FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üresben nincs motorfék, és nagyon rövid távon állt meg Button - szvsz rálépett a fékre...
http://gaborszantai.co.uk/
Itta kérdéd mondom mégegyszer az,hogy szándékosan nem jött be,vagy tényleg ennyire szerencsétlen ,minden formában...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Te most leragadtál annál,hogy miért nem tolta be?
A kérdés az,hogy miért nem eresztette be a célba,a lendülete megvolt és nem a pálya közepén volt..
Ez taktika része volt vagy sem..
Én ezt igy látom,persze énis tévedhetek..
JA ÉS TEDD MEG AZT A SZIVESSÉGET,HOGY TISZTESSÉGES HANGNEMET VÁLASZTASZ VELEM SZEMBEN..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha nem szándékosan állt meg a cél elõtt akkor nem értem,mert tisztán kevehetõ a képekbõl,hogy pár méterre a céltól félreállt és nem pedig megragadt a verda..
Még az is tisztán kivehetõ,hogy ott boklászik az autó körûl és onnan már a pálya is lejt a célig..
Az is igaz a mai fiatalokban már nincs akkora spiritusz,elképzelhetettlen ma már egy olyan szitu,hogy a versenytárs megáll az égõ kocsi mellett és segit a bajbajutott pilótán,mint pl Lauda....
Cóval ha ez nem a taktika része volt,akkor kitartok az állításom mellett,de 1% ot adok annak a lehetõségnek is,hogy tényleg úgy megragadt a verda,hogy az mozdithatattlan..valahogy majd úgy is kommentálni fogják
KoЯn
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Ahogyan arról beszámoltunk, a Scuderia Toro Rosso versenyzõje, Scott Speed elveszítette nyolcadik pozícióját, és ezáltal pályafutásának elsõ Formula-1-es pontját is. A versenybíróság úgy látta, hogy az amerikai pilóta a sárga zászlós figyelmeztetés alatt elõzte meg a Red Bull versenyzõjét ,David Coulthardot.
"A bírók maguktól cselekedtek, nem tettünk panaszt. Ez egy szerencsétlen helyzet, de a szabály az szabály. Ha én elõztem volna meg õt, akkor hasonlóképpen döntöttek volna." – jelentette Coulthard.
"Nem a mi csapatunktól származott a bejelentés. Ez a versenybírók döntése volt. Látták az esetet, David pedig rádión keresztül tárgyalt velünk errõl. Talán ezt hallották. Természetes, hogy felbosszantotta magát ezen." – tette hozzá a csapatvezetõ, Christian Horner.
Ahogyan arra számítani lehetett, Scott Speed elvesztette az Ausztrál Nagydíjon szerzett egyetlen pontját. Speed a sárga zászlós jelzés ellenére elõzte meg a Red Bull Racing versenyzõjét, David Coulthardot.
Speed 25 másodperces büntetést kapott, így elveszette nyolcadik pozícióját. A pontot pedig Coulthard kapta. Az amerikai versenyzõt továbbá 5000 dolláros bírsággal sújtották, mivel "nem odaillõ szavakkal illette versenyzõtársát" a meghallgatáson.
"Az újraindítást követõen Tonio és Jacques autóját követtem, Scott pedig a sárga zászlók ellenére megelõzött. Tonio balról, majd jobbról próbálkozott, de sárga zászlókat lengettek, és amikor lassítottam, hogy megvárjam amíg megáll Tonio pörgõ autója, Scott elsuhant mellettem. Csak ez után volt a zöld zászlós jelzés." – jelentette ki Coulthard.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Alfonzó meg már most rendesen elhúzott.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Utánégetõt túl korán kapcsolta! 😄
Múlt évben végig szarok voltak, de én néztem, drukkoltam.
Gondoltam majd most 2006-ban csak lesz valami változás. De nem lett, nem lesz.
Sõt még hátrébb fognak kerülni, mivel a többi csapat feljött, lehagyta a Ferrarit.
A Ferrari mindig azt mondja, hát ez nem a mi futamunk volt, de át kell lépni rajta, a következõre kell koncentrálni.
Csak kár, hogy azon a következõn is rosszak, és ugyanezt mondják. Ha mind a tizenegynéhány futamon át akarnak lépni, akkor mire készülnek?
Hát persze mindezt csak a keserûség mondatja velem, de sajnos ez az igaz.
Bár úgyis nekik drukkolok, csak valahol szar érzés, hogy tudom, úgy sem lesz semmi jó számukra. Ez évben még dobogóra sem nagyon fognak kerülni.
„Eseménydús versenyünk volt ma. A rajtrácsra sorakozásnál vétettem egy hibát, de szerencsémre az új rajtnál elfoglalhattam az ötödik helyemet. Az elsõ biztonsági autós periódusban ismét megperdültem, ami két helyembe került. A négy biztonsági autós rész miatt nehezemre esett felmelegíteni a gumijaimat. Amennyiben nem hibázok a futam vége felé, úgy érzem a dobogóra is felállhattam volna. Keményen támadtam Ralfot, de ráfutottam a kerékvetõre, és a nagy rázkódás miatt a rendszer alapállásba kapcsolt és leállította a motort. Ez nagyon rosszul jött ki számomra, mert a csomagunkkal minden rendben volt. Mindenesetre úgy érzem az európai szakaszra is fel vagyunk készülve rendesen."
RESET?😊
Az easy-vel nem azt akarták mondani a rádióban, hogy nyugi?!?
Torro Rosso - M. Schumacher - Torro Rosso <#wow1>#wow1>
Cserébe legyenek fûthetõ felnik <#idiota>#idiota>
Ez azért érdekes, mert Renault-rajongó és tesztként bedobtam neki az itt szokásos (szerencsemalac" dumát.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES