FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Simán?

Na persze.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Snecie Smicie
érzésem szerint pont ilyen oknál fogva nem támadta már igazán Button Raikkonent, inkább spórolt Malajziára..

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Magic Boy
Ha akarta volna akkor símán megelõzi, de ezerszer elmondta már, hogy az elsõ pár futamon max eveszíteni lehet a világbajnokságot megnyerni nem!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hülye Stoddart!
csak szólnia kellett volna Zsoltinak, és az ment volna, mint a tökön rúgott teve...:P

http://gaborszantai.co.uk/

oneal1
LOOOOL

!Forza Ferrari!

Schumacher azért nem tudta megelõzni Alonsot, mert a kutya se mondta neki, hogy mennyen 1 másodperccel gyorsabb köröket... pedig csak ennyin múlott volna... bezzeg Rosberg... <#nyes><#eplus2>

Random work
Nem tudják õk se. Egyszerûen kevés a cucc.
A versenyt arra használták, hogy adatokat gyûjtsenek ezért volt 2 külön taktikán Ralf és Jarno.

Tsutomu Tomita - csapatfõnök
“Az évad elsõ hétvégéje sokkolt minket, és nem csak a csapatot, de a szurkolóinkat is. Ezen a délutánon a megbízhatóság jónak bizonyult, és Ralf valamint Jarno mindent megtettek. Az autó azonban nagyon lassú volt. Már tudjuk, hogy teljesítmény tekintetében a többi csapattól nagyon le vagyunk maradva, és sokat kell dolgoznunk, hogy megértsük ennek okait. Feszült a légkör, de meggyõzõdésem, hogy minden követ megmozgatunk majd, hogy a következõ futamokon újra versenyképesek legyünk.”

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Marki
Semmi kül.. Csak megint korán készítették el az új autót, így másoknak volt idejük jobbat készíteni. Évek után 2005-ben végre kezdtek mutatni valamit, a V8-as szabállyal meg ugye lehetet sokmindent újrakezdeni. Na, itt valamit elrontottak. pedig én azt hittem, hogy jól fognak alkalmazkodni a váltáshoz.
(ami azt illeti, a motorral nincs is semmi gond)

KoЯn

oneal1
ok

1.: idõmérõn:TEccenek látni ott a háttérben??Ez tipikus homokvihar elõtti csend:DDD
2.: Beszóltak Rosbergnek hogy menjen gyorsabban 1 sec el és megcsinálta:DDDD

várom a többit:)))

!Forza Ferrari!

Cream78
Palik egy nagyarcú fa..kalap. Túl sokat képzel magáról a srác! Rohadtúl jól szok esni, ha nem a Palik a kommentátor! A Másik+ a Pozsgai tolmácsolása. Na attól is fel áll a hajam!

ha okoskodni akartok, akkor magyarázátok meg, hogy mi a lókuki van a Toyotával?

Marki
OK, téma lezárva, inkább idézzünk pár baromságot Paliktól :D

KoЯn

Lteebee
Nem tudok többet tenni, mint hogy azt mondom: igazad van.

Erre te újra elmondod, amit már írtál.

Marki
Ó, hagyjuk már :) Csak gyanús, hogy mindig Fisi alatt megy tönkre a legmegbízhatóbb autó :Ð

KoЯn

Lteebee
Ok, igazad van.

Marki
Emléxem én.. De ez azután volt, miután a boxban javítottak az autón. Nem körözgettek egy olyan kocsival, amelyik sebváltója bármikor megadhatja magát.

KoЯn

Lteebee
Például amikor a toyota vagy a honda 5-6 boxkiállással körözget, mert versenyben nincsenek, de rengeteg adatot szolgáltatnak.

Memória roxxx!

