FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, akkor Sato-t sem kell többet szídni, hiszen csak autóversenyzõ...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Rosberg: nem panaszkodom

A WilliamsF1 versenyzõje, Nico Rosberg a harmadik rajtkockából vághatott neki a Maláj Nagydíjnak, ám a start nem sikerült túl jól számára, aminek következtében több pozíciót veszített. "A kerekek túlpörögtek, emiatt több helyet visszacsúsztam. Igen meleg helyzet volt az elején. Õrületes."

Ennek – mint késõbb kiderült – nem volt jelentõsége a végeredmény szempontjából, ugyanis a Cosworth motor a hatodik körben felmondta a szolgálatot. "Ez nagy kár, de nem tudok rajta változtatni. Nem segít, ha panaszkodom emiatt. Egy másodperccel korábban furcsa hangokat hallottam. Majd tönkre is ment."

"Azt hittem, hogy a rossz rajt ellenére is jó versenyt futhatok, mert csak két pozícióval voltam lemaradva a csapattársamtól. Motivált vagyok, és Ausztráliában mindent bele adok." – tette hozzá Rosberg, aki néhány napos pihenõvel ajándékozza meg magát a következõ futamot megelõzõen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
"köcsög osztrák" - autoverseny...
Punker
biztos Brio fizette le 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alexease
Szerintem kotelezo.
Punker
szerintem minden van, még az agurin is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Belógott az esõ lába, de végül mégsem szólt bele a szezon második futamának eseményeibe. Nem úgy Christian Klien, aki már az elsõ körben nekiment Kimi Raikkönen autójának, aminek hatására a hátsó felfüggesztés eltörött, és a finn versenyzõ búcsúzni kényszerült, de Klien sem úszta meg.

köcsög osztrák...

A kamerat azt a csapat engedi felrakni a tv tarsasag keresere vagy kotelezo?

Punker
eleve az elképzelés, ki az a barom aki a legfeltünõbb helyen bûvészkedik a szárnnyal?

Nekem gyanus is volt 😄 Semmi info nem volt a kozvetitesen. Sot kulfoldi lapokon sem talaltam semmi erdemlegeset.

GregSB
Palik meg tényleg nevetséges. Nem lát. Amikor Schuminak elhúzódott a boxkiállása, az azért volt mert az "indító ember" nem engedte ki õt, mivel egy autó pont elhaladt mellettük. Erre Palik elkezdni értetlenkedni, meg mondja hogy a Ferrarinak nem ez volt a legjobb kiállása. Lol, mintha a szerelõk tehettek volna róla.

megint egy ujj év ahol az ágis huzza szegény kimit....

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

inkább,hogy még nem járt ezen a pályán és fogalma se volt az elõzési pontokról,meg a pálya kis trükkjeirõl

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

GregSB
Egyébként a rajtnál elõjött hogy Rosberg még fiatal. Oké hogy tudja nyomni neki, meg jól tud elõzni, de a megfontoltság még hiányzik belõle. Ha nem erõlködik Webberel Alonso nem tudta volna megelõzni õket olyan könnyen.

Lteebee
3 év alatt ez kb. az elsõ eset.

Szal vigyoroghatsz...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
A vesztesek nem érdekesek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

BaliBoy
Szerintem kár lenne máris leírni a Ferrarit. Véleményem szerint Schumi alatt ismét szar volt a motor. Amikor elrajtoltak egy pár méteren keresztül Schumi autójából elég csúnya füst szállt fel. Emelett Massa a 22. helyrõl hozta be a Ferrarit a 5-re. Most lehet azzal jönni, hogy nagy volt akkor is az idõ lemaradása, de a múlthéten Raikönennek is csak úgysikerült a 3. helyre feljönni, hogy az elsõ 2 körben sikerült 10!! helyett feljönnie amikor még együtt van a mezõny. Másrészt a Bahreini nagyondíjon nem volt véletlen, hogy Schumi tudta tartani a Renault tempóját.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Punker
Brio-ból azt is kinézem hogy megszivassa Alonso-t amiért elmegy a csapattól 😊

