FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
az, durva a csalást használni.
Egy csapat motort cserél ha indokoltnak tartja, gõzõd sincs hogy miért cseréltek, ahogy nekem sem.
Ezzel együtt ha úgy is lenne amit kikombináltál, ..bármelyik csapat nyugodtan élhet a lehetõséggel, a feltételek egyenlõek, és a szabályok lehetõvé teszik.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Amse
Az idõmérõ más azért.Ott a versenytaktikák miatt nem reális a kép néha.A versenyen általában kijönnek a tervezett dolgok.

Szerintem ez az idömerö is elegge felrugta a papirformat.Button+Honda eleg jo.Fisico megint csinal egy kis hibat,a ket Williams meg egyszerüen teszi a dolgat.Meleg lesz,vagy esö,mindenesetre meg lennek lepve,ha nem füstölne el egy-ket motor.Massa autojaban mar ket motort is cserelt a Ferrari,igy ö a tök utolso helyröl indul 20 rajthelyes büntetessel (miert is nem kell ilyenkor a ki nem adott rajthelyeket is kihagyni,akkor indulhatna vagy 50 meter hatrannyal,es el lehetne kerülni,azt,hogy ugy is utolso leszek variljunk egy kicsit.Massa kiemelkedöen sok kört tett meg az edzeseken,igy most azok a körök nincsenek az autojaban,es nem lesznek a következö futamon sem.Lehet hogy egyesek szerint durva amit mondok de ez egy kis csalas.)
Amse
eléggé felrúgná a papírformát, hogy se McLaren se Ferrari se Renault nincs a dobogón 😊

asfa
az elsõ 3mal kell kezdeni! 😄Ddddd

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
#32563 😄dd

1,Button 2,Rosberg 3,Webber
Amse
Tom, csak az angol nyelv átka, hogy a Róz hangzást így írom le tudat alatt.😄
Általában így írom le gyorsban aztán ki szoktam javítani, de most elfelejtettem.
Pótlom : Rosberg 😉

GregSB
1. Baumgartner
2. Ide
3. Sato

<#vigyor1>

Komoly:
1. Fisi
2. Rosberg
3. Raikonen

Illetve van, de az s után nincs
Nincs e betû Rosberg nevében 😊
Az én ilyen 3 fajta tippem:

Legrosszabb:
1: Alonso
2: MS
3: Fisichella

Reális:
1: Kimi
2: Fisichella
3: Rosberg

Álom:
1: Kimi
2: Rosberg
3: Montoya
Amse
Én tippem:
Kimi, Fisico, Monty, Button, Alonso, Schumi, Roseberg, Webber,

NEM! Tipp 3 iz dö beszt!
asfa
tipp 1 dö beszt 😊

Istencsászár
lehet nem olyanok mint a magyarok😊 ( holnap napsütés, itt a tavasz!! stb... azt szakadt a hó egész nap 😄😄::😄 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tipp 1 - a legrosszabb
Alonso
Fisico
Button

Tipp 2 - a reális

Fisico
Kimi
Alonso

Tipp 3 - az álom
Kimi
Rosberg
MS

szvsz Kimi motorja nem fogja kibírni a Bahrain ultraterhelés után - ha kibírja nekiállok Mercedes-re gyûjteni😊

http://gaborszantai.co.uk/

Hozzáértõk 60%-a?😊

ha 100-ból 101 meterológus mondaná, akkor sem hinném el😛

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
Pont az lenne a jó,ha bekavarna😄

BuzzFuzz
Esõ várható a futamra

A versenyzõk pénteken és szombaton a hõség miatt szenvedtek, és valószínûleg a sok motorcserének is az idõjárás az egyik oka. A meteorológusok szerint azonban a versenyre megérkezik a lehülés, de esõ kíséretében.

A hozzáértõk 60 százalék esélyt látnak arra, hogy a vasárnapi Maláj Nagydíjon az esõgumik is elõkerülnek majd. Ez a kisebb csapatok számára némi elõnyt is jelenthet, hiszen a csapadék eltüntetheti a teljesítménybeli különbséget.

Remélem nem fog esni, mert az alaposan bekavarna...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Marki
Holnap lesz 'Quick' Nick Heidfeld 100. futama! Gratula neki, Õ is egy remek pilóta.

