FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ott a kulcs mondat "Van rendes állásom"<#ravasz1>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Van rendes állásom, ezt csak azért csinálnám, mert érdekel és szeretek emberekkel foglalkozni, fotózni Õket...

http://gaborszantai.co.uk/

Az még messze van és abban a szakmában sem kötelezõ beállni abba a 95%-os darálóba,igaz akkor keresned kell egy mellék állást is,amibõl a számláidat fizeted....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Köszi, én is kedvellek...
szeptembertõl megyek riporter/fotóriporter suliba:)))

persze inkább maradok a szocióriportoknál, a bulvár, hétköznapi és sportriport nem áll közel hozzám...

Úgyan az zajlik mint96-99 között, aztán a köv 4 év meg arról szólt hogyan lehetne kíírtani a Ferrarit..
Cóval én azért szinte az összes szenzáció hajhászokat a saját zsírjukban sütném,de sajnos nem tehetem mert nincs akkora üst.......

Ezért tart itt az F1 is..mert büntetlenül nem lehet fejbelõni a sok idióta firkászt

Istencsászár
hát ez történt ezekben semmi kivetnivaló nincs, ilyen a média, de az utolsónál hogy nap leszebb pillanata??? egy baleset???

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snecie Smicie
a legutolsó idézethez azt hozzátenném, hogy a magyarra fordítást elronthatták (hogy szándékosan, azt nem tudom...), de az eredeti úgy hangzott, hogy a nap pillanatának azt tekintik, hogy a Toyota garázsba ment be, és nem azt hogy lezúzta a Ferrarit.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Marca: "Schumin megmutatkoztak az öregedés jelei..."

A spanyol sajtó nagy örömmel fogadta Fernando Alonso újabb gyõzelmét, aki jelenleg 28 ponttal vezeti a világbajnokságot. Michael Schumacher – aki a negyvenharmadik körben kiesett a versenybõl – pedig szinte csak bírálatokat kapott. "Schumin megmutatkoztak az öregedés jelei." – írja a Marca.

Az AS pedig a hét világbajnoki címérõl is 'megfeledkezett'. "Schumacher lassabb mint valaha. Hol volt õ császár?"

A Ferrari hazájában aggodalom tört ki. A világbajnoki esélyek egyre halványabbak lesznek.

Tuttosport: "A Ferrari ismét válságban van. Szörnyû nap a maranellóiak számára."

Corriere della Sera: "Mi történt Schumacherrel? Már nem olyan, mint volt."

La Repubblica: "A többi csapat nyer, a Ferrari állva marad a pályán. A tavalyi esztendõ rémálmai újra kísértenek."

Libertà: "Alonso kicsi kengurunak érzi magát."

(Anglia) Sun: "A nap legszebb pillanata az volt, amikor Michael Schumacher a falnak csapta a Ferrarit miközben Jenson Buttont hajszolta. Majd rossz boxba ment."

Snecie Smicie
meg a legbosszantóbb is :{{

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

JGTC
Tegnap jól megszívtam, elfelejtettem hogy már hajnalban lement a futam, persze benéztem ide és rögtön a végeredmény volt az elsõ amit megláttam...
amikor a Willaimas leállt az elsõ helyen kapartam a falat :(
Egyébként ez volt sztem eddig magasan a legjobb futam ebben az évben

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Lteebee
Mondom, hogy igazad van.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Istencsászár
#33576 innen indultunk:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lteebee
Bocs, megint fölhözragadt és szûklátókörû voltam.
Nálam Renault = Renault és McLaren = McLaren.
Egyéb utalást nem láttam korábban, ezért mertem feltételezni, hogy nálad is.

Bocs, igazad van.

Bucser
Olyan mértékû volt a szabályváltoztatás, hogy teljesen új motort kellett építeni és az új motorhoz új külsõ is kell mivel a karoszéria terhelése teljesen másmilyen lesz. A kormányzáshoz és felfüggesztéshez tartozó rendszereket nem módosították talán egyedül meg az elektronikát. Mindenkinek elõlrõl kellett kezdeni az autó motorhoz val hangolását. A valakinek mégiscsak jobban fekszenek dolog meg hülyeség... Mérnökök dolgoznak azokon az autókon nem véletlenül. A feladatuk, hogy a legtöbbet kihozzák egy konstrukcióból adott keretek között. Míg az autógyártásban törvényi szabályozás van addig az F-1-ben pedig szabályok által irányítják a fejlesztõi munkát. Ennyi... De senkinek nem volt elõképzettsége a szabályok tekintetében szerintem... Szóval a fejlesztés egyenlõ esélyekkel indult újra. Van aki jobban vette a lécet van aki nem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az, hogy a szabályok ugyanúgy vonatkoznak mindenkire az igaz. Azonban ezek a szabályok valakinek mégiscsak jobban fekszenek és valakinek nem.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Istencsászár
Duma, duma, kifogás... ugyan ugy ahogy tavaly.