2 smiley is van 😊

Alexease
Azet latszott, hogy Brio hirtelen nem tud mit kezdeni Fisco-val amikor odamentek hozza😊
Punker
Egyéni
1. F. Alonso 18
2. M. Schumacher 11
3. J. Button 11
4. G. Fisichella 10
5. J-P. Montoya 9
Konstruktõri
1. Renault 28
2. Ferrari 15
3. McLaren 15
4. Honda 11
5. Williams 5

ebbõl még bármi lehet

RelakSfromhome
Inkább az kéne, hogy cserélgesség egymás között a verdákat 😄 Megnézném sumit egy Super Aguri-ban <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
ezt te sem gondolhatod komolyan, a gyárnak kell a csapat VB is, sõt lehet azt akarják mind2 pilóta VB legyen, az qrvajó reklám lenne nekik.

GregSB
Azért ne felejtsd el hogy Alonso jövõre átmegy a Mekihez, és Fisichella fog maradni, szal én nem vagyok annyira biztos abban amit mondasz 😊

Valszeg ezt Brios nem fogja sokszor engedni. Hirtelen majd romlani fog Fisco autoja (mint tavaly) hogy ujra Alonso legyen a favorit. Ez igy megy 😊 Mig a ferrari siman mocskos modon csak elengedesre birta Barit addig a renault ugy baszik ki a kettessel hogy elkurja az autot 😛

Punker
klien bal elsõ kereke szállt el (ha jól emlékszek) szal lehet nem õ volt, majd a nyilatkozatokból kiderül.

GregSB
Egyébként örülök Fisichella gyõzelmének, remélem ez nem csak 1x jön neki össze mint tavaly. Izgalmasabb lenne ha õ is többször megközelítené a dobogós helyezést.

Punker
miért hát nem az? rakás fejlesztést nem erõltetnének ha mindenki ugyanolyan kasznival menne, sok ökör íg yis kezdi lebutítani az F1-et 😞

Bal hatso felfuggesztes onallo eletre kelt. Nah az most meg titok hogy tul ambiciodus volt vagy valaki segitett neki. Paran azt mondjak hogy Klien volt az aki a sotet oldalra csabitotta.

Punker
ez jogos lenne ha az idén yfelénél tartanánk, de simán lehet hogy 2-3 futam után feljönnek.

sziasztok.
mitörtént kimi-vel csak hallottam,hogy kiesett.<#szomoru2>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

nade tudod akkro tul "primitiv" lenne es egyesek itt nem neznek😄

Alexease
Egysegesiteni kellene a kasztnikat es a gumikat, akkor talan meg izgalmas is lehetne a dolog😉 Egyszeruen nevetseges az F1-ben, hogy penz, reklam, marketing szempontbol elfogadott, hogy a mezony fele kizarolag csak toltelek szerepet jatszik a versenyeken... Es azert meg ugy is maradna kulonbsegek a csapatok kozott, mert ott van meg a motor, a pilota, a taktika stb.
Nem szanalmas csak csalodott. 5 ev utan egy szar fos gyenge kuszkodes es most sem latom azt a hejde nagy javulast. Nem lenne kerekcsere ugyanugy szenvednenek. Nem mondom hogy alazzanak csak tudjanak kuzdeni a gyozelemert. Most mi van. Pontszezes a cel. Nem szep 😞

akyyy
ki miat esett ki kimi?😞 nem láttam, csak mikor már csak 20 kör votl hátra <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A v8-as kölségcsõkkentõ szabályváltoztatást sem igazán értem..
Ha ilyen veszélyessé vált az F1 miért nem lehetett visszaszabályozni a v10 -eseket,ez már látszik is,hogy jól müködhet..
ez most igy megint egy lutri év a szerencse kap fõszerepet és mostmár ez is tisztán látszik...
Nem is értem a FIA miért nem olvassa ezt a fórumot,tanulhatnának b<#idiota>elõle

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nah megint. Ha a ferrari igy ha a ferrari ugy. Fejezzetek mar be. Futam elott is vizsgalva volt a szarny es rajthoz allhattak.

