FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Addig meg wrooommm...bezúgattak. 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
KoЯn
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A fotóssrác után jössz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
azért ez nem ennyire egyszerû de van benne igazad. 😊
Inkább azt mondanám hogy hagyományosan nem törödnek túl sokat a biztonsággal..ami nem jelenti azt hogy egyáltalán nem, csak kevesebbet mint itt az öreg kontinensen.
Az hogy náluk több a baleset, az betudható pl. az oválpályás versenyzésnek, a sok palánkos szûk road pályának..nem egy városon belül.
Ha az F1 is csak Monaco-hoz hasonló pályájon futna itt is lenne több halál.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szurkolok neki hogy eldobja az egyik kanyarba a rönyót
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de abba sportba valahogy mindig is sok volt a haláleset az amerikai autosport sajnos ilyen mert csak akkor van nézettség ha sok a zúzás
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
TXT-olvastam
azt nem írták hogy fejlesztésileg is új e
remélem megnyeri a Vasárnapi futamot
Fernando Alonso – RenaultF1 – Új motor
Giancarlo Fisichella – RenaultF1 – Malajziában használt motor
Michael Schumacher – Ferrari - Malajziában használt motor
Felipe Massa – Ferrari - Malajziában használt motor
Kimi Räikkönen – McLaren-Mercedes - Új motor
Juan-Pablo Montoya - McLaren-Mercedes – Új motor
Jenson Button – Honda Racing - Új motor
Rubens Barrichello - Honda Racing - Malajziában használt motor
Mark Webber – Williams-Cosworth - Új motor
Nico Rosberg – Williams-Cosworth - Új motor
David Coulthard – Red Bull Ferrari – Új motor
Christian Klien – Red Bull Ferrari - Új motor
Vitantonio Liuzzi - Scuderia Toro Rosso (Cosworth V10) – Új motor
Scott Speed - Scuderia Toro Rosso (Cosworth V10) - Új motor
Nick Heidfeld – BMW-Sauber - Új motor
Jacques Villeneuve – BMW-Sauber – Malajziában használt motor
Ralf Schumacher – Toyota Racing - Malajziában használt motor
Jarno Trulli – Toyota Racing - Új motor
Tiago Monteiro – Midland-Toyota - Új motor
Christijan Albers – Midland-Toyota - Új motor
Takuma Sato – Super Aguri Honda - Új motor
Yuji Ide – Super Aguri Honda - Új motor
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
És a többi csapat véleményével mi van?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nyilvánosságra hozta a pénteken Maranellóban megrendezett találkozó részleteit, ahol a Renault, a Ferrari, és a Cosworth képviselõi tanácskoztak a motorok fejlesztésének befagyasztásáról.
hirdetés
Max Mosley / FIA
A Ferrari részérõl a sportigazgató Jean Todt, a mûszaki igazgató Ross Brawn, a motorfelelõs Paolo Martinelli és Gilles Simon; míg a Renault oldaláról az ügyvezetõ Flavio Briatore, a fõmérnök Pat Symonds, illetve a motorfelelõs Rob White voltak jelen azon a megbeszélésen, melyet a FIA elnöke, Max Mosley hívott össze.
A Ferrari fõhadiszállásán, Maranellóban megrendezett találkozón a Cosworth néhány magas rangú képviselõje is megjelent. A megbeszélések célja az volt, hogy a szakemberek megvitassák, miként lehetne befagyasztani a motorok fejlesztését a jövõben.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megerõsítette, a felek megegyeztek abban, hogy a motorfejlesztéseket öt évig szüneteltetik, bár megneveztek olyan elemeket, melyeket évente újítani lehet.
A szövetség azt is elmondta, minden olyan fejlesztést befagyasztanak, mely a teljesítmény növekedését eredményezi.
A FIA által kiadott közlemény:
Március 24-én a Nemzetközi Automobil Szövetség egy nem hivatalos találkozót hívott össze, ahol a Cosworth, a Ferrari, és a Renault szakemberei jelentek meg.
A megbeszélés célja a motorfejlesztések háttérbeszorításának megvitatása volt, mellyel a költségek drasztikus csökkentését szeretné elérni a szövetség. Olyan szabályokat szeretnénk alkotni, melyek a motorokban rejlõ energiát még hatékonyabban ki tudnák aknázni.
A következõkben született egyetértés:
1. Öt évig, azaz 2008-tól 2012-ig tilos a motorok fejlesztése
2. Az évenkénti módosítások befegyasztása, melyek részleteit a FIA minden év január elsejéig köteles tisztázni.
3. A motor azon elemeinek listája, melyeket évente fejleszteni lehet:
- portok
- az égéskamra formája
- szelep nagyság, forma, és szög
- dugattyúfej (a dugattyú súlyának azonosnak kell maradnia, ahogy a dugattyúgyûrû pozíciójának és a sûrítés nagyságának is)
- vezértengely profil és szelepvezérlés
- légbeömlõ
- gyújtógyertya
- hengerfej
4. Csak olyan fejlesztéseket lehet végrehajtani, melyek a FIA szerint csökkentik a költségeket, vagy növelik a megbízhatóságot. Teljesítménynövelõ módosításokat nem lehet végrehajtani, Ezeket a FIA késõbb pontosítja.
5. A motorok sebességének limitálása.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century