FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ne foglalkozz vele, reménytelen eset.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
ki beszélt errõl? VICC semmi több.. ennyire nemlehet már valaki vak és utálatos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BuzzFuzz
Amikor McLaren volt alatta akkor is tönkreverte Hakkinen és Raikkonen is... ugyhogy jobb lenne ha meg se szólalna, nyilván fontos az autó, de Kimin kívül nem sok pilótának sikerült volna az utolsó helyról 3.-ként befejezni a versenyt... ez tény, aki más mond irigy, rosszindulatú és hazudik

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Istencsászár
Alázza kicsit durva szó... ez csak 1 pálya volt 1 verseny és mivel 1 kiállással ment ebbõl az következik hogy ez a red bull még ilyen kaliberû dolgokra nemalkalmas..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha az életben nem lett volna McLaren pilóta, akkor vicces, de mikor Klien alázza a RedBull-ban, akkor már nem az...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Nemértem mit kell ezen kiakadni és leugatni Dc-t... " és viccbõl mondtam neki " az a pár szó a vicc része se több se kevesebb...

Coulthard: nem McLaren van alattam

A Red Bull Racing versenyzõje, David Coulthard egy cseppet sem örül annak, hogy Malajziában tíz hellyel hátrébb sorolják majd a rajtfelállásban, miután a Ferrari motor a levezetõ körben megadta magát.

"A szabályok azt a célt szolgálják, hogy kevesebb motort használjunk, és kell a büntetés is. De ennek a megmérettetésen nyújtott teljesítményre kellene épülnie. Talán százalékban a leggyorsabb idõhöz képest, de a tíz pozíciós büntetés helytelen. Az élmezõny ott van az elsõ tízben, így nekünk csak az utolsó kockák jutnak." – jelentette ki Coulthard.

"Találkoztam Max Mosleyval, és viccbõl mondtam neki, hogy ezen változtatnia kellene. A tizennegyedik voltam a rajtfelállásban. Ha tíz hellyel hátrasorolnak, akkor utolsó leszek. Nem McLaren van alattam, nem tudok a huszonkettedik helyrõl feljönni a harmadikra." – jegyezte meg a skót pilóta.

DC, és mi lenne ha McLaren lenne alattad?😊

Shaman
persze inkább nyomjad a teljesen a gázt hadd haljál meg mi? ez hülyeség sztem

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Punker
keresett? szerintem benne van a szerzõdésben hány ilyet kell csinálnia futamok után 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

igen, Kimi gondolkodott egyet a verseny után: "mit csináljunk, mit csináljunk... ááá megvan! Keressünk egy aranyos bulvársajtóst, aki aranyos bulvárkérdéseket tesz fel, amitõl minket aranyos gyerekeknek látnak az olvasók"

😊))

Punker
nem tom nem olvastam 1-et se 😊

Istencsászár
miért, az 1 hét alatt leadott kb 5 sumis kérdezz felelet cikk nem az?

Punker
hát nekem ez nagyon PR szagú.....

Istencsászár

Snecie Smicie
ebben is lehet valami..bár õt tudtommal azért küldték vissza, hogy szerezzen 1 pontot, mivel már csak 6 vagy 7 pilóta volt versenyben.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Chemo
A 70% az a hivatalos vizsgálat, a fél gáz pedig költõi túlzás. 😊 Mindenben egyetértek Veled, kivéve azt, hogy DC minek ment volna vissza pályára a sokadik kiállása után ha nem hasonló miatt?!

Chemo
Dehogy fáj! 😊 Ameddig versenyben van, ilyen körülmények között illik normál tempóban menni, DC-nek meg teljesen mindegy volt akkor 8 körös hátrányban.

Cream78
Persze nyomjon 100% os gázt! Had csusszon ki alóla a szekér! Persze DC szándékosan kiejteti magát a versenybõl! Fáj az igazság, hogy Schumi is hibázhat!

a fél gáz nem 70%😊

ráadásul nem volt sötét, látni lehetett - ha valakinek gondja van az esõben, akkor senki nem kötelezheti, hogy nyomja a gázt...

itt a legnagyobb gond az volt, amit korábban írtam: MS a fiatalabb éveiben néha elfelejtette a kormányt használni, DC hibás volt, ez egyértelmû, de az F1-es autó nem sínen megy, kormányozható...

