FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marki
Leagalább a maximálisan indulható csapatok számát emelhették volna.. 😞

KoЯn

A Curling az jo,most is nezem.
En nem a hideg gumik miatt aggodom,a technika befagyasztasa miatt.Egy motorgyarto max. 2 csapatnak szallithat, max. 12 csapat, 1 gumigyarto, ezek epp a lenyeget vezik el a sportnak.
Punker
én meg majd nézek darts-ot, körling-et meg hasonlókat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem baj, nézzük a Nascar és Champ Car összefoglalókat, ott még lesz verseny...

remélem a hideg gumik miatt majd pár pilóta feldobja a talpát, Te barom Mosley és villamosszékbe kerülsz...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
jaja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
satonak kell hagyni 5 kort amíg egyedül fut a pályán, annyi idõ alatt csak összetöri a gépet, így a többiek megúszhatját :-)
a súlybüntetést jobbnak tartom mint ezt a 10poz büntit...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
soha nem tudtam a 48 millát mire fel szedik be? (és miért 48?)
abroncs melegítõk eltörlése = még több baleset 😊
tartalék autó törlése = sato már edzéseken is veszélyt jelent.....

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ááá

az nem baj, ha nem írsz helyesen, de tagold a mondataidat légyszíves, mert néha nem tudom szétszedni😊

Mi is a rajtautomatika:mikor kialszanak a piros lampak,meg nyom egy gombot,es az elsö kanyarig nincs dolga. Mi van most: beteszi 1 fokozatba,es behuzza a kuplungot(hoppa forgitva),majd a piros lamoak kialvasa utan felengedi a kuplungot,es az elso kanyarig nincs dolga,a kipörgesgatlo es az automata valto teszi a dolgat.
Punker
lál lassan minden pontszerzõ csapatot megszorongatnak, Button meg majd vigyorog, a honda meg veri a fejét a falba hogy pénzt adott Bari-nak mikor Zsófi ingyen is hozta ezt a szintet 😊

A Renault autója is szabályellenes?

A Renault istálló versenyzõje, Fernando Alonso a hetedik rajtpozícióból vághatott neki a Maláj Nagydíjnak. A címvédõ – a szinte teljesen megtankolt autóval - már a rajtnál elhaladt a két McLaren versenygép között, majd lehagyta a Williams pilótáit is.

"A rajtom jól sikerült. Amikor az elsõ kanyarba értem, láttam, hogy a két Williams egymással küzd. Vállaltam a kockázatot és kívülrõl megelõztem õket. Olyan volt, mint egy öngyilkos akció, de mûködött. Azt hittem, hogy ilyen sok benzinnel nem fogok tudni elõzni, de a start jobban sikerült a vártnál." – nyilatkozta Alonso a futamot követõen.

Habár az FIA betiltotta a rajtautomatika használatát, többen úgy vélik, hogy a Renault megtalálta a kiskaput az elektronikus segédeszköz használatára.

A Formula-1 háromszoros világbajnoka, Niki Lauda elmondta: "Mindig mondták, hogy a Renault tapadása jó – de ez azért már nem normális. A valódi rajtautomatika használata tiltva van, de valami van az autóban, ami (hasonlóképpen) mûködik."

Az öreg sasszem felfedezte a spanyol viaszt😊

Nem erdem,de ha a hejesirasomra gondolsz javithatatlan vagyok,eretsegin is elhuztak,meg sztan 10 ujjal gepelek 9-el keresek,1-el ütök. <#smile>
Szamomra egydolog hianyzik a Ferrari nyilatkozatbol,hogy az uj szarny nem lesz flexibilis,vagy hogy eleget tesznek az FIA keresenek,(ez lehet forditasi hianyossag is),en elsö olvasatban ugy ertelmeztem,hopgy minden marad a regiben,csak tovabbfejlesztik az eddig hasznaltat,erre utal,hogy a fejlesztes elöre eltervezett volt,(a tiltakozast nem lehetett elöre megjosolni,a Hondasok szerint mar fel eve tudjak,min kiserletezik a Ferrari.)vagy az egesz csak P.R. duma.Mind egy majd Melburnban kiderül.Aerodinamikailag,es gumi ugyben erösödhetnek,de motor eröben ketlem,csak akkor,ha ismet mocitcserelnek,nekik a most hasznaltakkal kell indulni.
BuzzFuzz
Mondja ezt a nagy piás, azaz te! Nem gondolod hogy egy kicsit szánalamas ez a piás duma? Mert szerintem nagyon...

