182273
  • oneal1
    Grat Massának!Végre megmutatta, most legalább nem minden forum arról szól hogy őt fikázzák!

D.C meg mekkora állat már:D:D hihetetlen a fazon!

Nem utolsó sorban grat a BMw nek is!TEtszene ha a MErcit beelőznék a végén is!
  • Count Adyn
    Hja, ez érdekes, csak igy repülnek le a Mekiről a szárnyak, mintha Kimi ülne benne:D
  • Istencsászár
    Amugy tévében is láttam, de Gyulámék nem mondták hogy előtte Hami autójnának első áthidaló szrányának egy része leesett:)
  • Istencsászár
    A Renault a telemetriával bizonyítja Alonso ártatlanságát - Videó
  • WNW
    Marmint nem tudtak...:))
  • WNW
    Az idei Ferrari cuccait nem tudtam mar belerakni...:))))))
  • chalezlopez
    Alfonso elvette tőlük a tavaly magával hozott másodpercet...
  • Count Adyn
    Utánna meg már gondolom sík ideg volt, ment volna előre minél gyorsabban és kocc lett.
  • Istencsászár
    "Elrontottam a rajtot, egyszerűen nem nyomtam meg időben a gombot, aminek következtében a megfelelő motorbeállítások nem tudtak életbe lépni, és a lefulladás gátló életbe lépett."

100%-ban... amatőr hiba...
  • Count Adyn
    Jah ugy néz ki, mintha a tavaly autóval nem jutnának előre, míg a többiek fejlesztenek gőzerővel. Olyan mintha a tavalyi év inverze lenne most:) A nyilatkozata szerint a rajtnál is ő rontotta el a procedúrát...
  • Istencsászár
    Amugy nem akarom Hamiltont temetni, Ausztrál szereplése szép volt, de azóta... lehet hogy a McLaren nem tud fejlődni, de én ugylátom hogy kapkod, ma is sokszor fékezte állora a kereket és valahogy nem gyors azzal stílussal hogy most vezet... leglábbis az utobbi két pályán igy láttam... erőlteti, gyilkolja a kocsit, de nem megy neki.
  • Istencsászár
    Nem elemeznek semmit:) majd az illetékesek elmondják a bajukat...

Dennis a futam után nem tudta megmondani, hogy az Alonso baleset kinek a hibája volt. "Hiba lenne ítélkezni az előtt, hogy Lewisszal beszéltem, de ilyen előfordulhat."

Fernando Alonso autójában azonban nem keletkezett nagyobb kár, mindössze a hátsó vezetőszárny sérült meg, ez azonban nem befolyásolta az autó viselkedését.

„A McLaren sokkal gyorsabb volt, mint az én autóm és nekem ütközött" - mondta Alonso a spanyol Telecinconak.

Hamilton azt mondta, fogalmam sincs arról, hogyan ütközhettek össze Alonsóval, csak annyit tud, hogy egyszerűen összeértek, és nem tudta elkerülni az incidenst: "Mögötte voltam, jobbra mozdultam el, és ő is, majd valahogy az autójának hátuljában végeztem. Ilyen a verseny."

Ennyi... Versenybaleset, Haminak kellett volna vigyáznia.. ha nem érezné magát hibásnak akkor biztosak lehetünk benne hogy fröcsögne, de nem mert nincs miért..
  • Kit--Kat
    Ezt hívják versenybalsetnek.
  • ladarevolution
    bocs, az előző hsz-emben Istencsászáréra reagáltam.
  • ladarevolution
    LOL
    Olyan nincs h egyik sem volt hibás. Ha két autó összeütközik akkor annak oka van. Mivel szemmel láthatóan valszeg itt semmi külső körülmény nem játszott közre (pl.: mechanikai hiba) csakis a két pilóta miatt történhetett a baleset.
    Most h melyik miatt azt majd az FIA kielemzi.
  • Freedom88
    többieknek meg nem árt a szélárnyék...Hamilton elnézte kicsit, megszivta, evvan.
  • NaNoKuTyA
    kiváncsian várom az új bannercsajt!:)
  • DJ BP
    itt a lényeg, nem mondta senki a vita elején, hogy béna lenne...
  • DJ BP
    ,,Nem tudom minek kell Massa-t ennyire szapulni. Én annak örülök , hogy köcsög Hamilton megint megszopta."

