182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kubicának grat, szép teljesítmény. Amúgy holnap hajrá Ferrarik! :) -
ha tényleg érvelt volna, nem pedig süketel, szerintem senki se reagált volna így rá! -
Szerintem te közelíted a gyerekes értelmetlen Kimi szapulásoddal a 14éves kort... -
én nem mondtam azt h alo szar, félre ne érts, csak ku**-ra nem értelek ennyi... -

-
Ember te nem tudod mit beszélsz !!!
Azt a Renault-t talán ha ketten tudnák úgy terelgetni a pályán mint azt Alonso teszi !!!Zseniális amit csinál és amit tud !!!! Persze mivel neked van fogalmad az F1-ről bizonyára ezt látod te is ....
Na innentől tényleg kiszálok, 14 éves gyerekkel nem vitázom, lövésed nincs az egészről ! LOL ! -
Én is így látom. Sztem is túl van értékelve Kimi. Jónak jó, csak nem annyira mint amennyire beállítják. Én is próbáltam már itt emellett érvelni, még számokkal is, de mind hiába. Én már feladtam. :))
-
bezony h tanul...h kell kicsúszni 2.helyről és m,agyarázkodni h blokkoltak a kerekek, "neki a fejében blokkolt 1 kerék"-h Dávid Sándor szavaival éljek :) az 1 dolog h tanul, de az akkor semmit se ér ha nyomás alatt összeszakad meg megtorpan... ennyi -
Még ráér fejlődni:), de mostmár nem is kell neki hiszen elérte a csúcsot... -
ha vlki hülyr a forma-1hez az hülye... erre nem tok mást mondani... -
sumi is csak azért lett bajnok, mert sato nem tudta hozni a győzelmeket!:P -
Áááá. annyira nem érdekel a dolog, Kimi jó pilóta de egyszerűen képtelen fejlődni, sokat tud alapból jók az adotságai de innentől kezdve semmire nem hajlandó ....Ezért is írtam korábban, hogy ha Massa megint olyan szorgalmasan tanul, figyel akkor mehet a kocsmába, máshová úgysem való :DDDD
End . -
ez így igaz! -
Ja a 100akárhány pontot meg az 6 győzelmet is ők adták. Ez szánalmas, ne haragudj, de nagyon szánalmas...
Alonsot miért nem említed, ő is hozzájárult a VB-hez mint a maradék 18 pilóta, meg is köszönte a 2008as mezőnynek az ajándékotXDDD -
de ember!!!! te magad ugatod!!!!! időmérőn hol van?!!!!!! és ő tartod a legjobb pilótának!! xD xD xD :D:D:D:D ezt már nem bírom:D -
nem...ők a saját sanszukkal nem tudtak élni...ennyi! -
Köszi ....;) -
Mondom én. Bátor gyerek vagy. :))) További kitartást kívánok. :D -
nem tehetett arról h Hamilton balfaszkodott... tette a dolgát, nyert, nem tom ennél mit tehetett volna többet... az h igaz nem rajta múlott, de nyert, innentől kezdve bajnok -
Tucc ? :DDDDDDD
Alonsot tartom jelen pillanatban a legjobb pilótának ....Tarolna egy Ferrariban . Kiminek Massa és Hamilton adta a kezébe a VB-címet.Vagy tán nem ...? -
"De elvakult rajongókkal nem igen akarnék vitatkozni"
Érdekes hogy ezt mondod:), mi meg elvakult Kimi antikkal nem:) 1-1 -
miért is??? -
Tudjuk, MassánXD -
xD akkor kin?! börni papán?? -
meg há már a kirúgásnál tartunk... :) akkor menjen alo is ahova akar mert nem megy jól az időmérőn... meg akkor már kova, hamilton, sato meg sorolhatnám.... 1 szóval hülyeségéker írsz csak nem tucc róla -
Csak az a baj, hogy az a VB-cím nem rajta múlt ;) De elvakult rajongókkal nem igen akarnék vitatkozni... :DDD -
mé mit kap massa? meg akkor kit hasonlítanál össze ha nem egy csapat 2 pilótáját?! talán a ferkát a force indiával... áh nem tod miről is beszélsz... csőlátás... erre csak ezt tom mondani :S -
Zóanagyvarázsló #62912 Tisztázzuk: Massa gyakorlatilag edzésmenő (időmérőn még kis híján Schumachert is szorongatta, a versenyekhez viszotn többnyire feannyi köze nem volt), valamint ez az egyik legjobban nekifekvő pálya. Kimi hátrányának emellett a "lassúságán" egyéb oka is lehet: például az állítólagos fülgyulladása, később jön egy-két körrel - mondjuk én egyikről sem vagyok meggyőződve, de számolnék ezekkel a lehetőségekkel, mielőtt kirúgnám világbajnokot...