Ecclestone a Ferrari résztulajdonosa lesz?

Na ez egyátálán nem lenne meglepetés, mindig tudtam hogy a Ferrarihoz húz...

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

passatgt
Egy külföldi oldalon olvastam,valószínüleg pletyka:Az új szárny nem volt kész az idei év kezdésére,ezért volt ez a flexibilis szárny.Azt is írták,hogy mostanra lett kész az új szárny,meg aerodinamika és motorerõben is erõsödtek

b-type
mond nyugodtan, nem hiszem hogy ez probléma lehetne, vitatni lehet dolgokat.
Ahogy én gondolom a cikk alapján, a Ferrari szányaival probléma van...a görbe tükör írója szerint az oldalirányú elmozdulással, aminek az elõnyét még nem igazán sikerült körvonalazni.
Az hogy a Ferrari azt nyilatkozta hogy ez benne volt a fejlesztési tervekben, ez nem mond túl sokat...nem igazán tom mire gondolnak, talán arra hogy maradnak a szárnynál csak nem fog oldalirányban elmozdulni. <#nemtudom>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
ujjat

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szeretnem ,ha reagalnatok a Ferrari szarnyas,hirre,nekem több furcsasag is van benne,de nem en akarom megint kezdeni.
Nekem mugy tünt,hogy az altalam belinkelt (33045) hir ig a Ferrari vsarnap kiadott nyilatkozatait ismetli a sajto.
Kit--Kat
monjd ezt Hakkinen aki Ferrarival csapat az utcán, mondjuk a 2õnek nincs 1máshoz köze, csak furcsa

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
ember ez már engem szétszed darabjaimra "semmi ujjat nem mondott"

BuzzFuzz
"Hakkinen: Kiminek a McLarennél van jövõje

Ez így igaz........"

Hát lehet benne valami, mindenesetre ha mégis csapatot vált szerintem a Renault-t kéne megcéloznia, semmi esetre se a Ferrarit, a Toyotát meg aztán pláne ne

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Istencsászár
Paul Ricard - 2. tesztnap (2006.03.22)

És a mercedes ma is bírta😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
Én csinálok szavazós oldalt,csak nem mosleyosat,hanem sima tippelõset,ki nyeri a versenyt stb.Elvileg még a héten kész lesz,és majd tudtok a melbourneire tippelni

Punker
lassan kéne egy szavazós oldal, mentsük meg az F1-et mosley-tól névvel.....

Istencsászár
remélem nem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Roolcsy
És a csapatok ezt el is fogják fogadni??????

Punker
ez elmebeteg <#wilting><#help><#ijedt>

Amse
"Befagyasztják a motorokat:
az idei erõviszonyok rögzülnének, és aki a motor terén hátrányban van, 2010-ig nem tudná behozni a lemaradását."

Ennek mi az értelme?

Az F1 vege.Na ez lesz az F1 igazi vege.Meg ekkoro marhasagot.2008.-tol sakk olimpiat nezek.
Roolcsy
Lteebee
Engem már csak az érdekel, hogy a honda, akik eddig voltak csak szimpatikusak, miért csak a Ferrarit nyomta föl az FIA-nél.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
Ilyen vezetõ kell az F1nek!!!! szégyen...

Igen nem volt nehez,ott volt mögötte mar az elejen,itt latszik mennyit is er,hogy az idömerö utan szabadon tankolhatnak a hatso traktusban.
Jo cikk. Tetszik vegre hogy a Formula.hu-n fikazo arcoknak vegre megmagyarazza hogy Sumit miert tudta megelozni Massa.

tavalyiak jobbak voltak...

