FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez van😊

http://gaborszantai.co.uk/

Bucser
Ez a topic nem fejlõdött semmit az elmúlt 2-3 évben😄

Visszaolvasgattam😄 ugyanazok az emberek ugyanabban a témában ugyanazon az oldalon ugyanúgy majdnem ugyanolyan stílusban vitáznak😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Marki
En mar csak azt szeretnem tudni,hogy lenyegében,es egészeében mi köze van ehez a Super Aguri-nak?
Nem irtam olyat,hogy tesztkorlatozas,az mar az elözö evek kiteljesedese volt csupan.
Ha van eszed es atgondolod akkor tavaly total igaza volt a Ferrarinak, hogy nem irta ala a tesztkorlatozast. Hulye lett volna. Iden megszuntek azok a korulmenyek ami miatt tavaly nem irta ala. Mi van? Gond nelkul azonnal beleegyezett.

Kivancsi lettem volna, hogy nagyobb csapat irta volna ala, ha hasonlo helyzetben van.

Egy sem. Csak igy tobbsegben konnyu mutogatni a masikra.

Az a masik hogy a FIAnak ennek semmi koze. Csapatok dontottek igy egymas kozt. Persze a sok csokkent kepessegu agyatlan vadbarom megint frocskolt mindent a pirosokra, pedig figja sem volt mirol van szo.

elõfordul, hogy hibázok...

Lehet,hogy mikor elindult az egesz,meg egyszerü ugyecskenek indult(a Renault raküldte az FIA-t a Ferrarira),de most maregyertelmüen politikai az ügy.Tavaly is lehetett latni,hogy a "9" csapat a Ferrari-FIA ellen.Azzal,hogy a Ferrari mindig szembe ment a többiekkel,flegman nem erdekelte a többiek velemenye,nagyreszt egysegbe kovacsolta a többi csapatot.En erdeklödve varom mi lesz a vege,mert itt mar regen nem arrol van szo ki hasznal illegalis szarnyakat.
A Williams miert?Nem vagy lemaradva egy evvel,a BMW-röl volt szo,es az mar nem Williams,mondjuk attol meg ök is hasznalhatnak ilyet.
Lteebee
"Ferkat már "megbaszták", tavaly"

Fejtsd ki lécci!
Köszi.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Istencsászár
Azvagyok, de ezt nemkell leírnod minden hszdbe mer tudom😊)) Csak te meg ne légy elvakult... Ferkat már "megbaszták", tavaly, idén ez kilõve. Peace!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Igen, meg még vegyük hozzá a pontnullázós ötletet is!

Az is fontos lenne a gyõzelemhez.

Ki nem fossa le hogy latvanyos vagy nem? Ha a tobbinek is az van akkor nem kellene jelentgetni kepmutatoan a Ferrarit. Bar neked lehet beszelni. Elvakult anti Ferraris vagy. Mindegy mivan csak basszak meg a Ferkat hogy a taliga gepetek vegre VB-t nyerjen.

Istencsászár
Na nehogy a Ferrari legyen már a mártír! Talán õvék volt a leg látványosabb mint ahogy az egész világ láthatta... (( A többi csapat sem sík hülye, õk is tudták... ))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ott a pont. Formula.hu-n olyan szanalmas ordibalasok mentek. Most meg mindenki befoghatja a szajat. Jean Todt is mondta, hogy nincs takargatnivalojuk 😊 Valszeg tudta, hogy a tobbi is ilyen.

Megint kiderult, hogy az egyik 19 a masik 1 hijjan 20. Csak a piros feltuno.

Istencsászár
FIA erõteljes átszervezése lenne itt a megoldás, mer nem képesek uralni a helyzetet az idióta érthetelen itt-ott nem 1értelmû szabályaikat! szerintem... túl sok a botrány már és intézkedés semmi!

Lteebee
És nem is mentek keveset.

Lteebee
Persze, hogy nulláznál.

LOL

Istencsászár
Ismét Kovalainen végzett az élen

Ezmár kezd kínos lenni, hogy a merci ma se szart be😊))

Na látod én inkább összes politikust huznám le, leginkább itthon és nem a pontjaiból

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Én a Ferrari, Renult, McLaren, Williams pontjait lenulláznám, mivel õk kerültek elõször gyanúba, és így precedensértékû ítélet születnne...