Bucser
A mostani versenyen nem igazán volt baja a mekinek szerintem... Technikai legalábbis. Nekik szurkolok de be kell látni, hogy montoya azt a kanyart úgy elcseszte ahogy van. Kimi szárnya meg nem magától állítódott el... Ennyit tudtak. Mondjuk ha av erseny még 3 körrel továbtart lehet Alonso csak a 2 lesz:) De mint tudjuk technikai sportokban nincsen "mi lett volna ha"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Rönó=Alonso, Meki=Kimi , az alap téma ezvolt, Alonsonak eddig semmi baja nemvolt, ellenben Kiminek...

Montezemolo a szabalyvaltozasokat okolja. Erdekes,mindenkepp.Egyreszt,mert epp ök sorolgattak,2003 környeken,hogy mindenkinel jobban alkalmaszkodnak.Masreszt nem hiszem,hogy a sokszinüseg nagyon karara lenne a sportnak.Harmadreszt.u.a. szabaly valtozott mindenkinek. Es egy ki sajat velemeny:15 eve,ha egy csapat 2 evig szinte legyözhetetlen volt,teljesen felforgattak a szabalyokat,eselyt adva igy masoknak is!!
Lteebee
"a rönó meg semmi problemával nem szembesült eddig"

Ezt írtad nem?

Én meg ezt:

"Ja, Fisico hidraulikája, meg Alonso túltankolása tényleg nem voltak problémák."

Ezekután fejtegeted, hogy "meki pedig szinten eddigi versenyen valahogy széthullot"

<#nemtudom>

Bucser
Vagy valamelyik nemzetközi:D (pl Blikk)

RelakS
Nem valami magyar bulvárlap volt?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ez már beteges tényleg.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Briatore elnézését kért

A német Bild Zeitung címlapján a Renault csapatvezetõje, Flavio Briatore látható, elõre felfelé nyújtott jobb kézzel. A bulvárlap ebben a nemzeti szocializmus egyik jelképét vélte felfedezni, amin a Renault csapatvezetõje ugyancsak felháborodott. Az olasz üzletember perrel fenyegette meg a bulvárlapot, ugyanakkor leszögezte: "Ha valakit megbántottam volna ezzel, akkor elnézését kérek." – jelentette ki Briatore a mai napon.

ez kész...

Egy masik forumon,egy fanatikus ürge,a tavalyi evben minden futam utan elsorolta,hogy hogy nyerhetett volna Sumi.Akkor es most is csak annyit tudok valaszolni arra amit irtal,hogy igaz,ha tök egyedül indul a versenyen.
Istencsászár
A rönó hányszor esett szét? meki pedig szinten eddigi versenyen valahogy széthullot.

Istencsászár
A Renault bulija zavarta a többieket

Úgy tûnik Flavio Briatore csapata szereti az elsöprõ pályagyõzelem után is emlékeztetni ellenfeleit arra, hogy mennyire jó passzban is van a csapat.

A valóban fölényes Albert Park-i gyõzelem után a csapat bulit rendezett a boxban, miközben a többi csapat az autók szétszerelésével foglalatoskodott. A McLaren szerelõi átballagtak a szomszédos boxba, hogy megkérjék az ottaniakat, halkítsák lejjebb kicsit a Hi-Fi berendezést. A Renault emberei azonban elutasították a kérést, sõt talán kissé feljebb is csavarták a hangerõt.

LOOOL

Lteebee
Spéci tv...

