182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Maj holnap javíthat Kimi, lenyomja Hamit, Massa meg Kubicát és meg is van a dobogósok sorrendje:) -
ÉN (!) rúgnám ki azt mondtam ! :))
Ha nem megy a kulcsfontosságú időmérő -márpedik nagyon nem megy neki, soha nem is ment -,akkor lehetetlenné teszi saját győzelmét, és bizony van nem egy olyan pilóta jelenleg aki hozza azt amit kell ! Massa ugyanez, csakhogy ő tavaly sokakat megdöbbentő fejlődést mutatott míg Kimi az életben nem fog jól menni időmérőn ....
Percig nem kétlem, hogy Massa összeszedi magát, és nagyszerű versenyeket fog futni ....Kimi viszont soha nem fog változni lassú az időmérőn, szerintem lett volna sokkal jobb vásár is a Ferrari számára mint ő....A VB címet meg mint tudjuk ajándékba kapta :)))) -
szerintem a Kubica-lufi holnap kidurran, jön a szokásos Meki-Ferka ki megy ki előbb-stb. játék.remélem nem alszom el rajta azért...
-
HM #62897 Persze nagy hamiltonnál ilyen nem fordulhat elő, hogy elbénázta. -
visszeolvasol és kiderül+net
amugy nem -
dud271 #62895 császtok ki nyert ma?
ugye kimi?
ha igen a kor irj igennel ha nem akkor nemmel mert akkor nem is érdekel.
nem de?
ennyi nemet egy mondatba 4 -
Jó a meglátásod a Világbajnoki címvédőt, pontversenyben 2. helyen állót, gyakran kirúgják évközben:D -
Jó lesz a holnapi az tuti
grat Kubicának! hibátlan volt akkor amikor kellett és már megérdemelte a polet...
Kimi érdekes,hogy nem végzett előrébb de majd holnap meglátjuk ki mire képes...
Massa no comment megint amikor a legfontosabb lett volna (utolsó kör) akkor nem volt toppon
Holnap már villantania kell valamit... -
valakinek hozzáférése is van hozzájuk
-
Mindig a Red Bull pitlányok a legszebbek
-
teeee ha nemnyered meg holnap akkor lelölek így
-
dávid kultárd most ezeket a muffokat tookogatja
-
Zóanagyvarázsló #62888 Ezzel az erővel mindenki folyamatosan magyarázkodik a nyilatkozatokban. Massa másokat okolt (ráadásul a tényekkel szemben), Hamilton nem. Kár összemosni a két attitűdöt, minimális szövegértéssel világosan elválaszthatók egymástól. -
HM #62887 De azt. Csak úgy állítja be, hogy mindenn szép és jó.
közben ugyan azt csinálta mint massa. Mind2en hibáztak, minde2en lassabbak voltak mint kellene, csak massa versenyen, hamilton meg időmérőn(szabadedzésen).
Utána meg magyaráztkondnak. ki így ki úgy. :D -
Zóanagyvarázsló #62886 De ezzel nem a saját bizonyítványát magyarázta, hanem azt deklarálta, hogy a McLaren versenyképesebb a látottaknál, és egy jobban összerakott körrel előrébb végezhetett volna. -
HM #62885 magyarázkodás.... Minden jó volt, csak nem tudott jobbat menni, pedig 1 hely is fogható lett volna.(szerinte) -
az aktuális smájlim :d
-
MAssa tuti csurdig van benyával:D
érdekes futam lesz! -
Az hogy mehettem volna mégjobban?:) nem ez nem magyarázkodás... mindig lehet jobban menni, lehet sőt biztos bennemaradt pár felesleges korménymozdulat... -
Csak nem vagyok szurkoló ;) Rendre rosszúl teljesít az időmérőkön, nem csak most valahogy egész F1 -es pályafutása alatt gyenge volt ...Ezzel már 50%-ot rontott a csapat esélyein ... -
hát én se tartom kimit egy időmérő menőnek. ellenben veresnyben gyors. -
Bátor gyerek vagy, ide ilyet beírni. :DDD -
Kimi ha a Meki elé be tud jönni, neki már bőven elég:) Massának meg komolyan oda kell tennie magát a versenyen is, kérdést nem hagyva arról hogy ő a leggyorsabb, és akkor leszűllnak róla végre:) -
Hát ha Massa csak negyed annyit képes javulni mint tavaly tette és Kimi továbbra sem tud időmérőn érdemben teljesíteni , akkor Kimi bukta az idei évet :)))) Mai F1-ben mindennél fontosabb a jó időmérő, én Kimit lazán lapátra tenném ha nem képes megbírkózni a feladattal ! -
HM #62876 kimi beteg?