Marki
Hát nemtudom... Más versenyzõket vissza szoktak hívni a boxba ilyenkor, nem hagyják, hogy veszélybe sodorja magát, és a többi versenyzõt. Az pedig több, mint gyanús, hogy tavaly is egész évben Fisi Renault-ja volt rossz, idén is már az elsõ versenyén elromlik, amikor elvileg a Renault messze a legmegbízhatóbb a mezõnyben..

KoЯn

kirol
Ja, és holnap délben már hétvége.

Lteebee
De mit mondtak volna neki?
Látták, hogy nem gömbölyû a dolog.
Az adatok miatt kellett kinnmaradnia, ez nem vitás.
Ez a dolga.

Azt meg nem hiszem, hogy direkt raknak alá elromlós autót.

Marki
á, csaknem :)

KoЯn

Snecie Smicie
dejó..már csak 5 nap :)

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Marsi Anikót kellene betenni Palik mellé, megnézném, hogy neki bemerne-e szólni:)

Marki
Nem mer visszaszólni neki :)

KoЯn

PL: "Fogadjunk Gyula, hogy Montoya nem megy be többet a boxba!"
CGy: "Szerintem bem..."
PL: "Nem fog bemenni, Gyulám!"
12,45 másodperc múlva:
PL: "És Montoya kimegy a második boxkiállására!"
CGy csendben ül és hallgat...

Marki
"Olyan a forgalom, mint délután a Kossuth utcán, és a két Super Aguri a 7-es busz, ami feltartja a forgalmat"

KoЯn

Marki
Jjjjja.. Esetleg keresztül...

KoЯn

kirol
Na meg Palik hogy mondhat olyat, hogy Alfonzó "keresztbehajt" a boxon?

Marki
Kisebb baj, ha a boxból indították volna, vagy kihívják, amikor észlelik a problémát. Ha más helyen hibásodott volna meg az autó, komolyabb bajt okozhatott volna a mezõnyben. De a csapat bíztatta, hogy nyomja nyugodtan, de lehet, kiesik... EZ az undorító az egészban :-c

KoЯn

Punker
az új szabályok miatt sokat nem tudnak tenni :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Marki
A Renault-ból is elegem van... Nem igaz, hogy Fisivel ennyire nem törõdnek. Már az idõmérõn rossz volt a kocsija, nem nyúltak hozzá... Verseny közben is azt mondják, nyomja nyugodtan, de készüljön fel, hogy kiesik... Bravó..

KoЯn

remélem valaki megbuzerálja a GPS-ét a következõ Dakaron, hogy ne találjon ki a sivatagból...:P

(ha egyáltalán elér odáig...)

Na ez a másik, azt az esetet pl Gyula látta, csak Palik nem, és kedves Gyuszikánk akkor sem merte neki elmagyarázni, hogy mi történt, hagyta hogy ez a majom Palik mondja a magáét. Pedig próbálkozott finoman de aztán feladta, szóval miért fosik mindenki ettõl a hülyétõl en nemtom :-(

Lteebee
Egy ideig azt hittem, látja, hogy amikor Alfonz a fékre lép, melyik pontján van a pályának és Suhamért is látja, de aztán rájöttem, hogy ez képtelenség.

Azt se vágta, amikor a célegyenes végén Kocka a porra ment, hogy miért tette.

Engem az bosszant a legjobban, hogy a Paliknak senki nem meri megmondani, ha tényleg nagy baromságot mondd!!!<#boxer>
Gyulának folyamatosan beszól ha egy kicsit is rosszul fogalmaz, de pl amikor Palik visítozott ezerrel, hogy Alonso mennyivel korábban fékez mint Mihály, hát eldobtam az agyam. Három vagy négy kanyarban is üvölt, hogy fél másodperccel elõbb lép a fékre. Mivel szerencsétlen autóversenyzõ fél másodperccel elõbb ér a kanyarba természetes, hogy annyival elõbb fékez. És a Gyula meg ott ül kussban és nem meri finoman pironkodva se közölni vele, hogy Lacikám ha elõtte van akkor elõbb fékez, ennyi...
Téptem a hajam komolyan :-(
Mint ahogy Nyiri mondta tegnap, ez az ember nevezi magát autóversenyzõnek... tényleg vicces