én azt szeretem, ha a futamokat ellemezgeti, és onnan tér ki a részletekre...

ellenben most elveszett a cikk írója a részletekben, a futamról szinte egy szó sem esik...

b-type
én régebben nem kifejezetten, de már tavaly is volt ami nagyon ok volt.
Ez is elég jó.
Megnéztem ezt a 3.15-ös szabályt, mert eddig teljesen más nézõpont szerint néztem át a szabályt, nem a hézag miatt, hanem a rugalmasság szempontjából..illetve hogy ez mennyi.
Meg is lepõdtem hogy az aerodinamikai elemek biztonságtechnikai elõírásai nincsenek külön tárgyalva, rájuk azok az elõírások és tesztek vonatkoznak amik a kasztnira.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szubjektiv Görbe Tükör:Sepang En szeretem ezeket az irasokat.
Marki
És még nem protekciós a Ferka :@

KoЯn

Bucser
Már tönkretették... Szerintem ez a sport szinte csak az emlékeibõl él már...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Poen a dobalas, de Hakki angolja is 😄

b-type
ez nagyon jó 😊))
<#eljen>
Nagyon jó ezt nézni.

M@TriX
arra már ezzel a bejelentéssel is felkészülhet 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A Pirelli visszatér a Formula-1-be?

Olasz sajtóértesülések szerint a Pirelli abroncsgyártó vállalat fontolóra vette, hogy egyedüli szállítóként tér vissza a Formula-1-be. A Pirelli már közel száz éve jelen van a nemzetközi autósportban, a Formula-1-ben pedig 42 futamot nyertek.

Míg a Bridgestone egyelõre nem döntötte el, hogy vállalja-e az egyedüli abroncsszállító szerepét, a Michelin az év végén szinte biztosan visszavonul, "Már döntöttünk, és ezen már senki és semmi nem változtathat."

A franciák Formula-1-es projektvezetõje, Nick Shorrock ugyanakkor azt is leszögezte: ennek semmi köze nincsen ahhoz, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség jövõre már csak egy gumiszállítót akar. "Errõl nekem tudom kellene."

"Ha a Michelin jövõre visszavonul, akkor a Bridgestone lesz az egyedüli gumiszállító, így elõnyben leszünk minden olyan csapattal szemben, akik jelenleg Michelin abroncsokkal közlekednek." – jelentette Ralf Schumacher Malajziában. Amennyiben a Bridgestone sem marad, egyik csapat sem élvezheti majd az elmúlt években gyûjtött tapasztalatok elõnyeit.

Ecclestone a Ferrari résztulajdonosa lesz?

A Formula-1 vezetõje, Bernie Ecclestone mindig is nagy Ferrari rajongó volt, így talán nem meglepõ, hogy a 75 esztendõs úriember fontolóra vette, hogy részesedést vásárol a legendás olasz istállóból.

"Mindig is szerettem a Ferrarit, és Enzo Ferrari is különleges személyiség volt." – jelentette ki Ecclestone, aki Mediobanca részvényeit (10 %) vásárolná meg több lépésben.

Az anyagiakon biztosan nem múlik majd Ecclestone üzlete, ám ha valóban tulajdonrészt szerez a Scuderiából, fel kell készülnie a várható támadáskora is.

Azert van ez a szabaly,hogy nem leht flexi szarnyakat hasznalni.Ennek elsösorban biztonsagtechnikai okai vannak (voltak).Kis sebessegnel,kanyarban,az a jo ha minnel meredekebb a szarnyallas,hogy nagyobb legyen a leszorito ero,viszont ha nagy a legellenallas,akkor,kissebb a vegsebesseg,erre lenne jo a flexi aramlasterelö,megfelelöen erös anyagbol keszitve elegendö eröt fejtene ki a kanyarban,de bizonyos sebesseg feletti erök hatasara egyszerüen lehajlik,es mint ha ott sem lenne.