182273
  • jefferson83
    Köcce, így az év alapján már könnyebben eltájékozódom én is.
  • desigo
    nem semmi teljesítmény...

Irvine a leggazdagabb ír sportoló
  • Gabor_(HSF)
    A lószart! megvan ..Palmer volt...
  • Gabor_(HSF)
    Volt egy tesztpilota is,perrot vagy periot,a tököm se tudja,hogy írták a nevét
  • jefferson83
    Köszönöm szépen.
  • jefferson83
    Privát kép, én neveztem el így :)
  • Gabor_(HSF)
    1990..Mclaren,Senna-Berger,páros
  • Gabor_(HSF)
    És mit csinálnál vele?,kifestenéd a körmét
    jutt eszembe..neked volt már BMW-éd,vagy csak plátoi a szerelem?
  • Minstrel
    pilota.jpg
  • mflex #62650
    :DDDD
  • madmanic
    Mosley lenyúlta...
  • MaSzKa
    inkább azt a csajt vezessék be hozzám aki ott van a bannerba :D
  • bardocz
    helyes!
  • desigo
    Az FIA maximális köridőt vezet be az időmérőre
  • Punker
    miért ne kedvelné? háború elötti időket mond, churchill mindig nagyobb ellennek nézte a komcsikat sztálinnal az élen.
  • Punker
    na most ha hagyta hogy felvegyék (hiszen nem 1 szögből van felvéve a képek szerint) miért nem ismerhető fel 1 képen se?
  • MaSzKa
    A kétgyermekes, 48 éve házasságban élő Max Mosley 1993 óta áll a FIA élén. A brit politikai életben nem vesz részt, de apja nácibarát eszméit soha nem tagadta meg.

ezt én nem értem 1 Brit az miért kedveli a németeket?
  • Bandee1987
    Ezzel most nagyot nőtt a szememben.
  • mflex #62641
    A VÉN KUJON XD
  • jefferson83
    ?

:))
  • jefferson83
    Hello, Ki tudtok segíteni? Ki ő?

• dav1d
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=XC6ByCF_Inw&feature=related]Montoya : "Oh no, this 'chrome' mirror is blind me!" lol [/URL]
  • DJ BP
    így sincs előzés, és minél gyorsabbak, annál nehezebb lenne. Kigyorsítás után hamarabb érnének a következő kanyarhoz, kicsik lennének a mostani pályák, emiatt veszélyesebb, stb... Hülye példa, vegyünk egy hangya méretű autót, aminek 200-al kéne mennie egy 1 centiméter széles pályán, milyen baromi nehéz lenne? :) Ugyanez történne, nem ilyen durván, csak nem méret csökkenne, hanem a sebesség nőne :)
  • bardocz
    nem F1 lenne a neve?hanem monduk túraautó?
  • Istencsászár
    Nem kell dramatizálni:) semmi ilyenről sincs szó...
  • MaSzKa
    mi lenne ha sima utcai autókkal versenyeznének ?
  • Punker
    felőlem téglák is lehetnek csak előzgessék egymást mint régen.....
  • Istencsászár
    Nemtudom nemvagyok jós:), majd kiderül... remélem jobb lesz, de leglább szebbek lesznek az autók.
  • Punker
    a hülye szárnyak helyett előzéseket látnánk? a motorok butításával kezdődött el a szárnyerdő tervezés hogy a másikat lehetetlen helyzetbe hozzák (spórolni meg semmit nem spórolnak mert a szélcsatornás tesztek többet esznek energiában mint a versenyek.)
  • b-type
    Nem érnél vele semmit. :)
    Egyfelől ha nincs tapadás, hiába a sok erő, ..egy bizony határ után már a kezelhetőség az ami számít.
    Hiába szaladna fel 2000LE-re az F1, ha emberi készséggel elvezethetetlen lenne.
    Meg teli lenne szárnyakkal.
    Randa lenne mint a bűn,..és egyáltalán nem a fejlődést tükrözné.
    Valmint előbb-utóbb elérnéd az a határt amikor a teljesítményhez szükséges cipelt üzanyag súllya fogja vissza a teljesítményt.
  • Istencsászár
    Ígyis nagy szakadékok vannak, talán jövőre a korlátoztt aero.
  • MaSzKa
    inkább jó lenne egyedi autokat építeni

pl honda mechanikus abs
    bmw nyúszifül

ezeket betiltották :-(
  • bardocz
    ez a sport nem arról szól,hogy ugyan olyan kocsikkal mennek,hanem hogy ki tud jobb autót építeni
  • Istencsászár
    Ujra megkérdezem, mi értelme lenne?
  • bardocz
    talán USA-t,dél amerikát és ázsiát kéne észhez téríteni,és máris jelentősen belassulna az egész,merthogy ezek miatt van a globális felmelegedés,nem a F1 miatt,nyugodtan lehetnének v10-es motorok,meg el lehetne törölni szánalmas forsulatszám szabályozást is
  • Istencsászár
    Talán nem viccelném el a globális felmelegedést... egyre jobban kapjuk a pofánkba a dolgokat pl az időjárás... szerdán még hóvihar volt itt esztergomba, most meg 15 fok van? stb... viharok, szelek és sorolhatnám... ez nem túl vicces, és látványosan roszabb kiszámíthatalanabb, pedig csak évekről van szó...

Amugymeg ezek mind a fejlődést szolgálják, jó lesz ha környezetbarát technológiák jönnek be, meg lesz oldva... a dolgokkal semmi bajom. F1 még mindig a leggyorsabb, nemtudom hova kellene mégtöbb...
  • bardocz
    és a köbcentikénti 1 lóerőt tudnák hozni?:) amúgy ez melyik gyártó motorja amit írtál?biztos nem amerikai,mert akkor 6000-es motor lenne,japán motor?
  • bardocz
    és miért?néhány nézőnek nem az a célja,hogy minnél lassabak legyen az autók,meg nem az egyenmotor ami bírjon ki x évet,mert környezetszenyezés,biztos a F1 miat van a globális felmelegedés is,nem is értem miért nem lábbal hatják a kocsikat
  • Istencsászár
    Semmi értelme nem lenne.
  • DJ BP
    Maiak 2,4-es szívók, és min. 700LE, turbóval bele se merek gondolni mi lenne itt :) Szóval tudnák röhögve sztem