögemből tudom elmondani mi történt. Szerintem rendben volt. Több helyet nem hagyhattam Niconak, mert a boxutca szűk."

Problémák voltak a folyadék ellátással?
    Nick Heidfeld: "Az ital egyfolytában jött, nem is kellett megnyomnom a gombot. De szerencsére megoldódott."
  • MaSzKa
    Sajtóközlemény - A Forma-1 a világ legnagyobb árbevételt generáló sporteseménye, derül ki a Deloitte nevű pénzügyi cég felméréséből. 2007-ben a 17 nagydíj egyenként átlagosan 217 millió amerikai dollár hasznot termelt. A száguldó cirkuszt az NFL és az angol labdarúgó bajnokság követi, tisztes távolból.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    http://auto.indavideo.hu/video/HA_A_SAFETY_CAR_BEINDUL
  • Kit--Kat
    Én ezt is elviselném:
  • MaSzKa
  • MaSzKa

• Kit--Kat
    1995-ben volt Renault Clio is safetycar:)
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    hasonló a felni is mint a mai f1-be

• bardocz
    ennél jobb már csak a DeTomasoPantera lehetne:)
  • MaSzKa
    sztem inkább ez kéne
    ezt ugyis f1-es piloták vezették

• bordy
    hát azért evvel elég feltünőek a nemzetbiztonságiak XD
    remélem jól tudom :P
  • MaSzKa
  • MaSzKa

• bordy
    úgy is elég egy emberke abba az sc-be :D
  • bardocz
    na innen a legfelső kéne sc-nek
  • MaSzKa
    sztem inkább ez kellene
    ez Mclaren BMW GTR és F1 is egyben
  • Gundark
    Megtenné a "sima" utcai változat a CLK-GTR ből :)
  • MaSzKa