182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Olaszokat azért várjuk meg:D -
nevetséges :D -
G_ArchAngel #62377 Anglia
Daily Telegraph: "Hamilton a rajtnál sört kér. A célban egy egész rekeszre volt szükség. Räikkönen bajnokhoz méltóan szerepelt. Heidfeld leggyorsabb köre a BMW remek tempójáról tesz tanúbizonyságot."
Guardian: "Hamilton előnye három pontra csökkent. Räikkönen megszerezte tizenhatodik győzelmét is."
Independent: "Az ausztrál futam egy rémálom volt a Ferrari számára, Malajzia egy álom. Räikkönen bajnoki győzelme."
The Sun: "Räikkönen a nagy melegben is hűvös maradt. Hamilton csalódott."
Times: "A Ferrari Räikkönen győzelmével visszanyerte az önbizalmát. A csapat revansot vett. A győzelem még meggyőzőbb lett volna, ha Massa nem mond csődöt. Massa részvényei rohamosan zuhanni kezdtek."
Spanyolország
AS: "Räikkönen győzött, Massa kiesett, de továbbra is Hamilton a bajnoki tabella éllovasa. Massa kinyitotta a Ferrarit kapuit Alonso előtt."
El Mundo Deoprtivo: "Kimi Sepang uralkodója. Alonso a bajnoki cím helyett pontokra vadászik."
Marca: "Räikkönen sétakocsikázott, Hamilton mélyrepülésbe kezd. Hamilton csak akkor nyer, ha az első rajtkockából indul. Alonso kockára tette az életét a nyolcadik helyért."
Sport: "Räikkönen kegyetlen győzelme. A Ferrari az uralkodó. Mögöttük a Mercedes és a BMW háborúzik. A BMW készen áll, hogy kihasználja a Ferrari és Mercedes hibáját. Ha a csapat javít a stratégián, akkor bajnoki esélyekkel lépnek pályára."
A spanyolok megint alulmúlták önmagukat, az angolok korrektek (gondolom, ha Hamilton Alonsot verte volna el, akkor hozzák a spanyolok szintjét). -
G_ArchAngel #62376 Nem Massáéknak nem hiszünk, hanem Massának:) -
Ha már Massáéknak se hisztek, akkor szerintem ebben a kérdésben muszáj lesz megkérdezni a Baumgartnert
-
Ja:DDD Csak nehogy hamarabb vége legyen mint ahogy elkezdődik neki:D -
Jah Massának Bahrainbe kezdődik a Bajnokság, csak már nemvolt hozzá mersze ezt kijelenteni, mint ahogy Ausztrália után:) -
Domenicali még nem tudta megmondani, vezetői vagy műszaki hiba okozta-e Massa megpördülését a sepangi 8-as kanyarban, de valószínűnek tartja, hogy a 7-es kanyar kijáratánál agresszívan használt kerékvető szerepet játszott az incidensben.
Massa:„Kijöttem a hatos kanyarból, és nagyon keményen megdobott a szegély. Az autó hátulja kormányozhatatlanná vált, és nem tudtam megfogni a pörgést. Nagyon sajnálom, mert szinte biztos volt a kettős győzelmünk. Fel kell dolgoznom magamban ezt a pocsék kezdést, de érzem, hogy az autóban óriási potenciál van. Remélem, a következő nagydíjon, Bahreinben kijavítom a hibát.”
-
Magyarázd már el, ez mire válaszolja meg a feltevésem? -
nem kell értetlenkedni feleslegesen -
Attól függ hol:D -
ha szőrös,akkor biztosan nem:D -
ez most mi? -
momo-val is el lehet lenni bőven,bár nem javaslom pedál miatt anyira,van egy 16k-s logitech komány az már jó szimezésre teljesen -
G_ArchAngel #62365 akkor nem is biztos, hogy csaj volt...:) -
képzeld az első puszi is megvolt már, de csak sötétben!!! :D
GTR2, hallottam róla, de nincs kormányom, (télleg a logiotechnek az az überszuper megéri, g25 asszem) mert azzal realisan lehetne vezetni! -
Figyi!:D
Egy! Ezek a játékok nem igazi szimulátorok!
kettő! Ha te egy szimulátorral akár vb is leszel, egy f1-es autóval egy métert nem tudsz menni. Tehát magyarul kb pont lószart nem ér ha bárki bármilyen szimulátorral sikeres. Mivel az egy játék ez meg a való élet.
