FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Visszaolvasgattam😄 ugyanazok az emberek ugyanabban a témában ugyanazon az oldalon ugyanúgy majdnem ugyanolyan stílusban vitáznak😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
KoЯn
Kivancsi lettem volna, hogy nagyobb csapat irta volna ala, ha hasonlo helyzetben van.
Egy sem. Csak igy tobbsegben konnyu mutogatni a masikra.
Az a masik hogy a FIAnak ennek semmi koze. Csapatok dontottek igy egymas kozt. Persze a sok csokkent kepessegu agyatlan vadbarom megint frocskolt mindent a pirosokra, pedig figja sem volt mirol van szo.
Fejtsd ki lécci!
Köszi.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az is fontos lenne a gyõzelemhez.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megint kiderult, hogy az egyik 19 a masik 1 hijjan 20. Csak a piros feltuno.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Csak legyen róla videó, mikor Biatore meghallja😊))
De ezt már egy pár sorral lejebb leírtam,hogy ez az egész csak "MÛBALHÉ"
a külömbség csak az,mig sokan rögtön kikeltek megugból a Ferrari miatt ,addig én a BAR próbálkozására egy szót sem szóltam,de még a michelin széles gumijára sem...
Ez hozzá tartozott(zik) ehez a játékhoz..csak van aki megdõl ,van aki nem és van akit felnyomnak...hát ennyi
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem pont az ilyen megoldásokban rejlene az f1 lényege..mindenki legyen annyira találékony, amennyire csak tud.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sergio Rinland a Sauber csapat volt fõtervezõje a védelmébe vette a Ferrarit. A szakember szerint ugyanis a teljes mezõny flexibilis szárnyakat épített, ám azok nem annyira jól látható módon hajolnak el, mint amit az olasz gárda használ.
Az argentin szakember, aki jelenleg a Trident GP2-es csapatának mûszaki igazgatójaként tevékenykedik, az Autosprint magazinnak adott interjúja során „leplezte le" a többi csapatot.
„A Ferrari elsõ szárnya körüli mizéria egy nagy színjáték." -mondta Rinland. „Az összes többi csapat is ugyan olyan elemeket használ mint a Ferrari, csak azok szabad szemmel nem láthatóak."
„Mindenki azon dolgozik, hogy a hajlékonyságon túl az egyes erõhatások során a szárny formája is megváltozzon. A McLarennél is ez a helyzet, csak õk az extra szárny nélkül érik el ugyanazt a hatást. Ezért pedig dicséret illeti õket."
„Nagyon meglepõdtem a Renault szárnyán, amelyik függõlegesen hajol el. A FIA a tesztjei során csak a vízszintes elmozdulást méri. Meg vagyok lepve, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe lemásolni az R26-os összeállítását."
A FIA még hétfõn közölte, hogy a többi csapat ellen is vizsgálatot indítottak, melynek eredményére a következõ versenyig várnunk kell.
KoЯn
- Nézdd csak Gyulám, mintha hópelyheket látnék a kamera lencséjén!
- Én is láttam!
- Na, az még rendesen megzavarhatja a versenyt, ha mindenki kijön téligumiért.
Hát ez qrva jó!
<#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A téli tesztek során a Mercedes-Benz V8-as motorjának gyengélkedése miatt nem tudott haladni a csapat a fejlesztésekkel, melyet a szezon kezdetére úgy tûnik, sikerült kiküszöbölniük. Bár még rengeteg munka áll elõttük, a McLaren úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy hamarosan visszatérhessenek az élre.
A szezonnyitón Bahreinben Kimi Raikkönen a mezõny végérõl rajtolva a harmadik pozícióban landolt, míg Malajziában egy ütközés következtében már az elsõ körben kiesett. Azonban csapattársa, Juan Pablo Montoya megmentette a gárda becsületét, ugyanis a negyedik helyen futott célba.
A McLaren a következõ futamokra komoly fejlesztésekkel készül, így Dennis biztos benne, hogy hamarosan ismét az élen harcolhatnak majd.
„Soha nem vagyok túlzottan optimista, hiszen nagyon kemény a küzdelem a Forma-1-ben, ám tudjuk, hogy autóink teljesítménye a helyén van” – mondta Dennis a The Guardian c. lapnak adott nyilatkozatában. „Mindennél megnyugtatóbb, hogy tudjuk, milyen fejlesztésekkel érkezünk meg a soron következõ Ausztrál Nagydíjra, míg már azzal is tisztában vagyunk, milyen újításokat vetünk majd be a Nürburgringre. Az elkövetkezendõ versenyeken kvantumlépéseket fogunk tenni.”
„A McLaren minden egyes versenyt a gyõzelem reményében kezd meg” – folytatta Dennis. „Azon aggódni, hogy vajon a riválisok mit és hogyan csinálnak, nem kifizetõdõ. Ha megnyered az összes versenyt, vagy annyit, amennyit csak bírsz, nagyon jó eséllyel pályázhatsz a bajnoki címre.”
„Nem vagyok olyan ember, aki folyton visszatekint, és azon rágódik, hogy mi történt a múltban. A McLaren számára csak a jövõ létezik, és mindig azon van, hogy megnyerje a soron következõ versenyt.”
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Mi a fucknak pénzcsökkentés amikor 6 gyári csapat van akiknek aztán édes mind1 mennyit költenek mer tele vannak vele, azt ott a Red Bull, Midland, Williams, szintén nem csóró csapatok, egyszerûen nemértem miért kell. Kiscsapatok eltüntek a forma1bõl és most akarnak spórolni amikor mindenki a pénzben úszkál???
- Nézdd csak Gyulám, mintha hópelyheket látnék a kamera lencséjén!
- Én is láttam!
- Na, az még rendesen megzavarhatja a versenyt, ha mindenki kijön téligumiért.
Ráadásul:
,,a 2008-as versenynaptár minden eddiginél több állomást fog tartalmazni, szám szerint húszat. "
Bernie meg nem azt mondta, 18-nál nem fér bele több futam?? Legalább a hülyeségükben egységesek lennének. Szenilis vén barmok...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
KoЯn