182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
a monszun viccesebb mint a jégeső
-
ez mind komoly?:D -
Ezt mindenki tudja nem is erről beszéltünk most. -
volt 4 hónap teszt is -
madmanic #61936 deeeeeee....
első verseny után minden bizonnyal.
De már nem a Mekinél hisztizik legalább
-
mer nincs igaza? -
Elsősorban az változott, hgoy másik gumin futnak...nem Alonso távozása volt a sikertelenség kulcsa, Alonso gyors mint egy élmenő (bár most kdierült hogy Kova' is), de Fisicho is tudott futamot nyerni a Reanult-l Melbourne-ben.
Szvsz elsősorban a gumiszállító változása miatt kezdtek mélyrepülésbe. -
Semmi olyat nem mond:), csak h elveszti a türelmét... mit mondjon? nem azt mondja hogy győzni akar, hanem fejlődni, és ha a fejlődésnek nem látja az eredményét akkor baj van... -
DJ BP #61932 Kimi mikor szólt büdös szót is? -
DJ BP #61931 de ez a fenyegetem a saját csapatomat dolog nem túl jó ómen... Mondhatnám úúgy is, hogy egy baromarc -
madmanic #61930 idéztem a cikkből, nehogy már engem kezdj el b@szogatni... mert én is elvesztem a türelmem és jön a kiskalapács
-
Meglepődnék. Max kifúrja Kimit, bár mondjuk Kimi nem fog belemenni, és ezt Alonso is tudja. Amennyi szaron - VB cím elvesztés, első helyről kiesés - Kimi már átment, nem izgatná igazán mit nyilatkozik Alonso, viszont Alonsonak is adna pár mp gyorsulást a verseny a csapattárssal. Tuti nem nyírnák egymást. Alonso elkezdené szapulni Kimit, Kimi meg elaludna mellette, vagy meghívná egy sörre, vodkára ... :) -
Mit veszített el? azért mert kimondja a dolgokat? ugyanmár... majd ha kiskalapáccsal elkezdi ütni a kocsit hogy milyen lassú, na akkor lehet arról beszélni h elveszítette a türelmét. -
Szarj be...
Gatyába kell rázni kell a csapatot, csak ugy fejlődhetnek ha van motíváció, Alonso képes az eredményeket hozni, hozzá kell szabni az autót, és ha ebben tud nekik segíteni akkor ő a főnök, baszogatás nélkül nem fognak semmire sem menni, maximumot kell hozni... a két éve még simán futamokat nyert az autóval, aztán valami történt... most a cél hogy oda jussanak vissza, amig ez nem sikerül addig csak a baszogatás, munka és munka létezik számukra. -
madmanic #61926 és ha ott is elveszti a türelmét az első verseny után?
-
Semmi extra. Megy a Ferrarihoz Kimi mellé. Van rá egy büntipontom! :) -
Mark Webber a melbournei forróságról: "Az folyadékrendszer olyan, mint egy bojler. Az ital száz fokos, így akár teafiltert is elhelyezhetnénk benne."
Sebastian Vettel a csapattársáról "Ha nem lennék biztos abban, hogy le tudom győzni, el sem repültem volna Ausztráliába. Ahhoz túl hosszú a repülőút."
Timo Glock menedzsere, pártfogoltja első versenyéről: "Intelligens versenyt kell futnia. De az intelligenciaszint a körülményektől függően változhat."
Nico Rosberg a téli tesztek során felmerült szárnyproblémákról: "Sikerült megoldani a problémát. Különben nem lennék itt."
A Super Aguri technikai igazgatója a Sato balesetekről: "Nem lehet. Nincsen elegendő tartalék alkatrészünk."
Timo Glock az ausztrál pályáról: "Télen talán síugrást rendeznek itt?"
Mark Webber a hibás féktárcsáról: "Még jó hogy nem repülőgépet építettünk."
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner hozzátette: "De ez a cég szállítja a repülőgépek féktárcsáját is." -
Na jó, de melyik Clio! :D -
madmanic #61922 Alonso már most rinyál.. beszarás...
Ez a legjobb:
"Hosszú szezon lesz, de ha a csapat nem javít, elveszítem a türelmemet. Továbbra is nyolc tizedmásodperccel vagyunk lemaradva az élcsapatoktól, így javítanunk kell."
És akkor mi lesz hínárhajú?
-
Massa menni fog :D -
Igaz, hogy a falnak szorítottad?
Nick Heidfeld: "Én csak a saját szemszögemből tudom elmondani mi történt. Szerintem rendben volt. Több helyet nem hagyhattam Niconak, mert a boxutca szűk."
Problémák voltak a folyadék ellátással?
Nick Heidfeld: "Az ital egyfolytában jött, nem is kellett megnyomnom a gombot. De szerencsére megoldódott." -
Sajtóközlemény - A Forma-1 a világ legnagyobb árbevételt generáló sporteseménye, derül ki a Deloitte nevű pénzügyi cég felméréséből. 2007-ben a 17 nagydíj egyenként átlagosan 217 millió amerikai dollár hasznot termelt. A száguldó cirkuszt az NFL és az angol labdarúgó bajnokság követi, tisztes távolból. -
-
http://auto.indavideo.hu/video/HA_A_SAFETY_CAR_BEINDUL -
Én ezt is elviselném:
-
-
-
1995-ben volt Renault Clio is safetycar:) -
-
hasonló a felni is mint a mai f1-be
-
ennél jobb már csak a DeTomasoPantera lehetne:) -
sztem inkább ez kéne