Ráaádsul az egészet felülírhatja, ha holnap Massa megint kicsúszik, vagy egyszerűen Kimi előtte végez. Lehet lebecsülni Kimit, lehe turálni is, midnenmkinek meglehet a maga véleménye, de ennyi után kitenni Räikkönent igencsak szélsőségesen érzelmi alapon hozott döntés lenne. -
első évében hozta a vb-t, nem tudom mit kéne tennie, hogy megérje a pénzét??? na ez tényleg a vicc kategória:) -
másnak drukkol...ennyi...egyébként tényleg nagy faszságokat ír!
gogogo kimi!:P -
Amennyit Massa kap feltétlenül megéri .Eleve "másodpilótának" hozták .Meg ez most melyiküknek jó kritika és melyiküknek rossz , hogy egymáshoz hasonlítjuk a két pilótak, hogy ki is éri meg jobban ? ;)
Két verseny után meg mit mondjak , akárki győzhet még .... -
Mert Massa megéri? tavaly mondhatni elég hamar lemorzsolódot a vb szempontjából, idén 0a pont a mérlege, viszint Kimi ott van tűzközelbe. -
Ajándékbe most jó ez neked, hogy lejáratod magad??? Erre nem mondok semmit, mert ennél értelmesebb vagyok, mint, hogy ezzel kezdjek fogalalkozni.
Kiminek 14 pole-ja volt és 16 győzelme van eddig. És asszem eddig 5 pole-os győzelme volt. Szánalmas abba belekötni, hogy Kimi 22. helyről is tud győzni, ahelyett, hogy pole-ból indul és üres pályán végig megy. Úgy tudom van olyan pilóta a mezőnyben akinek több pole-ja van mint győzelme... Az kínosabb szerintem. Előző futamon is 3. ról lett 1.
Mind1 kár volt erre reagálnom. -
De nem törvényszerű hogy valaki évek óta rossz legyen valamiben :)
Én kapásból lecserélném Kimit Vettel-re, Nico-ra stb .....Szvsz nem éri meg a pénzét . -
Mindenben nem lehet jó senki... ha a kvali jobban megy Massának akkor ezvan... Kimi meg majd előzget a boxba:), vagy a pályán, persze inkább a boxba hisz az látványosabb:)) -
Nem mondtam ,hogy magyarázkodik, ez a hülyeség engem nem érdekel :DDD
IDŐMÉRŐN úgy általában soha nem volt jó ..... Volt ugyan néhány hihetetlen köre is de szsvsz valamiért nem tudja azt hozni ami benne van .... -
Zóanagyvarázsló #62903 Miért ne fordulhatna elő? Nem ez volt a kérdés, te viszont csak magyarázkodsz ;) Részemről ennyi hozzászólást ért a "vita" a semmiről. -
hát én nem nagyon tudlak megérteni... az már más h nem is nagyon akarlak, mondod h kimi magyarázkodik, akkor mit csinál a drágalátos hamilton, vagy massa a maláj után... kérdem én... 1 világbajnokról beszélünk csak úgy mellékesen, :) "csak most valahogy egész F1 -es pályafutása alatt gyenge volt" xD akkor te milyen Forma-1et néztél az elmőlt 5-6 évben... -
Kocka nem nős? (ls. 3. kép)
Szerintem most csak őt ...ja ... :D -
Maj holnap javíthat Kimi, lenyomja Hamit, Massa meg Kubicát és meg is van a dobogósok sorrendje:)