Lteebee
Ja, Fisico hidraulikája, meg Alonso túltankolása tényleg nem voltak problémák.

izé...
a mi TV-nkben, akkor is lassabb volt, mikor még nem fékezte el a gumiját...:)

Istencsászár
inkább ugymond lett volna rá esélye hogy megfogja alonsot

Punker
ha, ha, mindig van valami ha egyszerûen tényleg soha nincs szerencséje.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kimi azért volt lassú a verseny elsõ felében, mert az elfékezett gumi rázkódása szétb@szta az elsõ szárnyat. Utána meg azért nem tudta megelõzni Alfonso-t, mert a Midlandek feltartották mindkét alkalommal, amikor kijött a Safety Car.

Szóval ha kicsit kisebbet fékezett volna, és a Midlandek nem lettek volna ott, akkor simán nyerhetett volna.
Istencsászár
Jah... de még mindig jobb, minthogy 1. helyrõl motor durranás miatt essen ki... jó ez igy egyenlõre... amit tud kihoz a gépbõl, eddigi kisebb momentumoktól leszámítva tökéletes évkezdet, csak hát a rönó meg semmi problemával nem szembesült eddig.

Trulli nem hagyhatja el pár napig Ausztráliát

Úgy tûnik Jarno Trullinak rémálommá válik az Ausztrál Nagydíj hétvégéje. Az olaszt ugyanis a balszerencséje üldözi szombat óta.

Az idõmérõ edzésen elütött egy madarat, ami megrongálta a hátsó szárnyát. Ez után egy váltóproblémát kellett elszenvednie, ami miatt nem tudott kimenni az utolsó etapra. A versenye pedig szintén problémásan, és meglehetõsen korán ért véget. David Coultharddal egyetemben akartak befordulni az egyik kanyarba, de a két autó útja keresztezte egymást. David tovább tudott menni, Trulli azonban kiszállt a versenybõl.

Mindezek után egy versenyzõ leginkább elmenekülni szeretne a helyszínrõl, ám mint kiderült, Trullinak akár több napig is Ausztráliában kell maradnia. Egyfajta fertõzés támadta meg a fülét, ami miatt az orvosok megtiltották neki, hogy repülõre szálljon.

Jarno Trulli tehát ezekben az idõkben betegszabadságát tölti.

A talján jeti:)))

pfff...

1 mp-et kapott Kimi körönként, nem 0,2-t, csak a SC-nak köszönheti, hogy szoros lett a vége...

Istencsászár
Európában feléledhet a McLaren

A tengerentúli futamokon a hõség nem igazán kedvezett a McLaren-Mercedes autóinak. A mezõny azonban Európában folytatja szereplését, és az itteni hûvösebb klímától az ezüstnyilak újra szárnyra kaphatnak.

Az idei szezon eddig kísértetiesen hasonlít a tavalyihoz: Fernando Alonso az elsõ három versenybõl kettõt megnyert, és toronymagasan vezet a pilóták versenyében. A McLaren ugyanakkor köztudottan a mezõny leggyorsabb alakulata, azonban a versenyeken ezt általában nem tudják igazolni. Tavaly a gumik, idén az aerodinamika gátolja Kimiéket.

A McLaren versenygépein a nagy hõség miatt az eddigi futamokon meg kellett nagyobbítani a légbeömlõ nyílásokat, hogy a motor hûtése hatékonyabb legyen. Ez a módosítás azonban negatívan hatott az aerodinamikára. A szerelõk így egy köztes megoldást választottak, de ez azt jelentette, hogy Raikkönen és Montoya hátrányba került a többiekkel szemben.

„Az autó teljesítménye romlott azáltal, hogy változtatnunk kellett a légbeömlõ nyílások méretén,”- magyarázta Ron Dennis, a McLaren csapatfõnöke. „Nem a motorral volt probléma, csak az óriási hõség miatt elõvigyázatosnak kellett lennünk. A változtatások viszont körönként két tizedmásodpercünkbe kerültek, bár ez korábban fél másodperc is volt. Ez pedig alaposan rányomta a bélyegét a teljesítményünkre.”

„A teszteknek köszönhetõen azonban Malajziához képest sokat javultunk aerodinamika és a motor terén is,”- mondta Dennis.

Az Ausztrál Nagydíjon a hõmérséklet 20 fok körül volt, és a McLaren már az optimális konfigurációival indulhatott. Ennek megfelelõen Raikkönen futotta a verseny leggyorsabb körét. A futamot ugyan Alonso nyerte, de elmondható, hogy a McLaren a hûvösebb Európai futamok elõtt újra elkapta a fonalat. Ez azt is jelenti, hogy a Mercedes erõforrással hajtott versenyautók képesek lehetnek megszakítani a Renault sikersorozatát.

