182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Grat Massának!Végre megmutatta, most legalább nem minden forum arról szól hogy őt fikázzák!
D.C meg mekkora állat már:D:D hihetetlen a fazon!
Nem utolsó sorban grat a BMw nek is!TEtszene ha a MErcit beelőznék a végén is! -
Hja, ez érdekes, csak igy repülnek le a Mekiről a szárnyak, mintha Kimi ülne benne:D -
Amugy tévében is láttam, de Gyulámék nem mondták hogy előtte Hami autójnának első áthidaló szrányának egy része leesett:) -
A Renault a telemetriával bizonyítja Alonso ártatlanságát - Videó -
WNW #63095 Marmint nem tudtak...:)) -
WNW #63094 Az idei Ferrari cuccait nem tudtam mar belerakni...:)))))) -
Alfonso elvette tőlük a tavaly magával hozott másodpercet... -
Utánna meg már gondolom sík ideg volt, ment volna előre minél gyorsabban és kocc lett. -
"Elrontottam a rajtot, egyszerűen nem nyomtam meg időben a gombot, aminek következtében a megfelelő motorbeállítások nem tudtak életbe lépni, és a lefulladás gátló életbe lépett."
100%-ban... amatőr hiba... -
Jah ugy néz ki, mintha a tavaly autóval nem jutnának előre, míg a többiek fejlesztenek gőzerővel. Olyan mintha a tavalyi év inverze lenne most:) A nyilatkozata szerint a rajtnál is ő rontotta el a procedúrát... -
Amugy nem akarom Hamiltont temetni, Ausztrál szereplése szép volt, de azóta... lehet hogy a McLaren nem tud fejlődni, de én ugylátom hogy kapkod, ma is sokszor fékezte állora a kereket és valahogy nem gyors azzal stílussal hogy most vezet... leglábbis az utobbi két pályán igy láttam... erőlteti, gyilkolja a kocsit, de nem megy neki. -
Nem elemeznek semmit:) majd az illetékesek elmondják a bajukat...
Dennis a futam után nem tudta megmondani, hogy az Alonso baleset kinek a hibája volt. "Hiba lenne ítélkezni az előtt, hogy Lewisszal beszéltem, de ilyen előfordulhat."
Fernando Alonso autójában azonban nem keletkezett nagyobb kár, mindössze a hátsó vezetőszárny sérült meg, ez azonban nem befolyásolta az autó viselkedését.
„A McLaren sokkal gyorsabb volt, mint az én autóm és nekem ütközött" - mondta Alonso a spanyol Telecinconak.
Hamilton azt mondta, fogalmam sincs arról, hogyan ütközhettek össze Alonsóval, csak annyit tud, hogy egyszerűen összeértek, és nem tudta elkerülni az incidenst: "Mögötte voltam, jobbra mozdultam el, és ő is, majd valahogy az autójának hátuljában végeztem. Ilyen a verseny."
Ennyi... Versenybaleset, Haminak kellett volna vigyáznia.. ha nem érezné magát hibásnak akkor biztosak lehetünk benne hogy fröcsögne, de nem mert nincs miért.. -
Ezt hívják versenybalsetnek. -
bocs, az előző hsz-emben Istencsászáréra reagáltam. -
LOL
Olyan nincs h egyik sem volt hibás. Ha két autó összeütközik akkor annak oka van. Mivel szemmel láthatóan valszeg itt semmi külső körülmény nem játszott közre (pl.: mechanikai hiba) csakis a két pilóta miatt történhetett a baleset.
Most h melyik miatt azt majd az FIA kielemzi. -
többieknek meg nem árt a szélárnyék...Hamilton elnézte kicsit, megszivta, evvan. -
kiváncsian várom az új bannercsajt!:) -
DJ BP #63082 itt a lényeg, nem mondta senki a vita elején, hogy béna lenne... -
DJ BP #63081 ,,Nem tudom minek kell Massa-t ennyire szapulni. Én annak örülök , hogy köcsög Hamilton megint megszopta."
Ja hogy te szapulhatsz mást, oké, értem :D
-
Jól indult a futam, aztán sajnos ellaposult. :( -
WNW #63079 Azert kell nekik, meg ettol elveznek...
-
Ariakus #63078 Nem tudom minek kell Massa-t ennyire szapulni. Én annak örülök , hogy köcsög Hamilton megint megszopta. Remélem BMW-sek tartják ezt a színvonalat. -
HUmanHunter #63077 kapja be a feka hogy megint vagizni akart, hogy milyen a'sz hogy itt előzget -
...és azért béna. Grat!
-
mindenki azért nem támadja(-ta):)
Tény h a nyilatkozataiba néha hárít, de hát ez van. Attól még gyors, és tud ő vezetni:) -
Nem fogják fel, hogy azért kezdte mindenki támadni Massát, mert a bénázását a kocsira fogta ahelyett, hogy elismerte volna a hibáit, elég rossz emberi tulajdonság.
Volt előzés az elején, sztem Kimi szépen csinálta, amúgy azon kívül ma nagy homály volt, remélem tényleg csak a pálya nem jön be neki ennyire. -
ez a kockafejű DC mekkora egy frusztrált f.sz...:) -
dav1d #63072 azt hogy saját kocsiját sem sajnálva befékez valaki elé te sem gondolhatod komolyan -
McLaren Mercedes... -
A következő futamig de sokat kell még várni:((( -
tudor1980 #63069 alonso elváltotta magát 
-
Ezt honnan? -
Nyilatkozatokból majd megtudjuk hogy kinek a sejtése a valós, azátn lehet ők is ellentétesen látják:) -
tudor1980 #63066 Alonso elküldte Hamiltont a p.csába KIRÁLY. Massa szépvolt. -
Massa ezen a pályán mindig jól ment. Ennyi. De tény, hogy jót tett neki a győzelem, és ez addig kitart majd, míg nem jön az újabb gixer.
A BMWk szvsz még fogyasztásban vannak lemaradva. Ha megoldanák, jó kis stratégiákkal nyerni is tudnának, és fognak is, de szerintem Nick, nem Robert ...
A Mekinél most jön ki az, hogy tavaly a semmiből egész jó autójuk lett, vsz Alonso hathatós segítségével, és most van nekik - tk - két szinte kezdőjük. Nem tudom, hogy ez pozitív irányba fog ez változni, de szemmel láthatóan a beállításokat nem találják igazán.
A Renaultra meg kiváncsi leszek az új csomagjuk után. Nem vészesek annyira, de tény, hogy mivel edzésen nincs elég kraft, így versenyen csak mazsolázhatnak, ha van rá esély. -
szerintem is.
HöH, visszafel HÖH -
az én maximális magánvéleményem az, hogy egyértelműen szándékos volt.
kigyorsos szakaszon volt..ilyen nincs még nagyobb sebességkülönbségű autóknál sem.
A Merga-Renault-nál vannak nagyobb sebességkülönbségű autók is a pályán már évek óta..A gyenge építésű autóknál sem a kigyors a nagy hátrány.
-
Mázlinál ehhez azért több kell. Mindenesetre majd Monaco-ban kiderül ki tudja kipörgés gátló nélkül vezetni a gépeket. 1 hiba = 0 pont. :) Jó lesz! -
én eltaláltam az erdeményt, de csak itt ,nem tettem meg sehol..:( -
Látod, erről van szó: #63056
Ha igaz, ha nem, Massa mindíg béna. Mindíg fikázni kell.