Random work
Én anyám autóját hajtom mióta megvették (õk nem is nagyon ültek benne) most kezd fájni a dolog mert költözök és ott kell hagynom az autót én meg visszakapnám a Buzukimat. 😞 30 lóerõvel kevesebb minimum és nincs benne klíma.

PM-ben küldök egy szakmai kérdést válaszolj már légyszi rá.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Chemo
Hi! Coulthard nem csinált semmit? Te viccelsz? Van egy olyan iratlan szabály, hogy esöben nem fél gázzal közlekedünk,éppen az ilyen balesetek elkerülése miatt, ennek ellenére DC csak 70%-os gázt nyomott mint késöbb kiderült. Jogosan volt felháborodva MS, sztem a szándékosság DC részéröl nem vitás, azt akarta elérni ami történt!

ha nekem egy látványosan gyors autóm van, amibõl nézve igencsak közeledik a vízfüggöny, akkor használom az irányváltoztatásra beépített eszközt...

anyóstól kaptam ingyen, így ajándék lónak nem nézem a forgalmiját😊
ezüst, 1.6-os, ülésfûtés, klíma, esõérzékelõs ablaktörlõ, kormányról vezérelhetõ audiórendszer, 4 éves és 200e km van benne - megunt cégautó a kicsikém😊

nekem nincsenek igényeim, egy fullos Nissan Navara jó lenne, elmegy a legtöbb helyen, megbízható, igénytelen és munkárafogható...

Random work
Annyi bõven elég ha fényesebb akkor tudod, hogy fékezni kell. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Pözsóóóó az mi? Ugyan már! Csigazabálók kocsija.

Inkább egy jó kis rizsrakéta az kell a népnek! 😄

Random work
A versenyzésben a bevett szokás az, hogy a lekörözendõ húzódik le az ideális ívrõl engedve a másik versenyzõt a tempója megtartásában.

Cream78
Hát én vízfüggönyt kamionnal szoktam húzna az utakon, a sok marha + jön a kamion seggébe! Nem tudom mennyit látnak, lehet csak a két hátsólámpámat! 😊

a kis Hernyószemûnek szerencséje volt, de vastagon: ha a Takuma vezetéknevû egyén jött volna mögötte, akkor az fejre állította volna a kék-sárga talicskát, aztán pöröghetet volna az sisakján...

Kanadában is tuti azt hitte, hogy a fal megijed, mint a Skót és kikerüli...

a paraszt BMW-s sem szokott az M7-esen, mikor villogok rá a Peugeot-val😊
karikát megtekerem jobbra, vissza 3, padló, 4, 5...
a 100 paci felágaskodik, aztán a bajor csajozós szekér már csak a kis francia oroszlán távolodó hátulját nézheti...😊))))

Cream78
Mondjuk az ivás kötõdik a forma 1-hez! Mokor 2002-ben kint voltam a Magyar Nagydíjon annyi részeg német drukkert láttam lépni sem lehetett tõlük..
Mondjuk ami szép a dologban egy sem kötekedett! Nem ám mint a foci szurkolók!
Kerepesnek gyalogoltunk a HÉV felé a verseny után, Hakkinen zászló a vállamon odafut egy német azt hittem ütés lesz, erre behívott minket a házba amit béreltek oszt eggyutt ünnepeltük Schumi gyõzelmét...

(nem biztos, hogy 2002-ben volt öregszem 😄)

Punker
én azóta drukkolok a kis franco utódnak zseniális volt 😊

Punker
aha persze, kár hogy az ott nem egy széles autópálya volt + ha lemész az ívrõl ott még több a víz, DC nem akarta kinyírni csak szóltak neki picit tartsa föl õ meg nagyobbat fékezett mint kellett volna, ezt csinálta a kis spanyol is DC-vel csak ott nem volt víz így nem csattantak, nem 100 hanem 110 méternél lassított és ezzel bezavart a másiknak.

Snecie Smicie
igen, csakhogy nem veszed figyelembe azt a tényt, hogy Coulthard hülye módon viselkedett, mert nem húzódott le az ideális ívrõl.

