182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hááát,,, nagy hiba ez ,akárhonnan is nézzük lol
-
A sportfelügyelők beidézték a McLaren párosát -
jah de ha az ő pilótái az utolsó körben szenvedtek volna bármi féle kárt egyből menne a sírás
Hagy döntse már el a BMW,hogy mikor mennek gyors kört... -
Szerintem a 2 Meki "gumiabroncsgyűjtést" végzett,de nem gondolták,hogy vannak még gyors körön,bár ez is hihetetlennek tűnik. Totálisan amatőr hiba,akárhonnan is nézzük:) -
Bala10 #62096
-
Elég vicces , majd ő mondja meg ki mikor mehet gyors kört mi?:D Inkább örüljön ha megússzák a pilótái a büntetést, mert ien amatőr viselkdés miatt elég gáz, ráadásul mindkettő egyszerre... -
Haug különösen Heidfeldet bírálta, akinek szerinte inkább a saját háza táján kellene söprögetnie, mivel annak köszönheti a helyzetét, hogy elrontotta az előző körét.
:Ha nem hibázott volna, akkor nem kellett volna a legvégén, utolsó emberként még egyszer teljes erővel próbálkoznia.
hát ez nagyon lol.
de ha valamelyik mclaren-nél lesz gebasz és kell menni még egy kört valamiért és ilyen helyzetbe kerülnek akkor jobb ha csöndben is marad majd. -
Sztem az kavarta meg a legjobban a rajtrácsot, hogy többen esős alapbeállításokra dolgoztak...ez nem feltételen a csúcssebesség visszaesésében látszik, mivel a leszorítóerőt viszonylag egyszerűen lehet tekerni. De a futómű az már nem ennyire gyorsan léphető.
Jó volt a GP2
-
Szerintem Alonsonak még innivaló helyére is benzint töltenek és full esős setupppal küldik ki:DDD -
DJ BP #62091 eleve nem értem, akik még leintés előtt kezdtek meg új kört, azok még ne kezdjenek el ennyire lazulni meg spórolni, a csapatok hibája ez, nem engedném, se ideális íven, se máshol -
A q2 és q3as időeredmények
Massa +1.336
Kimi +2.042
Kova +1.854
Hami +2.082
Trulli +1.887
Kubi +1.984
Hei +2.105
Web +2.049
Alon +3.310
Glock +4.656 -
Én arra leszek kiváncsi h melyik pilóta/csapat megy esős beállítással.. tippem hogy a McLaren, Alonso... Massa szépet ment, de valószínüleg Kimiben több a benya, meg asz is lehet ő rontott, amig Massa szép kört men. -
Massa meg honnan huzta elő ezt az időt, majd 1 secet adott Kovának, ennyi benzin nincs a világon:D Kiváncsi leszek meddig marad kint, meg hogy lesz e eső. -
Az a baj hogy Hamilton bármit csinál, neked beképzelt disznó marad, te már igy elkönyevelted, kigúnyoltad... majd ki fogsz ebből nőni vagy menny a formula.hu fórumra ott találsz pajtásokat és szinkronban tudod őt lehordani. -
a drukkerei?ezt nemértem
a drukkereivel semmi bajom csak vele
Miért beképzelt disznó?ezért:"Nekem új élmény volt hogy a verseny után nem a pódiumra kellett mennem..."
ezért -
Egyetértek -
Szvsz. nem értem miért mondod. Hibázott, de utánna egyből korrigálta a hibáját és átment a másik oldalra. Ettől függetlenül még büntit érdemel. -
majd hami büntijét is rásózzák :)
ez a srác testesíti számomra meg a koboldot, csak a füleit meg kellene nyújtani felfelé :)
-
Sanszos, Hami nem kap de Kova igen, tavalyi évből kiindulva nem lepődnék meg.... -
ezt a folytatást várom...
nem lepődnék meg ha nem lenne glock féle bünti... -
Nem valószínű,hogy szándékosan masíroztak ott.
Simán arra gondoltak,hogy már mindenki megfutotta a maga körét.
Ettől függetlenül amatőr hiba... -
A 'beképzelt disznót' azért nyugodtan magadban hagyhattad volna, mivel az alapvetőeken túl, a drukkerei neked nem hinném hogy ártottak. -
Valszeg meg is kapják, Hamilton még nem hinném hogy bezavart volna akörbe, de akkor sincs keresnivalója az ideális íven ha nem megy tempót.
Ez nagyon lökött hiba volt, és Heidfeld joggal kérdezheti hogy most mi van. -
hát ja
és tavaly is leírtam hogy mi a véleményem Hami fijúról
egy beképzeld disznó aki kapásból beült a legjobb autóba és erre van nagy arca.(most remélem ezért nem fogok büntetőpontot kapni:)) (ja és mi lessz idén először a formula 1 történetében?éjszakai verseny vagy hétköznapi?) -
holnap regggel is lessz pofázás verseny előtt?
egészkor kezdődik a futam? -
Elképzelhető, Heidfeld még így is elég közel volt Kovalainenhez, 0,14 másodperccel maradt el tőle. Az pedig nagyon nem mindegy, hogy valaki 3. vagy 7. helyről rajtol. -
vicces lesz ez holnap, és nem tudom élőben nézzni :( -
@#&sztatok már két ekkora majmot?? 

Mit kerestek az ideális íven? Remélem jól meg >>>>> őket! -
Nah remélem a Mclarennek két 5 helyes bünti befigyel...
Gratta a Ferrarinak ... -
Bala10 #62071
-
megint sikerült korábban kellnem, ezt tavaly is eljátszottam :( -
ha ezt megnyomom akkko milesssz?
-
malaysia
-
-
-
Bala10 #62065 
-
Kommentár nélkül...
-
BMW lesz a 2. XD -
jefferson83 #62062 Le van maradva csak nekem eddig, mint egyszerű halandónak a versenyeken ez nem tűnt fel. Azért azt a galaxist talán én is észrevettem volna, és egyáltalán nem vagyok oda Massáért. -
Ez esetben elfogadod amit mondanak és nem találod ki a dolgokat hozzzá:
"Bár azt mondják h kifogyott a benya... hogy fogyhat ki amikor mindent jelez a kompjúter? ilyen nincs... max ha az is elromlott... "
Tehát ennyi.