KoЯn

"Tavaly a kedvenced alatt volt vilagvero gep es megis megleptek joparszor."

- mondjuk nem értem a hozzászolásod lényegét mert kurvára nem a témához vág de mind1
Vagy csak fikázol ész nélkül?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Lehet h stabil autó volt viszont sebbeségben kb a 3dik 4dik autó volt nem úgy mint Shumi szuper Ferkája a 2002-2004es idõszakban

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
A világverõ nem alatta volt, amivel Alonso ment az az elromolhatatlan szerencsegép😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tavaly a kedvenced alatt volt vilagvero gep es megis megleptek joparszor.

Istencsászár
Tipp: Kimi, Alonso, Monty

Vélhetõen 1ik mclaren minimum lerohad majd😄, ezért Rosberg dobogra várandó, de lehet hogy az elejétõl fogva magabiztos versenyzéssel megnyeri a futamot... kb ez igaz lehet Fiscora is!

Massa elõrejön ha nem lesz problémája pontszerzõ helyre, Sumi pedig max 4. helyre...

Ha a te logikádat nézem ennyi erõvel Shumira is mert egy jó darabig világverõ gép volt alatta amivel vb lett<#taps><#lama>

hát már igazán ráférne a pusztulat a gépére...
eddig mindig nagy mákja volt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mostmár te sem vetthetsz követ Alonsora ha legközebb nem olyat nyilatkozik ami neked tetszik<#gonosz1>
"Alonso alatt lerohad a gep."

Fan tipp:
M. Sumi, Massa, Kimi.
Alonso alatt lerohad a gep.

Normal tipp:
Kimi, Sumi, Alonso

Lteebee
Kimi
Rosberg
Fisi

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

b-type
😊)))
Azt a hármas befutót szeretném én is..a szereplõk az én esetemben teljesen másodlagosak,...egy orrhosszos hármasbefutót viszont nagyon szivesen látnék.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Marki
Én csütörtökön ezt tippeltem at F1híreken:
1. Button
2. Fisi
3. Rosberg

Tartom magam hozzá, fõleg, hogy az idõmérõn már (majdnem) bejött 😊

KoЯn

Kit--Kat
szerintem simán nyerhet is, de dobogón mindeképp ott a helye

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
Szal HA nem megy tönkre valami az autóján szerintem a dobogón lesz.

GregSB
Azért jó, hogy arra senki nem számít, hogy Fisico megtartja az elsõ helyét... Pedig tavaly, vagy tavalyelõtt amikor elsõ helyrõl indult végig meg tudta tartani, amíg le nem rohadt az autója a végén.

BuzzFuzz
Akkor én is tippelek egyet:

1. Raikkonen
2. Alonso
3. Montoya
4. Rosberg
5. Schumacher

😊)

DJ Bee18
sumi szurkoló vagyok, de max Kimi, Rosberg, Sumi lehet a sorrend, ha nincs mûszaki hiba.
Sztem ez a sorrend lesz: Kimi, Rosberg, Alonso, Sumi, Button 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

holnapi futam végeredmények,tét egy a 10 ben 6 a 100 on
1,Sumi
2,Rosberg
3,Kimi
4,Button
5,Alonso
hármas befutó orrhosszal

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

BuzzFuzz
Holnap Kimi lealázza a többieket heheheh 😊

RelakSfromhome
Attól még nem lett az egész pálya elforgatva sztem :o)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kemszi2
mi lett az idõmérõ vége.Lemaradtam róla😞
majdnem mert ez még a régi hungaroring ha jól látom 😊

RelakSfromhome
Gondoltam megnézem, hogy szigorúan -10 hely lesz suminak, vagy Nyiri elmélete lezs a helyes. Erre mit találok? Hungaroringet fejjel lefelé 😄

Forma1.com fejjel lefelé
Ez meg a valóság 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Istencsászár
Várj továbbmegyek, mivan ha megnyeri? az lenne aztán a nemsemmi, én drukkolok neki!

desigo
Grat az elsõ 3-nak!!!!!
RelakSfromhome
Számolj utána: 4. lett, mínusz 10=14. Szerintem.

desigo
Palik most találja ki a szabályokat😊
DJ Bee18
el tudom képzelni hogy mehet<#idiota>

DJ Bee18
hát az új Swift 1 tonna, és abban azért több anyag van 😄D