FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
A WilliamsF1 versenyzõje, Nico Rosberg a harmadik rajtkockából vághatott neki a Maláj Nagydíjnak, ám a start nem sikerült túl jól számára, aminek következtében több pozíciót veszített. "A kerekek túlpörögtek, emiatt több helyet visszacsúsztam. Igen meleg helyzet volt az elején. Õrületes."
Ennek – mint késõbb kiderült – nem volt jelentõsége a végeredmény szempontjából, ugyanis a Cosworth motor a hatodik körben felmondta a szolgálatot. "Ez nagy kár, de nem tudok rajta változtatni. Nem segít, ha panaszkodom emiatt. Egy másodperccel korábban furcsa hangokat hallottam. Majd tönkre is ment."
"Azt hittem, hogy a rossz rajt ellenére is jó versenyt futhatok, mert csak két pozícióval voltam lemaradva a csapattársamtól. Motivált vagyok, és Ausztráliában mindent bele adok." – tette hozzá Rosberg, aki néhány napos pihenõvel ajándékozza meg magát a következõ futamot megelõzõen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
köcsög osztrák...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Szal vigyoroghatsz...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
1. F. Alonso 18
2. M. Schumacher 11
3. J. Button 11
4. G. Fisichella 10
5. J-P. Montoya 9
Konstruktõri
1. Renault 28
2. Ferrari 15
3. McLaren 15
4. Honda 11
5. Williams 5
ebbõl még bármi lehet
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mitörtént kimi-vel csak hallottam,hogy kiesett.<#szomoru2>#szomoru2>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha ilyen veszélyessé vált az F1 miért nem lehetett visszaszabályozni a v10 -eseket,ez már látszik is,hogy jól müködhet..
ez most igy megint egy lutri év a szerencse kap fõszerepet és mostmár ez is tisztán látszik...
Nem is értem a FIA miért nem olvassa ezt a fórumot,tanulhatnának b<#idiota>#idiota>elõle
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
2003-s csalo Micslent azt persze sima elfelejtettetek mi? Futamokat nyertek azzal a gumival ami kopas kozben szelesedett a futofelulet. Nem volt butetes csak uj gumi kellett. Nem volt pontlevonas. Most meg kovetelitek a Ferrari felnegyeleset es kizarasat. Szanalmasok vagytok. Az a szarny szabalyos nincs gaz.
Erdekes modon akkor senki nem kovetelt szarny vizsgalast mikor a Mekirol csak ugy repkedtek a darabok annyira vekony volt es nem birta.
1. Ferrari nagyon is jó. Azt mondod gáz hogy azért jöttek fel mert kiestek elõlük. De hogyan is estek ki elõlük? Elfüstölt a motorjuk. Ha a Ferrari nem cserél motort valszeg õk is elfüstöltek volna. Ez taktika volt, ami be is jött nekik.
2. Renaultnak egyáltalán nem lesz sétagalopp. A Williams, McLaren, Honda, Ferrari nagyon is keresztbe tehet még nekik. Ez még csak a második futam volt az új motorokkal, ráadásul A motorgyilkos pályán. Sokat fognak még fejlõdni, nem fogunk ennyi elfüstölést többet látni SZVSZ.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Most hogy nincs a toppon a Ferrari lehet baszogatni,mindenki tõrleszteni akar az elmúlt pár év tarolása miatt......
Viszont aggasztó a Ferka és a Meki egyikben sem látom az erõt és ez itt most nem gumi gond a ferkánál..
Qrva erõs megint ez a Röno, nem is értem a többiek mit csinálnak
Mint arról beszámoltunk a Bahreini Nagydíjon a Renault feljelentést tett a Ferrari hátsó szárnya ellen azzal a gyanúval, hogy az alkatrész flexibilis, amit tiltanak a szabályok. Az FIA kivizsgálta az ügyet, de nem találták szabálytannak a szárnyat.
A Malajziai Nagydíjon a figyelem a 248 F1 elsõ szárnyára irányult – méghozzá tévénézõk bejelentései nyomán. A német Premiere televízió belsõ kamerás felvételein jól látszik, hogy az autó elsõ terelõszárnya terhelés alatt egy kis csavar mozgásával együtt elmozog horizontálisan.
A legfrissebb információk szerint a futam után a Red Bull kivételével minden csapat meg fogja óvni a Ferrari eredményét.