A finn Bahrein után úgy érzi, esélyes lehet a vb-címre

Räikkönen önbizalmát dícsérik a McLarennél

Kimi Räikkönen a balul elsült kvalifikáció után a mezõny végérõl verekedte fel magát a dobogó legalsó fokára az évadnyitó Bahreini Nagydíjon. A finn sofõr bravúros szereplésével sokadszorra is kivívta munkaadója, a McLaren-Mercedes elismerését.

A kvalifikációs tréning elején elszenvedett mûszaki hiba miatt a mezõny végérõl kellett rajtolnia, de a McLaren-Mercedes egykiállásos stratégiájának és kitûnõ vezetésének köszönhetõen Kimi Räikkönen az elõzetes várakozások ellenére dobogós helyen zárta a vasárnapi Bahreini Nagydíjat. A finnt Fernando Alonso és Michael Schumacher mögött harmadikként intették le Sakhirban.

Az északi klasszis már tavaly is többször produkált hasonló eredményt, ám mostani teljesítményével újra sikerült kivívnia a McLaren-vezérkar elismerését.

„Akik beszéltek vele szombat este, azt mondták, sokkal nyugodtabb volt, mint mi. Ez Kimi egyik erõssége.” –nyilatkozta a wokingi együttes ügyvezetõ igazgatója, Martin Whitmarsh.

„Amikor nem túl jól alakulnak a dolgok, nagyon jó, ha a versenyzõ azt mondja: ’látom a pozitívumokat, az autó gyors volt és a pole-ba akartam hozni’.” – folytatta a brit szakember – „Mika Häkkinennek pályafutása kezdetén számtalan csalódása volt, mégis sokunkat megszégyenítõ magabiztosságról és visszavágási képességekrõl tett tanúbizonyságot, ráadásul gyorsan. Kimi pontosan ilyen.”

Räikkönen az elsõ körben nyolc pozíciót javított, s az 57 körös összecsapás végére elõzéseinek és az egykiállásos stratégiának köszönhetõen a harmadik helyre futott be.

Az elõszezonbeli teszteléseken a McLaren-Mercedest súlyos megbízhatósági problémák hátráltatták, melyek miatt a közvélemény már-már leírta a brit-német kooperáció esélyeit. Räikkönen szerint a vasárnapi futam csattanós válasz volt a kétkedõknek, s az eredmény megnyugtató a csapat számára is.

„A téli tesztidõszak után valójában fogalmunk sem volt arról, hogy hol tartunk és az emberek azt mondták, nem vagyunk elég jók. A múlt hónapban sokat javult a helyzetünk.”

„Amikor megérkeztünk ide, az autó jó volt és ez nem okozott meglepetést, viszont még akkor sem tudtuk, hol tartunk a többiekhez képest. Pontosan ezért volt jó azt látni, hogy erõsek vagyunk a versenyen és szerintem erõsek lehettünk volna az idõmérõ edzésen is.”
„A legfontosabb az, hogy az autó jó és egyértelmûen az a véleményem, hogy lesz esélyem futamgyõzelmekre és a világbajnoki cím megszerzésére. Ma rendkívül gyorsak vooltunk és ez nagyon jó dolog.” –fogalmazott a 26 esztendõs kétszeres vb-ezüstérmes.

Ha a skandináv Ron beszólásai miatt megy el, akkor lehet, hogy a McLaren és a Mercedes többi fejese megnyúzza Dennist...:)

tavaly az utolsó versenyeken pedig nagyon nyomta, lehet az is visszatartó tényezõ, hogy kifelé áll a szekérrúdja a csapattól...

