182273
  • Minstrel
    kisebb lesz az arca
  • MaSzKa
    nekem is van sisakom és odaadom neki bár 1500Ft-ot ha ér :D
  • bordy
    alonsónak ez a mondata bejött nekem :

A kétszeres bajnok a kudarcokból is tanulni akar. "Nagy kihívást jelent, hogy a középmezőnyben kell harcolnom. Biztos, hogy az évad végére jobb versenyző leszek."

• Minstrel
    Alonso tookta már,nála maradt a sisakja
  • MaSzKa
    nagyon jó a bannerba a csaj
    tooknám:)
  • Kit--Kat
    De ez 2. helyért ment, nem a 6.-ért.

Utoljára Alonso előzött ilyen magas pózicióban, pont Massát.
  • MaSzKa
  • DJ BP
    most lényeges kérdés jön, ezeken kívül van-e emlékezetes pillanat? Mert azon esős pályán Kimi is előzött nem 1x, abból az egyiknél nagyon kicentizte, nyert hátulról futamot. Nála ezeket meg se jegyezték úgy, mert ezt várják el...
  • Istencsászár
    Szép volt a tavalyi Massa vs Kubica, de akárhányszor megnézem, csak arra gondlok hogy a kis brazil a célegyenesnél előnyhöz jutva előzte meg a bukótérből kigyorsítva Kubicát:I az hogy a 20 év legnagyobb párbaja kicsit erős:), persze 1 ilyen csatát az F1ben már ennek is lehet tituálni:)
  • WNW
    Az az eldobasi kiserlet Sutil lekorozesenel volt meg az elejen, es akkor Kimi nem igazan gyorsult.. Kesobb se, vegig kontroll alatt volt a dolog Massa reszerol.. Elozes.. Emlekszem egy tavalyi Silverstoni Massa amokfutasra a vegerol, es nezd meg Kubica vs. Massa japcsis vivasat vizes palyan.. Az elmult 20 ev legnagyobb parbaja volt.... Szoval vannak a tenyek, meg a Ti urban legendjeitek..:))
  • DJ BP
    ja, hogy ott fél 3-kor kezdték, azt hittem csak 1 óra az eltolódás (hülyeség így utólag :D)
  • DJ BP
    hogy 2-kor javában megy a verseny, az már nem gáz? :)) Fura egy nép :)
  • b-type
    úgy néz ki én tévedtem.
    Nekem minden izém azt mondta hogy ziher szenyóság volt, ..még egy kicsit mindig ez az érzésem, de ez már legyen az én keresztem :)
    Egyre jobban drukkolok Hamilton-nak azt veszem észre magamon, lehet ez is befolyásol. :)
  • vass17
    Nem ismertek véletlenül olyan oldalt, ahol nagy felbontású F1 képeket találok és ha lehet még igényesek is?:)
  • DannyL
    Csak nem a Schumi érára gondolsz? :D Ettől függetlenül respect, de tényleg halál unalmas évek voltak.
  • DannyL
    A fejre esősek azért elég durvák.
  • MaSzKa
    http://uk.youtube.com/watch?v=PPl3eYUQ10Q&feature=related
  • G_ArchAngel #63122
    vallási okok miatt, hogy a rajt ne a két órakor kezdődő imádsággal essen egybe (emlékeim szerint...)
  • Zoli007
    Hogy kezdődhetett a futam fél kettőkor? Bahrein és köztünk 2 óra eltolódás van.
  • desigo
    na ezzel én is így voltam
    nagyon rápörögtem,hogy mekkora izgalmak lesznek és erre semmi...
  • bardocz
    fú de csúnya borulások vannak benne:O
  • Gabor_(HSF)
    Izgalom kell?
    EZ talán az:)
  • bardocz
    szeritnem még bmwket sem tudta volna fogni:)
  • Count Adyn
    Első 3 kör izgi volt:D
  • Gabor_(HSF)
    Na ez is igaz,még szerencse,hogy volt ma GP2/á,meg speedcar és wttc,igy nem múlt el izgalom nélkül ez a nap..
    Bár a közértben a pénztáros is felizgatott,mert egy százassal kevesebbet akart visszaadni,amikor betáraztam a sőrből...
  • Gabor_(HSF)
    Abban reménykedek,hogy Hami túlkormányzós stilusa,igy TC nélkül,idén nem marad büntetlenül és Kovi előtte végez az év végére..
  • G_ArchAngel #63113
    egy dolog viszont tény: régen láttam ennyire unalmas futamot, 3 kávét kellett lenyomnom, hogy ébren maradjak...
  • Gabor_(HSF)
    Sose tudjuk meg
  • passatgt
    abban a helyzetben előtte voltak inkább, mint mögötte, szerintem simán belehetett volna próbálni
  • Gabor_(HSF)
    Elfelejted azt az apróságot,hogy a keményebb gumi akkor kezd el müködni,mikor már eléggé fel van gumizva a pálya..
    Egyátalán nem bizti,hogy ez már a középső etapban nyerő lehetett volna...
  • Gabor_(HSF)
    Én meg csak azt tudom mondani,amit már tavaly is feszegettem..
    "Mintha a Meki pont annyira van lemaradva,mint amit Alonso tett hozzá"
    Massát is kitárgyaltuk az elmúlt 2 évben és annak ellenére,hogy ma összeszedte magát,most is kitartok azon véleményem mellett,hogy"csak legelől és Sumi után volt képes menni(mert Sumi figyelt rá),ahogy forgalomba kerül, szétesik...
    Kimi végre hozza amit elvárni tőle,de nekem akkor is Kubica a leg meggyőzőbb..Sajnos Vettel ma nem tudott alkotni,nálam ő viszi még a primet...
    Nekem ez a véleményem,nyugodtan lehet fikázni,nem fogok reagálni rá....
    Jah! és a négercsók,remélem megszivja ezt az évet és visszaköszöna 100. emeleten hordott orra...
  • passatgt
    mercinél meg megint elrontották a gumikat, keményen jóval gyorsabb volt kovalainen, övé lett a leggyorsabb kör is asszem, erre két etap lágy tetű lassan, 1 etap kemény nagyon gyorsan:)

