FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Hamilton:
"Tudjátok Angliában nem emlékszem rá, hogy a szurkolók kifütyültek volna bárkit is. Elég jó szurkolóink vannak Angliában. Majd megérkeztünk ide, és sokan kifütyültek."

Akkor szelektív a hallása, mert az eredményhirdetéskor szépen kifütyülték Kimit, mert "kitette" Hamiltont az első körben.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nem vettelt szivatjak ezzel... vettel sajat magat szivatta.

lac coo
Egyetértek, de Vettel szivatására nálam minden belefér ! 😊) szóval hajrá FIA ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

__Jacek__
Érdektelen lezsírozott foshalom ez már..
AnuluWork
Anno is volt pár érdekes döntése a FIAnak, pl. Prost-Senna kapcsán, de akkor is csak akkor, ha együtt voltak. Külön-külön elkaszálták őket a picseszkuba. Nem nézték, hogy VB cím vagy mi múlik rajta. Ezzel azt érték el, hogy ha esetleg eddig sem lett volna egyértelműbb, pl. most már a Ferka alapból Vettelt mindig Kimi elé fogják rakni, bárhogy is legyen az állás, ha Vettel hátrébb lesz és elkezd holmi gumikopás miatt puffogni. Ismét két esélyes lesz a VB és ismét a polkorrekt nyeri majd a VBt, ha a Ferka vért is szarik. Már az is durva volt, hogy őt nehogy már egy Rosberg interjúvolja meg (aki visszavonult)! Hát nem édes?

Alexease
De eleve magukat szivatjak. Megvartak a dijatadot es a felhajtast, tolhattak volna az 5 masodperces buntit, HAM meg azzal is hozott volna boven pontokat, szorosabb lenne a VB. Utana mar keveseket erdekel. De igy...
__Jacek__
Magyar oldalon 1500-an szavaztak 83%-an arra hogy valamilyen büntetést érdemelt volna... sokat mondó pfff
minima 10 secet oda vágtam volna..
Alexease
Jol megmagyaraztak😊
Az F1 szabalyok olyanok, miunt a kaloz esku. Inkabb affele utmutato... 😊)))
__Jacek__
Tragikomédia amit művelnek bíráskodás néven.... következetlen részre hajló stb.. és megy a csodálkozás mért nézik egyre kevesebben pfff

+ elgondolásom nincs mért kell ilyen nyomorult ítéletekkel egy 4 éve világbajnok csapatot nyilvánvalóan segíteni? Pedig aztán én nem szeretném hogy Vettel legyen 5x-ös, nade ez így egy ruppot nem ér....
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.07.22. 20:39:17
AnuluWork
"Az esetet a futam alatt nem vizsgálták. Charlie Whiting versenyigazgató elmondása szerint azért csak órákkal a leintés után tették meg, mert szerették volna megvárni a futam végét, a díjátadót, a lezúduló eső végét, és hogy lecsillapodjanak a kedélyek."

Konkrétan: eltussolták az egészet.

A következő versenyen majd mást megbüntetnek, mondjuk Kimit hasonlóért (ahogy anno Vettel ötöt kapott, egy versennyel később, mert a Merci szólt, hasonlóért Kimi már tízet).

Alexease
Mindern F1 hirre masik weboldal😊 Mar nem is tudom, mennyi F1 portal van😄

Tudom, ez kozmedia, divatos utalni, de eleg friss es reszletes: https://www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2018/07/22/dontott-az-fia-hamilton-a-futamgyoztes
Csakhogy legyen megegy😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.07.22. 20:28:32
AnuluWork
Itt nem konkrétan megbeszélték, hanem szétbontották az egész pitlanet. 😊 Ennél egyértelműbben max. egy betonfal lett volna meggyőzőbb.

AnuluWork
Remélem Vettel megnyeri idén, hogy lássam sírni ezt a polkorrekt nyomingert!

hat ezaz😊 hamilton a kis kedvencke mint mindig... viszont azzal magyarazkodnak hogy ugye kimi azert kapta mert ott konkretan megbeszeltek hogy nem lehet atlepni azon a palyan, hokiban meg nem volt ilyen a futam elotti megbeszelesen. szar az egesz, ugy forgatjak a szabalyszoveget ahogy akarjak, rakas fos ez.