Lteebee
Sajna Huán nem megbízhatóan jó pilóta.

akkor JPM nincs abban a harmadban, félben...:P
régebben azt hittem, Huán jó pilóta, de szerintem Ralf szintû: ha kedve van, akkor megy, mint a vak ló, ha nem akkor Rubens szintjén körözget...

Bár nem csodálkoznék, ha DC-hez hasonlóan elvesztette volna a hitét: Kimi mellett könnyen érezheti magát bénának...

Lteebee
Jah :D

Egyébként 18 helyet feljönni nem piskóta, az biztos.

De szvsz a pilóták harmada-fele azonos feltételekkel képes lenne rá.

Szerintem Kimi volt a legszerencsésebb, hiszen egész hétvégén bírta a Mercedes erõforrás<#idiota>

Nem vitatom...

(#31876)-os hülyeségre volt hülye válasz...

Ha olyan jó a McLaren és a taktika, akkor JPM miért nem tudott nyerni az 5. helyrõl?

Lteebee
Ezzel a gondolatmenettel mások még nála is szerencsésebbek voltak, mivel õket még csak meg sem ijesztette Massa.

Lteebee
Az Briatore taktikája volt Dennis taktikájával szemben.

2005-ben az utolsó futamon ugye Alonso-t nem a taktika segítette gyõzelemhez...:)

Tudod, mikor Kimi simán nyert volna, de Biatore kisírta a Safety Car-t, így összeomlott a McLaren taktikája, Alonso meg eltudott lépni...

Az nem taktika volt ugye, hanem Alonso bravúrja...<#ticking>

ÁjjLe BoBBi
vártam mikor okoskodsz bele. akkor az elméleted le is vezetnéd?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Mersant
nem tudom hogy néztél e már más csatikon F1 közvetítést, de akkor éreznéd a lülönbséget a gagyi, baromságokat összehordó mindent tudó Palik és külföldi komentátorok között. én régen az osztrákot néztem, mióta nincs sûrûn a német RTLt nézem mert akkora baromságokat hordanak ezek össze hogy az fáj...ott tényleg csomó érdekes és hasznos információ hangzik el, és jobban képben vannak hogy kivel mi történik a pályán, nem azzal vannak elfoglalva hogy a Vébernek milyen a haja stb. RTLklubra csak akkor szabad átkapcsolni mikor a külföldi adókon reklám megy...<#eplus2>mert azért valjuk be, az kurva idegesítõ...<#gun>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Dennis: a pilóták szabadon távozhatnak

A McLaren csapatvezetõje, Ron Dennis a tegnapi napon kijelentette, hogy Kimi Räikkönen és Juan-Pablo Montoya is bármikor elhagyhatja a csapatot, mivel könnyedén talál megfelelõ versenyzõt a hely betöltésére. "Ha Kimi vagy Juan-Pablo úgy gondolja, hogy egy másik csapatban jobban tud érvényesülni, bármikor elhagyhatja a McLaren-Mercedest."

"Ugyanakkor ha a McLaren jobbnak látja egy másik versenyzõ leigazolását, akkor holnap egy új pilótát szerzõdtethetek le." – jelentette ki Dennis, aki tisztában van azzal, hogy Räikkönen gyakran panaszkodik az autó megbízhatóságára. Nem jogtalanul.

A McLaren üzletvezetõje, Martin Whitmarsh megjegyezte: "Mika Häkkinen is sok nehézséggel találkozott a pályafutása kezdetén, de bizakodó maradt és visszavágott. Kimi is ilyen. Az utóbbi hónapban sokat javultunk."

Häkkinen-nek egész pályafutása során nem volt annyi baja a technikával, mint Kiminek egy év alatt...

És ezt tegnap este nyilatkozta Ron Dennis...
Simán van olyan bunkó, mint Biatore - ütné el mindkettõt Takuma...

én elõbb kóstolgatom Õket, mielõtt megszólalnának, sõt, be sem kell menniük a liftbe...:P