182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
gpFan #170157 Igen, emlékszem az esetre. Hamilton akkor megérdemelt volna egy büntit. De nem kapott. Ami viszont nem jelenti azt, hogy most Vettel nem kellett volna hogy kapjon, sőt, azért a 2 eset nem éppen egyforma.
Mellesleg, Ricciardo sem kapott büntit, valamikor 15-ben, pont Monakóban, amikor túl optimistán vetődött be hátulról, olyan Ocon szílusban, és ki is ütötte az ellenfelet. -
#170156 https://streamable.com/snhp
jobb nézetbe (nem tudom url-be szúrni) -
#170155 Asszem itt nem volt bunti de kicsit mas szitu mert Hamilton itt mar reg visszatert csak hat lassabb volt plusz meg vitathatoan hagyott is helyet.
En sem vitatom Merci pilotakkal szembem van egy kis elfogultsag de ma pont nem erzem hogy ez lett volna a gond -
#170154 Nem is említik :D -
#170153 És hogy jött volna vissza máshogy? Megáll, és majd a versenybírák mikor úgyítélik intik őt tovább ? -
#170152 Ezert kell soder mindenhova :). Akkor most nem lenne mirol vitatkozni. Mindenki elfogadna, hogy aki hibazik igy jar. Sajnalom Vettelt de nyilvan pontosan tudta ha nem ugy jon vissza akkor bukja a pozit. -
#170151 gagyi a minőség, de nem volt bünti (állítólag, én nem emlékszem)
-
gpFan #170150 A helycsere nem rossz ötlet, bár nem tudom hogy pont ilyen helyzetben mik a szabályok. Más kérdés, hogy Vettel elengedte volna e, vagy jött volna a pár évvel ezelőtti Whiting melegebb tájakra való küldés szerű kirohanás.
De mit okoskodunk itt annyit. Majd Jacques Villeneuve mindent elmond, megmagyaráz 1-2 nap múlva -
#170149 Tok egyertelmu szitu volt, szokasosa elcseszte, de tudta , hogy Hamilton ott mogotte tiz meterre , majdnem fejre allt ugy igyekezett vissza a palyara...Ha nincs mogotte senki kenyelmesen osszeszedi az autot... Es nem, nem hagyott helyet Hamiltonnak. Nyilvan osztonos dontes volt, teflexbol igyekezett ott maradni a metci elott, de az o dontese... Es ezzel majdnem a falba kente Hamiltont...Ha elorebb van siman belebaletozzik oldalrol...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.06.09. 22:23:05 -
ShaiHulud #170148 istenem de orulnek ha a fia meg az egesz faszom forma1 megerezne ha nem neznem tovabb ezt a szanalmat, de sajnos nem... :( -
#170147 Szerintem igazsagosabb lett volna egy kotelezo helycsere es elozze vissza. Ott azt a pozit elbukta Vettel. Hiaba mondja nem tudott mit tenni, kisebb tempoval vissza tudott volna jonni biztonsagosabban.
Ezzel a buntivel viszont ugy adtak oda Haminak a poziciot hogy mar vedenie sem kellet. Eleg volt eleg kozel maradnia.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.06.09. 22:15:13 -
Pares #170146 Megint belenyúltak a versenybe, megint a merci javára. Kezd már unalmas lenni. -
#170145 Pontosan ez a baj. Ráadásul ennek a fényességesen izgalmas VBnek is jót tett volna. -
#170144 Én nem csípem Vettelt, de az előző években annyi komolyabb szitut nem büntettek, hogy vicc ez a helyzet. -
#170143 Nem Hamiltonnal van a baj. Ő csak egy pilóta. A baj azzal van, hogy Hamiltont nem büntetik hasonló szituban, mást igen. Mindkettő halál PC próbál lenni, de pár fakkfej mindig beleszól a futamokba. Hamiltont nyomják, mert ...., mert nyomják. Vettelnek minimum nővé kellene magát operálnia, hogy a bírák hasonló kényes szituban őt részesítsék előnyben. -
#170142 Az hat, ha nem fekez most mindketten kiesettek lennenek :) -
#170141 -
Stockbauer33 #170140 Nézd jó pilóta Vettel de ebben a szituácóba nehogy már HAmilton kérjen bocsánatot. -
#170139 borzasztó durván nézhet ki, látha hogy kicsúszott és áll padló gázon :D
eszméletlen -
#170138 Maradjunk annyiban, hogy EZT most nem kellett volna büntetni. De ha dög unalmas VBt akarnak, akkor hajrá. -
argo001 #170137 Jól van örüljetek ennek az izgalmas szezonnak. -
#170136 Azert szerintem ez Hamilton onboardbol eleg durvan nezhet ki....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.06.09. 21:59:35 -
#170135 Hamilton nem fogják büntizni hasonlóért, max! ha már megnyerte a VBt. -
#170134 Egyiket se tudja....;) -
argo001 #170133 Lehet, hogy a büntetést még fel tudja dolgozni, de azt, hogy leszerepelt nálad, már biztosan nem... -
#170132 Jó, ez a komment egy hülyeség, nem kellett volna hibázni. Hamilton hányszor fékezte el Vettel mögött könyörgöm... -
#170131 ha jól hallottam mind a két pilótára volt fujjogás :D -
gpFan #170129 Hisztis ... várjál , ezzel a tábla cserével végképp leszerepelt nálam. De ilyenek a németek.
A Ferrari is hibás benne, mert jobb lett volna egy 3-as csata Leclerccel. De valahogy mindig hátra kerül. -
Stockbauer33 #170128
-
#170127 de, ez egy versenyző
versenyző aki teljesen jogosan kivan akadva az egészre
versenyző mert " nem fékezett le Hamilton előtt"
emberek nemár.. -
willtex #170126 Az tényszerűen nem igaz, hogy Hamiltont sohasem büntették ilyesmi miatt. Most kapásból fejből a 2008-as Spa-i verseny jut eszembe, ahol egy győzelmet vettek el egy sikán átvágás miatt Hamiltontól 25 másodperces büntetéssel. -
#170125 Ez egy hisztis picsa, nem versenyzo.... -
argo001 #170124 Az igen, ez megérdemelt! Kapja be Hamilton! -
#170123 ezaz :D -
#170122 De te utálod Vettelt. Annyi a különbség köztünk, hogy ugyan én sem szeretem, de itt most objektíven nézve NEM ÉRDEMELT BÜNTIT. -
#170121 Ez draga durci lesz most a ferkanak ! :))) -
SzocsA #170120 Mit akadályozott, tehat elozesnel mikor levedi az ivet az is akadalyozas? Kihasznalta a palya adottság. -
#170119 Há most menjen oda jópofizni, vagy szájkaratézni? -
#170118 Nyomi Hamilton. Ekkora kamut nyomni. Hasonló esetben ŐT nem büntetnék, ahogy SOSEM büntették. Kikényszerítette a hibát. Mekkora baromság.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.06.09. 21:49:55 -
argo001 #170117 Szánalom szezon.