Mersant
most szerintem ha valaki kicsúszik a pályáról azt nem kötelesek megvárni míg visszakászálódik, mert ennyi erõvel akkor Montoyat már mikor kipördült meg kellett volna hogy várják az õt követõk...persze más kérdés ha Heidfeld már visszajött a pályára és akkor elõzték meg...de nincs elõttem a kép, nem tudom hogy történt

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mivel ezidaig csak Speed büntetesereöl lehetett olvasni,igy boritekolni lehet,hogy a nevezettek nem kaptak semilyen büntit.Ez tuti vezetö hir lenne.
mit is ért el vele?:)

tud valaki eredményt Kimi és Ralf büntetésérõl?
Kiminél még nem okoz gondot a +25 mp, de RS elbúcsúzhat a 3. helytõl...

Kemp Elek
Nagy mázlija volt Montoyának hogy visszaengedték!

Bucser
Egész versenyen érezhetõ volt, hogy Schumi szenvedett a kocsival (ha akkor ott nm szenvedett volna és nem csúszik ki akkor lehet pontszerzõ helyen befejezi a versenyt). A Ferrarinal valami nem megy most.

Erre mondtam en reggel,hogy egy gyors körrel nem lehet futamot nyerni,azert nyert ma Alonso mert ö folyamatosan tudott 1.27-1.28 idöket menni,mig masok ugyan futottak ilyen köröket,de több volt a lassabb.
Arra hogy Suminak nem fekszik a nehéz autó,tudnék jópár ellenpéldával szolgálni..
Én inkább azt mondom a ferkának nem tetszik a túlsúlyos állapot,mivel akár a gumik ki tudja,de rettentõen alulkormányzott..
A mai szenvedése a Ferrarinak inkább azt igazolja,hogy nem találják meg minden állapotra a kocsi kiegyensúlyózását..
pedig gyors, tavaly is nem egyszer futott leggyorsabb köröket versenybe,csak szük az a határ amiben jól fut

Erdekes gondolatom tamadt.Ha ugyan azon a palyan rendeznenk egymas utan 3. versenyt,es meghataroznank,hogy az elsön 1,a masodikon 2. a harmadikon 4 kiallas lehet,szinte biztos lennek benne,hogy az elsöt Kimi,a masodikat Alonso,mig a harmadikat Sumi nyerne.Ez utobbi pilotanak nagyon nem fekszik a nehez auto,es nem csak most,mar a palyaja elejen sem.
Azt hiszem az egyik en voltam,aki tevesen azt allitotta,hogy nem lett volna bünti,ha Button be er,aztan mar kesöbb magam is rajöttem ,hogy a logika nem követhetö,es lam a hirek ezt a vonalat erösitik.Latom sokaknak feltünt,hogy Sumi a Toyota boxba kovalygott be,ami azert is erdekes,merta Ferrari box,epp mellette van.Szerintem nem volt maganal,hogy az ütes,vagy csak szimplan a kieses miatt nem tudni,de en meg ilyennek a nemetet nem lattam,meg jo hogy nem maradt a palyan.Mar irtam,a Bridgestone-nak jo,hogy több csapat fejleszt,de a Ferrarinak is szokni kell,hogy nem csak nekik keszül a gumi.Csak fel füllel olvastam valahol,hogy mig a Toyota a lagyabb kevereket hasznalta,addig a Ferrari a kemenyebbet valasztotta,mert nem voltak biztosak benne,hogy nem eszi meg a puhabbat az ö futomüvük.
Snecie Smicie
€zt támogatnám.

A Pirelli visszatér a Formula-1-be?

Olasz sajtóértesülések szerint a Pirelli abroncsgyártó vállalat fontolóra vette, hogy egyedüli szállítóként tér vissza a Formula-1-be. A Pirelli már közel száz éve jelen van a nemzetközi autósportban, a Formula-1-ben pedig 42 futamot nyertek.

DJ Bee18
igen az fránya melegedés, mert mielõtt Sumi elszállt, akkor kezdett megindulni. 5-ik helyre sztm jó lehetett volna, és ha az elején nem szarakszik, talán 3-4-ik is lett volna, na meg az idõmérõ ugye. Tehát alakul, csak még a gumimelegítés szar

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century