182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Cinkess:DDDDDD -
komoly :D -
dav1d #62817 az idei renault teljesítménye -
dav1d #62816 annál is -
WNW #62815 Hat Haminal egyertelmu volt mi volt a hiba... Massanal nem... -
így van
Ők legalább elismerik ha hibáznak és nem a kocsira fogják... -
Nemmondod ...:) -
verseny vasárnap lesz tudtommal. -
Ti autóversenyt néztek vagy irodalmi estet...hogy ki mit mond ??? :DDDDDDDDDd -
Lewis Hamilton saját túlzott igyekezetével magyarázta kicsúszását a Bahreini Nagydíj pénteki edzésnapja után, amelyet a Ferrari uralma ellenére a McLaren elégedetten zárt.
na ilyet Massa nem mondott még szerintem -
fene, alonso-sutilt letiltották... -
jééé,egy új Massa,mivan kipörgésgátló nélkül nem megy?
-
:DDDD -
fasza
-
tudor1980 #62805 igen egyetértek -
tudor1980 #62804 bokszba nem tud rendesen be fordulni -
Egyértelműen ez is a kipörgésgátló miatt volt, mondjuk azzal is meg lehet csinálni, de igy egyszerűbb, túl nagy gázt nyomott. -
tudor1980 #62802 Hamilton tavaj nem hibázott csak át adta a vb cimet hagyuk masszát sztem -
Lewis Hamilton: "Eredményes napunk volt és sajnálatos, hogy így ért véget. A hetes kanyarban kicsúsztam. Ha keményen harcolunk, ilyen előfordulhat. Én jól vagyok, remélem nem keletkezett túl nagy kár az autómban. Az első edzésen egy szett gumival mentem. Az egyik kereket elfékeztem, de takarékoskodni akartunk. A csapat figyelte a vibrációkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nem okoz-e károkat az autóban. Eleinte nagyon poros volt a pálya, de a nap folyamán egyre jobb lett."
Szerintem Kimi sem lenne oda h fejre állna a kocsival... ezvan, hibáztam, majd holnap nem fogok. -
tudor1980 #62800 Gordon-nak van igaza vita lezárva.Mindenki hibázhat massza a király hamilton egy gőg angol faxsz. 
-
a hibákat nem kérvényezik, elkövetik XDXDXD -
:DDDDDD
Más:Nem tud ez egyik se vezetni, mi kellenénk oda sztem:D -
WNW #62797 Egy faszt.. Jobban erzitek magatokat, ha valakit rugdalhattok..:)))) -
DJ BP #62796 ezt se mondta senki -
DJ BP #62795 te meg nem látod a lényeget? Massara büdös szót nem szólunk, ha nem szövegel mellé, hogy az autó így romlott el, meg úgy ,,változott a konfigurációja kerékvetőre ráhajtáskor", stb. Ugyanaz, mint amikor tavaly Alonso esőben lenyomta, ott is hogy felkapta már a vizet, nem képes csendben elviselni a maga bukását. -
Na ha ezt valaki leira semmi gond nincs ezzel.. Ez egy korekt vélemény róla..
De az amiről szóvan egy hete itt. Az nem erről szól.
Meg az a magsröptö hsz amit beitál F1cl-ből sem. -
Csak tudod Massa sírt a legtöbbet a kipörgésgátló hinya miatt ( tudom nem is ő volt, ő nem azt mondta, mégis tavaly számtalan cikk volt ezügyben h elszolta magát ), ő nem képes bevallani a dolgokat és ferdít, ő mondja hogy nem ugy volt amikor a csapat másnak igen hogy ugy volt... semmi baj Massával, tud gyors lenni ha akar, csak na... -
Jajj. Olyan buta vagy. Nem tudod, hogy a hibákat lehet kérvényezni, hogy mikor jöjjenek. Akkor is Massa a béna mert ő nem azt kérte, hogy szabadedzésen következzen be. 

kb. ez a színvonal. Azt soha nem fogod megmagyarázni nekik, hogy a vezetői hiba nem egy számítható, tervezhető dolog. Massa a béna és kész. pfff... LOL -
Nem én irtam, hanem F1CL fórumba egyik elvetemült:)
Elkapott részletek a Ferrari rádióbeszélgetéseiből:
Massa: gyorsan rakjátok fel a gumit és adjatok 3 körre üzemanyagot most megmutatom a csapattársamnak ki a legény a háznál. Csapat :rendben , rakjuk de sporólj a felvezetőn mert nem biztos hogy elég lesz az üzemanyag.
Massa: Értem ,Kimi hogy áll ?
Csapat: Most futja a 13-ik körét a lágy gumikon és megjavitotta az idődet is egy kicsit.