Csak legyen róla videó, mikor Biatore meghallja😊))

Pl.én! na mondjuk nem azt konkrétan,hogy mindenki ilyen tipusú szárnyat használ,de mindenki próbálkozik minden féle kiskapuk adta ügyes trükkökkel, az biztos..
De ezt már egy pár sorral lejebb leírtam,hogy ez az egész csak "MÛBALHÉ"
a külömbség csak az,mig sokan rögtön kikeltek megugból a Ferrari miatt ,addig én a BAR próbálkozására egy szót sem szóltam,de még a michelin széles gumijára sem...
Ez hozzá tartozott(zik) ehez a játékhoz..csak van aki megdõl ,van aki nem és van akit felnyomnak...hát ennyi

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Punker
persze hogy az, csak ennél job bok nincs a ferrari-t fikázni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Snecie Smicie
olyan ez az egész, mintha ezeknek a flexibilis szárnyaknak a használata valami fõben járó bûn lenne..
Szerintem pont az ilyen megoldásokban rejlene az f1 lényege..mindenki legyen annyira találékony, amennyire csak tud.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

DJ Bee18
F@sza...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nezzen az ördög!!
Punker
ezek után a ferrari fikázók nézzenek magukba.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
ki gondolta volna😊

Mindenki flexibilis szárnyakat használ?

Sergio Rinland a Sauber csapat volt fõtervezõje a védelmébe vette a Ferrarit. A szakember szerint ugyanis a teljes mezõny flexibilis szárnyakat épített, ám azok nem annyira jól látható módon hajolnak el, mint amit az olasz gárda használ.

Az argentin szakember, aki jelenleg a Trident GP2-es csapatának mûszaki igazgatójaként tevékenykedik, az Autosprint magazinnak adott interjúja során „leplezte le" a többi csapatot.

„A Ferrari elsõ szárnya körüli mizéria egy nagy színjáték." -mondta Rinland. „Az összes többi csapat is ugyan olyan elemeket használ mint a Ferrari, csak azok szabad szemmel nem láthatóak."

„Mindenki azon dolgozik, hogy a hajlékonyságon túl az egyes erõhatások során a szárny formája is megváltozzon. A McLarennél is ez a helyzet, csak õk az extra szárny nélkül érik el ugyanazt a hatást. Ezért pedig dicséret illeti õket."

„Nagyon meglepõdtem a Renault szárnyán, amelyik függõlegesen hajol el. A FIA a tesztjei során csak a vízszintes elmozdulást méri. Meg vagyok lepve, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe lemásolni az R26-os összeállítását."

A FIA még hétfõn közölte, hogy a többi csapat ellen is vizsgálatot indítottak, melynek eredményére a következõ versenyig várnunk kell.

Roolcsy
Ezt a f@szt másképp nem lehet megállítani!

Punker
mond a számlaszámot 😊

A teli tesztek alatt volt hogy meg kellett szakitani a tesztelest,mert szakadt a ho.Lehet hogy tudnak valamit?
Marki
A múltkor arról volt szó, hogy Francia-, Német-, Olaszországból kivesznek egyet, mert ott kettõ van (Fr.: Monaco)

KoЯn

BaliBoy
- A következõ körben lehet, hogy be kell küldeni a hótoló autót, ha tovább havazik.

- Nézdd csak Gyulám, mintha hópelyheket látnék a kamera lencséjén!
- Én is láttam!
- Na, az még rendesen megzavarhatja a versenyt, ha mindenki kijön téligumiért.

Hát ez qrva jó!

<#taps><#nevetes1><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Roolcsy
Van egy frappáns ötletem, föl kéne fogadnunk egy profi bérgyilkost és el kellene takarítani, nem csak az F1-bõl de az élõk sorából is azt a szemét Mosley-t.<#violent>

Istencsászár
A wokingi istálló már a téli tesztek után tisztában volt azzal, hogy nem lesz egyszerû számukra az idei év kezdete. Bár talán még a várakozásokon felül is teljesítettek, legnagyobb riválisuk, a Renault eközben megnyerte a szezon elsõ két megmérettetését.

A téli tesztek során a Mercedes-Benz V8-as motorjának gyengélkedése miatt nem tudott haladni a csapat a fejlesztésekkel, melyet a szezon kezdetére úgy tûnik, sikerült kiküszöbölniük. Bár még rengeteg munka áll elõttük, a McLaren úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy hamarosan visszatérhessenek az élre.

