182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bala10 #62065 
-
Kommentár nélkül...
-
BMW lesz a 2. XD -
jefferson83 #62062 Le van maradva csak nekem eddig, mint egyszerű halandónak a versenyeken ez nem tűnt fel. Azért azt a galaxist talán én is észrevettem volna, és egyáltalán nem vagyok oda Massáért. -
Ez esetben elfogadod amit mondanak és nem találod ki a dolgokat hozzzá:
"Bár azt mondják h kifogyott a benya... hogy fogyhat ki amikor mindent jelez a kompjúter? ilyen nincs... max ha az is elromlott... "
Tehát ennyi.
-
Ha neked ez élvezet, gondolom azt is élvezem h a Rönó szar, be kellett szolni, ez már hiányoztt, ügyes volt:)... én csak meglepődve érdeklődök h mi ez az amatőrség ami most a Ferrrinál megy. -
Látom nagyon élvezed, hogy a Ferrarik mennek tönkre, de ez esetben valsz, hogy még sem. Drukkolj, mert holnap azért már van rá sansz. -
"Despite losing half of the morning session because of a misunderstanding between the pit wall and the garage left Raikkonen stranded on the track with no fuel, the programme was completely with almost no technical problems."
"Kimi Raikkonen
"This morning I lost time because of a communication problem within the team, but we made up for it in the second session. The car seems to be going well and I am pleased with the work we have done. I worked mainly on the harder tyres, but I think that even with the softs, from what we have seen, we can be competitive.
It is always difficult to say where we are compared to our rivals, but I think we can face the rest of the weekend with confidence."" -
WNW #62057 Ja, most probaltak ki az uj Schumi v2.01-et... Ez egy automata versenyrendszer, teljesen onallo... Az ulesben meg egy Kimi babu ult, hogy a latszat azert meglegyen.. Viszont a rendszernek meg vannak hianyossagai, pl. elfelejtettek bekotni az uzemanyagmennyiseg erzekelojet..
-
csak fedősztori, valójában nem ült senki a kocsiban -
Bár azt mondják h kifogyott a benya... hogy fogyhat ki amikor mindent jelez a kompjúter? ilyen nincs... max ha az is elromlott... ez is olyan dolog mint a nem látom a lámpát.. nem látom h nincs benne benya? minek ülnek ott a mérnökök?? vicc, vagy csak ez a fedősztori. -
remélem nem fogja kibirni;):P -
Kimi alatt már ez edzésen elfüstölt a Ferrari? remek ez a motor... az lesz a csoda hogy ha kibirja a versenyt. -
WNW #62052 Ez orosz.. 100%-os orosz hadova..:) -
A végégn a firstformula.ru-ból kiindulva orosz:) -
WNW #62050 A "lancos" rogzites se bir ki mindent.. Es mar masoknak is ropult el kereke.. Minden csak a fellepo erohatasok kerdese... -
Azért Glock ugratásánál ez piskótábbnak tűnik, és az egész szépen egyben maradt...
Timo rally
(ha valaki bele szeretni hallgatni a szlovák(?) közvetítés hangulatába, kapcsolja be a hangfalat... ;) ) -
azért nem egyből szállt el, hanem miután leszakadt a felfüggesztés és a kocsi az orrán csúszott valszeg akkor tört le az a rész, melyhez a lánc volt erősítve.. -
Akár ki is zárhatják a RedBull-t!
oda van láncolva a kerék a kocsihoz de mégis leszakad és elrepül.
Valami akkor csak nincs rendben... -
G_ArchAngel #62046 Kimi 8 agy 9 kort tudott teljesiteni, mert elfelejtettek megtankolni az autojat es leallt, igy kozelsem tudott a 2. szabadedzesre ugy felkeszulni, mint a kis brazil - ennyit errol...
Semmi bajom Massaval, de Alonso, Hamilton, Kimi szintjetol egy pici galaxisnyira levan maradva... -
WNW #62045 Persze, hogy szetesnek.. Ezek a hatarra vannak kalibralva, a ChampCaros kocsikban meg beraknak egy vascsovet mint felfuggesztes, aztan kesz..:) -
épp most amikor nekiment massanak ennél szerintem nagyobb ütést kapott a ferrari kereke, mégse szakadt le, sőt vígan forgott tovább -
Néz meg egy tavalyi Champ Car versenyt, olyan ugratókon mennek átt azok a kocsik és repülnek 50 körön át h hihetelen... ezek az f1es gépek szétesnek ilyentől.. de az is lehet h olyan patka volt ott amit nembírt, bár akkor is inkább az első szárnynak kellett volna leszakadnia... -
nemcsoda hogy behívta őket a versenybíróság. -
DJ BP #62041 Ilyen könnyen leszakad? :O
Massa elleni ütközésnél is neki esett szét, aztán Glock esete, mintha régen többet bírtak volna -
DJ BP #62040 kicsit túlzásba viszi a gyerek az ömlengést :) -
Macanary #62039 Coluthard baleset a maláj szabadedzésen
Couthard felfüggesztés leszakadásos videó -
WNW #62038 Ja jo, csak lassu....
-
WNW #62037 Hummm, nektek se mukodik a link, igy beszurva..? -
WNW #62036 Hehehehe, mire jo a Pannonia ring..:
Schumi, es az amator fotosok..:) -
-
Alonso hozzá tette a kocsihoz azt a pluszt, amit tud:) -
A 2. szabadedzésen:
1. Hamilton, 2. Massa, 3. Kimi, 4. Gomb, 5. Szvetter, 6. Jarno, 7. Kova, 8. Kupica, 9. Fisco, 10. Nakajima ...
Alonso csak a 14 jelenleg. A kis Piquet 3 EZRED mp-vel van lemaradva tőle :) -
Tavaly már kiderült, hogy jobb ... -
Mit és?..mi kell még? :DDD
-
DJ BP #62030 talán Bahreinben, 2x jól elküldte egy zacskó tejért egyik kanyarnál :)
Aztán volt az Alonsos eset, Kubicával jót mentek, és? -
?
..persze ha sarazni akarod, akkor valszeg sarazni is fogod, A te látásmódodat gátolja, engem nem zavar :)
A két felállás azért más volt, Massa-nak be kellett fejeznie versenyt, Hamilton már akkor túlteljesítette az elvárásokat vele szemben.
Akkor még más célokért kűzdöttek ketten.
de végül is tökmindegy...azért ennyi energiát beletettem :) -
DJ BP #62028 ja, Hamilton meg 2x ugyanott szopatta be :D -
jöbb=jobb
De amjd az idén talán kiderül:) -
Én épp azt akartam mondani h nem jöbb Kimi, Massánál, sőt...!