FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kifelé vonal érintése is bünti,csodálkoznék ha a záróvonal-fű rallye szabályos lenne.
Remélem karácsonyig az elmaradt Hamilton büntetés lesz a fő téma itten. Bye-bye ...

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Torzonborz
Ilyenért '16-ban Kimi büntit kapott, másik fórumon linkeltek videót. De pit kimenetnél is ha átlépik a záróvonalat azért is jár a bünti.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez nem komoly fórum ? Te jó ég ! Többet semmi tréfa, smiley részemről !

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Te nem a volt feleségem vagy?
Vagy az új pasija 😊

Ennyi hülyeséget tőle hallottam utoljára....de kíváncsian olvasom minden sorodat.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

amugy nezegettem a rulebookot de semmit se talalok errol hogy nem lehet visszajonni a pit entrybol 😞 lehet ez meg a palyanak szamit es csak onnantol van gaz ha mar speed limites resznel van?

__Jacek__
Meg egy komolyabb forumra pls...
Attól én még megemlíthetem Vettelt, anélkül, hogy új választ nyissak. Nem te vagy a világ közepe. Esetleg a szégyene <#beka2>

Nézzük a jó oldalát, (Ferrari szurkolóként): ezek után qrva nehéz lesz megbüntetni Vettelt bármit is csinál. És még a fele hátravan.
Vagy annyira még nem amerikai ez a cirkusz, hogy a "precedens-jog" érvényesüljön?

Ember ekkora mázlival még nem született az tuti.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.07.22. 17:02:22

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Torzonborz
Akkor nézz után a szabálynak, ezért konkrétan büntetés jár. Bár még utólag kaphat egy 5 mp-et akkor rendben vagyunk. Amúgy jól nyomta, megérdemli, hogy ott van az elején de egy ilyet ne ússzon már meg.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azt nem mondanám, hogy hiba nélkül. Sőt, Hamilton jobban benézett kanyart, mint Vettel, a sors furcsa fintora, hogy mégis Vettel volt az, aki bűnhődött. De jó, hogy újra felfordul a gyomrom ezután a futam után.

Amit itt írtam, semmi köze Vettel -hez....

Nem tudom a konkrét szabályt. Ami nyilvánvaló, az hogy itt a többség ellene van akármit is csinál. Mindegy, még ha kapott volna is böntit, Vettel előtt lenne, mert a 4-ik hely is valami 10 pont. Vagyis Vettel kúrta el, Hamilton meg ment hiba nélkül.

#Hajaismilyen....
Utoljára szerkesztette: simonl, 2018.07.22. 16:54:59

Master91
és még 2 évig nyomja a presztízs képét. dejó
Ne bonyolítsd szerintem. Segítek.

Szabályt szegett? Igen.
Megbüntették? Nem.

geececii, akartam irni tegnap hogy ezek utan tuti hami nyeri, de nem akartam, nehogy bejojjon...erre tessek bazdmeg...

Őszintén remélem, hogy a Mercedes sem egyéni, sem konstruktőri címet nem nyer idén...

Valamint azt is, hogy a Ferrari elküldi év végén KR-t. A srác hosszú évek óta teljes homály.

Ez egy igazságszagú csoda - a tegnapi hülye szövegek - hogy Hamiltion másodnapos a 3-ik szabadedzés előtt, aztán a süket szöveg hogy itt biztos váltó és motorcsere kell majd - Wéber ma azzal jött, hogy tegnap mondenki azt hitte - ja a Szujó+Wéber csapatban ... Na meg ami itt megy. Ideje lesz átmenni valami komolyabb TV csatornára ...

Master91
Merci hazai pályán? Várható volt

Rosberget akarom interjúztatni
Mintha meg sem történt volna.......eszem megáll.
Szemét csaló banda.

Torzonborz
Pofám leszakad, megúszta. Innentől kezdve az isten nem mossa le a fiáról, hogy nyíltan a mercit tolják.

nearo
lol

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Hát ő aztán nagyon erős.

De ez a futam is csak arra volt hogy jó hogy felcsesszen

ilyen mázlistát komolyan
Oh, kérlek mesélj még...😊

Sainz 10 sec , na erről beszélek....

Hülye Hamilton utáló majmok. Pont az ilyenek miatt lett erős.

Más versenyző egy ferdét fingig a másik előtt azonnal 10 sec.
Ez hihetetlen....

Master91
dehogy lesz

megnyeri és megint teli lesz a sajtó hogy ő az isten
És megússza b+...

Torzonborz
Ezért bünti lesz, nem úszhatja meg.

Azért az a box "be-ki" állás érdekes volt.
De nyilván Hamifiút ezért nem büntetik meg.

A hazai pálya átka.
A RB meg ne is álmodjon VB címről ilyen technikával és taktikával.