ha két etap kemény lett volna, szerintem foghatók lettek volna ferrarik, mivel ők meg pont fordítva voltak
  • lac coo
    Én Ferrari győzelemre tippelek, de esküszöm nem tudnék kire fogadni Massa és Kimi közül ...
  • Punker
    "A 2. hely a legjobb volt, amiben reménykedhettem egy olyan hétvégén, amely kétségkívül nem alakult a lehető legjobban számomra. Ez a 8 pont a világbajnoki tabella tetejére repített, ezért viszonylag elégedetten távozhatok Bahreinből. Egy pillanatra sem sikerül rátalálnom a tökéletes balanszra."

nem véletlenül volt gyorsabb massa egész hétvégén, egyszerűen mos tő volt a jobb, majd kiderül év végén mi lesz a vége.
  • G_ArchAngel #63105
    Mondjuk így is majdnem eldobta egyszer a gépet Massa, mikor Kimi elkezdett gyorsulni...
    Azért ügyes volt, megmutatta, ha nem kell előznie, akkor megy még neki...
  • bordy
    ugyan azt amit massaval, szinte ugyanúgy, csak most eset szét a verda :D
  • Istencsászár
    Button-al harcol, Button előzni akarta, bement mellé, ráhúzta, ütköztek.
  • lac coo
    Nem láttam a futamot, mit csinált DC ?
  • oneal1
    jaja tényleg igy van! idén már több ilyet csinált...talán egy kissebb büntetés jót tenne neki:D
  • Istencsászár
    DC öregszik... minden tiszteletem az övé, nagyon szurkolok neki mióta F1ben van, de sok az ilyen hiba... nemtudom miért csinálja, felesleges...