Ja hogy te szapulhatsz mást, oké, értem :D

• Tigristank
    Jól indult a futam, aztán sajnos ellaposult. :(
  • WNW
    Azert kell nekik, meg ettol elveznek...
  • Ariakus
    Nem tudom minek kell Massa-t ennyire szapulni. Én annak örülök , hogy köcsög Hamilton megint megszopta. Remélem BMW-sek tartják ezt a színvonalat.
  • HUmanHunter
    kapja be a feka hogy megint vagizni akart, hogy milyen a'sz hogy itt előzget
  • chalezlopez
    ...és azért béna. Grat!
  • ladarevolution
    mindenki azért nem támadja(-ta):)

Tény h a nyilatkozataiba néha hárít, de hát ez van. Attól még gyors, és tud ő vezetni:)
  • Kit--Kat
    Nem fogják fel, hogy azért kezdte mindenki támadni Massát, mert a bénázását a kocsira fogta ahelyett, hogy elismerte volna a hibáit, elég rossz emberi tulajdonság.

Volt előzés az elején, sztem Kimi szépen csinálta, amúgy azon kívül ma nagy homály volt, remélem tényleg csak a pálya nem jön be neki ennyire.
  • NaNoKuTyA
    ez a kockafejű DC mekkora egy frusztrált f.sz...:)
  • dav1d
    azt hogy saját kocsiját sem sajnálva befékez valaki elé te sem gondolhatod komolyan
  • GhostRider1 #63071
    McLaren Mercedes...
  • broman191
    A következő futamig de sokat kell még várni:(((
  • tudor1980
    alonso elváltotta magát
  • a.carkey
    Ezt honnan?
  • Istencsászár
    Nyilatkozatokból majd megtudjuk hogy kinek a sejtése a valós, azátn lehet ők is ellentétesen látják:)
  • tudor1980
    Alonso elküldte Hamiltont a p.csába KIRÁLY. Massa szépvolt.
  • a.carkey
    Massa ezen a pályán mindig jól ment. Ennyi. De tény, hogy jót tett neki a győzelem, és ez addig kitart majd, míg nem jön az újabb gixer.

A BMWk szvsz még fogyasztásban vannak lemaradva. Ha megoldanák, jó kis stratégiákkal nyerni is tudnának, és fognak is, de szerintem Nick, nem Robert ...

A Mekinél most jön ki az, hogy tavaly a semmiből egész jó autójuk lett, vsz Alonso hathatós segítségével, és most van nekik - tk - két szinte kezdőjük. Nem tudom, hogy ez pozitív irányba fog ez változni, de szemmel láthatóan a beállításokat nem találják igazán.

A Renaultra meg kiváncsi leszek az új csomagjuk után. Nem vészesek annyira, de tény, hogy mivel edzésen nincs elég kraft, így versenyen csak mazsolázhatnak, ha van rá esély.
  • bordy
    szerintem is.
    HöH, visszafel HÖH
  • b-type
    az én maximális magánvéleményem az, hogy egyértelműen szándékos volt.
    kigyorsos szakaszon volt..ilyen nincs még nagyobb sebességkülönbségű autóknál sem.
    A Merga-Renault-nál vannak nagyobb sebességkülönbségű autók is a pályán már évek óta..A gyenge építésű autóknál sem a kigyors a nagy hátrány.
  • DannyL
    Mázlinál ehhez azért több kell. Mindenesetre majd Monaco-ban kiderül ki tudja kipörgés gátló nélkül vezetni a gépeket. 1 hiba = 0 pont. :) Jó lesz!
  • BigReaper
    én eltaláltam az erdeményt, de csak itt ,nem tettem meg sehol..:(
  • BaliBoy
    Látod, erről van szó: #63056
    Ha igaz, ha nem, Massa mindíg béna. Mindíg fikázni kell.