Massa: Picsába akkor siessetek azzal a gumival.
Csapat : Ok
Massa: Húúú milyen időt futottam srácok látjátok én vagyok a király.
Csapat : az vagy szépet mentél , próbáld meg a versenyen is ezt.
Massa: Mit ?
Csapat : hogy körbe tudsz érni a pályán 50x egymás után(háttérben röhögés)
Massa: menjetek a pi...ba.
Kimi: lemaradtam valamiről? ez már az időmérő volt?
Csapat :nem Kimi az csak holnap lesz...
Kimi: Jó akkor megyek még 1 kört mert az elöbb nem tudtam megszámolni hogy mennyi piros és mennyi fehér kerékvető van , nem volt tiszta a pálya elöttem .
Csapat : rendben Kimi pihenj csak majd szólunk ha kezdődik(időmérő)
Kimi:Ok ,ja még egy kérdés...... a szabadedzésen elért eredmény bele számit már a pontversenybe?
Csapat: Ittál?
Kimi :Még nem , miért este buli lesz? -
De basszus! Könyörgöm fogd már fel azt hogy ez egy techinikai sport! Nem azt akarom bebizonyitani, hogy Hamilton béna. Egyszerüen azt hogy a mezöny 22 pilotája közül bármelyik tud hibázni.. Bármelyik meg tud pördülni itt is ott is.. Hamilton is fog megforogni versenyen és meg fog pörögni a másik 22-is.
Engem az idegesít hogy Massa ront akkor mindenki beledöngöli a betonba ebben topikban hogy gey szerencsétlen stb. De ha más.. Akkor ez benne van.. Nem érzitek ebben a közröhejt?
Te nézed a Motogp-t Ott van Stoner.. 2006-ban mist csinált??? a futamok 70%-át az ő hibája miatt dobta. Esett kelt. Tehetségtelen??? Asszem Vb.. Vagy nem jól tudom? Szóval ennyit erről..
Solberget mindenki leirja Rallyban hogy már kiégett és hogy sokat esik kel.. Most hétvégén az ő hibája volt hogy 2-dik helyről kiesett? Ő hibája hogy egy szar az autoja és kockázattania kell? Nem valószínű ő is egy vb..
Szóval kicsit fel kéne nyitni a függönyt a szemek elől. És nem csak vagdalózni kellene.. -
Kit érdekelt amikor Kimi beleronygolt Monzában gumifalban azon kívül, hogy ne sérüljön meg és a motort se keljen kicserélni?
A szabededzésen azt próbálgatják a kocsi belövésén kívük , hogy mi a max amíg eltudnak menni, plusz esetleg új ívek, a rázókövet mennyire lehet használni stb.
Az időmérőn meg a versenyen, nem lehet már bohóckodni, ott már pontokba kerülhet, itt még nem. -
A szabadedzéseken pl ausztráliába a mezőny 90% 3-4szer vágott füvet... versenyen meg végigmentek ugy ahogy... de egyátalán kit érdekel ez? ez nincs számon tartva csak aznap... uténa senki de senkit nem érdekel h ki mit csinált a szabadedzéseken. Hibázott ennyi... büntetés nélkül, és eredménytelenség nélkül túl lehet lépni rajta... az hogy Hamilton egy dolog, lehetett volna más is akkor sincs semmi... kár a dolgokat belemagyarázni a semmibe. -
Hát ez kész!!
Tehát az ha valaki ront edzésen azzal semmi gond nincs. Ja meg hogy ő a Hamilton, de ha futamon ront akkor egy tehetségtelen béna és nincs helye az f1-ben?? Na készz. Hát gratulálok ehhez az elfogulatlan véleményhez... -
Akkor nincs semmi baj hogy szabadedzésen hibázik valaki, max a mérnökönek ad egy jó kis esti programot mire a kocsit ujra összerakják. Az a lényeg hogy az időmérőn és a futamon ne legyenek ilyenek. -
Ugy ezt most nem komolyan gondolod? -
Akkor elnézést kérek... :) -
Azért a szabadedzés meg a futam nem ugyanaz. Itt lehet hibázni, erre van az edzés, hogy feszegessék a határokat és belőjjék az autót tutira.
Persze azért nem kell totálkárra vágni a kocsit, nyilván nem dícsérik meg, de Monacoba is eljátszotta aztán 2. lett. -
Nem neked szántam!! Csak irtam.. Neked köszi a videót! -
Zóanagyvarázsló #62781 Tiszta sor, hogy csak azért címezte hozzád a hozzászólást, mert abban a postban volt a videó és a kép. -
Ne nekem tapadj,én a képet+vidit másoltam csak,nem hangoztattam a véleményem ok?