FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt nem értem, hogyha valaki bezúg a célegyenesbe 200 felett, és kigyullad az autója, akkor ha üresbe teszik, akkor miért nem gurul el a célig?

üresben nincs motorfék, és nagyon rövid távon állt meg Button - szvsz rálépett a fékre...

http://gaborszantai.co.uk/

Most ne hogy már teis ezzel a "TOLNI a talicskát"-val gyere..
Itta kérdéd mondom mégegyszer az,hogy szándékosan nem jött be,vagy tényleg ennyire szerencsétlen ,minden formában...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ha tolta volna, akkor újrarendezhették volna ezekkel a képekkel a "Sugababes: Push the Button" címû videóját😊))

"szánalmas fajtádat "azt hittem lenyugodtál már..de látom kell még egy pár év
Te most leragadtál annál,hogy miért nem tolta be?
A kérdés az,hogy miért nem eresztette be a célba,a lendülete megvolt és nem a pálya közepén volt..
Ez taktika része volt vagy sem..
Én ezt igy látom,persze énis tévedhetek..
JA ÉS TEDD MEG AZT A SZIVESSÉGET,HOGY TISZTESSÉGES HANGNEMET VÁLASZTASZ VELEM SZEMBEN..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

kulabácsi
hát az irvine már egy pár éve nincs a forma 1 ben!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Punker
na akkor a híres kazettáid között keresd ki azt a futamot ahol Irvine megállt és elkezdte pakolni a gumifalat a másik pilótáról mert az nem rég volt, + a hülyeségeidet terjeszd máshol erre itt nincs szükség, ha szerinted az a jó ha lángoló sz@r kocsival a pályaközepén bénázik gurulgat akkor csak sajnálni tudom a szánalmas fajtádat mert az olyan baleseti kockázat amire még én se vagyok kiváncsi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Miért kellene elgondolkodnom rajta?
Ha nem szándékosan állt meg a cél elõtt akkor nem értem,mert tisztán kevehetõ a képekbõl,hogy pár méterre a céltól félreállt és nem pedig megragadt a verda..
Még az is tisztán kivehetõ,hogy ott boklászik az autó körûl és onnan már a pálya is lejt a célig..
Az is igaz a mai fiatalokban már nincs akkora spiritusz,elképzelhetettlen ma már egy olyan szitu,hogy a versenytárs megáll az égõ kocsi mellett és segit a bajbajutott pilótán,mint pl Lauda....
Cóval ha ez nem a taktika része volt,akkor kitartok az állításom mellett,de 1% ot adok annak a lehetõségnek is,hogy tényleg úgy megragadt a verda,hogy az mozdithatattlan..valahogy majd úgy is kommentálni fogják

Marki
Csak nem akart úgy járni, mint Coulthard malájziában. A levezetõben ment tönkre a kocsi, és motorcsere miatt 10 rajthelyes büntit kapott.

KoЯn

Snecie Smicie
na ezen gondolkozz el szerintem.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

A Red Bull nem tett panaszt a Toro Rosso ellen

Ahogyan arról beszámoltunk, a Scuderia Toro Rosso versenyzõje, Scott Speed elveszítette nyolcadik pozícióját, és ezáltal pályafutásának elsõ Formula-1-es pontját is. A versenybíróság úgy látta, hogy az amerikai pilóta a sárga zászlós figyelmeztetés alatt elõzte meg a Red Bull versenyzõjét ,David Coulthardot.

"A bírók maguktól cselekedtek, nem tettünk panaszt. Ez egy szerencsétlen helyzet, de a szabály az szabály. Ha én elõztem volna meg õt, akkor hasonlóképpen döntöttek volna." – jelentette Coulthard.

"Nem a mi csapatunktól származott a bejelentés. Ez a versenybírók döntése volt. Látták az esetet, David pedig rádión keresztül tárgyalt velünk errõl. Talán ezt hallották. Természetes, hogy felbosszantotta magát ezen." – tette hozzá a csapatvezetõ, Christian Horner.