Kimi és Michael párszor már bacardizott együtt, a különbség az, hogy a német testvérpár bútorokat dob ki az ablakon, míg Kimit és Klient inkább kidobják..:😊

Punker
finn ilyen beállítottságú emberek

egyszer kimegyek oda mikor a több hónapos sötétség van és bezakkanak az emberek, hatalmas pia és sex orgiákat csinálnak 😊

egy egyszerû példa: ha mész egy többsávos autópályán, ahol az egyik sávban közlekedik egy autó és erõsen felveri a vízet, akkor mit csinálsz?

a., belemegyek a vízfüggöny közepébe, mint MS
b., kikerülöm, mert széles az aszfalt...

ez az eset után mondták többször MS-re a régi öregek, hogy csak kapaszkodik a kormányba, de nem tekeri...

Punker
az zsófika kategória, neki már élete végig elég a pénze szal nem hinném hogy a pénzért csinálja.

Random work
Iszik és vezet. 😊
Néztem szegényt a dobogón. Mindenki örült õ meg csak ott ácsorgott. Szegény...

Cream78
Jah hát van pár ivós fajta pilóta(Ralf,Kimi) dehát szeretnek bulizni, oszt ha valami hülyeséget csinálnak egybõl a sajtó csámcsog rajta..

Mondjuk az faca lehetett mikor Ralfék összetörték a hûtõszekrényt! 😄

Snecie Smicie
szerintem ilyen több millió dolláros fizetésekkel én egy rossz szót nem szólnék a csapatomra, még akkor sem, ha sereghajtók.

Punker
pedig Kimi full jogosan anyázhatná a csapatot, de hát finn azt inkább iszik 😊

Cream78
Én azokat a versenyzõket szeretem akik annak ellenére, hogy sokszor minden összejön nekik, nyugodtak tudnak maradni, és nem a másikat hibáztatják a kudarcok miatt..(Pl:Kimi) Mostanában Montoya-t nem szeretem a nyilatkozatai miatt, ha nem megy neki akkor másokat okol...

Snecie Smicie
nem beszélve arról, hogy Coulthard nagyon amatõr módon lassított le egy viszonylag egyenes részen, de ami mégnagyobb baj, hogy az ideális íven.

Snecie Smicie
Igen, az a 98-as Belga nagydíj volt.
MS szavai elég erõs voltak, senki nem akarta õt megölni, viszont az biztos hogy én MS helyében lepofozom Coulthardot, tudniillik:
- Coulthard lekörözött volt, és már vagy 5 kanyar óta lengették neki a kék zászlót, amirõl õ tudott minden bizonnyal
- A látótávolság nagyon kicsi volt, MS gyakorlatilag csak a vízfüggönyt láthatta maga elõtt, és a csattanás elõtt megpróbált kitérni, hogy nem volt rá idõ.
- MS reakcióját megértem, ugyanis nagyon értékes világbajnoki pontoktól esett el akkor, amikor a VB már a végkifejlethez közeledett, és valahol itt is ment neki el a VB cím.

Emberi viselkedés volt, ezt speciel megértem, mégha nem is igazán sportemberi...

Cream78
Arra gondoltam mikor Schumi hátulról beleszállt Culthardba, bementek a boxba, Schumi tajtékozva megindult a MCLaren box fele, oszt a szerelõknek kellett megállítani Schumit nehogy nekimenjen Culthardnak. A futam után azt nyilatkozta, hogy DC meg akarta ölni... Akkoriban nagyon utálták egymást, aztán megbeszélték a dolgokat...Nem tudom pontosan hol történt...Ja az igaz, hogy mostanában "normálisabb" Szerintem belátta már, hogy más is lehet jó, megtanulta tisztelni az ellenfelet....

BuzzFuzz
nem érted a lényeget... nem direkt ment neki, de a stílusa olyan hogy bármikor képes balesetet okozni, hogy megtartsa a pozicióját, elég csak pár évvel ezelöttre gondolni, amikor a rajtnál többször is ütközött egymás utáni futamokon...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Snecie Smicie
Én a Rosberges kiábálásainál kapcsoltam át a német rtl-re, elég is volt az infantilizmusából-.-

Ja, az durva, meg amikor elõször megszólal Palik akkor suttogva beszél, majd amikor a piros lámpák elalszanak, akkor meg hirtelen elkezd ordítozva beszélni.
Snecie Smicie
Hát volt egy-két jelenete az biztos :>
Egyébként az 1998 Spái esetre gondolsz?

Cream78
Hát azé elég agresszív...Mikor Culthardal csattantak anno, akkor is megakarta verni szegény srácot pedig õ nem csinált semmit, lehet kicsit korán fékezett de ez nem ok arra, hogy belészálljon...