182273
  • bardocz
    ezt az embert még nem hallottam fikázni
  • G_ArchAngel #63178
    Kimi nyilatkozata...
  • G_ArchAngel #63177
    Az egy dolog, hogy Dennis haverodnak van egy elkepzelese, de azt mar lattuk, hogy ket evig ez Flaviot a legkevesbe sem erdekelte, lehet, hogy most Mariot sem fogja...?
  • whiskeyman
    biztos azt hitte, hogy ő van az első helyen és nem akarják elengedni, de aztán rászóltak, hogy ne integess (a torok kéményseprője), nem vagy te bakter
  • bardocz
    ő már előzött 2szeres világbanokot,neki már nem kell bizonyítania:D
  • M@TriX
    Sato azért egy kicsit próbálkozott, sőt még a visszaelőzést is megpróbálta imitálni ;)
  • DJ BP
    Davidson volt, utána Sato következett és arra emlékszem :)
  • bardocz
    azon én is meglepődtem:D pedig tarthatta volna még:)
  • M@TriX
    jah az tényleg érdekes volt, hogy mindnekinek mutogatott ;)

de az is poén volt, amikor egy talán Torro Rosso elengedte, pedig versenyhelyzet volt ;)
  • bordy
    azért khmm..
    csapatokon belül is...

Mike Gascoyne elmondta: "Nem tudom mit akart Hamilton. Fisichella a pozíciójáért harcolt. Nem várhatja el, hogy harc nélkül elengedje. Felesleges volt mutogatni. Annál jobb, hogy sikerült legyőzni őt."
  • bardocz
    Hamiltonnal nekem nincsen semmi bajom,csak sajnálom hogy meklárenben ül,engem csak az zavar,hogy agyonsztrolják,és minden futamon az apja fejét kell nézni,ami a kutyát sem érdekli
  • bardocz
    mivel nem bmw szrukoló vagyok,így semmit kkötése sincsen,hogy mit mondanak róluk,de egy egyértelműen vesztett hétvége után ilyet állítani...
  • b-type

..hogy miért is lenne baj a 'buzizás'?...igen szabad világ van, szabad világ van egy futamon is, buzizzál sokat..hamar rá fogsz jönni miért is kell figyelni/figyelemmel lenni a többi ember másvéleményére.

Egyébként ez is csak egy fórum, itt sem szolgál semmiféle frankó hangulatot, ha 'lebuzizol' bárkit azok közül akikről ez a topik szól.
    Nehéz kihozni a másikból a jó érveket, ha egyfelől képtelen vagy érvelni, másfelől elveszed a kedvét azzal hogy leragadsz a sértegetéseknél...ahoz sok nem kell,..végül is elég nagyjából megtanulni a szavakat.
  • Istencsászár
    Majd kinövöd, de másokat ne bátoríts erre:)
  • BigReaper
    Egyébként miért baj, ha lebuzizom, azt akit nem szeretek? szabad világ van, te is lebuzizhatod a ferrarit, vagy a bmw-t, próbáld ki (egyébéknt biztos próbáltad már) jó érzés ;), amugy én a tavalyi 3. futam után utáltam a kis BUZI Hamiltont, mikor azt nyilatkozta: ,,... Ide nekem Schumachert, had kenjem el a száját a taxisnak..." nekenm ennyi kellett hozzá hogy soha a büdös életbe, véletlen is neki drukkoljak egy párharcban(lehet akármilyen jó) hogy jön egy ilyen nagyképű kis pöcsaz Istenhez... ilyenek tud az ember kiakadni, és a Mclarentől nagyképűbb, kétszínűbb csapat nem kell! (elsősorban a vezetőség, nem a csapat versenyzői (kivéve hamiltont) meg a szerelői is)
  • jefferson83
    Na, ez a biztos. Én mivel egy pöttyet lusta vagyok így a leírt dolgokról mondok véleményt, azaz HA és AMENNYIBEN tényleg ezt mondta, akkor 'ez és ez' a véleményem. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem általában az az első dolgom, hogy a gyanúsabb (formula.hu-, f1hirek.hu-féle) bulvárhíreket inkább ellenőrzöm egy mértékadóbb külföldi oldalon. (Mondjuk Alonso korábbi vitathatóbb megnyilvánulásait ritkán szülte fordítói "lelemény"... Idén viszont eddig telejsen korrekt nyilatkozatokat adott, remélem tartja ezt az irányt.)

Itt szó szerint is olvasható Dennis inkriminált véleménye.
  • jefferson83
    "na most melyik nyilatkozat a valós? erről ennyit."

Ebben tökéletesen igazad van, az a biztos amit az ő szájából hallunk és nem az újságokból.
  • Istencsászár
    Lehet utáni, sőt kell is amit csináltak ( nem mintha a többi csapat ne csinált volna hasonló dolgokat ), csak a stílus, meg amit leirtam...
  • Laceee
    mi sem szeretünk téged
  • madmanic
    kár a gőzért, ez ferrari fun topik, vagy divatból utáljuk a McLarent topik...

Kár...
  • Istencsászár
    Amugy ezt Dennis mondta:

"Tiszteljük valamennyi ellenfelünket. A BMW-Sauber remek munkát végzett, és jobban szerepelnek, mint eddig valaha. De igazából csak Európában mutatkozik az elmúlt hónapok fejlesztéseinek eredményessége."

na most melyik nyilatkozat a valós? erről ennyit.
  • Istencsászár
    Nem szeretek én senkit, amugyis Rönónak drukkolok.
  • jefferson83
    Ha kémkedés alatt azt érted, hogy beosonsz a céghez, majd megkeresed, megkaparintod a fontos és bizalmas információkat ezután minél előbb elhagyod a helyszínt, és szerinted a kémkedés a bejárati ajtónál be is fejeződik, akkor igazad van. Hiába szereted a mekit, sajnos nem te leszel az aki tisztára mossa őket :)

Dennisnek meg lenéző nyilatkozatai vannak, sztem érthető, ha az embernek nem szimpatikus.