Hivatalos: Speed elvesztette a STR pontját

Ahogyan arra számítani lehetett, Scott Speed elvesztette az Ausztrál Nagydíjon szerzett egyetlen pontját. Speed a sárga zászlós jelzés ellenére elõzte meg a Red Bull Racing versenyzõjét, David Coulthardot.

Speed 25 másodperces büntetést kapott, így elveszette nyolcadik pozícióját. A pontot pedig Coulthard kapta. Az amerikai versenyzõt továbbá 5000 dolláros bírsággal sújtották, mivel "nem odaillõ szavakkal illette versenyzõtársát" a meghallgatáson.

"Az újraindítást követõen Tonio és Jacques autóját követtem, Scott pedig a sárga zászlók ellenére megelõzött. Tonio balról, majd jobbról próbálkozott, de sárga zászlókat lengettek, és amikor lassítottam, hogy megvárjam amíg megáll Tonio pörgõ autója, Scott elsuhant mellettem. Csak ez után volt a zöld zászlós jelzés." – jelentette ki Coulthard.

kulabácsi
jah!! klien is olyan mint a kamikaze Sato! különben akkor is ez még csak az xedik futam! én még bízom benne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RelakSfromhome
Fisicella, csak már magam sem tudom, mit írok <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kirol
Biztos Alfonzóra gondolsz?

Cream78
Kezd telelenni Kliennel a faxom mé megy ez mindig neki valakinek? Szegény Massa gyerek, így járt...

kirol
Tavaly a kezdetnél is ezt mondtuk, ez még csak az x-edik futam, aztán mi lett!
Alfonzó meg már most rendesen elhúzott.

RelakSfromhome
Alonso milyen olajfürdõt kapott 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
BUTTON!!! BASSZUS!!!

Utánégetõt túl korán kapcsolta! 😄

kulabácsi
hát ja!! én is ettõl félek! nem jött nekik túl jól ez a súlyos szabályválltozás, már az elõzõ évben is csak küszködtek! pedig lassan visszavonúl sumi is, és jó lenne azért egy világbajnoki címet még nyernie és ténylegesen a csúcson, nem szarrá verve visszavonúlnia. de ez még csak a 3. futam, nem dõlt el semmi, én még bizakodó vok, és akármilyen szarok én nekik fogok drukkolni! de szépek is voltak az elõzõ évek, amikor csak azt néztem h valyon lekörözi e a mezõnyt, vagy egy kicsit visszafogja magát...😄

kirol
Én már nagyon szomorú vagyok.
Múlt évben végig szarok voltak, de én néztem, drukkoltam.
Gondoltam majd most 2006-ban csak lesz valami változás. De nem lett, nem lesz.
Sõt még hátrébb fognak kerülni, mivel a többi csapat feljött, lehagyta a Ferrarit.
A Ferrari mindig azt mondja, hát ez nem a mi futamunk volt, de át kell lépni rajta, a következõre kell koncentrálni.
Csak kár, hogy azon a következõn is rosszak, és ugyanezt mondják. Ha mind a tizenegynéhány futamon át akarnak lépni, akkor mire készülnek?

Hát persze mindezt csak a keserûség mondatja velem, de sajnos ez az igaz.
Bár úgyis nekik drukkolok, csak valahol szar érzés, hogy tudom, úgy sem lesz semmi jó számukra. Ez évben még dobogóra sem nagyon fognak kerülni.

RelakSfromhome
Ez durva <#idiota> Jött egy kis rázás, a gép meg kiírta, hogy "TILT!" ? 😄

Juan Pablo Montoya
„Eseménydús versenyünk volt ma. A rajtrácsra sorakozásnál vétettem egy hibát, de szerencsémre az új rajtnál elfoglalhattam az ötödik helyemet. Az elsõ biztonsági autós periódusban ismét megperdültem, ami két helyembe került. A négy biztonsági autós rész miatt nehezemre esett felmelegíteni a gumijaimat. Amennyiben nem hibázok a futam vége felé, úgy érzem a dobogóra is felállhattam volna. Keményen támadtam Ralfot, de ráfutottam a kerékvetõre, és a nagy rázkódás miatt a rendszer alapállásba kapcsolt és leállította a motort. Ez nagyon rosszul jött ki számomra, mert a csomagunkkal minden rendben volt. Mindenesetre úgy érzem az európai szakaszra is fel vagyunk készülve rendesen."