azért itt is van magyarázkodás -
HM #62875 Érdekes, időmérőn volt belsőkamerás felvétel, és már nem hajlott annyira, mint szabadedzésen... -
DJ BP #62874 Massara mikor mondtuk most is, hogy sz*r versenyző? Sose ez volt a gond, hogy néha lassabb Kiminél, Schuminál, stb., csak ez a mindig a külső körülmény okozza a vesztét dolog már röhejes
-
legközelebb BMW is legyen a bannerba :D -
WNW #62872 Persze... De akkor ez ne csak Kimire, meg Hamira vonatkozzon.. Mert amit irtal, az hangozhatna igy is: ":....Azt mondja hogy van amikor nem Massa a leggyorsabb, sőt Hamilton is csak szenvedett... nem kell túlspilázni a dolgokat, nem mindig mehetnek 110%on menők.." Ehhez kepest mi szokott lenni a duma.....?!?!
-
Kvali interjuk kicsit máskép ( by West )
"Riporter : Gratulálok kubika, áruld el hogy sikerült ez a csodás kör.
Kubika: Semmi különös nincs ebben csak nyomtam ahogy a csövön kifér.
Riporter :De mégis áruld el hogy sikerült..
Kubika: Magamnak fékezek ,sztem ezért lehet ez az idő, vagy elromlott a tag-hauer óra az edzésen :):)
Massa:
nem láttam ,jött a sivatagi vihar,megzavartak a tevék a hegyen, meg ez a sok homok nem értem miért nem ültetnek ide füvet végig.
Riporter: mert ez a sivatag!
Massa: és ?
riporter : semmi...hagyjuk ::)
Hamilton:
jó érzés ismét helyet foglalni az autóban gondoltam megviccelem tegnap a szerelőim mert nem akartak új autót adni , igy egy kicsit megkarcoltam hogy új legyen , nem láttam már a kis boxos arcom a fényezésen :)
Kimi:
Riporter :Mi történt veled nagyon elvoltál maradva az elejétől.
Kimi: Semmi különös , De tegnap hogy berugtunk a szerelőkkel azt ne tudd ki:)" -
Azt mondja hogy van amikor nem Kimi a leggyorsabb, sőt Hamilton is csak szenvedett... nem kell túlspilázni a dolgokat, nem mindig mehetnek 110%on menők.. majd versenyen javítanak. Ami inkább meglepő hogy Kubica kezdi bebizonyítani hogy tud gyorsabb lenni mint Nick, remélem a szerencse is mellé pártol hisz ő is simán képes hozni a dobogókat... tavaly pehes volt párszor, amikor jó vagy jobb eredményt ért volna el mint Nick. -
WNW #62869 Ferrari 1-2 kene...:))) -
Így van. Szerintem is kevesebb benzin van a BMW-be mit Massa autójába, így valószínűleg ha a rajtnál nem tud előzni Massa akkor az első boxkiállásig BMW vezetés lesz.
Massa lehet h azért gyorsabb Kiminél mert kedveli ezt a pályát. Fenetudja, de remélem azért Kimi is összeszedi magát majd és csatázik egyet Hamiltonnal:) -
a.) Hogy megtankolva próbálgatt az autót végig?:D
b.) semmit:D -
WNW #62866 Kimi vegig lassu volt, mind a 3 szabadedzesen, es az idomero etapjaiban is.. Soot, az idomeron tudott hozni, mikor mar teljes terhelessel mentek.. Szerintet mit mond ez..?!?!
Nem talalt valaki belso nezetbol gyors koroket az idomerorol..???? -
Szerintem Kubica után 2 körrel jön majd Massa és Hamilton, és még 2 kör mulva Kimi. Kovát nem tudom hovatenni. -
WNW #62864 Azert szolnek, hogy az egesz hetveget tekintve (lattam az osszes edzest), Kubicanak a tobbiekhez viszonyitva valoszinuleg ures a tankja.. Tippre, meg Massanak van a legtobb az elsok kozul... Es amit hibat mutattak, abban nem vagyok biztos, hogy az a gyors korben volt.. Mintha utanna nem igazan nyomta volna.... De, ha abban volt (volt az 3-5 tizednyi), akkor mit csinalt Kimi az egsz hetvegen, elfelejtett vezetni, mert rendszeresen 0.7-1-eket kapott Massatol, es most is 0.3 felett volt a kulonbseg...?!?! -
-
-
amúgy Heifeldet is még volt 4 perc de betolták a boxba hogy üzemanyagot sporoljón meg
sztem dobogó esélyes :D