2003-s csalo Micslent azt persze sima elfelejtettetek mi? Futamokat nyertek azzal a gumival ami kopas kozben szelesedett a futofelulet. Nem volt butetes csak uj gumi kellett. Nem volt pontlevonas. Most meg kovetelitek a Ferrari felnegyeleset es kizarasat. Szanalmasok vagytok. Az a szarny szabalyos nincs gaz.

Erdekes modon akkor senki nem kovetelt szarny vizsgalast mikor a Mekirol csak ugy repkedtek a darabok annyira vekony volt es nem birta.

GregSB
Nyíri ne vedd a szívedre de tényleg szánalmas siránkozásod.

1. Ferrari nagyon is jó. Azt mondod gáz hogy azért jöttek fel mert kiestek elõlük. De hogyan is estek ki elõlük? Elfüstölt a motorjuk. Ha a Ferrari nem cserél motort valszeg õk is elfüstöltek volna. Ez taktika volt, ami be is jött nekik.

2. Renaultnak egyáltalán nem lesz sétagalopp. A Williams, McLaren, Honda, Ferrari nagyon is keresztbe tehet még nekik. Ez még csak a második futam volt az új motorokkal, ráadásul A motorgyilkos pályán. Sokat fognak még fejlõdni, nem fogunk ennyi elfüstölést többet látni SZVSZ.

Istencsászár
Jaja, kicsit deformálodott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snecie Smicie
Klien volt.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Van mit!!
Megjegyzem,a Ferrari hatso szarnya is igen csak mozgott oszze vissza a kamera alapjan,igy nem csoda hogy nem mertek meglepni a Massa-Sumi cseret.Azt mar csak en teszem hozza,hogy mivel a Ferrarirol van szo nem lesz semmi a dologbol.Nagyon nagyon Sjnalom a Williamsokat,de egyebkent jo futam volt.Ettöl meg szerintem jo ev lesz.Ha jol lattam Kiminek ismet a hatso felfüggesztessel voltak gondjai,de lehet hogy ehez nemi külsö beavatkozas is hozza jarult.
Wéber száján volt az igazság..
Most hogy nincs a toppon a Ferrari lehet baszogatni,mindenki tõrleszteni akar az elmúlt pár év tarolása miatt......

Ha jol emlekszem Webber mondta azt az ev elejen, hogy siman meg lesz a cimvedes es seta lesz iden a Renaultnak. Azt hiszem kezdem ezt elhinni. 😞

Na! hát eszembe jut a tavalyi szezon.. végre megint egy unalmas szar verseny..
Viszont aggasztó a Ferka és a Meki egyikben sem látom az erõt és ez itt most nem gumi gond a ferkánál..
Qrva erõs megint ez a Röno, nem is értem a többiek mit csinálnak

Regi lemez.

Alexease
#32647 😊
Istencsászár
A Ferrari elsõ szárnya is gyanús
Mint arról beszámoltunk a Bahreini Nagydíjon a Renault feljelentést tett a Ferrari hátsó szárnya ellen azzal a gyanúval, hogy az alkatrész flexibilis, amit tiltanak a szabályok. Az FIA kivizsgálta az ügyet, de nem találták szabálytannak a szárnyat.

A Malajziai Nagydíjon a figyelem a 248 F1 elsõ szárnyára irányult – méghozzá tévénézõk bejelentései nyomán. A német Premiere televízió belsõ kamerás felvételein jól látszik, hogy az autó elsõ terelõszárnya terhelés alatt egy kis csavar mozgásával együtt elmozog horizontálisan.

A legfrissebb információk szerint a futam után a Red Bull kivételével minden csapat meg fogja óvni a Ferrari eredményét.

REALista
50 évre titkosították!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!