Master91
ilyen tényleg nincs
desigo
ájjj Max és Alo miért nem hagyta fent az átmeneti gumikat
Master91
Kétlem.

Box lesz Rainak, de még lehet Vettelnek is.
Na, az lesz a szezon szenzációja, ha Kimi győz . Illetve engedik győzni ...

nearo
Ricc kocsijának zümmögésére hirtelen azt hittem, hogy bejött a szobába egy darázs... 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RatBaG
újabb förmedvény:

egyébként kíváncsi leszek, hogy ki lesz a végén a riporter. ha nem rosberg, akkor lehet igaz a pletyka, hogy egy bizonyos pilóta kérésére mást tettek be...

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Elo (LIVE F1 German Grand Prix Build up: Drivers' Parade): https://www.youtube.com/watch?v=xfy4jEPIV6o
A 18-as felnik nem valami mai divathoz igazodás miatt kellenek az F1-be. Biztos a 'hülye' Michelin is amiatt forszírozta <#nevetes1>
Az alacsonyabb gumi profil jobb a kanyarokban - kisebb a kúszás, deformálódás, a gumi oldalirányú oszcillációja.
A megnövelt felni méret meg követeli a könnyűfémet. Azt sem kitöltve teljesen. És akkor miért ne csinálnák szépre, vagányra ?
De a lényeg, hogy valaki megmutatta hogy tud 3 szót angolul <#help>

__Jacek__
Nem tudom... nekem egyáltalán nem jön be 2018-ban a teherautó kerék, nincs semmin már ilyen ballonos kerék. 18-as kerék pimp to ride? mert oké hogy a 21-22 az de 18 sima kerék már manapság.
Nemsokára kiderülnek egyes dolgok. Pld. hanyas helyről rajtol Hamilton. Mert itt egyesek, mint Wéber Gábor már elkönyvelték hogy váltó és motorcsere is kelleni fog - ami persze a végére tenné, Azért ez elég szégyenletes amit ő és Szujó összehordtak tegnap.
Büntetésre nem volt igazán ok. Tolta az autót . Egy igazi versenyzü mondent megtesz. Amikor anno Scumacher is tolta, akkor hősként néztek rá. Itt meg a mizéria lovagok minden szarságot összehabogtak.

Alexease
Az utolagos magyarazatok mar kozmetikazottak, atgondoltak, vedi magat, a csapatot, menekul a bunti elol stb. Az az igazi, ami akkor es ott tortenik😉 Es az alapjan latszik az akaras, a nyomas, a hatrany. Mindenkibol mashogy jon ki, de attol lesz valaki top. Nem hinnem, hogy volt valaha olyan vilagbajnok, aki szent volt maganban es/vagy palyan es/vagy a csapattarssal. Tuti mindenkibe bele lehetne kotni.

Pedig a Ferrari most erosebbnek tunik, most orulhetnek. Kiesesek nelkul is eselyesek a VB-re.
HTS s3rg1nh00
pláne Hamiltonnál,2 héttel ezelőtt is mikor kiszállt még remegett az adrenalintól,el is mondta utána interjúban hogy amikor hátrányban van,nem engedhet magának ilyen bakikat,ezért próbálta tolni.egyébként már az 1-es kanyar előtt elment a hidraulikus nyomás és ezzel együtt a szervó,ezért nem tudta rendesen bekormányozni az autót.
csak a Ferrari drukkereket érteném meg,akivel eddig találkoztam az most mind örömtáncot jár a szar Mercin,bezzeg az nem esik le nekik hogyha versenyben győznék le őket az sokkal értékesebb győzelem,mint a technikai hiba miatti kiesés...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alexease
A kinezet csak egy kis resze a valtozasnak, annal fontosabb a technika. Peres(ebb) gumikkal kiszamithatobb es kezelhetobb lesz sokminden: felfuggesztes (rugozas/csillapitas), gumi rugozas, torzulas, melegedes, kopas, egyeb anomaliak. Elvileg😊

A kinezet egy dolog. Mindent meglehet szokni. Az utobbi evek is tele voltak nem tul nepszeru valtozasokkal (orrkikepzes, aero, halo, antennak stb.). Ahhoz kepest, hogy a '60/'70/'80/'90/2000-es evekben milyen szinten valtozott az autok kinezete, az utobbi ~15 evben szinte semmit nem valtozott. Persze, elertek az "idealist", meg a korites (szabalyok, erdekek, penz) is sokat valtozott.
adam46
Mondjuk sikerül a kocsikat is a mai modern világhoz igazítani. Úgy fog kinézni, mint valami rossz tranzi. De undorító ez a pimp my ride stílus. komolyan, ezeknek a maradék eszük is elment.