AnuluWork
Na akkor:

Kiminek ez 2016-ban +5 secet ért ... A töredékét csinálta, mint Hamilton ...

https://www.racingline.hu/forma_1/hamilton-marad-gyoztes/2018/07/22/
RatBaG
Billy Monger - "Inspired by Ricciardo.. here’s the ‘leggy’"

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
<#ticking>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

The stewards on Lewis Hamilton's pitlane antics state 'there was confusion within the team' and 'the driver admitted the mistake' and it took place during a SC period. "At no time was there any danger to any other competitor." #GermanGP

ergo nem lesz ebbol bunti

Lewis: ‘It’s not going to be taken away from me.’ Talking about the win #GermanGP

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Magnum PI
Szokásos FIA kettős mérce. Egyszer arról papolnak, hogy a szabály az szabály, máskor meg nem akarnak beleszólni a bajnokság állásába. Ha ez Bottas lett volna vagy Kimi már ott helyben kapnak 10mp-et.

Magnum PI
Jövőre ez a bukótér is aszfaltozva lesz 😉.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hogy nem ertem ha valaki alaptalan, vagy hogy a csapat rontotta megint el? 😊

lac coo

Ezen mondjuk nem csodálkozom.

AnuluWork
Azzal nem volt gond, szépen ment, és vsz ha eső nincs és 15 körrel a vége előt kihozzák liláért, nem lett volna rosszabb pozícióban, mint volt. De a SC alatt konkrétan nem reagáltak, és ez volt a hiba. Ha Hamiltont büntizik, egy győzelem megy el.

eleje jo volt igen, jol ment kimi a softon. nem is ertem itt megint azt az argot hogy szidja kimit, ezt most a csapat kurta megint el neki,

Az hogy a végén már elqrták az egy más tészta,de az elején jó volt és fel is zárkózott szépen.
AnuluWork
Hagyjál már! 😊 levágta a pályát. 😊

AnuluWork
Bottas kiment a boxba, elqurták a kerékcseréjét, és még így is Kimi elé került a SC alatt úgy, hogy annyit láttunk a Ferrari boxból, hogy a szerelők döntésre várnak, hogy most, vagy a következő körben hozzák ki Kimit akkor, amikor Bottas éppen ment be.

Az ominózus eset:

Ha, jól sejtem, a bója lesz az egyik kulcspontja még az esetnek. Ha, előtte térsz vissza a pályára, akkor még elmegy, nem szokott következménye lenni. Volt rá példa, az elmúlt években, hogy egyes versenyzők bementek volna a boxba, de a bója előtti részen visszarántották még a pályára. Hamilton esetében, viszont a bója után tért vissza.
nem volt jo, mert kimit ki keleltt volna hozni azonnal sc-nel, erre vartak meg egy kort. bottas elott lehetett volna, foleg ugy hogy bottasnak eltokoltek a boxkiallasat.

Ezen kivul magnussan is elmehet a picsaba megint mit muvelt...

Sztem meg teljesen jó volt a taktika! Egyetlen esély volt,hogy Bottast befogja.
De Kimi marad 3. és gondolom az a lényeg.
AnuluWork
De ez nem olyan volt, mint 2016ban, hanem konkrétan visszajött. Lesz ez 10 sec is, ha komolyak akarnak maradni, de nem akarták NOban megalázni a Mercit helyben, elég lesz majd ha mindenki Magyarországra utazott. 😊

5 secen belul van, tehat 5mp buntinel bottas nyerte a futamot hami 2.

"d) Except in cases of force majeure (accepted as such by the
Stewards), the crossing, in any direction, of the line separating
the pit entry and the track by a car entering the pit lane is prohibited"
hat bizony jar a bunti, en nem lattam force majeuret...

lac coo
A race director even notes nem csak adott versenyre szóló kitétel ,

Szerintem Bottas a végén azért maradt le ennyire mert ők is várják a büntit.Nyugodtan maradhatott volna 1.5 sec.távolságban.

lac coo
Vettel nem bírja a terhet, esőben meg ráadásul falábú ... 😊)

AnuluWork
Inkább a Ferrari a homály, hogy folyamatosan egy emberre építi a taktikát, és amikor az egyikkel történik valami, teljes rövidzárlat, és csak annyit látsz, hogy egy tömeg emberke néz ki a fejéből a boxban azzal egyidőben, amikor a Mercinél már lazán reagálnak Vettelre, és a lilát teszik fel Bottasra. KR most is dobogós volt, pedig rühelli az esőt.

Más.
A boxbahajtás kapcsán pedig Hamilton egyelőre megúszott egy 5 másodperces büntit, de szerintem a Ferka fellebbez.
Mottó:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.22. 17:20:39

addig ne is lassunk 😊

hat az magatol erthetodo ha kimi csinal valamit akkor midnig a legsulyosabb bunti jar, geci FIA. hamilton meg olyan mint anno schumi, o is csomo midnent meguszott. remelem azert utolag meg megbuntetik, fura hogy nem is vizsgaltak.

__Jacek__
Ez abszolute komolytalan forum😊