RESET?😊

RelakSfromhome
Montoya 😄

RelakSfromhome
ehh, méghogy nem a rázókõben volt a gödör... VISSZA PALIKOT!

RelakSfromhome
Most már <#idiota>

Ez az ausztral palya nagyon poros.

RelakSfromhome
Miféle pálya ez, hogy bicikli út van rajta? <#wow2>

RelakSfromhome
Igen, most tartottak ott 😄

Jah. Szerintem alulkormanyzott volt a gep.

RelakSfromhome
Két balfasz midland-es 😄😄😄 Mekkora tumultus lett mögöttük <#idiota>

kulabácsi
hát kb!! Sumi viszont jól eldobta a vasat!!

RelakSfromhome
Montoya-nak még jó, hogy nem Kimi levett kerekeit rakták vissza 😄

RelakSfromhome
Rászóltak a fülére, hogy könnyû lesz. (talán Fisicellára)

Az easy-vel nem azt akarták mondani a rádióban, hogy nyugi?!?

kulabácsi
😄 hát igen!! szomorú

RelakSfromhome
Nézek ki a fejembõl rendesen 😄

Torro Rosso - M. Schumacher - Torro Rosso <#wow1>

RelakSfromhome
Egyébként meg titlsák csak meg a gumimelegítõket!

Cserébe legyenek fûthetõ felnik <#idiota>

kulabácsi
legalábbis nem úgy kezdõdik...

kulabácsi
jah!! én sem néztem, csak ezt a kis részt, mert ferrari fan vok, dehát ez az év megint nem a milyenk!!

RelakSfromhome
Nemigaz! Ez az idei elsõ forma1, amit reggel nem nézek, meg most sem az elejétõl, erre mindjárt balhé van 😄

DjDano
Mákos Renault, még 2-3 kör és Kimi megelõzi Alonsot, Button kiesése megintcsak mák Fisichellának

kulabácsi
mert kitolták massát a csába... meg megpördûlt egy pár arc...

RelakSfromhome
Nemnéztem sem reggel, sem most az elejét. miért is volt sc?

Lteebee
Kollégám, aki élsportoló volt, azt mndta pénteken, hogy a szerencséért meg kell dolgozni.

Ez azért érdekes, mert Renault-rajongó és tesztként bedobtam neki az itt szokásos (szerencsemalac" dumát.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punker
Alonso tavaly hány futamon nem szerzett pontot?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sajna var a csalad majd este megvalaszolom,mit is gondolok erröl.
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
De kilehet, szerinted egészen véletlen hogy a jelenleg 2 legjobb pilóta több mint 1 mpvel gyorsabb legjobb kört ment? 😊)) biztos az.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez meg erdekes lehet,szabal az szabal,hogy ne csak mindig a Ferrarit szidjam.
Punker
durva lenne.....

Ebböl a gyorskör tablazatbol nem lehet kiindulni.O.K. Monti ennyit ment,de Webber akkor gyorsult volna mikor megallt az autoja,sajat bevallasa szerint meg sok üzemanyaga volt,Sumi is viszonylag gyors köröket mernt,a kiesesekor o volt a leggyorsabb a palyan,es odaig nehez autoval ment.Paran kiestek akik meg mehettek volna gyorsabb köröket,es ne feledjük,eleg nehez volt felmelegiteni a gumikat.Nem egy gyors körrel lehet megnyerni egy versenyt,Alonso azzal nyert,hogy konzekvensen hasonlo gyors köröket futott.