Nincsenek erőhatások rajtad. Nincs félelem érzeted. Mivel mi van ha elbaszod? Kicsuszol aztán ennyi. De azért igazából 200-al kimenni a füre nem olyan érzés.
Ez az egész vita nevetséges! Massa egy jó pilóta. Nem azt mondom hogy felér egy Schumi szintre de azt mondani rá hogy tehetségtelen és hogy nem alkalmas ide az egy hülyeség!
Ez az egész arról szól hogy kinek ki szimpatikus akit nem szeretek az béna tehetségtelen, szar. Akit imádok az kifogástalan sérthetetlen stb.
Én nagyon szeretem a NASCARban Gordont. De amikor kilök egy embert akkor lehet akármennyire is kedvenc akkor sem mentem fel.
Alonsot utálom, de nagyon! De sose mondtam és nem is fogom azt mondani hogy tehetségtelen!
-
és itt hol a szimulátor?szimulátorligában sehol nem lennél attól mert ezekkel megnyertél minden létező dolgot,nem azért mondom,hogy baszogassalak,és gratulálok a sikereidhez,de ezek a játékok mesze vanak bármelyik szimulátortól is -
Igy van SBK01 ha már a legjobb motoros játékról van szó.. a Motogp a 2. rész óta erős hanyatlásban van, a 2007estől erősen a hányiger jutott az eszembe... THQ játék = minimális javulás, de méginkább romló minőség. -
G_ArchAngel #62360 Nem is gondoltam volna, hogy ennyi játékos kedvű kisfiú írogat ide - remélem azért néhányan túlvagytok az első csajozáson:))))) -
GP500..az SBK01 már nem megy XP-n..

:)) -
gta sa -
MotoGP07 azért ha kikapcsolsz minden segítséget közel van a simulatorhoz sztem
legalábbis jobb motoros játék nincs
-
Ez így van majd meglátjuk a következő versenyeken mi lesz...
(Ez az Alonsós rémisztgetés azért durva, remélem ilyen soha nem lesz, mert akkor nem lesz olyan ferrári akinek szurkolhatnék
)
-
madmanic #62355 Nem teljesen midegy miért esett ki?
Nem szerzett pontot. Eddig. Ha meg továbbra sem sikerül neki majd a csapat eldönti hogy az ő hibája e, ( és mehet Alonso
) vagy műszaki gondok és megpróbálják megoldani...
-
Most nem, de akkor egyértelműen igen, az volt a dolga. -
Szvsz tavaly Brazíliában jobban ment Massa, hazai pálya... simán nyert volna szerintem. Most egyértelműen Kimi volt a gyorsabb. -
DJ BP #62352 verseny: a második boxkiállásig Massa vezet és a kiálláskor előreengedi Kimit.
Most is előreengedte? Mert ugyanez volt hétvégén... -
DJ BP #62351 még te kéred azt, hogy szálljunk le Massáról, miközben Kimi 1 azaz 1 hibáján lovagolsz? Meg a tavaly év eleje? Amikor Kiminek más gumit és autót kellett megszoknia?
Nagyon súlytalanok az érveid -
Nézzünk 2007-ről megcáfolhatatlan tényeket:
A 2007-es év 13. futama (Olaszország) megkezdése elött még Massa(69pont) Kimi(68pont) elött van a VB pontversenyben.
A brazil az addigi futamok alatt kétszer indult az utolsó(22.) és egyszer a 14. rajthelyről míg a finn csak egyszer indult a 16-ról.
Jött Monza:
rajtsorrend: 3. Massa, 5. Kimi
verseny: Massa az 1. körben lenyomja Hamit, Kimi is feljön 1 helyet, 9körben kimegy Massa a boxba, visszajön, 2 kör múlva végleg kigurul, műszaki hiba miatt feladja. Kimi befejezi 3.ként a futamot a két McLaren mögött.
Belgium:
rajtsorrend: 1.Kimi, 2.Massa (17ezredel lemaradva!!!)
verseny: 1.Kimi, 2.Massa (sima verseny semmi extra)
Japán:
rajtsorrend: 3.Kimi, 4.Massa
verseny: esett, ferrári eltaktikázta, intermediate gumit raktak minkettőre, minkét ferráris 2 kör után lecseréltette, csak Massa megpördült és utolsó helyről kellett neki feljönnie.
végeredmény: 3.Kimi, 6.Massa
Kína:
rajtsorrend: 2.Kimi, 3.Massa
verseny: 1.Kimi, 3.Massa
Brazil:
rajtsorrend: 1.Massa, 3.Kimi
verseny: a második boxkiállásig Massa vezet és a kiálláskor előreengedi Kimit.
végeredmény: 1.Kimi, 2.Massa -
NYugodtan, mert annyira vagyok elvakult, mint te Massával, kiváncsi vagyok az érevidre. -
Erről nem nyitok vitát, főleg nem elvakult rajongókkal, de tavaly nagyon sokáig sehol nem volt Kimi Massához képest, sokak nagy meglepetésére ....
Lényeg : mig mindig kitartok amellett, hogy most a technika dobta el Massa kocsiját !!! Pont ! -
Az a baj hogy Massa a 2 élcsapat, 3 élpilótája mögött a 4. helyen kullogott a pontversenyben... Alonso, Hami, Kimi vb címéhez egy apró hiba kellett, ez Kimi javára dőlt a végén, Massa távolt volt ettől is. -
Te el vagy tévedve.... Massa hány versenyt nyert meg tavaly??? És Kimi mennyit??? És nézzük csak Nürburgringet tavaly, hogy is volt, Kimi autója leállt, ott volt minden esélye Massanak, de mivel nem egy toppos pilóta esőben nem tudta megtartani az előnyét Alonsoval szemben. Egy példa a sok közül. Ezt 1 Kimi, Alonso, Hamilton akkora előnynel esőben, simán hozta volna.
Massa hány versenyt nyert meg nem az első rajtkockából indulva?
És a mostani futamon mi volt a Kimi alázós Massával ??? Mert nem neki állt a zászló...
-
Ezennel szeretettel meghívlak a szerverünkre:HRC szerver
Itt megmutadhatod (ha akarod) a GTR2 bajnokságban, mit is tudsz valójában az autóversenyzésből. De figyelmeztetlek, ez kőkemény szimulátor, és semmiféle segítség - kivéve az automata kuplung - nem engedélyezett.
Kíváncsi vagyok mit tudnánk kezdeni a tavalyi év legjobb pc és konzol gamerével. -
Konzolon nincs szimulátor, a Forza sem szim, csak ennek nevezik mert nincs más... eleget toltam ahhoz h tudjam, s eleget szimezek pécén hogy tudjam mi az mi nem:), amugy tényleg grat, csak nem szabad a kettőt keverni, de ennek semmi köze az eredményedhez, a Forza is tud nehéz lenni természetesen meg minden más gém sőt... -
Nincs vita, csak vicces volt, hogy konzolos autos jatekok alapjaira akarsz vezetestechnikai velenyeket alapozni;) Azok alapjan, egy F1-es autoval az elso kanyarban meghalnal - legalabbis ha egyaltalan el tudnal indulni vele;)
Amugy meg gratula az eredmenyekhez es a nyeremenyhez! -
tudom..én kedvelem Massát s nem temetem el,de valahogy így nem jó :S -
tudom de én az első 5-ben biztos vagyok :) -
de mind1, mondtam,h vita lezarva, hajrá Ferrari