A szezonnyitón Bahreinben Kimi Raikkönen a mezõny végérõl rajtolva a harmadik pozícióban landolt, míg Malajziában egy ütközés következtében már az elsõ körben kiesett. Azonban csapattársa, Juan Pablo Montoya megmentette a gárda becsületét, ugyanis a negyedik helyen futott célba.

A McLaren a következõ futamokra komoly fejlesztésekkel készül, így Dennis biztos benne, hogy hamarosan ismét az élen harcolhatnak majd.

„Soha nem vagyok túlzottan optimista, hiszen nagyon kemény a küzdelem a Forma-1-ben, ám tudjuk, hogy autóink teljesítménye a helyén van” – mondta Dennis a The Guardian c. lapnak adott nyilatkozatában. „Mindennél megnyugtatóbb, hogy tudjuk, milyen fejlesztésekkel érkezünk meg a soron következõ Ausztrál Nagydíjra, míg már azzal is tisztában vagyunk, milyen újításokat vetünk majd be a Nürburgringre. Az elkövetkezendõ versenyeken kvantumlépéseket fogunk tenni.”

„A McLaren minden egyes versenyt a gyõzelem reményében kezd meg” – folytatta Dennis. „Azon aggódni, hogy vajon a riválisok mit és hogyan csinálnak, nem kifizetõdõ. Ha megnyered az összes versenyt, vagy annyit, amennyit csak bírsz, nagyon jó eséllyel pályázhatsz a bajnoki címre.”

„Nem vagyok olyan ember, aki folyton visszatekint, és azon rágódik, hogy mi történt a múltban. A McLaren számára csak a jövõ létezik, és mindig azon van, hogy megnyerje a soron következõ versenyt.”

Ha kevesebb tesztet akarnak,akkor rövidebb lesz a teli tesztidöszak,meg lehet nyujtani a szezont,ha tavaly belefert 19,azt az egyet mar hozza lehet tenni,olyan orszagok,ahol összel-tavasszal jo idö van eleg sok van,Pl. India,Del-Afrika.
Roolcsy
Szerintem a Mercin egyre jobban látszik az akarás! De ha elfogadják a 2008-tól életbe lépõ szabályokat, hát nemtudom.......

Snecie Smicie

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Lteebee
És a tesztpilóta tankolná meg õket.

RelakS
És az autópályán mindenki köteles lenne egyszer tankolni úgy, mint ahogy a repülõk a levegõben <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mersant
ja pl. úgy tudnám elképzelni hogy indítanak a franciáknál, mennek 30 kört a pályán aztán ki az autópályára , irány hockenheim és ott megint futnának 30at...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

20 futam meg belefer,csak ertelmesen kell egymasmelle tenni a versenyeket.
Istencsászár
Lol komolyan nemértem a csapatokat, ezeket hagyni fogják????

Mi a fucknak pénzcsökkentés amikor 6 gyári csapat van akiknek aztán édes mind1 mennyit költenek mer tele vannak vele, azt ott a Red Bull, Midland, Williams, szintén nem csóró csapatok, egyszerûen nemértem miért kell. Kiscsapatok eltüntek a forma1bõl és most akarnak spórolni amikor mindenki a pénzben úszkál???

kirol
Esetleg:
- A következõ körben lehet, hogy be kell küldeni a hótoló autót, ha tovább havazik.

és a nyalókás ember hólapátot tartana😛

kirol
Mért milyen izgi lesz, amikor Palik azt mondja majd:

- Nézdd csak Gyulám, mintha hópelyheket látnék a kamera lencséjén!
- Én is láttam!
- Na, az még rendesen megzavarhatja a versenyt, ha mindenki kijön téligumiért.

DJ Bee18
ez nem igaz. Ezek nem normálisak...
Ráadásul:
,,a 2008-as versenynaptár minden eddiginél több állomást fog tartalmazni, szám szerint húszat. "

Bernie meg nem azt mondta, 18-nál nem fér bele több futam?? Legalább a hülyeségükben egységesek lennének. Szenilis vén barmok...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Marki
Olyan embertõl mit vársz,aki egy másik FIA sorozatot (azaz a "saját" sorozatukat), az A1-et képes fikázni?? Nem normális az a fickó.. >:c

KoЯn

Punker
az elmúlt 5 évben csinált valami értelmeset Mosley? egyáltalán mi a f@szt keres ott? nem tûnik fel senkinek hogy pont azt veszik el ami miatt a rajongók nézik a futamokat?