182279
  • Bala10
  • Istencsászár
    Kommentár nélkül...

• MaSzKa
    BMW lesz a 2. XD
  • jefferson83
    Le van maradva csak nekem eddig, mint egyszerű halandónak a versenyeken ez nem tűnt fel. Azért azt a galaxist talán én is észrevettem volna, és egyáltalán nem vagyok oda Massáért.
  • Kit--Kat
    Ez esetben elfogadod amit mondanak és nem találod ki a dolgokat hozzzá:
    "Bár azt mondják h kifogyott a benya... hogy fogyhat ki amikor mindent jelez a kompjúter? ilyen nincs... max ha az is elromlott... "
    Tehát ennyi.
  • Istencsászár
    Ha neked ez élvezet, gondolom azt is élvezem h a Rönó szar, be kellett szolni, ez már hiányoztt, ügyes volt:)... én csak meglepődve érdeklődök h mi ez az amatőrség ami most a Ferrrinál megy.
  • Kit--Kat
    Látom nagyon élvezed, hogy a Ferrarik mennek tönkre, de ez esetben valsz, hogy még sem. Drukkolj, mert holnap azért már van rá sansz.
  • a.carkey
    "Despite losing half of the morning session because of a misunderstanding between the pit wall and the garage left Raikkonen stranded on the track with no fuel, the programme was completely with almost no technical problems."

"Kimi Raikkonen
    "This morning I lost time because of a communication problem within the team, but we made up for it in the second session. The car seems to be going well and I am pleased with the work we have done. I worked mainly on the harder tyres, but I think that even with the softs, from what we have seen, we can be competitive.

It is always difficult to say where we are compared to our rivals, but I think we can face the rest of the weekend with confidence.""
  • WNW
    Ja, most probaltak ki az uj Schumi v2.01-et... Ez egy automata versenyrendszer, teljesen onallo... Az ulesben meg egy Kimi babu ult, hogy a latszat azert meglegyen.. Viszont a rendszernek meg vannak hianyossagai, pl. elfelejtettek bekotni az uzemanyagmennyiseg erzekelojet..
  • passatgt
    csak fedősztori, valójában nem ült senki a kocsiban
  • Istencsászár
    Bár azt mondják h kifogyott a benya... hogy fogyhat ki amikor mindent jelez a kompjúter? ilyen nincs... max ha az is elromlott... ez is olyan dolog mint a nem látom a lámpát.. nem látom h nincs benne benya? minek ülnek ott a mérnökök?? vicc, vagy csak ez a fedősztori.
  • norbi56
    remélem nem fogja kibirni;):P
  • Istencsászár
    Kimi alatt már ez edzésen elfüstölt a Ferrari? remek ez a motor... az lesz a csoda hogy ha kibirja a versenyt.
  • WNW
    Ez orosz.. 100%-os orosz hadova..:)
  • Kit--Kat
    A végégn a firstformula.ru-ból kiindulva orosz:)
  • WNW
    A "lancos" rogzites se bir ki mindent.. Es mar masoknak is ropult el kereke.. Minden csak a fellepo erohatasok kerdese...
  • M@TriX
    Azért Glock ugratásánál ez piskótábbnak tűnik, és az egész szépen egyben maradt...

Timo rally

(ha valaki bele szeretni hallgatni a szlovák(?) közvetítés hangulatába, kapcsolja be a hangfalat... ;) )
  • Shiwo
    azért nem egyből szállt el, hanem miután leszakadt a felfüggesztés és a kocsi az orrán csúszott valszeg akkor tört le az a rész, melyhez a lánc volt erősítve..
  • desigo
    Akár ki is zárhatják a RedBull-t!

oda van láncolva a kerék a kocsihoz de mégis leszakad és elrepül.
    Valami akkor csak nincs rendben...
  • G_ArchAngel #62046
    Kimi 8 agy 9 kort tudott teljesiteni, mert elfelejtettek megtankolni az autojat es leallt, igy kozelsem tudott a 2. szabadedzesre ugy felkeszulni, mint a kis brazil - ennyit errol...

Semmi bajom Massaval, de Alonso, Hamilton, Kimi szintjetol egy pici galaxisnyira levan maradva...
  • WNW
    Persze, hogy szetesnek.. Ezek a hatarra vannak kalibralva, a ChampCaros kocsikban meg beraknak egy vascsovet mint felfuggesztes, aztan kesz..:)
  • passatgt
    épp most amikor nekiment massanak ennél szerintem nagyobb ütést kapott a ferrari kereke, mégse szakadt le, sőt vígan forgott tovább
  • Istencsászár
    Néz meg egy tavalyi Champ Car versenyt, olyan ugratókon mennek átt azok a kocsik és repülnek 50 körön át h hihetelen... ezek az f1es gépek szétesnek ilyentől.. de az is lehet h olyan patka volt ott amit nembírt, bár akkor is inkább az első szárnynak kellett volna leszakadnia...
  • bordy
    nemcsoda hogy behívta őket a versenybíróság.
  • DJ BP
    Ilyen könnyen leszakad? :O

Massa elleni ütközésnél is neki esett szét, aztán Glock esete, mintha régen többet bírtak volna
  • DJ BP
    kicsit túlzásba viszi a gyerek az ömlengést :)
  • Macanary
    Coluthard baleset a maláj szabadedzésen
    Couthard felfüggesztés leszakadásos videó
  • WNW
    Ja jo, csak lassu....
  • WNW
    Hummm, nektek se mukodik a link, igy beszurva..?
  • WNW
    Hehehehe, mire jo a Pannonia ring..:

Schumi, es az amator fotosok..:)
  • Mersant
  • passatgt
    Alonso hozzá tette a kocsihoz azt a pluszt, amit tud:)
  • a.carkey
    A 2. szabadedzésen:

1. Hamilton, 2. Massa, 3. Kimi, 4. Gomb, 5. Szvetter, 6. Jarno, 7. Kova, 8. Kupica, 9. Fisco, 10. Nakajima ...

Alonso csak a 14 jelenleg. A kis Piquet 3 EZRED mp-vel van lemaradva tőle :)
  • a.carkey
    Tavaly már kiderült, hogy jobb ...
  • b-type
    Mit és?..mi kell még? :DDD
  • DJ BP
    talán Bahreinben, 2x jól elküldte egy zacskó tejért egyik kanyarnál :)
    Aztán volt az Alonsos eset, Kubicával jót mentek, és?
  • b-type
    ?
    ..persze ha sarazni akarod, akkor valszeg sarazni is fogod, A te látásmódodat gátolja, engem nem zavar :)

A két felállás azért más volt, Massa-nak be kellett fejeznie versenyt, Hamilton már akkor túlteljesítette az elvárásokat vele szemben.
    Akkor még más célokért kűzdöttek ketten.
    de végül is tökmindegy...azért ennyi energiát beletettem :)
  • DJ BP
    ja, Hamilton meg 2x ugyanott szopatta be :D
  • ladarevolution
    jöbb=jobb

De amjd az idén talán kiderül:)
  • ladarevolution
    Én épp azt akartam mondani h nem jöbb Kimi, Massánál, sőt...!