"Lehet hogy buzi mekláren meg minden pilótája, csak tudod ő téged nem buziznak le, ellenben azokkal akik mindennek lehordják pl őket, vagy másokat... egyik oldal fanboyai sem jobbak a másiknál. "

Én azt mondom, hogy ha minden versenynapon az idén lemegyek és beléjük rúgok még azt is megérdemelnék
  • Istencsászár
    Megfigytelem a következőket:

Ha "öreg" vagy visszavonult F1es versenyző, avagy szakértő szólal meg s elmondja a véleményét a dolgokról akkor jórészt a következőket kapja a mai f1 fanoktól: irigy ( ez a leggyakoribb ), hülye, mert neki nem jött össze, bolond stb... ( ezalól persze csak Sumi kivétel, meg Mika, hisz ők a királyok meg stb... )

A másik meg amit említesz... ha egy rivális csapat nem azt mondja amit a másik cspat szurkolója hallani akar, akkor az : nagyképű ( 99%ban ezt mondják rá ), beképzelt, szar szemét alak...

El lehet ezen gondolkozni... szerintem ezek nélkül is ellent lehet mondani a véleményeknek..

Szvsz Dennis nem biztos hogy hülyeséget mond, egyenlőre 3 erős csapat van a mai F1ben, de szerintem a Meki vissza fog, vagy vissza akar zárkózni hogy győzzön, a BMW meg kitudja, remélem maradnak igy, és 3 csapat fog a dobogókért küzdeni, de az biztos hogy a Ferrari előnybe van a többieknek kell rájuk felzárlózni.

@BigReaper, a meki nem kémkedett, hanem adatokat fogadott el egy elégedtelen ferraris alkalmazottól... kémkedés itt nemvolt... rossz szó, de hangzatos az biztos. Lehet hogy buzi mekláren meg minden pilótája, csak tudod ő téged nem buziznak le, ellenben azokkal akik mindennek lehordják pl őket, vagy másokat... egyik oldal fanboyai sem jobbak a másiknál.
  • N o N a m e
  • M@TriX
    az egy EasternEgg már bocs, de gart nyertél, kíváncsi voltam mikor szúrja ki valaki ;)
  • a.carkey
    Lehet, hogy az apja? :D
  • BigReaper
    de én amióta f1et nezek, 1991, azóta mindig is ez volt, a Mercedes mindig mindenkit szapult, ha szarban és tavaly már ki is derült hogy kémkedett(lehet h többiek és kémkednek, de csak nálunk lett nyilvános és undorító) es persze mindig ok a faszagyerekek, csak néha hagyják a msikat élvezkedni,,.... ezért rühellem őket, és mindenki aki mellettük van ott! az h ki kinek szurkol, az maganvelemeny (az tetszik neki es kesz) de hogy az a bui Ron-i mindenkitol jobb legyen az mar felhaborito, és Hamilton is ilyen volt kezdettol fogva (attol fuggetlenül, hogy gyors) Ő is csak egy buzi Mclarenes, és remélem sokáig nem lesz még világbajnok...
  • bardocz
    "A McLaren-Mercedes csapatfőnöke, Ron Dennis szerint szó sincs arról, hogy a világbajnoki küzdelem háromcsapatossá vált volna a BMW Sauber bahreini remeklése után. "
    á nem nagyképű...pont nekik nem kéne szövegelni tavaly után...ráadásul most,hogy csak a bmw tudta tartani a tempót ferrarval ők meg sehol nem voltak ahoz képest
  • MaSzKa
    az apja lehetne :D
  • MaSzKa
    de jó nöt tookik a kockafejű:D

Dennis szerint a BMW lendülete nem fog végig kitartani
    Szrena Renáta, 2008. április 7. hétfő 18:46

ESZKÖZÖK:

A McLaren-Mercedes csapatfőnöke, Ron Dennis szerint szó sincs arról, hogy a világbajnoki küzdelem háromcsapatossá vált volna a BMW Sauber bahreini remeklése után.

• Istencsászár
    De ilyet nem mondanak, hanem azt hogy le vannak maradva és fejleszteniük kell, Barszáig össze kell kapni magukat ha nyerni akarnak. -.-
  • bardocz
    meklárentől mit várunk...ha azt mondanák mi vagyunk a legjobbak mindenki más szar,csak most direkt nem nyomtuk az se lenne meglepő
  • BaliBoy
    Azért ez egy figyelemre méltó különbség a két csapat beállítottsága között.
  • bardocz
    kata luvnya:DDDDD
  • N o N a m e
    A bannerben ha ráviszem az egeret a pályarajzra akkor eltünik és azt irja a jobb felső sarokban hogy Cataluvnya :D javitsátok pls
  • bardocz
    biztos megvannak meklárennek adatok,amivel pont olyan gyorsak lesznek mint BMW :D
  • Count Adyn
    Egyik
    másik

Érdekes hogy másképp látják, és aki előtt végeztek a szerint veszélytelenek, aki mögöt azok szerint meg veszélyesek:D
  • Istencsászár
    Te meg nem ugatsz:)